Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamam sana Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın INŞAALLAH. Ciğerim soldu ya. Keyfinden çalışmıyorsun mecbursun hem de. Bu cektiklerin sana evladına mükafat olarak dönsün Amin Amin AminEstafurullah cnm
Saolasın güzel dileklerin icin
Valla sorun ben de mi diyorm cogu zman
Ben mi diretiyorm cok diyorm
Yapıp edip
Sunu aldık bunu aldık diyolR
Daha cok delleniyorm
Bisürü kıyafet almıs kardesim
Alma dedikce alıyır
Saolsn ama artk istemiyorm
Cünkü cok agır ödüyorm o aldıklarını sonra![]()
AminnnnKıyamam sana Rabbim tez zamanda feraha çıkarsın INŞAALLAH. Ciğerim soldu ya. Keyfinden çalışmıyorsun mecbursun hem de. Bu cektiklerin sana evladına mükafat olarak dönsün Amin Amin Amin
Tasarruf da bir birikimbende de birikim falso ama napalim ihtiyac cok.
al gulum ver gulum
İçi erimiştir kesinBen evi dublex olarak degistigimizi kimseye demicektim ama esim gorumceme demis (evi sormus) bende dun elti kizina dedim ama masrafimiz olcak kredi cekicez falan diye bilsinler diye dedim.
Kimse beklenti icine girmesin diye
Gözleri goz diil ama napim duyulcakti zaten
Kendileri eşlerin ince hesap bilmiyorlar canim o yüzden gülüyorlar sonra nasıl birikti o kadar diyolarYa bu muhasebecilerde hep hesapçılık varben de çalışırken günlük aldıklarımı harcamamı not alıyordum, kampanya takip ediyordum hep, eşim benimle dalga geçiyordu.
Yarım gün bakıyor yaSen bu hafta izin al teklifiyle geldi annem.
Canım anam kafa zehir.
Çok yanlışValla annemde dedirtio olabilir
Annem dedirtmese de bizimkilerin kafa farklı calısıyor
Cocugu olan calısmasın mantıgındalar.
Kendi de diyor olabilir.
Gözleri kalmaz inşallah canim ama söylemekle iyi etmişsin beklenti içine girmezler borç ödüyoruz dersinBen evi dublex olarak degistigimizi kimseye demicektim ama esim gorumceme demis (evi sormus) bende dun elti kizina dedim ama masrafimiz olcak kredi cekicez falan diye bilsinler diye dedim.
Kimse beklenti icine girmesin diye
Gözleri goz diil ama napim duyulcakti zaten
En kısa zamanda sen bekleyen tüm arkadaşlar dilediği işlere kavuşsun insallah canimAlışverişte senin gibi olsunlar diyorum hep
Örnek alın azıcık
Paranızı cula caputa harcamayın,
Biriktirin,zula, dolar, altın yapın
Özlem denizmen oldum
Benimki hep işsizlikten yıllar sonra ev hanfendisi olunca saracak yer arıyorum.
Takibimden kurtulmak istiyorsanız dua edin bana, bir an evvel tam zamanlı düzgün bir iş bulayım
Yoksa hepinizin muhasebesini tek tek yapacağım![]()
Aynen güldü güldü sonra parayı ortaya çıkarınca nasıl biriktirdin diye şoka girdiKendileri eşlerin ince hesap bilmiyorlar canim o yüzden gülüyorlar sonra nasıl birikti o kadar diyolar![]()
Hiç şaşmaz bu olayAynen güldü güldü sonra parayı ortaya çıkarınca nasıl biriktirdin diye şoka girdi![]()
Sen çok haklısın canımEstafurullah cnm
Saolasın güzel dileklerin icin
Valla sorun ben de mi diyorm cogu zman
Ben mi diretiyorm cok diyorm
Yapıp edip
Sunu aldık bunu aldık diyolR
Daha cok delleniyorm
Bisürü kıyafet almıs kardesim
Alma dedikce alıyır
Saolsn ama artk istemiyorm
Cünkü cok agır ödüyorm o aldıklarını sonra![]()
Ben üç gün bu hafta çalıştımKız ben çocuk yokken işe gelince dinleniyorum diyordum. Hafta sonları ev işi bitiriyordu beni. Bir de çocukla hepten zor Allah güç kuvvet versin.
Hic bi fikrimiz yokYarım gün bakıyor ya
Senin kızı insan seve seve bakar
Bebek kokusunu çeker niye böyle yapıyor ya
Hiç sormaAnkara’da ne olmuş öyle kum fırtınası. 2020 yılı felaket yılı. Allah daha beterinden korusun
Bak ben yıllarca ablama aldım ilk kızını ben büyüttümCanımsın
İstemiyorm dedikce üstüme geliyorlar
Annem teyzesi o alsın nolcak diyo![]()
Anam fırın işleteceğim