Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızı uyuttum 12:20 de erken kalktığı için uyutabildim. Ben de uyuyayım yarım saat dedim. Telefon çaldı. Dalmamıştım daha. Arkadaş aramış kaçta geliyorsunuz. Uyanınca yemek yedirir gelirim zaten erken uyandırırım dedim. 2-3 saat uyuyor. Birşeyler hazırlayacağım yemek yedirme birlikte yerler dedi. Mercimek köftesi falan yapacağım dedi😘uğraşma dedim ama neyse ben de giriştim hamur işi yapıp götüreyim diye.Yumurta yok kızın doğal yumurtasını da kullanıyorum kaç defadır. Aşağıdaki marketten sipariş verdim 19 tl 30 lu yumurta. Bugünki harcamam bu :)
Akşama et haşlama ve makarna yapacaktım. Eşim yemeyeceğim dedi. Bakalım şimdilik eti haşlıyorum ben de tok olurum sanırım. Şimdi uyuyamadım bariii bir işe yarayayım😁

Kızı uyuttum 12:20 de erken kalktığı için uyutabildim. Ben de uyuyayım yarım saat dedim. Telefon çaldı. Dalmamıştım daha. Arkadaş aramış kaçta geliyorsunuz. Uyanınca yemek yedirir gelirim zaten erken uyandırırım dedim. 2-3 saat uyuyor. Birşeyler hazırlayacağım yemek yedirme birlikte yerler dedi. Mercimek köftesi falan yapacağım dedi😘uğraşma dedim ama neyse ben de giriştim hamur işi yapıp götüreyim diye.Yumurta yok kızın doğal yumurtasını da kullanıyorum kaç defadır. Aşağıdaki marketten sipariş verdim 19 tl 30 lu yumurta. Bugünki harcamam bu :)
Akşama et haşlama ve makarna yapacaktım. Eşim yemeyeceğim dedi. Bakalım şimdilik eti haşlıyorum ben de tok olurum sanırım. Şimdi uyuyamadım bariii bir işe yarayayım😁
Olsun kuzu yarına yemegin olur 😍

Aslında kıskanclıkta degil
Garip bi sekilde annelik yarısına girdi.
Ben baktım cocuklarıma
En iyi ben bakarım gibi
Alyanın bizim rutinleri var.
Ben cok ugrastım rutini olsun diye,aynı saatte uyusun,temiz gıdalar alsın.
Kardesimin cocuklar konusunda dha rahattı
2 ayda emmiyor diye bıraktı sagmayı.
Bana inanmıyorlar 1 yıldır sagıyırm diyince.
Niye yalan söyleyeyim
Yada ben tvye bakmıcsk diyorm,onunkiler tv karsısında büyüdü.
Evet imkanları var ama cocıklar da düzen yok.
Esi demeye baslamıs oglan 2 lere kadr ayakta,uyku düzeni olustur su cocuga diye.
Oyle bir yarısa girdi🤷🏻‍♀️
Her cocuk farklı diyorz ama anlamıyor.
pismanligi olmus olabilir belki kendince cocuklarina vicdan yapiyordur ama bunun sorumlusu sen degilsin neticede.
Sabir lazim..
Demek o okadar sabirli diil.

Bende sabirli diilim ama bende Alya icin sabrediyorum.
Mesela bu ara esimle uyumak istemiyor cunku cocugu aliyor kucagina yatar pozisyon uyutmaya calisiyor ya da besikde salliyor.
Bu donem ilgi bekliyor bizden.
Mesela yataga yanima yatirdim dun kirmizi baslikli kiz anlattim tabiki anlamiyor ama oyle dinliyor ki.
Ben mutfakda is yaparken onu pusetle yanima alip hep konusuyorum dinliyor izliyor
Ama tv acsam koysam karsisina cok da gzl izliyo simdiden hep ilgisini cekmeye calisiyorum
Nekadar boyle direnirim tv konusunda falan muamma kış geliyo esimin dizileri basliyo bakalim nolcek.

Kizcagzim sabah erken kalkmisti uyudu guzelde daldi valla 2 saat olcek nazar etmim.
Tavsani elinde uyudu sifatini yidigimm.
Bu ara daha bi alistik birbirimize.
Yani ilk zaman ki bocalamalarim, aglamalarim geciyor.
O buyudukce oyuncaklar falan ilgisini cektikce oyalamak sanki daha kolaylasti.
Bende eskisi kadar gerilmiyorum.

Dunden pilav var 1 tabakda taze fasulye.
Kofte patates kizartcam aksama.

Ay sonu elti kizi kocasi gelcek sehir disindaki esim onun esini seviyor meslegi elinde efendi bi cocik.
Dedi bi aksam gelsinler mi cagiralim mi kalmaya(cocik sanirim 2 hafta kalip doncekmis izni sebebiyle) dedim gelsinler davet ederiz.
Cumartesine denk getiririm yemek yaparim esim kiza bakar.
korona falan hak getire🙄 korkuyorum ama napim zaten gelirler mutlaka kizi gorcez diye.

selam kızlar
bugün sabah çok güzel bir gelişme oldu
artık evden çalışacağım:)
musmutlu oldum
tabi evin zorlukları var ama idare edeceğiz bir şekilde
bu durumda eşimi al bırak konusuda kapandı
ay çok zor oluyordu
akşam eve geliyorum saat 20.00
şimdi eşim direkt çıkar gelir
ben hem iş yapar hem yemek koyarım
pijama ile işlem yaparım artık :):):)):)

pismanligi olmus olabilir belki kendince cocuklarina vicdan yapiyordur ama bunun sorumlusu sen degilsin neticede.
Sabir lazim..
Demek o okadar sabirli diil.

Bende sabirli diilim ama bende Alya icin sabrediyorum.
Mesela bu ara esimle uyumak istemiyor cunku cocugu aliyor kucagina yatar pozisyon uyutmaya calisiyor ya da besikde salliyor.
Bu donem ilgi bekliyor bizden.
Mesela yataga yanima yatirdim dun kirmizi baslikli kiz anlattim tabiki anlamiyor ama oyle dinliyor ki.
Ben mutfakda is yaparken onu pusetle yanima alip hep konusuyorum dinliyor izliyor
Ama tv acsam koysam karsisina cok da gzl izliyo simdiden hep ilgisini cekmeye calisiyorum
Nekadar boyle direnirim tv konusunda falan muamma kış geliyo esimin dizileri basliyo bakalim nolcek.
Biz de de kocinin kurulus osmanı yıldırddı beni gecen kıs🤦🏻‍♀️
Eskiyası var bide
Ben kızı alıp yatak odasına geciyorm
O uyurken telden izliyorm ne izliceksem
Kulaklıkla
Zaten bi yasak elma var izlediğim😅

Eve geldim
Bime pek cavcavlı seyler gelmis
Cocuklular kosun🤣
Ben pikan cevizi,3lü kuruyemis tabagı,vegan sekerlerden aldım.
Kociye jelibon aldım seviyor adam😂
Kıza bi oyunck gibi bisey aldım.
Bebek var ucunda icinden seker cıktı.
Bebegin yüzü bastıkca değisiyor agluyo sasırıyo flaan🤣
Onla oynuyırz
56 tl bıraktım ama 😟9 tl o bebekti.
Kuruyemisler icin gttim ben.
Kızı yıkadım
Karnıyarııgı attm fırına
Nohutlu pilav pisirdim
Nohutum vardı asureden kalan haslanmıs.
Kahve icerim koci gelince kızı kitlerim biraz😅

Kizcagzim sabah erken kalkmisti uyudu guzelde daldi valla 2 saat olcek nazar etmim.
Tavsani elinde uyudu sifatini yidigimm.
Bu ara daha bi alistik birbirimize.
Yani ilk zaman ki bocalamalarim, aglamalarim geciyor.
O buyudukce oyuncaklar falan ilgisini cektikce oyalamak sanki daha kolaylasti.
Bende eskisi kadar gerilmiyorum.

Dunden pilav var 1 tabakda taze fasulye.
Kofte patates kizartcam aksama.

Ay sonu elti kizi kocasi gelcek sehir disindaki esim onun esini seviyor meslegi elinde efendi bi cocik.
Dedi bi aksam gelsinler mi cagiralim mi kalmaya(cocik sanirim 2 hafta kalip doncekmis izni sebebiyle) dedim gelsinler davet ederiz.
Cumartesine denk getiririm yemek yaparim esim kiza bakar.
korona falan hak getire🙄 korkuyorum ama napim zaten gelirler mutlaka kizi gorcez diye.
Canım büyüdükçe uykusu daha iyi olur kendini yormaya baslasin gecede kesintisiz oluyo benimki öyleydi corba yedirirdim yatmadan 1 saat once yada muhalleb i yapardım gece 1 2 kez uyanıp emer uyurdu
selam kızlar
musmutlu oldum
ay çok zor oluyordu
Çok sevindim canim oglusun sana zorluk çıkarmaz evdede olsa tanıdık car bankacı evden çalışıyor ocaga kadar öyle olucak diyordu
Biz de de kocinin kurulus osmanı yıldırddı beni gecen kıs🤦🏻‍♀️
Eskiyası var bide
Ben kızı alıp yatak odasına geciyorm
O uyurken telden izliyorm ne izliceksem
Kulaklıkla
Zaten bi yasak elma var izlediğim😅
Kız bende youtubeden yasak elmaya bakıyorum arada eşkıyayı bizde izliyoruz😁😁

Canım büyüdükçe uykusu daha iyi olur kendini yormaya baslasin gecede kesintisiz oluyo benimki öyleydi corba yedirirdim yatmadan 1 saat once yada muhalleb i yapardım gece 1 2 kez uyanıp emer uyurdu

Çok sevindim canim oglusun sana zorluk çıkarmaz evdede olsa tanıdık car bankacı evden çalışıyor ocaga kadar öyle olucak diyordu

Kız bende youtubeden yasak elmaya bakıyorum arada eşkıyayı bizde izliyoruz😁😁
sanırım haziranı bulur böyle

Selam kızlar anca yazıyorum ev topladim kuşu yikadim kafesi yikadim eşim is yaptı ödeme aldı lcw gittik kendine şort uzun kollu badi aldı 80 oraya fileye gittik 1 kg kiyma et sis hazir beyaz peynir viking bulasik sıvısı türk kahvesi yesilcay sarı bez 10 lu ekmek pide dondurulmuş börek oglusa çöp poşet 180 oraya eşim sigara almış aylık 210 tl bime girdik dondurma aç bitir sosis 20 tl oraya nakit karttan gectik esim tıraş oldu 40 tl vermiş bugün harcandı baya çok şükür vardı harcadik😁 nakitim yok ddim 250 çektirdim 150 si gün var oraya ayircam eltimlerle günümüz için 100 bende dursun süt ve şu nakit gerekiyor

Nalburdan aldiklarimiz olmadı G oturdum bizim tutacaklardan birini sokerken kırıldı eşimin elinde kaldi😁 götürdüm nalbur abi getirecek bendekilerden orda yokmus 5 tl flnmis 6 tane istedim aksama köfte yogurdum fazla buzluga atcam yarısı aksama yanina oglus a corba var kremalı kasarli patates yapcsm bide salata yeter bugun

selam kızlar
musmutlu oldum
ay çok zor oluyordu
Senin için çok sevindim.
Evden çalışırken toplantı zamanlari altta şort ya da pijama üstte bluz, kulağımda mutlaka kupelerim sandalyede bağdaş kurarım .
ekranda görünen bakımlı iş kadini, gercekte olan bitse de yemeği ocaga atsam 😂

Back
X