Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım senin tarifinle SAN sebastian yaptım, henüz yemedik ama güzel olmuştur eminim.
Acaba senin durumları babanla mı konuşsan belki o konuşursa annenle daha Farklı olur sana bakış açıları

Canım senin tarifinle SAN sebastian yaptım, henüz yemedik ama güzel olmuştur eminim.
Acaba senin durumları babanla mı konuşsan belki o konuşursa annenle daha Farklı olur sana bakış açıları
Afiyet olsunnn
İns begenirsiniz
Valla babam daha ılımlı
Bosver sen onu,cok biliyor o diyor

Selam kızlar
Akşam yemeğe görümcemlere gittik kaynanamlar da geldi daha bir sene önce birbirlerinin arkasından etmedik laf birakmamislardi bi baktım can ciğer olmuşlar nasıl sinir oldum eşime dedim midem kötü oldu erkenden kalkalım
Hiç gelemiyorum samimiyetsiz ilişkilere etmedik laf birakmadiklari damarlarına oğlum oğlum seneler sürekli bir süre görüşmeyi düşünmüyorum kendileriyle
Bugün LCW dan pantolon aldim kendime kumaş pantolon görünümlü ama beli lastikli 35 tlydi kaçırmak istemedim bir beden büyük aldım bi de baya götürür beni çorap aldım 6 TL eşime tişört aldık 15 TL
Böyle ihtiyaca yönelik alışveriş yaptık mı hoşuma gidiyor gereksiz bişey almadan çıkınca huzur buluyorum resmen

Valla annemde dedirtio olabilir
Annem dedirtmese de bizimkilerin kafa farklı calısıyor
Cocugu olan calısmasın mantıgındalar.
Kendi de diyor olabilir.
Kimse keyfinden çalışmıyor.Sende çocuğun için çalışıyorsun sonuçta.İnsanları memnun edemezsin, her durumda eleştirecek birşey bulurlar.Sıkma canını.Allah yardımcın olsun

Bereketli olsun canim gelenler ne güzel böyle bi yerden sebze meyve gelince çok sevinirim ağız tadıyla yiyin

İyi geceler kizlar
Ay babyloading87 sana çok ayıp ediyorlar niyetleri ne olursa olsun, sen canını sıkma annene söylersin aynen izin alamadım diye. Baksın ne olacak ya kardeşinin coucuguna da bakmıyor muydu? Annen konusunda bişey diyemem fazla ama bence ara payla kardeşini çok sinirlendim ben burdan haddimi astiysam kusura bakma canım

Bugün kardeşimin yeni taşındığı eve gittik annemle( bekar erkek ), ocakları yokmuş daha annem dolma ve taze fasulye yaptı ben de patatesli borekle kek yaptım götürdüm. Ev arkadaşı da vardı ay nasıl yediler yazık ya üzüldüm, bize gelin yemeklere arada dedim artık kendileri bilir
Kardesimin işvereni kira odeyecekmis güzel bir ev bulun demiş adam, kira + aidat 5000! Yuh dedim ya dubleks ev sadece yeri güzel, site falan değil ve eski ev yani. Millet nasıl paralar istiyor hadi istiyo veren de var yani şoka girdim resmen

Selam kızlar
Bugün yazamadım. Kahvaltıdan sonra tahinli kurabiye yaptım. Kurabiyeler piştikten sonra kahve faslında kıza çizgi film açtık biz de kırmızı odayı izledik bir parça. Eşim baştan olumsuz konuştu yorumunun detayınını burada yazmayayım, ondan devamını izlemedim dedi. Ben de hayır öyle değil dedim bir parça konusunu anlattım. Açtık izledik bayıldı filme. Hatta kitabını alıp okumak isterim dedi. Gerçekten izlediğim yere kadar ne kadar da gerçek yaşananları gördüm. İçim paramparça oldu Bir de yaşanmış hayatlar olunca hepten içim parçalandı. 1 saat falan izledik. Kız telefonla uzun süre çizgi film izlemesin diye film izlemeyi sonlandırdık.
sonra dışarı çıktık. Kızın odasına gece lambası almayı düşünüyorduk. Koçtaş a gittik. Aldık. Sonra kız arabasında uykum geldi dedi yattı uyudu. Kendimizi starbucks ta bulduk Uzuuuuun zaman olmuştu orada birşey içmeyeli. Belki de kızdan sonra 1 defaydı o da sanırım bebekliğindeydi :)
Sonra kitap baktık. ardından migrosa gittik oldukça rahat bir gezme ve alışverişti biraz sebze soğan makarna vs aldık. Eşimde hemen araya sıkıştırdı pazardan daha ucuz diye :)
Sonra çıkıyorduk kız uyandı. Evde et çıkarmıştım tantuni yapacsktık. Gittil lavaş ekmek aldık. Sonra eşim kızı parka götürdü ben eve çıktım. Yemek yaptık yedik. Kızın enerji fulldu akşam. Telefonu elime alamadım. Uyuturken de uyumuşum.

Kardeşin ne iş yapıyor canım nerde istanbuldamı. Semti güzelse o fiyatlar eder malesef. Ama işvereni de iyiymiş maşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…