- 21 Ağustos 2015
- 32.117
- 97.463
- 598
- 38
Çok merak ettim izlemem lazım kaç bölüm geçti. Konusu nasıl?Ve fakat güzel agladım
İyi agladım yalnız
Cok iyi agladıysam demek
Ay o cocukları izledikce Alya ya gittim baktm hep.
Nasıl savunmasız
Benimkinin bu ara kuş bi üzerinde bir bacağında dun ben mutfakta iş yaparken bi baktım kuş bacakta bizim oğlan bacağını sallıyor babasınınKızı uyuttum. Duş aldım. Bugün sizden sonramız da uyandı. Yemek yedirdim. Pilavın işine mısır da katmıştım bezelye de. Ne güzel pilav yapmışsın annee dedi heyecanla :) bezelyeyi de böyle yemiş oldu. biraz etkinlik yaptık. Kitap okudum. Sonra kurabiye yapalım dedi. Hangi kurabiyeden dedim. Küçük kurabiyeden dedi. O arada eşim geldi. Biz yemek yedik. O da meyve yedi. Kurabiye yaptık. Fırının başında bekledi
Kurabiyesini yiyince uykum geldi dedi.
Eşim de kızı oyalayacak kimi arayayım diyor. Ay bu adamın oyalama şekline hayran oluyorumvakit geçirttirme şekli birini görüntülü aramak.
Birara her akşam ben mutfakta iş yapsrken teyzeyi görüntülü arardı. Bu ara telefonu bırakmıyor teyze de saatlerce konuşsa kapatalım kızım demiyor teyze. Telefonu saklıyor ela falan. Ondan aramıyor sanırım. Ela Anneanneyi ara dedi. Kardeşim evde değilmiş arayamadı. Annemin telefonu biraz bozuktı.
Beni aramış görüntülü. Mutfaktan odaya iletişimaçmadım yahu ne de önemli bu görüntülü konuşturmak dedim.
Doktorun nasıl bir dramı çıkacak acaba çok merak ediyorumVe fakat güzel agladım
İyi agladım yalnız
Cok iyi agladıysam demek
Ay o cocukları izledikce Alya ya gittim baktm hep.
Nasıl savunmasız
Bugün ikinci bolumuydu.Çok merak ettim izlemem lazım kaç bölüm geçti. Konusu nasıl?
BendeeeDoktorun nasıl bir dramı çıkacak acaba çok merak ediyorum
2.bölüm dahaaÇok merak ettim izlemem lazım kaç bölüm geçti. Konusu nasıl?
Okuyacak çocuk her türlü okuyorÖzel okul konusunu bizde çok düşündük. Arkadaşın eşi özel okulda müdür. Fiyat konusunda bilgi aldık. Sadece masraflar hariç 22 binlerden bahsetmişti.
Çok fazla geldi bana. Evin kredisi bitince arabayı değiştirmek istiyor eşim. Bu yıl da zam alamadı. Şansımıza ben işi bıraktım ekonomik kriz yaşandı. Herşey iki katına çıktı. Sonra tam zam slacak o ay corona çıktı.
Bilemedim özel okul konusunu. Arkadaş çocuğunu gönderecekti sonra vazgeçti. Her ay o kadar para vereceğime ev alıp o parayı oraya ödesem ilerde evi olur demişti.
Ancak özel okul için benim de çalışmam lazım. Bilemedim çalışıp özel okuldamı okutmak iyi, yoksa evde onunla ilgilenip devlet okuluna göndermekmi. Sonuçta ilgilenecek kimse yok. Teyze ilgilense evler uzak.
Öyle karışık bir durum.
Dün bende çok agladımBugün ikinci bolumuydu.
Psikolojik dram.
Gülseren budaycioglunun kitaplarindaki yaşanmış hikayelerden uyarlamalar
Ama çok üzücü
Drun hikayesi cıkacak benceDün bende çok agladımbidaki bölüm nolcak
Happynin internet sitesinden alıyorum baby ben aptamili fiyatları da iyi orda . Bizimkilerde elmalı tahıllıya bayılıyorBide en büyük sıkıntı Aptamil bulmak
Heryerde hipp,bebelac dolu aptamilin 3 nosu asla yok yada kasık mamaları sadece sütlü princliYemiyor onu
Gecen heykelde yabanmersinli aptamil buldım bayıldı kız
Valla migros bazen 14.95 e düsürüyor buldugumu alıyormHappynin internet sitesinden alıyorum baby ben aptamili fiyatları da iyi orda . Bizimkilerde elmalı tahıllıya bayılıyor
Evet ya ben de ordann stokladıydım elmalı .2 numarayı netten alıyorum ben hep anam cocuk masraflı seyValla migros bazen 14.95 e düsürüyor buldugumu alıyorm
Orayada bakim cnm saolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?