TeşekkürlerMikan olur canım maksat muhabbet olsun
Ben öylesine bakıyorum ama hiç inanmam ama hislerim kuvvetlidir
Süper görünüyor, tadını ben de merak ediyorum dene bakalım güzelse ben de yapıyımSelam kızlar
Bugün bir okuyup yazamadımsabahın köründe havıza indik yoksa yer kalmıyor.
kız sabah 5 de uyandı yine illa gel anne odaya çağırdı gittim yattım yanıma yattı. Sonra çişim geldi dedi kalktık. Yattık uyunuşuz. Eşim uyandırdı sabah 8 de sonra kıza dedi hadi babacım kalk havuza gidelim. Omuydu uyuyanbir baktım kalktı sanki yeni uykudan uyanmamış gibİydi havuzu duyunca.
yine arada okudum sizi.Biraz eşim ilgilendi havuzda iyi oldu. Sonra kızın uykusu geldi evegeldik duş aldık. Gözleme yaptım. Eşim markete gitti. San sebastian yapacaktı ya aylar önce yapmanıştık.,bugün yapalım dedi. Yaptık. Bakalım tadı nasıl olacak.
Aman dikkat et canımD dimple81 T thesekreter
Geçmiş olsun kızlar. Benim de şimdi boynum tutulacak, yanımda cam açık efil efil esiyor. sizi okuyunca farkettim
Çok severim, harika görünüyor.Selam kızlar
Bugün bir okuyup yazamadımsabahın köründe havıza indik yoksa yer kalmıyor.
kız sabah 5 de uyandı yine illa gel anne odaya çağırdı gittim yattım yanıma yattı. Sonra çişim geldi dedi kalktık. Yattık uyunuşuz. Eşim uyandırdı sabah 8 de sonra kıza dedi hadi babacım kalk havuza gidelim. Omuydu uyuyanbir baktım kalktı sanki yeni uykudan uyanmamış gibİydi havuzu duyunca.
yine arada okudum sizi.Biraz eşim ilgilendi havuzda iyi oldu. Sonra kızın uykusu geldi evegeldik duş aldık. Gözleme yaptım. Eşim markete gitti. San sebastian yapacaktı ya aylar önce yapmanıştık.,bugün yapalım dedi. Yaptık. Bakalım tadı nasıl olacak.
Boyun ağrısı varken hamur yoğurmak çok iyi gelir zatenBoyun ağrısı ile bir tepsi açma ve karnı yarık modelli tepsi işi yaptımtr_lelli m sağ olsun
Rahat duramamaktan bunlar
Arnavut ciğeri ,açma ve et suyuna tarhana yaptım
Kayınvalide çağırdım erken yemişler yemeği gelmedi
Şimdi eşime dedim bir tabağa koyuyum da götür
Açmada koydum
desin gelin ne maharetli
Boynu bükük ama eli kolu durmuyorEki Görüntüle 2682882
İnşallah canım o günlerde gelir. Bamlandığımda seni tanıdım arkadaşım unutmam mümkün değilyedirenk79 tabiki olur canım korona bitseydi de yüzyüze oturup baksaydik
Süppeeer eline sağlık afiyet olsunBoyun ağrısı ile bir tepsi açma ve karnı yarık modelli tepsi işi yaptımtr_lelli m sağ olsun
Rahat duramamaktan bunlar
Arnavut ciğeri ,açma ve et suyuna tarhana yaptım
Kayınvalide çağırdım erken yemişler yemeği gelmedi
Şimdi eşime dedim bir tabağa koyuyum da götür
Açmada koydum
desin gelin ne maharetli
Boynu bükük ama eli kolu durmuyorEki Görüntüle 2682882
Bizim de ilk gün kızım artık büyüdün bezi çıkarrtık gece de çişimizi yapmıyoruz demiştim. Bir kaç gün de hatırlatmıştım. Kupkuru kalmıştı şaşırmıştım. Sonra kaçırdı ara ara. Bez bağlamaya başladım. Sonra bezi bağlarken uyandu istemedi. Ben de bıraktım bezi. Artık yapmıyor çok şükür. Ama gece kaldırınca çok nadir yapıyor. Çoğunlukla istemiyor ağlıyor. Bu da zararlımı diye düşünür oldum.Kizlar bişey sorucam
Oglum 3,5 olacak 2 ay sonra. 2 yaşında bezi bıraktı ama ben tembelligimden gece bez takiyordum ve bez kuru oluyodu bu son aylarda özellikle. Ben de bezi çıkardım gece kaldırıyorum ama yine de yatagina yapıyor bazen. 1 haftadır gece bez takmıyorum çok şaşkınım yapmasına. Acaba geceye nasıl alistiricam? Kızım 1 yaşında bırakmıştı ne gece ne gündüz kacirmamisti, öyle kaldım bilemiyorum
Refikanın tariflerinden baktık. Ben hiç yemedim. Eşim yemiş beğenmiş. Baktım tadına şimdi. Üzerine çikolata koyan da var koymayan da çikolatasız lezzeti damak tadıma çok uygun değil. Çikolata soslu lezzeti daha güzel geldi bana.Çok severim, harika görünüyor.
Tadını beğenirseniz tarif isterim
Geçmis olsun canim içerse ıhlamur ver oda iyi geliyor ılık şekilde burun açiciciyla temizlemek lazım sık sık bizimkide çok olurdu yazın terliyor kışın daha rahat kolluyor insanİyigeceler bacılar
Ay kız dalamıyor burunu actık yine ,ilk kez basıma geldiğinden o aglıyor ben aglıyorm
Simdi biraz rahatladı sükür
Kvdeyi aradık yarın getircez diye,kadın ne dese haklı.
Tarhana karcam ben demis kociye
Koci de 14.00 den sonra kar napalım simdi demis.
Telefonu kapadı,kızım hemen 2 yasına gel krese basla.
Biz de rahatlıyalım millette dedi
Dedim anamın isleri,alttan alcz bakıyo iyi kötü annen.
Bosver dedim ne diyim
Anamda düğünden foto atma derdinde
Sac tava yaptım
Fırınd patates yedik.
Ay bide cesmeyi patlattm
Potcöz mutfaklardan almıstım,skıp duruyorm lavobaya falan.
Cesmeyi yerinden oynatmıs
Koci baktı Patlamıs dedi.
Cesme alacak yarın mutfaga
İyi söylenmedi yine
Kız keyifsiz diye moraller bozuk,cesmeyi görmemistir gözü
Geçmiş olsun canımİyigeceler bacılar
Ay kız dalamıyor burunu actık yine ,ilk kez basıma geldiğinden o aglıyor ben aglıyorm
Simdi biraz rahatladı sükür
Kvdeyi aradık yarın getircez diye,kadın ne dese haklı.
Tarhana karcam ben demis kociye
Koci de 14.00 den sonra kar napalım simdi demis.
Telefonu kapadı,kızım hemen 2 yasına gel krese basla.
Biz de rahatlıyalım millette dedi
Dedim anamın isleri,alttan alcz bakıyo iyi kötü annen.
Bosver dedim ne diyim
Anamda düğünden foto atma derdinde
Sac tava yaptım
Fırınd patates yedik.
Ay bide cesmeyi patlattm
Potcöz mutfaklardan almıstım,skıp duruyorm lavobaya falan.
Cesmeyi yerinden oynatmıs
Koci baktı Patlamıs dedi.
Cesme alacak yarın mutfaga
İyi söylenmedi yine
Kız keyifsiz diye moraller bozuk,cesmeyi görmemistir gözü
Hiç sormaBoyun ağrısı varken hamur yoğurmak çok iyi gelir zaten
Ellerine sağlık, süper gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?