- 21 Ağustos 2015
- 32.133
- 97.529
- 798
- 38
Ayyy bendeBen de eldivensiz iş yapmam, günde elli kere krem sürerim. İşyerine kremciyi çıkmıştı adim.
Evde de öyleyim, her köşede el kremi şart
İnstada şey vardı bir kadının temiz olduğunu nerden anlarsınız, en ilgin cevap ellerdencanlarim seçilmişti.
Ben de o zaman yalnız olmadığım için sevinmiştim
Bakıyorum ben ellere inceliyorum yani. Hele birinin evine falan gittiysem elleri incelemden birşey yemem. Full makyaj gezip eller özellikle tırnaklar mukavva gibi olanlarin zaten hiç şansı yok
Patlat bı yulaf lapası az meyveyle belki yerAlya artk kasık mama sadece yulaflu olanı yiyor.
Diğerlerini püskürtyür
Fit bebeksi diyeceksiniz
Yulaf ezmem var ama onu denedim yenimor onu
Acaba rondadan mı ceksem bikackez daha
Ben de mi yollasam fincanımı, ne güzel yorumladın öyleBı de içini bu kadar sıkma, her şey olacağına varır ortada o kadar bişey yok
Tartışma gibi bir şey olacak eeh dediğin anda ya da senin küçük bir cinnetinle diyim, ya araba ya da a harfli biyerde ev olacak. Anahtar gördüm ben de. Eşinin bir birikimi olabilir bu tarz bişey için o tartışmada cikacak
Değişmekten kasıt ilişkide net tavır almak. Yani diyorki ilişki bir danstır, yanlış adım attıkça birisi diğeri ona ayak uydurur. Soruna katkımızı saptayıp doğru adıma geçtiğimizde karşımızdaki başta bizi eski adımlara döndürmek isteyecektir. Biz kararlılıkla devam edersek ya yeni adımlara ayak uyduracak ya da dansı bırakacaktır diyor. Değişmekten kasıt yersiz fedakarlıkları bırakmak aslında. Sürekli kendinden vermeyi sona erdirmek.Bence doğru değişmek de karşılıklıdır bazen ama bu değişmek hep verici konuma getiriyorsa orada bir dur demek lazım. Çünkü bazı ilişkilere bakıyırum. Hep kadın verici fedakar ohh erkek relax. Bu şekli sevmiyorum ben.
Ama senin ilişkinde yaptığın yoruma katılıyorum. Tabi sen ilişkinin içindesin daha iyi bilirsin
Valla asılmis fiyatlar vardı bakmadım pek ama lüks ceviz 70 di galiba sali gidersem bakar söylerim canim çok kalabalukti bide çok gezemedimBenim arkadas yazin hic hali sermiyor
Bana da diyo kaldir serme dedim ev tasiyomusum gibi geliyo bana öyle
Ama koridordaki birini kaldirdim.
Kapidan giriyoruz arabayla falan icerde siliyorum tekerlekleri iyi oldu.
Bi de geneli mak. yikanabilen ve kucuk.
vileda icin gercekden acik alan en rahati
Makbulde indirim mi varmis canim.
Yoksa bu sube icin mi gecerli acaba cevizi 24.90 okudum disari asmislardi ama giremedim ters yonde kaldi.
uuu beybi beybi
Basina is aldin bak siraya gireriz , darlariz, kacarsan geliriz buluruz elimizde fincanla.
Kizlar ojeleri surup fincan resmi atalim bugun cunkusubabyloading87 nin askerleriyiz
Maşallah kuzu ben gece yorulmusum araya aldığım yolluklari mutfağa serdim ordakileri hole attim daha iyi oldu kahvalti ettik serildim koltuğa uzaniyorum çay keyfi ettik azGünaydınlarrr
30 agustos zafer bayramımız kutlu olsunn
Nice bayramlar görelim insallalh
6.45 kogus kalktı
Kahvaltı,oyun 9.45 de 2.uykuya yattı kücük asker
Vitrinin altı kalmıstı onu bitirdim
Alyaya öglen icin corba yaptm.
Mısır unlu yaptm bu sefer,et suyuna icine et dittim.Sarımsak faln attım
Cocugum kelle pacacıya gitmis gibi gezer artk tüm gün
Cayı demledim bennde kahvaltı edecegim.
Sil süpür yaparız
Koci mesaide.
Aksama sac tava var
@yedirenk79 ten gördüm fikir oldu
Fırına da posstte patates atarım baharatlı
Bide erse yaprım.
Pilav vs istemez.
Ohhh süperr güle güle kullan cnmSlm kızlar sonunda kocam telefon aldı artık tam gaz devam sizlerden ayrı kalmayacagım
Ay su kız az büyüsün ben de oturup keyif yapcamMaşallah kuzu ben gece yorulmusum araya aldığım yolluklari mutfağa serdim ordakileri hole attim daha iyi oldu kahvalti ettik serildim koltuğa uzaniyorum çay keyfi ettik azaksama taze fasulye yapcam bide pilav
Hayırlı olsun gule gule kullan telefonunu canimSlm kızlar sonunda kocam telefon aldı artık tam gaz devam sizlerden ayrı kalmayacagım
Geçmiş olsun canim benimki gece camı tam aciyo serinliyor boynumun sag tarafı ağrıyı benimdeKalktım çayı koymuş eşim
Bende kahvaltıyı hazırladım
Canım taze ekmek pide simit istiyordu
Eşim fırına gitti
Bizim fırın her Pazar pide yapıyor uzun tırnaklı ve bol susamlı
Yaptık kahvaltı ben sofrayı topladım eşim mutfağı çekti
Her yer simit susamı
Şimdi çay keyfi
Boynum çok ağrıyor
Gece uyandırdığında krem sürdürmüştüm
Şimdi yine duş alıp sürdüreceğim
Tutamıyorum boynumu
Sen bana bakma çayı içtim ama habire oğlan bana sarıyorAy su kız az büyüsün ben de oturup keyif yapcam
Elimde fincan gezerkn buz oluyo kahveler.
Bi bakıyorm fincan yatak odasında
Koymusum kızın pesinde kosarken
Sana da geçmiş olsun canımG
Geçmiş olsun canim benimki gece camı tam aciyo serinliyor boynumun sag tarafı ağrıyı benimde
Herkese selamlar. Canım at kestanesi kremi de çok rahatlatıyor.Sana da geçmiş olsun canım
Viks çok rahatlatıyor
Onu sürmeni tavsiye ederim
Kan dolaşımını hızlandırıyor ve o bölgede rahatlama yapıyor
Üstüne havlu peçete koy
geçmiş olsun canımKalktım çayı koymuş eşim
Bende kahvaltıyı hazırladım
Canım taze ekmek pide simit istiyordu
Eşim fırına gitti
Bizim fırın her Pazar pide yapıyor uzun tırnaklı ve bol susamlı
Yaptık kahvaltı ben sofrayı topladım eşim mutfağı çekti
Her yer simit susamı
Şimdi çay keyfi
Boynum çok ağrıyor
Gece uyandırdığında krem sürdürmüştüm
Şimdi yine duş alıp sürdüreceğim
Tutamıyorum boynumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?