bereketli olsun :)
Kızlar çok teşekkür ederim. Allah razı olsun daha güzelleri hatta külçe olanları size nasip olsun.Kizlar altinlariniz bereketli olsun
Bende doldurmadimBen bu yaz buzluk dolduramadim ya kışın çok zorlancam
hatirladim tabiki oglun olmustu senindetr_lelli beni hatırladın mi? Bebeğin mi oldu o kadar geride kaldı ki sayfalar takip edemiyorum.
Ama ilk birikimimi 2015 te seninle yaptigimi biliyorum , artık çok zor birikim yapmak benim için ama yine de kumbara alışkanlığım bile hep buradan kalma. Hepinize sevgiler :)
AHaha ins kızKuzu enişte buralarımi oluyo acaba yine yada bu ara bunaldigini gördü göze batmamaya çalisiyorhep böyle olsun insallah
Benimde sütler varAy benim buzluktan kornet dondurma koymaya bile yer yok bide fileye gidiyoruz dondurulmuş ürünleri güzel her gittiğimizde 2 3 parça sade oraya alıyor benimki kışlık koymam gerek biraz daha yer yok peynirli börek almış yap ddi aksam yemek vardı cuma kahvaltiya yaparim ddim yarin yok evde
Bende bunu dün esime demistim.Günaydınlarr
Sabah bi hayalim gercek oldu
Alya yeni dogdugunda,su odaya pıtı pıtı yürüyüp geldiğini görcem mi acaba,sabah uyanıp derdim.
O sabah bu sabahmıs
Annemle oturuyordk kahve iciyorduk,bizim yatakta yatıyor ama iniyor artk,yastıkları falan asıyor.
Annem geliyo seninki dedi
Yok artk dedim
Pat inmis geldi salona
Ay sok oldum
Bebem büyüyor
Gözyasım pıt pıt
Ahh kuzummm cocuklar hissediyorBende bunu dün esime demistim.
Kendi uyansa gelse falan diye.
Ahh zamann.
Nezaman kavricak oyuncaklari falan diyorduk oturmaya calisiyor kendini kaldiriyor yatar haldeyken.
Bu kış bizim ev bol atraksiyonlu olacak
Bir de adam secmeye basladi.
Babami goruncr agliyo ama annemde aglamiyor.
Gecen gorumcemde de agladi elti kizinda aglamiyor(e cocuk gore goreanasinin karnindan beri goruyor)
Kardesimde de aglamiyor onu sık gordugunden.
The Black
Çok sevindim yazmana oglun büyümüştür. Hep yaz güzel yazıların var. Özlemişim yazılarını. Hoşgeldiniz.
Ah ne tatlı olmuştur onca yılın üzerine o kız bebek :) güzel bir ömrü olsunhatirladim tabiki oglun olmustu seninde
Evet mayis ayinda dogum yaptim bir kizim var.
Benim icinde suan zor elimize hic bisi kalmiyor evimizi muteahhide verdik kiradayiz suan.
Ee cocuk olunca masraflar katlandi.
Ekonomide malum artik altin uctu.
Umarim daha aktif olur gelirsin yine
Benim de hiç yer yok. Ne börek poğaça ne de kışlık koyabiliyorum. Adam evde yemek yemiyorki kız zaten çok yiyen çocuk değil. Buzluktan kullanmaya çalışıyorum da azalmıyor. Bereketlendimi nedir. Dün yemek yaptım koci tokum dedi. Önceki gün yapma yemek dedi. Gelmiş acıkmış. Sucuk yumurta yedi..dün de cips istiyor. Vermedim. Midesi rahatsız cips yiyecek.Ay benim buzluktan kornet dondurma koymaya bile yer yok bide fileye gidiyoruz dondurulmuş ürünleri güzel her gittiğimizde 2 3 parça sade oraya alıyor benimki kışlık koymam gerek biraz daha yer yok peynirli börek almış yap ddi aksam yemek vardı cuma kahvaltiya yaparim ddim yarin yok evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?