Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydınlar
maaşlar alındı, kartlar hesaplandı eylül ayında nasıl açıldıysak bu aya da yansıdı bir cumhuriyet alırız diye hesaplıyordum anca yarım alabileceğiz gibi gözüküyor.
Altında almış başını gitmiş ben ne zaman almaya kalksam uçar zaten 130 olmuş gramı, Dolar Euro da ona keza.

tr lelli saaten giyimden aldıklarından memnunmusun.ben internet sitesini açtım ordan begendigim seyler oldu almak istesem beden nasıl alayım 36 38 senle kilo boy aynıyız.kalıplarını nasıl buluyorsun bluzlar nasıl bilği ver bana biraz neyi güzel neyi kötü anlat kız su garibe:)) sevaptır
bizim burda uyduruk iki avm var baskada bişey yok ya koton yada marka alacan onada gücüm yetmez benim.kıyafette marka alamam ben ayakkabıda en markam bambi alırım.bütçem böyle.
hos param olsada cok pahalı markalar almazdım yaa bir ayakkabıya 500 vermem asla.günah yaa onunla ev geçimini saglayan var

çok geçmiş olsun hawar bugün de işyerindeki yemek güzel. öğle yemeği parası vermeyeceğim.

Günaydın kızlar...
Altın da döviz de almış başını gitmiş...uzmanlara göre de bu artış sürecek...temkinli olmakta fayda var...
Bu zamanlar zor zamanların habercisi, kemerleri daha da sıkmak şart...Allah yardımcımız olsun..
Yemeğimi yanımda getirdim, kısa mesafeleri yürüyeceğim ve gereksiz bir şey almayacağım bugün de...
Marketten birkaç eksik var, öğleden sonra iş çıkışı alır geçerim...birkaç gün minimum harcama ile yetinmek istiyorum...
Bereketli ve huzurlu günler dileğiyle...

Günaydın arkadaşlar
Biz hastanedeyiz kızımı içeri aldılar şimdi ne zormuş beklemek basit bir operasyon ama annelik işte

çok geçmiş olsun canım... sorun neydi? bademcik falan mı?

annelik zor... ilk oğlum altı aylıktı sünnet olduğunda...onu içeri aldılar, bana dışarıda bir şeyler oldu... :)

gözlerim doldu, tam o anda sakat bir çocuk gördüm..... onlar da anne baba, ömür boyu yavruları gözleri önünde böyle olacak, kendine gel, şükret. dedim...

Canım benim evimde çok sade oldum olası sevmiyorum toz almayı o yüzden hiç süs eşyam yok
Haftada 2 defa temizlik yapıyorum dip köşe ayda birde kapı cam falan siliyorum mutfak dolaplarıda daha sık siliyorum
Ama işte dağınıklık bitmiyor bide toz çok oluyor evim müstakil çok toz oluyor bide kırıntı o yüzden nerdeyse hergün elektirik süpürgesi hergün açılıyor
Bide yemek beni çok zorluyor bazen günde.
3 defa yemek yapıyorum

Onun yerine beyazlatıcıları olarak ne kullanabilirim

Günaydın kızlar
Her akşam dıyorum ki yarın temizlik yapayım şu işi bu işi yapıım
Sabah Bi kalkıyorum mayışıyorum hiç Bişi yapamıyorum
Her hafta dip köşe silerim toz alırım banyo paspas yıkarım prizleri ve mutfak dolapları dışını silerim
Benim dolap içleri cok çabuk dağılıyor
Her şeyi yerine koyarım ama yıne de düzen bozuluyor Anlamış değilim

Günaydın arkadaşlar
Biz hastanedeyiz kızımı içeri aldılar şimdi ne zormuş beklemek basit bir operasyon ama annelik işte

Rabbim acil şifalar versin canım..

Kesinlikle haklısın canım..Bende bir türlü karar veremiyorum..Elim de biraz nakitim var.. Alacaklarım da var ..
Ama kıyıp ta şuan alsam mı almassam mı beklemedeyim
Boya badana yapılınca bazı şeyle gözüme batar oldu..
Bazıları hakikaten gerekli ve acil..
Bazıları olmasa da olur..Ouff..
Rabbim yardımcımız olsun ya

yaa benim kızımdada geniz eti var surekli nezleymiş gibi burnu akıyor ve aksamlar yattıgı zaman geri akıntı oldugu için öksürük tık tık hep öksürüyor.dün ababsı doktora götürdü yine doktorumz ameliyatla alalım 5 10 dk lık operasyon dedi bizde aldırmaya karar verdik yazın okul tatil olunca aldıracagz ama içimden bişeler gidiyor korktum üzüldüm ama yasam kalitesi düşüyor yavrunun alınması lazım ilkoul 1. sınıf o yüzden aksamasın okuldan sogumasın diye yaz tatiline bıraktık.
yaptıranlar ameliyat annatsın anneler nasıl oldu kızım 6 yaşında

Ben çamaşır suyu yerine naturalive diye bir markanın oksi leke çıkarıcı adlı bir ürününü kullanıyorum. Aynı işi görüyor ve içeriği zararsız. İnternetten sipariş veriyorum. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…