- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyyy hiç böyle düşünmemiştim. Nasıl cazip geldi şu anda anlatamamM maviduvar1 ben olsam 7-8 yıllığı direk atarım
Hatta diğerini bile atabilirim
Aynı anda iki takım alınca pazarlıkla baya indirim yaptırabilirsen ikisi de yenilenmiş olur , eve de farklı bir hava gelir ..
Ayyyy hiç böyle düşünmemiştim. Nasıl cazip geldi şu anda anlatamam
Nerelerde satılır bunlar. Burada satan mağazalar var ama bşraz pahalı. Rnglish home madame cocoda falan oluyor muydu. Hiç dikkatimi çekmemiş.
Yeni bir takim al benceKızlar size birşey danışmak istiyorum.
Tuvaletim de ( misafirler kullanıyor) Bi sabunluk takımım var. 7-8 yıldır kullanıyorum. Yıprandı artık.
Banyoma da 3-4 yıl önce sıvı sabunluk, katı sabunluk ve iş fırçalık almıştım.
Sizce tuvalete sıfırdan yeni Bi takım mı alsam (çöp kovası, fırçalıpı, sabunlukları 4 parça )
Yoksa tuvaletteki yıpranan takımı banyoya alıp, banyodakine aynı modelden çöp kovası ve fırçalık alıp onu tuvalette mi kullansam.
Ayyyy pek karışık oldu ama siz anladınız onu
Sütün fiyati iyiymis burada 5kg 16.5tlbu gün yorucu bir gündü
iş çıkışı pazara gittim
3 tl domates, ( 2 kilo )
3 tl kabak ( 1,5 kilo )
3 tl mandalina ( 2 kilo )
2,5 tl elma ( 2,5 kilo)
4 tl yeşillik
5 tk kuru kayısı
2,5 tl fasulye ( 1 kilo )
2 tl havuç ( 1 kilo )
1,5 tl patates ( 2 kilo )
3 tl salatalık ( 1 kilo)
2 tl çeri ( yarım kilo)
10 tl palamut
3,5 muz ( 1 kilo )
toplam 45 tl verdim
pazar bu hafta biraz daha ucuzdu sanki
mesela fasulye kışlık yaparken bile bir ay önce 3,5 tl den almıştım
3 tl ekmek 12,5 tl süt ( 5 kilo)
47 tl ilaç parası
10 tl sucuya tamir parası
Cok gecmis olsunSize çook teşekkür ederim kızlar yakın zaman da sizin sayenizde başlamıştım para biriktirmeye.Geçen hafta ani bir şekilde hasta oldum ve hastaneye kaldırdılar 5 6 gün kaldım ve sigortam da sorun çıktı devlet karşılamadı eşimde yanımda beklemekten çalışamadı para çok kısıtlıydı kumbaram aklıma geldi bir açtık 400 küsur biriktirmişim şifa gibi geldi kapattık borcumuzu..
Siz gaza getirmeseydiniz benden hiç birşey olmazdı bu yüzden iyi ki varsınız ya..
Not: Kumrabam hala devam bırakmıyorum :)
Böyle şeyler erken bitiyor. Dükkan acilinca kapıda olmak gerekmrb kizlar
bu gun bime kutahya 24 parca yemek takimi geliyordu saat 10 da gittim araki bulasin resmen talan etmisler 3 tane bim dolandim sogukta kuzumla beraber ne yazikki hic bir sey kalmamis
Kızlar cevap yazan herkese çok teşekkür eserim.
Hafta içi Bi gün öğle arası dolaşıp alayım. Gözüme gözüme batıyor. Sinir oluyorum. Eşime bornoz alacağım onu da madame cocodan hallederim diyorum. Acaba havlusu dokusu nasıl ki ?
Ben tekzenden Koçtaş yerine ikea tercih ederim kalite bakımından. Kurulurken elde kalacak gibi duruyor oranın mobilyalarıTekzenden mobilya alan var mı memnun musunuz
Sağlam ve keliteli malzeme mi
Karyola alabilirim
Fiyatlar nasılMadame coco nun bornozu iyi
Ben tekzenden Koçtaş yerine ikea tercih ederim kalite bakımından. Kurulurken elde kalacak gibi duruyor oranın mobilyaları
Ancak ben yazlığım olsa çok pahalı şeylerde almam. İKEA'nın da fiyatları uygun gibi
Fiyatlar nasıl
TeşekkürlerŞuan %50+50 indirim var
Sanırım 50 tl civarı
Siteden bakın isterseniz