- 8 Ocak 2015
- 6.088
- 19.100
- 448
Bir bakıyorum terliyor bi bakıyorum üşüyor ben de anlamadım hiçGeçmiş olsun canım insan bu havalarda ne giydireceğini gece camı açık bırakıp bırakmayacağını şaşırıyor. Kız fena terlemiş az önce. Tek yatak odanın camı açıktı açtım cam. Gece 3 ten sonra da bir serinliyor hava.
Daha iyiyiz bugün şükür aman çocuklar hasta olmasınGeçmis olsun canim iyidirler insallah bu geçiş ayları zor kollamak sıcak soğuk havalar degisik
EvetSen sabah cevap yazmadin diye mi bozuldu acaba
Bence hiç usteleme grup saçmalığı ortadan kalkmış en azindan
Böyle grupta birine kızıp gruptan ayrılmayı da çok akıllıca bulmuyorum. Ama kafan rahat olur grup dağıldıysa. Hiç birşey yazma bence şimdilik.Kardesim gruptan ayrıldı
Annem biz tartistık diyor ama
En önemli yer sırt ve göğüs ben sürekli oralara bakıyordum hala da öyle.Bir bakıyorum terliyor bi bakıyorum üşüyor ben de anlamadım hiç
Çok fazlaymış fiyatMuzisyen canım Perlavista var ya oralarda hani aman aman biyer değil ki
Baby bence işi bırakma ya pes etmeEvet
Ailecek benim calısmama karsılarsmıs.
Annem babamı zor tutuyormus ,kociyle konuscakmıs da babam.
Ayy sabah sabah icim sissti!
Savas veriyırum suanBaby bence işi bırakma ya pes etme
İnsanlar işi bırakabilir ama biz ailesi olarak calısmasını istemiyoruz mantıgı bana dogru gelmiyor.herkesin geliri gideri kendine göre .ve ben suna eminim elden gelen öğün olmaz o da vaktinde gelmez biz yardım ederiz derlerse de eğerSavas veriyırum suan
Gitmiyorum ama işleyisi biliyorum arkadaşlardan hayır olsunKızlar yakın zamanda aile hekimine giden varmı ?
Bence de aynı fikirdeyim.İnsanlar işi bırakabilir ama biz ailesi olarak calısmasını istemiyoruz mantıgı bana dogru gelmiyor.herkesin geliri gideri kendine göre .ve ben suna eminim elden gelen öğün olmaz o da vaktinde gelmez biz yardım ederiz derlerse de eğer
Gidip ilaç yazdırmam gerekiyor da. Kızla nasıl giderim diye düşünüyorum. Nasıl işleyişi :)Gitmiyorum ama işleyisi biliyorum arkadaşlardan hayır olsun
Aynen öyleİnsanlar işi bırakabilir ama biz ailesi olarak calısmasını istemiyoruz mantıgı bana dogru gelmiyor.herkesin geliri gideri kendine göre .ve ben suna eminim elden gelen öğün olmaz o da vaktinde gelmez biz yardım ederiz derlerse de eğer
Bizimkiler tüm hastaları randevulu alıyor.randevu sırasına göre sırası geleni tek tek alıyorlar içerde bekleme olmasın diye .baya korunaklıydı ama bir asm yi arayıp sorun benceGidip ilaç yazdırmam gerekiyor da. Kızla nasıl giderim diye düşünüyorum. Nasıl işleyişi :)
Bezini alsan maması ne olcak.hadi bez mama kuyafeti aldın oyuncak alayım desen ne gerek var derler moralin bozulur. Seneye işe geri döneyim desen bu devirde iş bulmak da zorAynen öyle
Oyle 1 paket bez almakla olmuyır
1 saate yakın aradım da cevap veren yok. Eskiden hemen açıyordu. Öğle tatili de girdi şimdi bakalım yine ararım aslında iki adım ötede çok yakın ama. Çocuğu evden çıkarmak zor geliyorBizimkiler tüm hastaları randevulu alıyor.randevu sırasına göre sırası geleni tek tek alıyorlar içerde bekleme olmasın diye .baya korunaklıydı ama bir asm yi arayıp sorun bence
Est.canımBence de aynı fikirdeyim.babyloading87 iş evlilik aile hayatına bence ailenden kişilerin karışmasına müsade etme. İlerde kızınla olan ilişkine de karışmaya çalışırlar. Yani tabi kırmadan ufak mesafe koyarak yapmak daha doğru. Sonuçta çalışacağına karar verecek onlar değil. Evlilikte aileler ikinci planda kalmalı diye düşünüyorum. Bu söylediklerim eşinin ailesi için de geçerli. Mesela ben müsade etseydim şimdi benim evlilik aile hayatıma da eşim tarafından çok karışan olacaktı. Oysa şimdi eşim asla istemiyor kimsenin karışmasını müsade de etmiyor. Konuşmamda haddimi aştıysam affola. Nacizane fikrim. Çok fazla üstüne geldiklerini hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?