Gönlünden ne koparsa kuzu ağanın eli tutulmazYa benimkine ne demeli seneye doğum gününde evin borcu bitmiş oluyor. Yeni araba alırsın artık bana doğum günü hediyesi diyorhe dedim para basıyorum. Ev alırken çıkardığım gömülerde kaldı aklı.
iyi oluyor evde olunca malzemelerden bende gecen deterjan bitti açtım bazı şeylerAy kizlar dusunuyorumda
Diger evde elimize daha cok para kaliyordu, marketlerden tasirdim tasirdim bikmistim tasimakdan.
1. elti tayfasinin ayagini kestim (biliyosunuz en az haftada 1 bendelerdi ye ic) 2. kizim bereketli geldi.
Allah yardim ediyor.
Burda gider daha cok ve ben market falan asla gezemiyorum.
Ne indirim takip ettim ne bisi.
Aldigim zulalar bitmek bilmedi tasinali neredeyse 9 ay oldu.
Hala ordan gelen deterjan temizlik malz. kullaniriyorum ki bu seneyi cikartir bana.
Sadece sampuan, el yikama sabunu gibi seyler aldik ek.
Yagi bile bu ay aldik ancak.
seker ve pirince takviye yaptim.
Annemde vermisti 2.5kiloluk onlari daha acmadim bile.
Dolap tam bosaliyor bi bakiyorum yinr tikis tepis.
Esimden biteni istiyorum.
Dun karpuz, fasulye,salatalik, dondurma istemistim.
Cuma gunude domates, biber, patlican isticem.
Diger haftanin menusunude onlardan buzlukdan cikaririm.
Diyorum kendi kendime poset poset tasirdim haftasina biterdi bakardim dolap bos.
Dolapda yer bulamiyorum koycak sanki 1 tane aliyoruz 3 tane oluyo
Annemlerde Allah razi olsun aliyolar gelirken getiriyo ama ordayken dipdibeydik daha cok veriyordu hatta.
Helal para olsunda varsin az olsun.
Allah kimseye muhtac etmiyor
Ben de cok istiyordum ana şimdi annemdeyim eve gidene kadar zaten kıs gelicek.tarhana salcayı annemden götürücem kuru dolmalık biberi netten arkadas tavsiye etti onu da ordan alıcam.iyi oluyor evde olunca malzemelerden bende gecen deterjan bitti açtım bazı şeyler
gercekten iyi oluyor bu sene kış zor gececek gibime geliyor
en kötü şey 5 lira pazarda alın atın buzluga kızlar
ben doldurdum
baya sıvıyag un almam lazım yedek evde hamur işi filan yenşyır bizimde
bugun sebzeci geldi yerli kapının önüne dolma biber filan aldım
pazarcı çürük filan atıyor en azından elimle seçiyorum
Son paket baby turco iceriği temiz diye aldım.Ben de cok istiyordum ana şimdi annemdeyim eve gidene kadar zaten kıs gelicek.tarhana salcayı annemden götürücem kuru dolmalık biberi netten arkadas tavsiye etti onu da ordan alıcam.
tr_lelli babyloading87 kızlar ya bez işini hangi marka kullanıyorsunuz prima pure soft seviyordum hem temiz içerik ama ocagıma incir agacı dikilmek üzere iki bebeyle
en kolay bana patates salatası geliyorSelam kızlar,
Hastaneye uğradık arpacık dedi göz için. Neyse dönüşte marketlere uğradım. File bim a101 sonra yolda cebimden para düşürdüm ekonomik alışveriş yapıyorum derken 25 tl zarara giriyordum dönüp baktım yere düşmüş aldım. Kız uyudu yolda.
fileden domates ve hellim peyniri aldım. 13 tl
Bimden çekirdek aldım 6,5 tl
A101 den mercimek kıza dondurma kaşar peyniri aldım. Bir de papia tuvalet kağıdı kampanyası vardı 10 tl de o idi. Toplam 30 tl bıraktım.
eve geldim duş aldım. Sonra arkadaşın kızı uludağ ünv tıp fakültesini kazanmış onu tebrik için aradm bir de çooook sevindim.
eşim de dedi çağırsana akşama kutlayalım. Çağırdım ama evde bişi yok ne hazırlasam çaya acil şuan da motor takmam lazım
Buzlukta poğaçam var ne yapim bilemedim olmazsa makarna salatası patlatırım yanına eşim pasta alacakmış zaten bana en zor gelen tatlı pasta tarzı şeyler yapmak. Bir de tatlı kurabiye yapayım en iyisi acele ancak bu kadar olurneyse kolları sıvıyorum. Bir selam veriiim dedim
bencedeen kolay bana patates salatası geliyor
bu durumlarda
bi finansci bu daha iyi gunler demis kisin gorun siz demisiyi oluyor evde olunca malzemelerden bende gecen deterjan bitti açtım bazı şeyler
gercekten iyi oluyor bu sene kış zor gececek gibime geliyor
en kötü şey 5 lira pazarda alın atın buzluga kızlar
ben doldurdum
baya sıvıyag un almam lazım yedek evde hamur işi filan yenşyır bizimde
bugun sebzeci geldi yerli kapının önüne dolma biber filan aldım
pazarcı çürük filan atıyor en azından elimle seçiyorum
Ben molfixe gecmek istiyorum esim izin vermiyo prima aktif bebek kullaniyoruz.Ben de cok istiyordum ana şimdi annemdeyim eve gidene kadar zaten kıs gelicek.tarhana salcayı annemden götürücem kuru dolmalık biberi netten arkadas tavsiye etti onu da ordan alıcam.
tr_lelli babyloading87 kızlar ya bez işini hangi marka kullanıyorsunuz prima pure soft seviyordum hem temiz içerik ama ocagıma incir agacı dikilmek üzere iki bebeyle
Ben de o finansci gibi düşünüyorumbi finansci bu daha iyi gunler demis kisin gorun siz demis
Ben bu sene yapamiyorum bakalim napcez..Ben de o finansci gibi düşünüyorum
Marketlerde bir aldığımızı sonrakine aynı fiyata bulamıyoruz maalesef.
Ben de kendi capimda stok yapıyorum.
Temizlik malzemeleri, kuru gida, çay, şeker, kahve gibi. Buzluğa sebze attım, domates sosu, lutenista yaptım.
Kendi capimda önlem alıyorum
Canım sen bebekle bir sürü şeye yetisiyorsun zaten bunlari yapamaman çok normal.Ben bu sene yapamiyorum bakalim napcez..
Aslinda gercekden bu kış daha lazim hem pandemi hem ekonomi
Sanaldan can bebe deneme paketi aldım ben de şimdi eğer pişik yapmazsa gündüz by gece prima diye devam edeyim diyorumBen molfixe gecmek istiyorum esim izin vermiyo prima aktif bebek kullaniyoruz.
molfix oglumda kullanmistim memnundum.Sanaldan can bebe deneme paketi aldım ben de şimdi eğer pişik yapmazsa gündüz by gece prima diye devam edeyim diyorum
sagol canimCanım sen bebekle bir sürü şeye yetisiyorsun zaten bunlari yapamaman çok normal.
Ama annene güveniyorum ben bu konuda, hep destek tam destek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?