Küçük Düşün Büyük Olsun!

Şuanda zulamda 500 tl var biraz daha üzerine koyabilirsem çeyrek alırım yok koyamıyorum trendyoldan bir gram alırım. Geçen öyle yaptım gram aldım. Birde yeni kararlar alıyorum, şimdi aylık alışveriş yaparken bir tane fazladan 5 litrelik ayçiçek yagı ve 5 kilo şeker, deterjanları ve şampuanları alıp koymak istiyorum çünkü Ocak ayından sonraki heray mutlaka araba vergisi-sigortası-ev vergisi diye liste uzayıp gidiyor. Bu ay yedek almak istediklerimin hepsini aldım inşallah önümüzde ki ayda alabilirim.
kesinlikle güzel düşünmüşsün ,bende aynı şekilde yaptım
stok candır valla , çıkar kullan ne güzel oluyor
benimde eylül -aralık arası maaşım vergi diliminden dolayı 600-TL düşüyor
ocak 31 de vergi diliminden çıkıyor.
o aylar bende daha dikkatli olmaya çalışıyorum

Şuanda zulamda 500 tl var biraz daha üzerine koyabilirsem çeyrek alırım yok koyamıyorum trendyoldan bir gram alırım. Geçen öyle yaptım gram aldım. Birde yeni kararlar alıyorum, şimdi aylık alışveriş yaparken bir tane fazladan 5 litrelik ayçiçek yagı ve 5 kilo şeker, deterjanları ve şampuanları alıp koymak istiyorum çünkü Ocak ayından sonraki heray mutlaka araba vergisi-sigortası-ev vergisi diye liste uzayıp gidiyor. Bu ay yedek almak istediklerimin hepsini aldım inşallah önümüzde ki ayda alabilirim.
Ben öyle yapamıyorum yiyecek te ama yari ya inince şişe 5 lik alıyorum geçen filede 38 di orkide 4.5 kg ondan aldim daha açmadım var diğer şişede 1 kg fazla ben deterjan şampuan dus jeli fln zula yapiyorum😁😁

Son düzenleme:
Selam kızlar kahvaltıya lavaştan sucuklu tost yaptim geçen aldim baktim kalmış ekmekte az esime ekmekten bize lavaştan gusel oluyormuş arada yaparim bide börek tarifi gördüm lavaştan ondan denerim yatak topladim toz aldim cokta bi iş yapmadım bugün yaprak sardim kahvalti sonrası pisti yayla corba yaptim belki 3 tane içli köfte var onu yaparim

Günaydın 🦋
Gece biraz kitap okuyup kızın odasına yattım. İyi oldu uykum bölünmedi. Odasında uyuyunca uyanmıyor enteresan.
kahvaltı yaptık.Ne hazırlayacağımı şaşırıyorum herşeyi yemiyor. Patatesli omlet yaptım. Birlikte yemiyor ayırıp yiyor🤦🏻‍♀️ Zaten melemen hiç yediremedim. Mutfağı topladım. Makinayı çalıştırdım. Kakaolu süt istemişti verdim kızım mutfakta masada iç dedim. Yok tv izlerken içecekmiş kaç defa söyledim. Sonra odaya gitti dökmüş koltuğa bir de boyayla boyamış koltuğu. Onu sildim. Bak gördünmü buraya dökülüyormuş süt ben sana niçin masada iş dedim falan boyayla koltuk boyanmaz dedim snlattım. Sonra gelmiş anne barıştıkmı diyor😂 sonra da yanlışlıkla oldu kendisi döküldü diyor.boyayı da sen yapmadın ellerin yaptı değilmi dedim🤣
Neyse az size uğrayayım oturayımdedim. sonra işlere girişeceğim.Ev toparlanacak Ocak silinecek ütü yapılacak kalan kapı silinecek. Çamaşır katlanacak. Akşam sepette kaldı öyle🙈
Ya bu evi bir topluyorum hep böyle kalsın diyorum sonra çok zaman geçmeden bir bakıyıtum yine dağılmış.
belki işlerimi toparlayınca kızı biraz çimlere indiririm.
Akşama da bilmiyorum ne yemek yapsam. Kıza da bize de. 🤷‍♀️
Ay hepimizin öyle valla büyük temizlik yapıyorum sözde iki güne yine pis oluyo her yer dağılıyor evi düzenli olanlara ozeniyirum🙈🙈

canim ne yedirsem derdini bende cekiyorum 😂 yanliz bizi derdimiz ana yemekler.
Kahvaltida benimki bunlari yiyor: ezilmis limonlu avocado, salam, tereyaginda (hafif tuzlu) cevrilmis yufka ekmegi, yumurta haslanmis veya melemen, kasarli toast, mihlama, yohurt, tassiz zeytin, yufka ekmegile labne peyniri.
Belki sanada fikir olur 😘
Bu dediklerinden birkaçını denedim yemedi. Bizim de kahvaltı da omlet krep haşlanmış yumurta. Patates haşlama kızartma. Siyah zeytin. Hellim peyniri kızarmış. Domates salatalık biber. Tost sucuk kaşar ve ekmek. Ya da yağda hamur kızartması. Sosis çiğ yiyor vermiyorum ben.

Bu dediklerinden birkaçını denedim yemedi. Bizim de kahvaltı da omlet krep haşlanmış yumurta. Patates haşlama kızartma. Siyah zeytin. Hellim peyniri kızarmış. Domates salatalık biber. Tost sucuk kaşar ve ekmek. Ya da yağda hamur kızartması. Sosis çiğ yiyor vermiyorum ben.
domatesi sadece menemende yedire biliyorum, salataligi hic almiyor.
Benim asil sorunum ana yemekler, sevdigi seylerdende bikti artik, e yeni ne versem red ediyor 🤷‍♀️

domatesi sadece menemende yedire biliyorum, salataligi hic almiyor.
Benim asil sorunum ana yemekler, sevdigi seylerdende bikti artik, e yeni ne versem red ediyor 🤷‍♀️
Hepsi ayrı bizim de domatesi biberi pişmiş yemez. Ana yemeklerde sürekli aynı şeyleri yapmaktan ben sıkıldım😅yeninin tadına bile bakmıyor.

Kızlar evi toparladım, mıtfağa girdim ocak sildim toparladım makina boşalttım. Kız çorba istedi yaptım. Tavuk çıkarttım buzluktan akşama.
tam mutfakta işim bitti kapı silmeye başladım. Uyandı. 1.5 saat uyudu 😏 sonra baktım terlemişmi diye. Bahçeye götürecektin dedi. Tamam işim bitsin götüreceğim dedim. Tam elime bezi aldım çişim geldi dedi. Götürdüm. Sonra yine tam elime bezi aldım kakam geldi dedi. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 iş yapmak bana haram. Neyse o arada topları odaya döktü kendi odasına da oyuncakları döktü. Kaç defadır diyorum kızım toplarsan bahçeye ineceğiz banamısın demiyor. Oturdum onu bekiyorum. Gitti yattı yatağına. Sonra da gelmiş kahvemi istiyorsun çaymı hangi kahveden istiyorsun😅Bu dağınıklığını toplamayı öğretmem lazım.

Aynı kızlar hele sicaklarda çocukta iştahla gitti sevdiği şeyleri çok yemiyor zorlamiyorum kışın daha iyi yiyor krep yumurtalı ekmek yumurtanın haşlanmış sarışını yiyo yağsa olanı tabağında yemiyor ben verirsem tost menemen sever kuymak yerdi eski den simdi hiç yemiyor ana yemeklerde bakliyat taze fasulye et tavuk köfte sever geçen sene balık da yedi bu sene yermi bilemiyorum almadık henüz kışın helva tahin pekmez fln yer sever

Kızlar evi toparladım, mıtfağa girdim ocak sildim toparladım makina boşalttım. Kız çorba istedi yaptım. Tavuk çıkarttım buzluktan akşama.
tam mutfakta işim bitti kapı silmeye başladım. Uyandı. 1.5 saat uyudu 😏 sonra baktım terlemişmi diye. Bahçeye götürecektin dedi. Tamam işim bitsin götüreceğim dedim. Tam elime bezi aldım çişim geldi dedi. Götürdüm. Sonra yine tam elime bezi aldım kakam geldi dedi. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 iş yapmak bana haram. Neyse o arada topları odaya döktü kendi odasına da oyuncakları döktü. Kaç defadır diyorum kızım toplarsan bahçeye ineceğiz banamısın demiyor. Oturdum onu bekiyorum. Gitti yattı yatağına. Sonra da gelmiş kahvemi istiyorsun çaymı hangi kahveden istiyorsun😅Bu dağınıklığını toplamayı öğretmem lazım.
Benimki babas i varken nadir topluyor çok istediği bise varsa yapiyo bana topla diyo yok deyince ben yorgunum diyip babasına toplatiyor😐😐

Aynı kızlar hele sicaklarda çocukta iştahla gitti sevdiği şeyleri çok yemiyor zorlamiyorum kışın daha iyi yiyor krep yumurtalı ekmek yumurtanın haşlanmış sarışını yiyo yağsa olanı tabağında yemiyor ben verirsem tost menemen sever kuymak yerdi eski den simdi hiç yemiyor ana yemeklerde bakliyat taze fasulye et tavuk köfte sever geçen sene balık da yedi bu sene yermi bilemiyorum almadık henüz kışın helva tahin pekmez fln yer sever
kaç yasında canım?
Bakliyatlardan bi zar zor mercimek yiyor, bide yeni yeni bir iki kasik kuru fasülye yiyor

Biz cocuugu nazarlıcaz yakında:D
Babası kızım biizi de yicen diyo:D
Makarna vermedim ben daha.
Dün tabi makarna yapmıslar kvdem biraz vermis.
Görümcemin oglanın tabaga dalmıs elinde kasıkla:D
Anam tok evin ac kedisi:D

Biz cocuugu nazarlıcaz yakında:D
Babası kızım biizi de yicen diyo:D
Görümcemin oglanın tabaga dalmıs elinde kasıkla:D
Anam tok evin ac kedisi:D
kiz cidden nazar boncugu tak 🧿🧿🧿

Biz cocuugu nazarlıcaz yakında:KK70:
Babası kızım biizi de yicen diyo:KK70:
Görümcemin oglanın tabaga dalmıs elinde kasıkla:KK70:
Anam tok evin ac kedisi:KK70:
Kız onu unuttum kurtarıcı makarna var pilavdan çok makarna erişte sever bide

Bide daha kücük kesfediyo
Kardesimin cocklarda böyleydi 2 yasa kadr gayet ne versek yerlerdi.
Simdi sebze yemiyorlar,kız et yemiyor.
Oglan taneli seyleri seciyor icinden suyunu yemiyor:(
arkadasımın kızıda herseyi yerdi oda nedense iki yaşına girince şeçmege başladı. 2 yaşı bir dönüm noktası sanki

Merhaba kızlar, sabahları erken kalkıyoruz malum eşim işe gidiyor. Onunla birlikte bu sabah küçük kızımda gitti muayene olmaya biraz üşütmüş korktu ben hastamıyım diye neyse doktor sıkı bir muayene yapmış gögüs röntgeni istemiş çok şükür temiz ilaç bile vermemiş dinlen diye tavsiye de bulunmuş. Ben dün temizlik yaptım ama kapıları silemedim onları sildim. Yazın kapıları haftada bir siliyorum çünkü her yer açık ve evin içi 40 derece falan inanın canım çay bile içmek istemiyor. Bunaltıyor bu sıcak. Sonra bir tepsi patlıcanlı börek yaptım, çamaşırları topladım, katladım ütü olacakları ayırdım yerleştirdim duşumu aldım giyindim markete gittim alışverişimi yaptım eve geldim. Paranın adı var fişleri masanın üstüne bıraktım birazdan bakarım totalde kaç para harcamışım.
Geçmis olsun canim bizim evde daha 3 gündür fln iyi biraz daha çok sıcaktı artık serinler akşamları daha iyi

Back
X