Sek tereyağı nasıl güzelmi canım. Biz de açık alıyıruz 60 olmuştur fiyatı. En son 50 ye almıştık eski fiyattan saydı. Herşeye hergün zam.hapycanterde sek tereyag 1kg 45tl
teksut kasar 600gr. 18.90
Alinir aslinda he.
Esim gelirken tereyagi 60tl almis.
Koy tereyagida degil hani kadinlarin sattigindan diil dukkandan almis.
Valla acidim yaw 60tl tereyag nereye gidiyoruz böyle
Gökten masraf yağıyor gibi zaten sabah eşim vergi dairesine 1100 tl yatırmıs .Allahım hep eksi hep eksi artık artı istiyorumBen prima aktif bebek kullanıyordum primanın en ucuz çeşitiydi ama çok memnundum. İki bebeğe prime pure soft para dayanmaz
İnkaya da o cınarCok begenmistim ulucamiyi, kapali carsiyi, golyaziyi bi de tarihi cinar mi ne vardi meyve tabagiyla ünlü.
cayin yanina meyve istediler dedim cayla meyvemi yenir ünluymus kaymakli falan filan.
Guzel memleket sanslisiniz cicemm
oluyor arada öyleGökten masraf yağıyor gibi zaten sabah eşim vergi dairesine 1100 tl yatırmıs .Allahım hep eksi hep eksi artık artı istiyorum
Gozumuzu kitaplarla actik.
Kitaplarla baya oyalaniyor
sayfa ceviriyo deliii olacagooomm
Eltimin kizi gonderme yapiyo hala durum yapiyo esime dedim
Dunya mali dunyada kaliyomus mal alip yigmicakmissiniz yardim edecekmissiniz dedim.
Yazsaydin ya niye 15 sene borca girip dunya mali almis kirada otursaymis dedi.
Ne muhattap olcam be size gonderme yapiyo bagane dedim..
gordugunu gormesin bakma dedi.
whatsapdan gordugumu goremiyo instadanda bakmiyorum.
Hayir kendi dedikleriyle yaptiklari uyumlu olsa bisi demicem kedi ciger hesabi bunlar.
icerigini bilmiyorum ki ama market tereyagi iste.Sek tereyağı nasıl güzelmi canım. Biz de açık alıyıruz 60 olmuştur fiyatı. En son 50 ye almıştık eski fiyattan saydı. Herşeye hergün zam.
Kız int. alisverisinimi beceremiyo yoksa sana mi kitlemek icin.Sabah dedim benim param yok
Cıkardı bana 20 tl veriyor.
Yuh dedim
Al sen onu benden cay icersin dedim.
Deli mi ne?
Biz 500 ,500 veriyorz o ne olck dedim.
100 tl aldım.
İci gitmistir.
Kesin kitler bana bu ara biseyler
Dün kız kvdemde bi oturak var ayaklı onu pek sevmis.
Bundan alsana diye atıyo bana.
Dedim internet herkese acık bi mecra,gir al.
Bogasım var yine sabah sabah adamı
Almanyadaki gorumceme gonderme yapiyomus zaten o demis esime.bu şu demek kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
diyor ki biz sizi kıskanıyoruz
acızıkta sizden bize verseniz nolur
allah böyle gözü ile yiyenlerden uzak etsin
dünya malı ne demek ya
benimle mi kazandın
veya sen borçları ödeyip didinirken sen hiç dünya malından destek verdin mi?
çok çok ayıp yaaa
benim ki de laf onalr ayıbı bilir mi?
ay çok kızdım yaaaa
resmen annemin yaşadıklarını yaşıyorsun
elti terörü
Bu ekonomiyle bu zamlarla artik yatirimi biraktim eksilerde olmayalim diye direniyoruz hepimiz.Gökten masraf yağıyor gibi zaten sabah eşim vergi dairesine 1100 tl yatırmıs .Allahım hep eksi hep eksi artık artı istiyorum
ben 25 yıldır çaya şeker atmıyorumBiz de hiç tükenmeyen şeyancak misafir gelirse hatırlıyırum şekeri
Biz de memleketten getirtiyorduk tereyağını bu sene 70 TL ye satıyorlarmis, korona da var malum sipariş vermedim.icerigini bilmiyorum ki ama market tereyagi iste.
Koy tereyagiyla cok fark var aralarinda ama hem hakiki tereyagi bulmak zor bize gore koylerden uzagiz hem de 70tl kadar cikiyomus fiyatlari.
Kebir aliyordum ben bulunca ama sek de kotu bir marka diil.
Adi sani belli olmayanlardan iyidir.
Bimde pervin var nedir icerigi nasildir hic bilmiyorum mesela.
Neyin markasi ki
zaten bim de ki isimler beni uzaklaştıyoricerigini bilmiyorum ki ama market tereyagi iste.
Koy tereyagiyla cok fark var aralarinda ama hem hakiki tereyagi bulmak zor bize gore koylerden uzagiz hem de 70tl kadar cikiyomus fiyatlari.
Kebir aliyordum ben bulunca ama sek de kotu bir marka diil.
Adi sani belli olmayanlardan iyidir.
Bimde pervin var nedir icerigi nasildir hic bilmiyorum mesela.
Neyin markasi ki
Adam bilgisayar programcısı artk o da beceremiyorsa biz ölekKız int. alisverisinimi beceremiyo yoksa sana mi kitlemek icin.
Ne bilim belki beceremiyordur benim esim anlamaz mesela.
Yani uyeligi falan yok alisveris sitelerinde benim hepsinde var
Bana der netten al sen diye.
Simdi tabi sen kendi kartinla alcan falan onun karti varsa onunla al
zaten yardım alan kişiler de alışkanlık oluyorAlmanyadaki gorumceme gonderme yapiyomus zaten o demis esime.
Simdi esimde destek olmadi ya esimede gonderme yapiyo ama esimde ekli diil ben goruyorum ya.
Almanyadakinindr durumu fena sayilmaz burdan dublex ev aldi yatirimlik.
Yahu evleniyosan dotun yesin de evlen ona buna mi guveniyosun paylastigi seyleri yazsam sacma sapan.
Ne geregi var yani
Herkes size hep yardim etmek zorundami.
Evlenme ozaman guvenemiyosun kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?