Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bir bakıyorum terliyor bi bakıyorum üşüyor ben de anlamadım hiç

Sen sabah cevap yazmadin diye mi bozuldu acaba
Bence hiç usteleme grup saçmalığı ortadan kalkmış en azindan
Evet
Ailecek benim calısmama karsılarsmıs.
Annem babamı zor tutuyormus ,kociyle konuscakmıs da babam.
Ayy sabah sabah icim sissti!

Savas veriyırum suan
İnsanlar işi bırakabilir ama biz ailesi olarak calısmasını istemiyoruz mantıgı bana dogru gelmiyor.herkesin geliri gideri kendine göre .ve ben suna eminim elden gelen öğün olmaz o da vaktinde gelmez biz yardım ederiz derlerse de eğer

Bence de aynı fikirdeyim. babyloading87 iş evlilik aile hayatına bence ailenden kişilerin karışmasına müsade etme. İlerde kızınla olan ilişkine de karışmaya çalışırlar. Yani tabi kırmadan ufak mesafe koyarak yapmak daha doğru. Sonuçta çalışacağına karar verecek onlar değil. Evlilikte aileler ikinci planda kalmalı diye düşünüyorum. Bu söylediklerim eşinin ailesi için de geçerli. Mesela ben müsade etseydim şimdi benim evlilik aile hayatıma da eşim tarafından çok karışan olacaktı. Oysa şimdi eşim asla istemiyor kimsenin karışmasını müsade de etmiyor. Konuşmamda haddimi aştıysam affola. Nacizane fikrim. Çok fazla üstüne geldiklerini hissettim

Aynen öyle
Oyle 1 paket bez almakla olmuyır

Gidip ilaç yazdırmam gerekiyor da. Kızla nasıl giderim diye düşünüyorum. Nasıl işleyişi :)
Bizimkiler tüm hastaları randevulu alıyor.randevu sırasına göre sırası geleni tek tek alıyorlar içerde bekleme olmasın diye .baya korunaklıydı ama bir asm yi arayıp sorun bence

Bizimkiler tüm hastaları randevulu alıyor.randevu sırasına göre sırası geleni tek tek alıyorlar içerde bekleme olmasın diye .baya korunaklıydı ama bir asm yi arayıp sorun bence
1 saate yakın aradım da cevap veren yok. Eskiden hemen açıyordu. Öğle tatili de girdi şimdi bakalım yine ararım aslında iki adım ötede çok yakın ama. Çocuğu evden çıkarmak zor geliyor

Est.canım
cok haklısın.
Bana annem kocanın ailesi bi ev yapsaymıs dedi.
Yapmamıs anne napalım simdi dedim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…