Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gunaydin gune 800tlcik giderle basladik

2 gundur tv sikinti var int. baglanmiyo(malum esim ve dizileri) ayarlar menusu bile acilmiyor sabah esim aldi goturdu karti cokmus.
Degismesi lazimmis.
Kartin siparisi verilcekmis falan falan.
Bana diyoki yenisinimi alalim napalim.
Dedim delirdin heralde su durumda yeni tv mi alacaksin? onun istedikleri 8-10bin.
Bunu yaptir tasininca aliriz bunu ust kata koyariz orayada lazim tv dedim.
Haklisin diyo.
Yaniii dedim illa yapircaz dedim 2 yeni tv mi alcaz LG 6 senelik daha 20 sene gideri varmis ariza cikarmasalar bi de.
Ordan bi 800tl kaydi yani zabah zabah.
c.mak. bozulmustu 400tl vermistik parca degismistik buraya tasinali siradaki ne acaba? bozulcak pek bisi kalmadi buzd. ve bulasik mak. onlarda siralarini bekliyorlardir.
Neyse neyse kotu dusunup kotu enerji yollamim evrene mubarek gün.
Güzel dusunim.

Buz dol. 7 senelik oldu iyi bisi diil 1000tl almistik.
Bozulmazsa ins. onu da yukari koyup asagi yenisini alirim tasininca.
Ayy valla cift ev duzucem bi de
mini firinim ve cam ocagim var diger evden olan onlarida yukari koyarim. Asagi yenisini alirim.
kap kacakda bolca var.
Dahada bisi almam.

Az esya koyucam sade olsun.
toplamasi temizlemesi kolay oluyor.

hatirladim tabiki oglun olmustu seninde
Evet mayis ayinda dogum yaptim bir kizim var.
Benim icinde suan zor elimize hic bisi kalmiyor evimizi muteahhide verdik kiradayiz suan.
Ee cocuk olunca masraflar katlandi.
Ekonomide malum artik altin uctu.
Umarim daha aktif olur gelirsin yine

Günaydın güzel mi güzel bir gün olsun hepimize, bizim buralar hala çok sıcak yataktan ter içinde kalkıyoruz. Mutlaka üzerimi değiştiriyorum. Biraz serinlese ve yagmur yagsa çok güzel olucak inşallah yagar. Bugün yine erkenden kalktım eşimi yolcu ettim. Dolapta menemenlik aldıgım biber ve domatesleri doğradım dört kavanoz çıktı. Akşam içinde karışık kızartma yaptım domates ve sarımsak soslu mutfagı topladım çöpleri kapıya koydum bulaşkları yıkadım duşumu aldım size geldim. Umarım herkes iyidir. Şimdi hazırlanıp çarşıya gidecegim önce gratise, ordan markete dönüşte yazarım ne kadar harcadıgımı. İnşallah çok harcamam.

Dün esim aradi diyoki arkadas gelip tv bakacak 10dk gelir dedi nöy dedim.
Salon cingene cadiri ama.
yerde kizin oyun yatagi serili.
Yastiklar, oyuncaklar, kizin ustu basi dandini.
Daha telf. kapadi adam kapidaymis beni bekliyo dedi kapa kapa telf. allasen dedim.
Ortuler vs kanepe altina, oyuncaklar organizere, yastiklar odaya pıt pıt toplandi.
Sıkıs tepis bir salon olsaydi hani ivir ziviri bol toplanmaz ve daginik dururdu.
Ortalik bombos oldu hemen.
Bu sebeple salona masada almakdan vazgectim.
Almicam.
6 sandalye masa tozunu al al dur.
Sanki surekli yemekli birilerinimi agirliyorum.
Balkona cam yaptircam tasininca orayada masa atiyorum kalabalik olunsa bile birazi mutfakda birazi balkonda olur.

bir oturma grubu kucuk bi tv sehpasi zigon tamamdir.
Burdaki unite gozumu yoruyor onuda degisicem kucuk bisi alicam.
Biride gelse evin sade derli toplu diyorlar
Iste az esya oldugundan ev hep toplu duruyor ortalikda bisi olmayinca.

Benimde sütler var
Onları eritsem iyi olck acılcaj yer
Kısa sütüm olmazsa diye stoklamıstım

Günaydınlarr
Sabah bi hayalim gercek oldu
Alya yeni dogdugunda,su odaya pıtı pıtı yürüyüp geldiğini görcem mi acaba,sabah uyanıp derdim.
O sabah bu sabahmıs
Annemle oturuyordk kahve iciyorduk,bizim yatakta yatıyor ama iniyor artk,yastıkları falan asıyor.
Annem geliyo seninki dedi
Yok artk dedim
Pat inmis geldi salona
Ay sok oldum
Bebem büyüyor
Gözyasım pıt pıt

Bende bunu dün esime demistim.
Kendi uyansa gelse falan diye.
Ahh zamann.
Nezaman kavricak oyuncaklari falan diyorduk oturmaya calisiyor kendini kaldiriyor yatar haldeyken.
Bu kış bizim ev bol atraksiyonlu olacak
Bir de adam secmeye basladi.
Babami goruncr agliyo ama annemde aglamiyor.
Gecen gorumcemde de agladi elti kizinda aglamiyor(e cocuk gore gore anasinin karnindan beri goruyor)
Kardesimde de aglamiyor onu sık gordugunden.

Ahh kuzummm cocuklar hissediyor
Cok degisik geliyor bize asırı sevincli olabiliriz
Kociye anlatıyırm hadi cnm diyor
Annem bile annen senden dhaa heyecanlı yürüdüğün icin Alya diyor

Bi tanıdıgı aradım kaskosu geldi
Kpderin arabasını kullanıyo cocuk
Kpderi de hasta 1 yıldır
Bana resmn kpder hasta yaptırmayalım da nasılsa esimin üstüne geccek dedi
Adamı ölmeden gömdü resmn
Ay bunu düsünmesi bile igrenc ya
İnsanlar ne hale gelmis
Allah korusun dedim.
Sifa versin Allah dedim.
Siz dönersiniz bana dedim kapadım.
El oglu iste
Nasılsa araba kalckmıs onlra

The Black
Çok sevindim yazmana oglun büyümüştür. Hep yaz güzel yazıların var. Özlemişim yazılarını. Hoşgeldiniz.

Ben sizi hatırlayamadım özür dilerim. O kadar uzun zaman oldu ki. Çok teşekkür ederim. Oğlum büyüdü kocaman oldu bana arkadaş oldu.
Zaman buldukça yazarım. Ben de yazmayı özledim. Sadece artık birikim yapmak bir hayal olduğu için uzak kaldım aslında buralardan. Ama burada çok değerli insanlar tanıdım. Hepsi ayrı ayrı birer inci tanesiydi.
Kocaman sevgiler size de :)

Ah ne tatlı olmuştur onca yılın üzerine o kız bebek :) güzel bir ömrü olsun
Sen çok marifetlisin tr_lelli gelirsin hepsinin üstesinden umarım vakit bulabilirim ruh halim de buna uygun olur daha çok vakit geciririm. Çağımızın vebası ruhsal yorgunluk , bazen boş kalıp kendimi dinleyecek vakti bile bulamıyorum. Ama bazen hep bıraktığın yerde duruyor oluyor birileri o çok güzel oluyor

selam kızlar
biraz hareketli yine işler
toparlamaya çalışıyorum
size de bir selam veriyim dedim
öğlene yemek getirmiştim yanımda
zaten tüm ekip yemeğini getiriyor dışardan yemiyoruz
bende dün kahvaltı hazırlamıştım, menemen fazla yapmışım onu getirdim
annemde bazlama yapmıştı , onuda getirdim
akşama yine kahvaltı düşünüyorum
sucuklu yumurtayı özledim
yanına patates de kızartmak istiyorum
bugünde böyle olsun napıyım
cumaya da allah kerim
kızlar bu arada katınvalde oğlanın derslerini tekrar ettiriyormuş
ben şokkk
kadın benden daha iyi çıktı valla
maşşallahhh

Günaydın kızlar,
Yeni günaydın diyorum tünaydın
Dün gece erken uyudum. Sabah kalktım başım ağrıyor. Çok uyumak yaramadımı nedir
Kız geldi kitapları toplamış yataktayım.,oku başım ağrıyor 1 tanesini ancak okuyabildim. Sonra kalktık kahvaltı hazırladım. Mutfağı topladım. Çamaşır attım. Sonra biraz oynadık oyalandık. Çamaşır bitti o arada makina ötüyor banyoda işim var koşa koşa geldi makinayı kapattı. Ben alıcam dedi. Gitti çamaşır sepetini dolaptan aldı. Çamaşırları çıkardı benim minik kızım sonra tabi sepeti kaldıramıyor. İşim bitince astım çamaşırları.,sonra banyo paspaslarını attım. Odaya topları dökmüştü yine topladık birlikte. Şimdi çizgi film açtım.
bugün yemeğim var. O uyuyunca birkaç iş yapmayı planlıyorum.
Bugün böyle bir tuhaf halim. Akşamdan kalma gibi bir kafa, heyecan var gibi bir ruh halindeyim :) Ama dinlenmişim.

Benim de hiç yer yok. Ne börek poğaça ne de kışlık koyabiliyorum. Adam evde yemek yemiyorki kız zaten çok yiyen çocuk değil. Buzluktan kullanmaya çalışıyorum da azalmıyor. Bereketlendimi nedir. Dün yemek yaptım koci tokum dedi. Önceki gün yapma yemek dedi. Gelmiş acıkmış. Sucuk yumurta yedi..dün de cips istiyor. Vermedim. Midesi rahatsız cips yiyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…