• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

M maviduvar1 ben olsam 7-8 yıllığı direk atarım
Hatta diğerini bile atabilirim
Aynı anda iki takım alınca pazarlıkla baya indirim yaptırabilirsen ikisi de yenilenmiş olur , eve de farklı bir hava gelir ..
Ayyyy hiç böyle düşünmemiştim. Nasıl cazip geldi şu anda anlatamam
Nerelerde satılır bunlar. Burada satan mağazalar var ama bşraz pahalı. Rnglish home madame cocoda falan oluyor muydu. Hiç dikkatimi çekmemiş.

Ayyyy hiç böyle düşünmemiştim. Nasıl cazip geldi şu anda anlatamam
Nerelerde satılır bunlar. Burada satan mağazalar var ama bşraz pahalı. Rnglish home madame cocoda falan oluyor muydu. Hiç dikkatimi çekmemiş.

Eskiden milyoncu denen yerler şimdi avm denen küçük yerlerde görmüştüm uygun da oluyor
Dediğiniz mağazalarda da ara ara oluyor

Kızlar size birşey danışmak istiyorum.
Tuvaletim de ( misafirler kullanıyor) Bi sabunluk takımım var. 7-8 yıldır kullanıyorum. Yıprandı artık.
Banyoma da 3-4 yıl önce sıvı sabunluk, katı sabunluk ve iş fırçalık almıştım.
Sizce tuvalete sıfırdan yeni Bi takım mı alsam (çöp kovası, fırçalıpı, sabunlukları 4 parça )
Yoksa tuvaletteki yıpranan takımı banyoya alıp, banyodakine aynı modelden çöp kovası ve fırçalık alıp onu tuvalette mi kullansam.
Ayyyy pek karışık oldu ama siz anladınız onu
Yeni bir takim al bence

M maviduvar1 Koçtaş ve tekzende güzel kampanyalar oluyor. Biz beyaz aradık ve sadece bu 2 yerde bulabildik üstelik baktığım bir çok yere göre daha uygundu. Ben resimdeki çöp kovası, wc fırçasını sanırım 20 TLye almıştım. Benimkinin üstüde beyazdı. 2 senedir kullanıyorum. Metal olmasına rağmen ne boyası attı ne de paslandı. Yine bunlara uygun sabunluğu falanda koçtaşdan aldım.
English home ve madame coco da wc fırçası ve çöp kutusu çok nadir denk geliyor. Ama sıvı sabunluk, diş fırçalık ve normal sabunluk 3 lü set olarak 15 TLden başlıyor

Eklentiler

• cooke-lewis-cop-kovasi-5-lt-klozet-fircasi-seti-2000013435-384.webp
    cooke-lewis-cop-kovasi-5-lt-klozet-fircasi-seti-2000013435-384.webp
    3 KB · Görüntüleme: 59
bu gün yorucu bir gündü
iş çıkışı pazara gittim
3 tl domates, ( 2 kilo )
3 tl kabak ( 1,5 kilo )
3 tl mandalina ( 2 kilo )
2,5 tl elma ( 2,5 kilo)
4 tl yeşillik
5 tk kuru kayısı
2,5 tl fasulye ( 1 kilo )
2 tl havuç ( 1 kilo )
1,5 tl patates ( 2 kilo )
3 tl salatalık ( 1 kilo)
2 tl çeri ( yarım kilo)
10 tl palamut
3,5 muz ( 1 kilo )

toplam 45 tl verdim
pazar bu hafta biraz daha ucuzdu sanki
mesela fasulye kışlık yaparken bile bir ay önce 3,5 tl den almıştım

3 tl ekmek 12,5 tl süt ( 5 kilo)
47 tl ilaç parası
10 tl sucuya tamir parası
Sütün fiyati iyiymis burada 5kg 16.5tl

Size çook teşekkür ederim kızlar yakın zaman da sizin sayenizde başlamıştım para biriktirmeye.Geçen hafta ani bir şekilde hasta oldum ve hastaneye kaldırdılar 5 6 gün kaldım ve sigortam da sorun çıktı devlet karşılamadı eşimde yanımda beklemekten çalışamadı para çok kısıtlıydı kumbaram aklıma geldi bir açtık 400 küsur biriktirmişim şifa gibi geldi kapattık borcumuzu..
Siz gaza getirmeseydiniz benden hiç birşey olmazdı bu yüzden iyi ki varsınız ya..

Not: Kumrabam hala devam bırakmıyorum :)
Cok gecmis olsun

M maviduvar1 bence de yenisini al
Tekzen Koçtaş gibi yerlerde oluyor güzel desen modeller
Bazen ucuzcu avmlerde de güzel denk gelıyor

Kızlar cevap yazan herkese çok teşekkür eserim.
Hafta içi Bi gün öğle arası dolaşıp alayım. Gözüme gözüme batıyor. Sinir oluyorum. Eşime bornoz alacağım onu da madame cocodan hallederim diyorum. Acaba havlusu dokusu nasıl ki ?

Kızlar cevap yazan herkese çok teşekkür eserim.
Hafta içi Bi gün öğle arası dolaşıp alayım. Gözüme gözüme batıyor. Sinir oluyorum. Eşime bornoz alacağım onu da madame cocodan hallederim diyorum. Acaba havlusu dokusu nasıl ki ?

Madame coco nun bornozu iyi

Papatya aradığın şey çöp kutusu ve klozet fırçası mıydı? Ben sempatik kızın dediği ikili takımdan aldım tekzenden. İkili takım 35 tl idi sanırım. Uygun gelmişti bu yaz aldım. Poşet falan da rahat geçiyor. Benim de banyoya güzel bir sıvı sabunluk, katı sabunluk vs almak istiyorum. Ama istediğim gibi kaliteli, sade görünüşlü bir şey bulamadım ama misafir tuvaleti için bir takım aldım yine Tekzenden.
Benim banyoya alacağım şeyin porselen olmaması gerekiyor diye düşünüyorum, çocuklar küçük ve bir parça kırılsa takım boşa gider. Bir de banyo çok gösterişli, takım şade olmalı, bir türlü denk gelmedi.
Madama coco da 13-15 tl ye porselen takımlar var. Onlardan alıp bir kaç yıl kullanıp atabilirsin. Aldığın şeyi bana özelden fotosunu atar Mısın. Fikir olsun

Tekzenden mobilya alan var mı memnun musunuz
Sağlam ve keliteli malzeme mi
Karyola alabilirim
Ben tekzenden Koçtaş yerine ikea tercih ederim kalite bakımından. Kurulurken elde kalacak gibi duruyor oranın mobilyaları
Ancak ben yazlığım olsa çok pahalı şeylerde almam. İKEA'nın da fiyatları uygun gibi

herkese iyi geceler..
mutfagimi topladim..temizledim..
ortaligi topladim..
birde camasir astim...
biraz ders calistim derken saati iki etmisim nerdeyse..
bu aralar stresliyim..dudagimda iki tane ucuk cikti ki gormeyin sormayin...
botox yapilmis gibi alt dudagim:)
bugunude boyle kapattim...
yarin ola hayrola..

Back
X