- 27 Ekim 2013
- 4.728
- 12.056
- 408
Yaaaa yerim ben onu, olsada sevsemİyigecelerrs
Ev ahaliisi uyudu
Kızı uyuturken baktm kocide uyumus kalmıs
Mutfagı topladım
Tatlı biseyler yok mu dedi yemekte
Ne arasın benim evde tatlı,bayram degil seyran degil dedim
Sütlac yaptm
Bulasık mak.calıstırdım
Ama sütlac bulasıgı duruyor
Ay kız depar atıyor evin icinde
Cok garip bi his,oda oda geziyor bütün gün
Bugun artk dedim,kızım 2-3 ay daha mı emekleseydin ne
Eli heryerde sürekli tetikteyim.
Ergen gbi biseyi alınca elinden söylene söylene cıkıyor odadan
Bide bi hareketi var öleyruuum
Elini yüzüne kapatıp yalandan aglıyor
Fake aglamaları cözdü
Canım instada tahtamanya diye bi hesap var ben ordan yaptırdım 120*120 ebatlarında, kurulumu kolay ayrıca kullandıkları malzemeler de sağlığa zararsız şeyler, istersen görüşüp Bilgi alabilirsinSelam iyi geceler iyi uykular kızlar,
Gece yeni başladı :))
Bugün ancak girebildim. Arkadaşa gittim. Bayağı oturduk çocuklar oynadı biz işte edebildiğimiz kadarıyla Sohbet ettik. Sonra dönerken kız çimlerde oynamak istedi eve zor soktum. Uyucakmış ama öğlem orada yemek yemedi oyuncak sevdasına. Yemek yedirdim. Sonra uyumadı. Eşim gelince uyudu. Sonra da eşimle diziye devam ettik. Eşimin uykusu geldi. Ben de kapattım. Alışveriş yapmam
gerekiyordu. Kart kesim günüm Geçti. Yapmassam ayıp olur bugünü bekledim. Kıza ve kendime kitap aldım. 60 tl tuttu.
kıza şemsiye alacaktım.kardeşim dedi bekle bime sonbaharda geliyor 20 tl oluyor alma bence dedi. Çünkü o yaştayken iki defa aldım kırdı dedi.sizce ne yapsam kızlar.
Pastel boya da alacağım bakalım olmazsa ona dışarıdan bakar hallerim. Bir de kitaplık almam lazım kitaplar ortalıkta geziyor. duvara monte kenarları oval öneriniz varmı. İhtiyaçlar bitmiyor.
Daha da işim var siZden sonra mutfağı toparlarım. Çamaşır katlanacak kaldı öyle
Çok sağol canım. BakayımCanım instada tahtamanya diye bi hesap var ben ordan yaptırdım 120*120 ebatlarında, kurulumu kolay ayrıca kullandıkları malzemeler de sağlığa zararsız şeyler, istersen görüşüp Bilgi alabilirsin
Aylardır ayçiçek yağını her aldığımda zamlı alıyorum pessss. Yinemi zammmSabah haberlerinde söylediler ayçicek yagı 60 tlnin üstüne çıkabilirmiş. Bu gün elim çok doluydu alamadım ama yarın gidip almak istiyorum bir yedek 5 litrelik, bu gün öyle elle tutulur birkaç bir şey aldım 52 tl gitti içlerinden sadece 2 tane ekmek vardı yemek için kalanı diş fırçası kabı, buzdolabı poşeti, ped vb. Evde de değişiklik yapmamız lazım kızın dersleri online olunca biz onların odası havalandırmaya bakıyor kışında havalar genellikle karanlık oldugu için bizim yatagı onların odasına taşıyacagız ben bu evi bir tam tekbil göremiyorum. Sabah bir makina renkli yıkadım bir makina topladım yerleştirdim. Bu gün yemek yapmıcam hazır köftelerim var onları tavada kızartırım salata-ayran-kavun yeter.
Dün şehirler arası trafikte kendimi nasıl kastıysam bu gün tüm vücudum agrıyor agrı kesici içmeme ragmen pek faydası olmadı. Ortalık topladım, bulaşıkları yıkadım çay demledim kendime şimdi sizleri okudum, yazıyorum günün en güzel saatleri sizlere yazdıgım saatler. Arkadaşlarımla gün yapıyorduk pandemiden dolayı yapamıyoruz geçen sevdiğim bir arkadaşım aradı ne yaparız dedi ben kesin konuşamıyorum yaparız veya yapamayız diyemiyorum. Hiç beklemediğim bir cümle bir ablamız var ona haber vermesek nasıl olur dedi. Ben şok şimdi o kendi yaşıtında olanları da alır getirir onlarıda güne dahil eder dedi. Benim için hepimizin huzuru önemli dedim. Nasıl olacak bilmiyorum.
Çok teşekkür ederim Durkancım Allah razı olsun. Yazarım tabi sizde yazın, kızlar iyi ki varsınız. Rabbim hepinizden razı olsun.Geçmişi okumadım epeydir yoktunuz inşallah daha aktif okursun sizi okumak, aktif olduğunuzu görmek istiyorum, selamlar
BEreketli olsunn kuzuMerhabalar hanımlar. Pazartesi gününün yorgunluğu bitmeden, dünde Kütahyaya gittik. Mecburi bir gidişti ama olsun keramikanın magazasına gittik Allahım aklıma mukayet ol diyerek girdim içeri hepsi de güzel olurmu valla hepside güzeldi. Hepimiz için kahve fincanları aldık nescalik olanlardan. Makarna tabagı aldık daha da alırdım ama dolaplarda ve vitrinimde yer kalmadı artık zira yazlıgıda doldurdum. Ama kızlarım çok mutlu oldular, gelince çok yorgundum ama makarna yaptım çünkü o tabaklarda yemek istediler. Dün malum maaş günüydü eşimin maaşını cep telefonundan dagıttık ama 500 tl de gram altın almak için ayırdık aldık. bugünde ben bir çeyrek yaptım bu ay çok şükür bin şükür yapabildik. Önümüzde ki aylardan çok fazla ümidim yok çünkü doğalgaz parası çok yüklü geliyor. Sağlık olsun.
babyloading87
Teşekkür ederim baby, senin altının da bereketli olsun çogalsın, aldıklarını da agız tadıyla tüketmek nasip olsun.
Gördüm bende Allah rahmet eylesin üzüldümSuna kıraç vefat etmiş. Kızının beni yalnız bırakma anneme çok ihtiyacım var sözüyle, hastalığıyla mücadele edip 20 yıl daha yaşadı kadın.
Alerjimi ki acaba benim ki bacakta ensede oluyo ilaç kullanmazsam diz kapaklarına iniyorduSelam kizlar keyfim yok burayada gelip aktif olamiyorum.
baska bi dr. gidim dedim özel o da Allahin 5 ekime kadar bosu yok adamin.
Noldu böyle ya herkes yogun
Eski dr. gidicem mecbur.
Farkli dr. denemek istiyordum.
Gecmiyo malesef ayni duruyor dokuntuler hatta bel kismimda da gordum minik minik
dagiliyor sanki.
tahlil falanda istese nerde yaptiririm hic bilmiyorum dev. randevu yok zaten.
Dahiliyeye zor bela ay sonuna aldim deneye deneye dedim tahlil ister falan dursun cepte hazir.
Dev. hast. pek yapmak istemiyor pandemi sureci randevu bulamiyorum falan diye aglanicam yapcak bisi yok.
Birde sekeri azaltip sonra birakmayo dusunuyorum, glutenide öyle.
beyaz ekmek, unlu seyler sadece tadimlik yicem.
Vucut biseylere tepki veriyo arindirmam lazim kendimi.
Zaten vucuda yarari olmayan seyler.
evdekilere bu donem yapamayarak azaltmistim boyle devam edicem.
Alisacaklar onlarda zamanla.
Haftada 1 ya da 2 haftada 1 defa kek bisi yaparim.
Gecistiririm.
Saglikli ve glutensiz az yiyerek beslenenlerin daha zinde, daha enerjik, daha saglikli ciltleri oldugunu gozlemledim.
Yer mi anadolu çocuğu deseydin canim görerek almayı daha çok seviyorum benKocama biseyler oldu
Biz yeni bisey eve senelerdir pek almadık
Eve halı vs geldikce degistirelim kafasına girdi
Storlar iyice gtti
Alya yırtıyor cekip cekip
Zaten 8 senedir yıkana yıkana inceldi
Dün salon perdesini yırtmıs
Az önce aradı gidip bakalım su perdelere diyr
Aksm da netten perde bakıyo adam
Netten olursa cek kkdan der bana kitler
Uymaz bıyu gidip bakmak lazım dedim
Bugun bakcz bakalım annemi bırakırız eve ordan ugrarız perdecilere.
Güle güle kullan canım bereketli olsun birikiminMerhabalar hanımlar. Pazartesi gününün yorgunluğu bitmeden, dünde Kütahyaya gittik. Mecburi bir gidişti ama olsun keramikanın magazasına gittik Allahım aklıma mukayet ol diyerek girdim içeri hepsi de güzel olurmu valla hepside güzeldi. Hepimiz için kahve fincanları aldık nescalik olanlardan. Makarna tabagı aldık daha da alırdım ama dolaplarda ve vitrinimde yer kalmadı artık zira yazlıgıda doldurdum. Ama kızlarım çok mutlu oldular, gelince çok yorgundum ama makarna yaptım çünkü o tabaklarda yemek istediler. Dün malum maaş günüydü eşimin maaşını cep telefonundan dagıttık ama 500 tl de gram altın almak için ayırdık aldık. bugünde ben bir çeyrek yaptım bu ay çok şükür bin şükür yapabildik. Önümüzde ki aylardan çok fazla ümidim yok çünkü doğalgaz parası çok yüklü geliyor. Sağlık olsun.
Geçmis olsun canimDün şehirler arası trafikte kendimi nasıl kastıysam bu gün tüm vücudum agrıyor agrı kesici içmeme ragmen pek faydası olmadı. Ortalık topladım, bulaşıkları yıkadım çay demledim kendime şimdi sizleri okudum, yazıyorum günün en güzel saatleri sizlere yazdıgım saatler. Arkadaşlarımla gün yapıyorduk pandemiden dolayı yapamıyoruz geçen sevdiğim bir arkadaşım aradı ne yaparız dedi ben kesin konuşamıyorum yaparız veya yapamayız diyemiyorum. Hiç beklemediğim bir cümle bir ablamız var ona haber vermesek nasıl olur dedi. Ben şok şimdi o kendi yaşıtında olanları da alır getirir onlarıda güne dahil eder dedi. Benim için hepimizin huzuru önemli dedim. Nasıl olacak bilmiyorum.
Aynen 1 2 tl hep farklı oluyo pandemide önce 32 bucuk tu bim ve sokun yagı simdi 40 olmuş orkide aldim fileden 4.5 'luk yag 38 bucuktu daha açmadım diğerinden var birazAylardır ayçiçek yağını her aldığımda zamlı alıyorum pessss. Yinemi zammm
Bereketli olsun canim ne kadar pahalanmış altın bozdurdum zarardayım daha koyamadimda neyse en azından var diye güvenip istemeyemiyo önce aldıklarını ver diyorumSlmm
Nihayet gramı aldım 455 tlden
30 tl bimde bıraktım;granül kahve (kahve dünyası 9.95 tl)camasır suyu,türk kahvesi,sekersiz cikolata,kücük kefir.
bereketli olsun canımSlmm
Nihayet gramı aldım 455 tlden
30 tl bimde bıraktım;granül kahve (kahve dünyası 9.95 tl)camasır suyu,türk kahvesi,sekersiz cikolata,kücük kefir.
bereketli olsun :)Merhabalar hanımlar. Pazartesi gününün yorgunluğu bitmeden, dünde Kütahyaya gittik. Mecburi bir gidişti ama olsun keramikanın magazasına gittik Allahım aklıma mukayet ol diyerek girdim içeri hepsi de güzel olurmu valla hepside güzeldi. Hepimiz için kahve fincanları aldık nescalik olanlardan. Makarna tabagı aldık daha da alırdım ama dolaplarda ve vitrinimde yer kalmadı artık zira yazlıgıda doldurdum. Ama kızlarım çok mutlu oldular, gelince çok yorgundum ama makarna yaptım çünkü o tabaklarda yemek istediler. Dün malum maaş günüydü eşimin maaşını cep telefonundan dagıttık ama 500 tl de gram altın almak için ayırdık aldık. bugünde ben bir çeyrek yaptım bu ay çok şükür bin şükür yapabildik. Önümüzde ki aylardan çok fazla ümidim yok çünkü doğalgaz parası çok yüklü geliyor. Sağlık olsun.
Saolasın kuzu daha iyileri size olsunGördüm bende Allah rahmet eylesin üzüldüm
Alerjimi ki acaba benim ki bacakta ensede oluyo ilaç kullanmazsam diz kapaklarına iniyordu
Yer mi anadolu çocuğu deseydin canim görerek almayı daha çok seviyorum ben
Güle güle kullan canım bereketli olsun birikimin
Geçmis olsun canim
Aynen 1 2 tl hep farklı oluyo pandemide önce 32 bucuk tu bim ve sokun yagı simdi 40 olmuş orkide aldim fileden 4.5 'luk yag 38 bucuktu daha açmadım diğerinden var biraz
Bereketli olsun canim ne kadar pahalanmış altın bozdurdum zarardayım daha koyamadimda neyse en azından var diye güvenip istemeyemiyo önce aldıklarını ver diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?