sende bi karar ver bacim bi misafiriz olmaz diyon, bi istiyon

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende bi karar ver bacim bi misafiriz olmaz diyon, bi istiyon
Ya bu muhasebecilerde hep hesapçılık varAlışverişte senin gibi olsunlar diyorum hep
Örnek alın azıcık
Paranızı cula caputa harcamayın,
Biriktirin,zula, dolar, altın yapın
Özlem denizmen oldum
Benimki hep işsizlikten yıllar sonra ev hanfendisi olunca saracak yer arıyorum.
Takibimden kurtulmak istiyorsanız dua edin bana, bir an evvel tam zamanlı düzgün bir iş bulayım
Yoksa hepinizin muhasebesini tek tek yapacağım![]()
Mama oradan hiç almadım canım, bez alıyordum. Bir de amazonda bez kampanyası çok oluyordu. Mamayı farmareyon, ebebek hepsiburada gibi sitelerden almıştım. 1200 gr lık alıyordum.Ben baktım da happy de pahalı suan
21 e alıyorz kasık mamayı orda 26![]()
Hep adetli alırım sürekli kullanılan birşey. Bu ara un da çok tükettim. Geçen eşim diyor daha geçen gün almıştımbende artik 20li 20li aliyorum buzdolabinda sakliyorum malum bebeli ev ha diyince cikilmiyo![]()
En sonunda sabrını taşıracak, tepkili konuşacaksın bu gidişle. Gerçekten biraz anlasaydı keşke sanki keyfi çalışıyorsun.Sen bu hafta izin al teklifiyle geldi annem.
Canım anam kafa zehir.
senin ihtiyacin var o ise ya, düsünemiyorlar mi?En sonunda cıkartcak beni isten
Tmm cıkarım
Ama cidden mesafemi koyarım anneme.
Bakmadıgı icin değil,bakmak zzorunda değil.
AMa bana su 3 ayı zehir ettiği icin.
calismasinda, ihtiyaclarini kim karsiliyacak off yeminle orda olaydim ben gelir bakardim ya.Valla annemde dedirtio olabilir
Annem dedirtmese de bizimkilerin kafa farklı calısıyor
Cocugu olan calısmasın mantıgındalar.
Kendi de diyor olabilir.
Haklısın mesafe koysan da sonuçta annen destek olmalı. Kv bile öyle yapmazkem annenin yapması çok can sıkıcı.Zorunda olmasa da sonuçta sana biryerden destek olmalı. Nacizane fikrim.En sonunda cıkartcak beni isten
Tmm cıkarım
Ama cidden mesafemi koyarım anneme.
Bakmadıgı icin değil,bakmak zzorunda değil.
AMa bana su 3 ayı zehir ettiği icin.
Pes yani bu kadar da olmaz. İnan çok kızdım. Bırak kulak verme dikkate de alma. Sonuçta Alya o adamın da torunu bunu unutuyor galiba annen. Bence gayette iyi düşünüyorlar Alyayı. Sizi.Okadr ince detayları sorun gibi gösteriyorki
10 gündür naptınız dememis bana.
Diyorki hep aklımda Alya,niye dedim aklında Alya?
Kpderim yaslı adam,getirirken otokoltuguna tam baglayamazsa ,ya cocuk koltuktan düserseymis.
Anne dedim oturdun bunu mu düsündün?
Kontrol ediyo herhlde adam dedim.
Bana vicdan azabı cektirsin diye aranıyor resmen kadın.
Bence tuzu kuru derler ya o misal. Ama şunu düşünmeliler herkesin maddi durumu aynı değil bu dünyada. Anlattığına göre kardeşin ayda ne kadar çok para harcayan insan üstelik kendi çalışmadığı halde. Herkesin imkanı aynı değilki. Kendini senin yerine koymalı.Valla annemde dedirtio olabilir
Annem dedirtmese de bizimkilerin kafa farklı calısıyor
Cocugu olan calısmasın mantıgındalar.
Kendi de diyor olabilir.
Ya kardeşinden paramı isteyeceksin sürekli, başkasının eline bakmak kolay şeymi bu kardeşin olsa da.Sürekli konusuyorlar özelden.
Kardesin yardm eder sana diyo bana hala.
Anne dedim kimse yardım etmesin bana.
İsten de cıkarsam bakarız biz cocugumuza dedim.
Artk alınan alınsın netim.
Nayn düsünemezzlersenin ihtiyacin var o ise ya, düsünemiyorlar mi?
CanımsınYa kardeşinden paramı isteyeceksin sürekli, başkasının eline bakmak kolay şeymi bu kardeşin olsa da.
inan yakın olsa ben bakardım. Boşver lafını söyle. İstedikleri kadar kırılsınsınlar.
benimde un az kaldiHep adetli alırım sürekli kullanılan birşey. Bu ara un da çok tükettim. Geçen eşim diyor daha geçen gün almıştım![]()
ben yaptim yap kizAcayip ıslak kek yapasım var
Canım resmen cekiyor
Asure de bitti
Üseneyrummm