Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kaç gündür erken yatıyorum saat 22:00 da dahada uyku basıyor. Az uyuyunca böyle tatlı uykum gelmiyor😅 az dalıyormuşum kız su istedi. Yeni daldı. Uykum var diyor uyuması 1 saati buluyor.
Teyze geçen aşure göndermiş. Eşime sitemlenmiş. Gelecekti misafir var demiştik ya. Geri de gel demedik. Ona içlenmiş belli.
bu hafta çağırırız belki bakalım. Bir aksilik olmazsa.,

Kızlar sağolun inşallah bereketli olur.
Hiç bir iş yspmadım. Mutfağı toparladım. Dolabın meyve sebze bölümünü temizledim. Aldıklarımı yerleştirdim.
sarma işine giriştim. Tam başlayacakken kız uyandı. Yemek için kalktım. Yemek yedi. Sonra çişi geldi kalktım sonra kakası geldi kalktım heralde 2-3 defa da su istedi kalktım😅 2 saatte yarım tencere sardım. Bize yetecek kadar. Tabi biraz yardım eder gibi de yaptı😂
Eşim geldi sarma yoğurt falan yedik. Kız yemiyor zaten. Çiğ yedi :)
Bir bardak çay içtim. Babasına kitap okuyor bazen de sen oku diyorum. Ben okumayı bilmiyorumki diyor. Sonra Uykusu geldi Çayın devamını içemedim. Şimdi uyutuyorum.
Benim oğlan hissetti sanki yarın sarma yap diyodu bende yatırmaya getirdim oda yardim eder sarma yaparken bugun mantı hamuruyla oynadı simdi hikaye nde gördük sarma yapan elayı😀😀diyo bende sarma yapcam 😁😁

Kaç gündür erken yatıyorum saat 22:00 da dahada uyku basıyor. Az uyuyunca böyle tatlı uykum gelmiyor😅 az dalıyormuşum kız su istedi. Yeni daldı. Uykum var diyor uyuması 1 saati buluyor.
Teyze geçen aşure göndermiş. Eşime sitemlenmiş. Gelecekti misafir var demiştik ya. Geri de gel demedik. Ona içlenmiş belli.
bu hafta çağırırız belki bakalım. Bir aksilik olmazsa.,
Teyze size anne gibi bağlı kuzu sanırım seni kızınıda seviyor alınıyor galiba davet edilmeyince

Benim oğlan hissetti sanki yarın sarma yap diyodu bende yatırmaya getirdim oda yardim eder sarma yaparken bugun mantı hamuruyla oynadı simdi hikaye nde gördük sarma yapan elayı😀😀diyo bende sarma yapcam 😁😁
😂😂😂😂yapsın kuzum ya becerikli erkek olsun. Bak şimdiden yardım ediyor sana Mantı sarma ooo. Bizim de kurabiye yap diyor. Babası gelince ben yaptım diyor🤣

Teyze size anne gibi bağlı kuzu sanırım seni kızınıda seviyor alınıyor galiba davet edilmeyince
Anne gibi sayılır. Genelde annesi ölünce belliki o toparlamış hepsini. Biz tanışmadan önce eşim yalnız kalıyormuş. Kardeşi teyzenin yanındaymış. Tanıştığımızda birlikte kalıyorlardı. Evet kızı da çok sever. Hatta hep der ben önceleri (eşimin ilk yeğeni vardı o zaman) onun gibi sevebilirmiyim diye düşünürdüm kendi kendime sorgulardım. Ama ilk andan bu yana çok seviyorum der. Kavuştuğumuz ilk gün ona uğramıştık.

Günaydın
Aksam ciktim dedim ablaya gitsem cikip gelmem olcak 10-11 disarida bulusalim mi dedim.
mc e gittik epeydir hamburgerde yememistim hamburger pesinede dondurma yedik ablayla 50tl oraya biraktim
1 saat sohbet ettik ayy cok iyi geldi
asansore geldim esim aradi dugunemi gittin naptin gel diye olomm 1 saatcik be dedim durmuyo dedi.
Hep duran kizada bisi oldu 12yr kadar uyumak bilmedi gecede 2 de uyandi 3e kadar geri uyutamadim.
Bisi oldu dün bi nacizlendi

Bugun uyur diye dusunuyorum suan uyuyor
Dun firin posetinde tavuk patates yaptim yemek seklinde biberli soganli falan o da bitti🤪
Bogazlarina yetisemiyorum artiik

pilav var yanina yine bi sulu yemek yapmam icap ediyor.
Bakalim bisi uydurcam.

oyyy su ablasinin daysonu olan kendi alamayan kadin almis(bence beles) reklamini ypa yapa dersin villa almis bögk oldu insta alemi

Günaydın
Aksam ciktim dedim ablaya gitsem cikip gelmem olcak 10-11 disarida bulusalim mi dedim.
mc e gittik epeydir hamburgerde yememistim hamburger pesinede dondurma yedik ablayla 50tl oraya biraktim
1 saat sohbet ettik ayy cok iyi geldi
asansore geldim esim aradi dugunemi gittin naptin gel diye olomm 1 saatcik be dedim durmuyo dedi.
Hep duran kizada bisi oldu 12yr kadar uyumak bilmedi gecede 2 de uyandi 3e kadar geri uyutamadim.
Bisi oldu dün bi nacizlendi

Bugun uyur diye dusunuyorum suan uyuyor
Dun firin posetinde tavuk patates yaptim yemek seklinde biberli soganli falan o da bitti🤪
Bogazlarina yetisemiyorum artiik

pilav var yanina yine bi sulu yemek yapmam icap ediyor.
Bakalim bisi uydurcam.

oyyy su ablasinin daysonu olan kendi alamayan kadin almis(bence beles) reklamini ypa yapa dersin villa almis bögk oldu insta alemi
İyi olmus kuzu
Lohusaya hava değisikliği sarttt
Ay ablası ev aldı:D
Onun gazı o
Bide o süpürgenin icini cekip cekip atmasa:S

Günooo:)
Erken uyandım bu sabah,
7 de kalktım.
ALyaya süt verdim
Öglen corbasını yaptım domatesli sehriye.
8 de alya kalktı ,yarım yumurta peynir falan yedirdim.
Bulasık mak.calıstırdım
160 tl n11 den montesserri mutfak aldım Alyaya
Mutfagı salona kattı:S
Tasıyıp duruyor,onla oynasın bari.
Haftasonu gelirse kargolar,demonteler birikti:)
Mutfaga cekmeceli düzenleyici aldım o kurulcak.
Banyoya klozet üstü düzenleyici kurulcak dagıtımda
Mutfak da gelirse
off evde senlik var,hepsini aynı anda ne aldın der kesin:D
Başlamısken kursun hepsini:D
Aksm icin dün aldıgım ci börekleri kızartcam kendime 7 tane var icinde.
Bana da ayır dedi koci:D
kvdeme görümceme asureden yolladım.

Günaydın 🦋
Gece biraz kitap okuyup kızın odasına yattım. İyi oldu uykum bölünmedi. Odasında uyuyunca uyanmıyor enteresan.
kahvaltı yaptık.Ne hazırlayacağımı şaşırıyorum herşeyi yemiyor. Patatesli omlet yaptım. Birlikte yemiyor ayırıp yiyor🤦🏻‍♀️ Zaten melemen hiç yediremedim. Mutfağı topladım. Makinayı çalıştırdım. Kakaolu süt istemişti verdim kızım mutfakta masada iç dedim. Yok tv izlerken içecekmiş kaç defa söyledim. Sonra odaya gitti dökmüş koltuğa bir de boyayla boyamış koltuğu. Onu sildim. Bak gördünmü buraya dökülüyormuş süt ben sana niçin masada iş dedim falan boyayla koltuk boyanmaz dedim snlattım. Sonra gelmiş anne barıştıkmı diyor😂 sonra da yanlışlıkla oldu kendisi döküldü diyor.boyayı da sen yapmadın ellerin yaptı değilmi dedim🤣
Neyse az size uğrayayım oturayımdedim. sonra işlere girişeceğim.Ev toparlanacak Ocak silinecek ütü yapılacak kalan kapı silinecek. Çamaşır katlanacak. Akşam sepette kaldı öyle🙈
Ya bu evi bir topluyorum hep böyle kalsın diyorum sonra çok zaman geçmeden bir bakıyıtum yine dağılmış.
belki işlerimi toparlayınca kızı biraz çimlere indiririm.
Akşama da bilmiyorum ne yemek yapsam. Kıza da bize de. 🤷‍♀️

Günaydın 🦋
Gece biraz kitap okuyup kızın odasına yattım. İyi oldu uykum bölünmedi. Odasında uyuyunca uyanmıyor enteresan.
kahvaltı yaptık.Ne hazırlayacağımı şaşırıyorum herşeyi yemiyor. Patatesli omlet yaptım. Birlikte yemiyor ayırıp yiyor🤦🏻‍♀️ Zaten melemen hiç yediremedim. Mutfağı topladım. Makinayı çalıştırdım. Kakaolu süt istemişti verdim kızım mutfakta masada iç dedim. Yok tv izlerken içecekmiş kaç defa söyledim. Sonra odaya gitti dökmüş koltuğa bir de boyayla boyamış koltuğu. Onu sildim. Bak gördünmü buraya dökülüyormuş süt ben sana niçin masada iş dedim falan boyayla koltuk boyanmaz dedim snlattım. Sonra gelmiş anne barıştıkmı diyor😂 sonra da yanlışlıkla oldu kendisi döküldü diyor.boyayı da sen yapmadın ellerin yaptı değilmi dedim🤣
Neyse az size uğrayayım oturayımdedim. sonra işlere girişeceğim.Ev toparlanacak Ocak silinecek ütü yapılacak kalan kapı silinecek. Çamaşır katlanacak. Akşam sepette kaldı öyle🙈
Ya bu evi bir topluyorum hep böyle kalsın diyorum sonra çok zaman geçmeden bir bakıyıtum yine dağılmış.
canim ne yedirsem derdini bende cekiyorum 😂 yanliz bizi derdimiz ana yemekler.
Kahvaltida benimki bunlari yiyor: ezilmis limonlu avocado, salam, tereyaginda (hafif tuzlu) cevrilmis yufka ekmegi, yumurta haslanmis veya melemen, kasarli toast, mihlama, yohurt, tassiz zeytin, yufka ekmegile labne peyniri.
Belki sanada fikir olur 😘

Günaydın 🦋
Bacım nekdar sabırlısın masallah ya.
Heleki yemeyen cocuk cok zor.
Gece muhallebisi yaptım
Normalde yediği seyler var icinde zaten.
Tam bugday unu,ceviz,ektra icine tahin kattım.
Tarif buldum öyle.
Ay eliyle cıkardı hep:S
Emek cocugum o emek yesene diyorm yok:S

Merhaba kızlar, sabahları erken kalkıyoruz malum eşim işe gidiyor. Onunla birlikte bu sabah küçük kızımda gitti muayene olmaya biraz üşütmüş korktu ben hastamıyım diye neyse doktor sıkı bir muayene yapmış gögüs röntgeni istemiş çok şükür temiz ilaç bile vermemiş dinlen diye tavsiye de bulunmuş. Ben dün temizlik yaptım ama kapıları silemedim onları sildim. Yazın kapıları haftada bir siliyorum çünkü her yer açık ve evin içi 40 derece falan inanın canım çay bile içmek istemiyor. Bunaltıyor bu sıcak. Sonra bir tepsi patlıcanlı börek yaptım, çamaşırları topladım, katladım ütü olacakları ayırdım yerleştirdim duşumu aldım giyindim markete gittim alışverişimi yaptım eve geldim. Paranın adı var fişleri masanın üstüne bıraktım birazdan bakarım totalde kaç para harcamışım.

Şuanda zulamda 500 tl var biraz daha üzerine koyabilirsem çeyrek alırım yok koyamıyorum trendyoldan bir gram alırım. Geçen öyle yaptım gram aldım. Birde yeni kararlar alıyorum, şimdi aylık alışveriş yaparken bir tane fazladan 5 litrelik ayçiçek yagı ve 5 kilo şeker, deterjanları ve şampuanları alıp koymak istiyorum çünkü Ocak ayından sonraki heray mutlaka araba vergisi-sigortası-ev vergisi diye liste uzayıp gidiyor. Bu ay yedek almak istediklerimin hepsini aldım inşallah önümüzde ki ayda alabilirim.

Back
X