Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yok kızz nerde ben de topluluk arasıra evi komple toplayıp temizleyince hep toplarsam öyle kalırmı mantığı kafamdaki ama bir beceremedim. Bazen yatmadan önce bile oyuncakların dağınık kaldığı oluyor

Yok kızz nerde ben de topluluk arasıra evi komple toplayıp temizleyince hep toplarsam öyle kalırmı mantığı kafamdaki ama bir beceremedim. Bazen yatmadan önce bile oyuncakların dağınık kaldığı oluyor
Suanki durum bende toplamaıyorum
Bazen benim koca der aman kaynananmınkızcak gel der dursun

İstanbulda biz de devlet okulu konusunda onu çok düşünüyoruz. Annemlerin yanında olsam hiç dert etmezdim. Zaten kardeşim ve eşi öğretmen çok rahat onların olduğu okula verebilirdim. Ama büyük şehirde insan çok düşünüyor.

Ama canım bazı devlet okullari var. Kayıt yaptırırken bir şeyler alıyorsun okula sınırlı ogrenci aliyorlar. Minnoş kızın o yasa gelince ben de araştırırım senin için

Mamayı 2 yaşına kadar kullanam çok insan var canım. Bana doktor süt önerdiği için süte geçmiştim ama 1.5 yaşına yakındı. Mama kullanmanda da bir sakınca yok bence

Bende oyle aksayan isi yapınca üzerimden yük gidiyor resmen masallah kuzu o kadar var misin maşallah ben yaşını bilmiyordum ama hiç göstermiyosun benim yaslarimda sanıyordum seni minyon tiplisin
Sen kaç yaşındasın canım. Kız bu kilo almış halim ahh bir de zayıflasam çıtır olurum artık tabi enerjim genç değil genelde göstermediğimi söylüyorlar.

İstanbul beni korkutan bir şehir kalabalıgı gürültüsü vs .inşallah iyi bir devlet okulu bulabiliriz.ben ilçede devlet okulunda okudum küçük bir yerde hala sınıf öğretmenimi ararım .öyle öğretmen öyle okullar bulabilsek keske cocuklara

Ama canım bazı devlet okullari var. Kayıt yaptırırken bir şeyler alıyorsun okula sınırlı ogrenci aliyorlar. Minnoş kızın o yasa gelince ben de araştırırım senin için

Çok sağol canım benim Burada oturduğun adrese göre alıyorlar ama çevredeki okulları çok önermiyorlar. Bakalım o zamana ne olacak.

Bana da karantina kilo olarak geri döndü acilinden kilo vermem lazım .hayatımda ilk kez kilo alıyorum gebelik harici hiç tadım yok
Ben 8 kilo vermiştim. 2 kiloyu bayram tatil vs geri aldım. Yeniden dikjat etsem ve yürüyüşe başlasam veririm.
Ben de işi bırakıp evde kaldığımdan bu yana yani çocuktan sonra çok kilo aldım. Seninki doğum kilosudur. Daha atamamış olabilirsin

Sen kaç yaşındasın canım. Kız bu kilo almış halim ahh bir de zayıflasam çıtır olurum artık tabi enerjim genç değil genelde göstermediğimi söylüyorlar.
Bende normalde yaşını göstermezdimkilo gerçekten fark ediyor 10kilodan fazla kilo var bir iradeli olamıyorum ki 2ileri 1geri esimde evde genelde ona uyuyorum havaların sıcaktı yürüyüş yapamadim aslinda bu ara aralıklı oruç denemek istiyorum yaşım 33 oldu canım 87liyim

Ben 4 kiloyu o diyetle verdim. 4 kiloyu da acıktıkça yedim. Acıkmadan yemedim aburcuburu bile. Denizegecenin tavsiyesiyle yani. Bir de yürüyüş hareket kattım tabi. O şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…