Küçük Düşün Büyük Olsun!

Iyi geceler kızlar bugun temizlik yaptim sil süpür cam önleri sildim pazar yağışlı gösteriyi istanbulu o yüzden cam silmedim kucuk wc yikadim bir makine beyaz actim bulasik topladim disari çıktım eşim iş yaptı ödeme aldi fatura ödedik elden taksite 100 yatirdim gün yolladım kardeşime 100 tl defactoya girdim 25 tshirt aldim sezon indirimi var cokta beğendim fiyata göre iyi a101de 25 bıraktım sucuk mor sogan kalem parfüm pınarın kadar peyniri indirimliydi sızar iki a101 dede yoktu onur markete girdim armut limon tavuk kemiksiz kasar peynir indirimliydi aldim 37 fln burasi tuttu bime girdim dondurma bazlama 10.5 tuttu bunu nakit verdim esime 100 tl çektim kendime 50 cektim nakit 100 de vardı 50 gün için ayircam haftaya ctesi fln olur 150 veriyoruz iki günün bitiside aralık sonu bu ay sonu 1200 alcam kardesimle olandan insallah

Kızı uyuttum. Duş aldım. Bugün sizden sonramız da uyandı. Yemek yedirdim. Pilavın işine mısır da katmıştım bezelye de. Ne güzel pilav yapmışsın annee dedi heyecanla :) bezelyeyi de böyle yemiş oldu. biraz etkinlik yaptık. Kitap okudum. Sonra kurabiye yapalım dedi. Hangi kurabiyeden dedim. Küçük kurabiyeden dedi. O arada eşim geldi. Biz yemek yedik. O da meyve yedi. Kurabiye yaptık. Fırının başında bekledi
Kurabiyesini yiyince uykum geldi dedi.
Eşim de kızı oyalayacak kimi arayayım diyor. Ay bu adamın oyalama şekline hayran oluyorum vakit geçirttirme şekli birini görüntülü aramak.
Birara her akşam ben mutfakta iş yapsrken teyzeyi görüntülü arardı. Bu ara telefonu bırakmıyor teyze de saatlerce konuşsa kapatalım kızım demiyor teyze. Telefonu saklıyor ela falan. Ondan aramıyor sanırım. Ela Anneanneyi ara dedi. Kardeşim evde değilmiş arayamadı. Annemin telefonu biraz bozuktı.
Beni aramış görüntülü. Mutfaktan odaya iletişim açmadım yahu ne de önemli bu görüntülü konuşturmak dedim.

Benimkinin bu ara kuş bi üzerinde bir bacağında dun ben mutfakta iş yaparken bi baktım kuş bacakta bizim oğlan bacağını sallıyor babasının oyunmus kuş çok seviyomus

Akşama patates biber ve tavuk yaptim ızgara tavada az yağlı sarma vardı ve spagetti onlarda olunca az yendi tavuk attım dolaba yarin kardeşim yakında orman var bana oraya gidelim ddi pogaca fln yapicam öglen oda öğleye kadar çalışıyor zaten makarna salatası yaparim bide eşim arkadaşlarıyla cikicam ddi benim eve dönmem akşamı bulur tavuğu pazar pilavla yeriz pazar günü pazarımız var çıkıp biseyler almam lazım buzluga dolmalik taze fasulye alacaktım kaynanam koyma ddi onda fazla varmış veririm ddi saolsun bezelyede çok demişti çok koymadım iki poşet daha kavurmalik kapya atarim yeter

Okuyacak çocuk her türlü okuyor
Ben şimdilik çalışıyorum ileride ne olur bilmem
Kayınvalide daha fazla yük olmak istemiyorum
Devlet olursa öğleden sonra boş veya sabah birisi ilgilenecek
Bir kadın tutsam en az 2.000 tl
O parayı eğitime harcamak daha mantıklı geldi bana bilmiyorum tabi
Yoksa kuş konmuyor

Bide en büyük sıkıntı Aptamil bulmak
Heryerde hipp,bebelac dolu aptamilin 3 nosu asla yok yada kasık mamaları sadece sütlü princliYemiyor onu
Gecen heykelde yabanmersinli aptamil buldım bayıldı kız
Happynin internet sitesinden alıyorum baby ben aptamili fiyatları da iyi orda . Bizimkilerde elmalı tahıllıya bayılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…