Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar kasalar ne güzel öyle :KK66:

@Emine70 ohh buralarda da mı kapansa napsa harcamazdık.

sadevehuzurlu sadevehuzurlu normal canım kucuk daha o cildi hassasdir pisik olmaz hem

Sivi kullan dicektim zaten sivı kullaniyomussun deterjani
Kiraclenme falan mi yapti napti acaba hic benim makinemde olmadi
Bazen ciziyo, bulanik yapiyo falan diyolar ama hic basima gelmedi
Bi nette taratip yorumlara bak istersen
Olmadi servis cagirirsin
Teşekkür ederim canım valla buranın suları hiç kireçli de değil, anlamadım gitti:(

Esim her aksam bakkala harciyo
Kuruincir,cikolatali pismaniye(tadimlik 3lülerden) sigara cikolata cips falan aliyo
Allahım cocuk gibi
Hep cıtı pıtı dolu poset
Tv karisinda yiyo
Bakkali zengin ediyo

Konu dışı ama hakkınızı helal edin bi sorum var
Bulaşık makinem son zamanlarda iyi yıkamıyo, 3 programda da denedim, sonuç aynı

Camlarda beyaz benekler, su damlaları kalıyo

Boş da çalıştırdım, tuzu ve parlatıcısı da var

Sizce servisi mi çağırmalıyım? Markası bosch
bizdede aynı sıkıntı oldu bizimkide bosch servis çağırdık, servis geldi temizledi ve 50 TLye bir parça takıyorlar ondan sonra düzeldi birde eger su lekesi kalıyorsa parlatıcı ayarını yükseltmenizi öneririm

Günü o harcamayla kapadım hanımlar ve kumbarayada sadece 50 kuruş atabildim. Ama bunada şükür.
Yarına yemeğe teyzem ve ananem geliyor ama dışarıdan malzeme almayı düşünmüyorum ne bulursam onu pişircem. Allah ne verdiyse yeriz.
Dışarıdan sadece 3 kg yufka alıcam. Buzlukta peynir, kavrulmuş pırasa ve ıspanağım var onlardan börek yapıp pişirip buzluğa atıcam. Bundan sonra okula giderken yemeğimi kendim götürcem. Bu yüzden buzlukta bu tarz hazır şeyler tutayım diyorum bide kek pişircem buzluğa atmak için iyi oluyor diyorlar ama hiç denemedim deneyeniniz varmı o_O

Günaydın kızlaaar
Dün gezdim geldim çok güzeldi
Toplamda 70 lira para harcamışım
Gelirken evdekilere bişeyler aldım yoksa o kadar da tutmazdı :)
Bugünde kitap almam lazım da 40 lira yahu
Be Zaman bitecek bu eksikler bilmem

Günü o harcamayla kapadım hanımlar ve kumbarayada sadece 50 kuruş atabildim. Ama bunada şükür.
Yarına yemeğe teyzem ve ananem geliyor ama dışarıdan malzeme almayı düşünmüyorum ne bulursam onu pişircem. Allah ne verdiyse yeriz.
Dışarıdan sadece 3 kg yufka alıcam. Buzlukta peynir, kavrulmuş pırasa ve ıspanağım var onlardan börek yapıp pişirip buzluğa atıcam. Bundan sonra okula giderken yemeğimi kendim götürcem. Bu yüzden buzlukta bu tarz hazır şeyler tutayım diyorum bide kek pişircem buzluğa atmak için iyi oluyor diyorlar ama hiç denemedim deneyeniniz varmı o_O
Ben yaptım buzluktan çıkarınca hemen fırına at tazecik oluyor yeni fırından cikmis gibi

maaş almaya son 12 gün

buzluktaki yemeklerimi bakliyatlarımı değerlendiriyorum hedefim maaş alana kadar alışveriş yapmamak evdekilerle idare etmek..
bu ay elimdeki parayı boşa harcamıyım diye altın yapmıştım iyikide yapmışım çar çur olacaktı

bi yemek yapıyorum 2 gün yiyoruz çalıştığm içinde iyi oluyor her gün yemek yapma telaşım olmuyo :)

maaş almaya son 12 gün

buzluktaki yemeklerimi bakliyatlarımı değerlendiriyorum hedefim maaş alana kadar alışveriş yapmamak evdekilerle idare etmek..
bu ay elimdeki parayı boşa harcamıyım diye altın yapmıştım iyikide yapmışım çar çur olacaktı

bi yemek yapıyorum 2 gün yiyoruz çalıştığm içinde iyi oluyor her gün yemek yapma telaşım olmuyo :)

Ne güzel bende dondurucuyu azaltmaya çalışıyorum ve bakliyatlarımı.
Bugün yeni çeyrek altın alacağım 187imiş ne diyorsunuz fiyatı için Kardeşimin nişanı var mayısta onun için şimdiden hazırlayayım da zaten bu aydan kalan Son tüm para.
Ayın beşine kadar kumbaramdan borç alacağım eksiye girmek istemiyorum
Zaten kk da ödemeler azalmıyor bir taksit bitse ötekinin sırası geliyor buna şükür sağlık olsun..

Ne güzel bende dondurucuyu azaltmaya çalışıyorum ve bakliyatlarımı.
Bugün yeni çeyrek altın alacağım 187imiş ne diyorsunuz fiyatı için Kardeşimin nişanı var mayısta onun için şimdiden hazırlayayım da zaten bu aydan kalan Son tüm para.
Ayın beşine kadar kumbaramdan borç alacağım eksiye girmek istemiyorum
Zaten kk da ödemeler azalmıyor bir taksit bitse ötekinin sırası geliyor buna şükür sağlık olsun..

önce sağlık valla..

183 tl olması gerek nette öyle yazıyor 4 tl 4 tldir yani :)
bir kaç yere sorun öyle alın derim
benim kenarımda 50 tl var onunla gram bile olmuyo :))

Bugun disari cikmicam
Para da harcamıcam.
Birikim bizde de agır ilerliyo bu aralar.
Hergun kumbaraya bisey atamiyoruz malesef
5tl hala duruyo.

Back
X