Küçük Düşün Büyük Olsun!

Estafurullah cnm
Saolasın güzel dileklerin icin
Valla sorun ben de mi diyorm cogu zman😔
Ben mi diretiyorm cok diyorm
Yapıp edip
Sunu aldık bunu aldık diyolR
Daha cok delleniyorm
Bisürü kıyafet almıs kardesim
Alma dedikce alıyır
Saolsn ama artk istemiyorm
Cünkü cok agır ödüyorm o aldıklarını sonra😟
Kıyamam sana Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın INŞAALLAH. Ciğerim soldu ya. Keyfinden çalışmıyorsun mecbursun hem de. Bu cektiklerin sana evladına mükafat olarak dönsün Amin Amin Amin

İyi geceler kızlar
Sizden sonra uyumuşum yarım saat. Eşim geldi. Pazara gidecekmisin dedi. Tabi çok şey almış. Fiyatları söyledi. Çok da anlamlı gelmedi gitmek. Sadece daha taze oluyor pazardakiler.
sonra ben uzandım. Onu beklediğim için uyumamıştım. Uyu biraz dedi.hamsi almış ben hallederim dedi. Ben de uyanınca narlı cevizli roka salatası ve havuç salatası yaptım. Kız uyandı. Balığı çok sever. Eline sağlık çok güzel olmuş diye diye yedi.😁
Sonra mutfağı topluyordum eşim dondurma istedi. Dur bir toplayayım mutfağı değilmi miden dinlensin yeni kalktık sofradan dedim😂
Sonra kız parmak boyası istedi onu yaptık. Kitap okumamı istedi. Sonra diş fırçalama işine eşim baktı. Çok uğraştırıyor diş konusu. Sonra uyuttum. Bizden önce koci koltukta sızdı 😅

Ben evi dublex olarak degistigimizi kimseye demicektim ama esim gorumceme demis (evi sormus) bende dun elti kizina dedim ama masrafimiz olcak kredi cekicez falan diye bilsinler diye dedim.
Kimse beklenti icine girmesin diye
Gözleri goz diil ama napim duyulcakti zaten
İçi erimiştir kesin

Ya bu muhasebecilerde hep hesapçılık var 😝 ben de çalışırken günlük aldıklarımı harcamamı not alıyordum, kampanya takip ediyordum hep, eşim benimle dalga geçiyordu.
Kendileri eşlerin ince hesap bilmiyorlar canim o yüzden gülüyorlar sonra nasıl birikti o kadar diyolar😁😁

Valla annemde dedirtio olabilir
Annem dedirtmese de bizimkilerin kafa farklı calısıyor
Cocugu olan calısmasın mantıgındalar.
Kendi de diyor olabilir.
Çok yanlış
Sen ne güzel ayaklarının üstünde duruyorsun
Az bir destek olsalar belki şartlar değişecek
Üzmesinler bizim zeynomuzu
Allah yolunu açık etsin🙏
Tez zaman da kreş zamanı gelsin

Ben evi dublex olarak degistigimizi kimseye demicektim ama esim gorumceme demis (evi sormus) bende dun elti kizina dedim ama masrafimiz olcak kredi cekicez falan diye bilsinler diye dedim.
Kimse beklenti icine girmesin diye
Gözleri goz diil ama napim duyulcakti zaten
Gözleri kalmaz inşallah canim ama söylemekle iyi etmişsin beklenti içine girmezler borç ödüyoruz dersin 😀ay bide virüs ortamında tanışmaya fln çağırıyorlar bebe kurtardı seni kuzu böyle böyle mesafe koyarsın
Alışverişte senin gibi olsunlar diyorum hep
Örnek alın azıcık 🧿
Paranızı cula caputa harcamayın,
Biriktirin,zula, dolar, altın yapın🤣
Özlem denizmen oldum 🙈
Benimki hep işsizlikten yıllar sonra ev hanfendisi olunca saracak yer arıyorum.
Takibimden kurtulmak istiyorsanız dua edin bana, bir an evvel tam zamanlı düzgün bir iş bulayım
Yoksa hepinizin muhasebesini tek tek yapacağım😪
En kısa zamanda sen bekleyen tüm arkadaşlar dilediği işlere kavuşsun insallah canim

Iyi geceler kızlar piknik yaptık kardesimlerle iyi geldi oğlan koşturdu oynadı toz toprak arkadaş buldu oynadılar beraber pogaca ve makarna salatası goturmustum salata bitti pogaca 2 tane kalmıştı verdim annemlere evede 3 tane ayirmistim duruyi geldik hemen oğlanı yikadim cay yapip ictim bulasik yikanmisti topladim camasir katladim gittiğimiz yerde 10 tl park ücreti ödedim kardeşim cips icecek çekirdek almıştı o ödedi odetmedi😁

Estafurullah cnm
Saolasın güzel dileklerin icin
Valla sorun ben de mi diyorm cogu zman😔
Ben mi diretiyorm cok diyorm
Yapıp edip
Sunu aldık bunu aldık diyolR
Daha cok delleniyorm
Bisürü kıyafet almıs kardesim
Alma dedikce alıyır
Saolsn ama artk istemiyorm
Cünkü cok agır ödüyorm o aldıklarını sonra😟
Sen çok haklısın canım
Ancak kardeşin de annende seninle aynı pencereden bakmıyor
Sorun bu
İşten çıksan bu sefer de biz bakıyoruz diyecekler. Bu daha can sıkıcı

Sürekli sen onların eline niye bakasın ki
Bazı işler evden yürütülüyor ancak keşke öyle olsada yapsan

Kız ben çocuk yokken işe gelince dinleniyorum diyordum. Hafta sonları ev işi bitiriyordu beni. Bir de çocukla hepten zor Allah güç kuvvet versin.
Ben üç gün bu hafta çalıştım
Valla finlemdim🤣🤣🤣
Kulağımdaki uğultu gitti
🙈
Kahveyi adam akıllı içtim
Hatta çaycı ablamız ikinci kahveyi getirdi keyifli içince😂
Evlat can ama ruhende mutlu anne lazım

Canımsın
İstemiyorm dedikce üstüme geliyorlar
Annem teyzesi o alsın nolcak diyo🤦🏻‍♀️
Bak ben yıllarca ablama aldım ilk kızını ben büyüttüm
Sanki benim kızım gibi