Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok gaza geldim sanırım

İyi geceler kızlar,
Geldik anneme. Atraksiyonluydu.İdoda Virüsten aman kızım oraya dokunma buraya dokunma heryere fısfıs
büyükçekmeceden bindik yakın diye. Bayağı sallanıyordu deniz otobüsü. Kız kustu Hem de iki defa.Kıyafetini değiştirdim. Kalktım yürüttüm çıkmak için görevliye söyledim dışarı çıktık hava aldırdım. Sonra poşet istedim kirli kıyafetler için. Neyse ki gezdirdim biraz. İndik. Ayy nasıl bir hoşuma gitti kızımla artık seyahat edebiliyruz bebekken bunu yapamıyordum.
kardeşim eşi yeğenim gelmişti bizi almaya nasıl mutlu oldu onları görünce. Delirdi arabada da şımarmaktan. Kardeşimin eşi diyor gel sen bizimle kal bizim kızımız ol.o da diyor biraz kalıp giderim ama yoksa babam beni özler. Tabi babası kaç defa dedi ben seni özlerim ama git biraz dur gel diye.
illa anneannemde kalıcam diye tutturdu.Anneannesiyle uykuya daldı bugün. Oldukça mutlu. Bakalım dönerken annemler de gelecek onun için sorun olmaz sanırım.

Süper kız hadi gözün aydın.

En büyük kabusum. Benim yeğenimde annemlerin evden ikinci kattan düştü. Aşağı yukarı o kadarlıktı. Zaten 8.5 aylık yürümüştü. Hala da deli hareketli. Kardeşim anneme çok gelemiyor.
düştüğünde kardeşim mutfaktan odaya bez almaya gitmiş tabi cam açıkmış sinekliği açmış yeğenim. Allahtan burnu bile kanamadı çok şükür.
Ama benim ev ağır ceza evi heryer tam koruma. Camlarda anahtarlı kilitlerden takılı. Deterjanlar üst dolapta. Bıçaklarda öyle.
zaten kilit takmamız şarttı. Eve iki defa kurumdan uzman bir defa da adliyeden uzman pedogog geldi kontrol ederken en çok üzerinde durdukları konuydu.
benim üst kattakilerin güvenlik kilidi yok. Çocuğa anlattık diyorlar. Ya 19. Kat ne cesaret.Ben hiç cesaret edemezdim

İşine karışmayım ama eloş için KK dan bir BES yaptırsan 100 tl lik
Hem birikir hem de ödemesi kolay olur
Devlet %25 katkısı da olur altın fonuna attık mı miss
Altın fonuna derken ? Ben de öyle yaptım da getirisi olmadıçok canım. İşte birikmiş param oldu. Evin borcuna yatırdım.

ben iki ay ugrasdim benimki yogurt yiyene kadar. Simdide birsksam bütün gün yiyecek.
Sürekli sevkleri degisiyor, arada bir dene sen. Benimki türkyede izinde beyaz peynir yedi, burda birtürlü yediremedim. Baskasi verince yiyorlar sanki. Arkadasimin yaptihi corbayi yedi misal, aynisini yaptim yemedi. Onun kizida benim yaptigim bulguru yedi, annesinin yaptigini yemedi.

Alem kadın ya annen. Çok garazi var kv ye.
Kız annene benim kızı anlat sen. 3 yaşına girecek 13 kilo. Tek kahvaltıyla yaşayan bir çocuk. Her yemek yedirişim zorluyor.

Kizin disi ates falan yapmadi ama asiri huysuz
aksam uyumadi hep agladi
emmek istemiyor mama istemiyor aksam yedigi yogurtla saatlerce durdu.
oynayin benimle gezdirin beni.
esimin onundeki uzum tabagina atladi aldi aldi salkim salkim atti yerlere.
Eli her yere uzanmaya basladi
Amaa yatirmayin yedirmeyin kafasi
Esime dedim nolur mamasini yedir ac cocugumm.
Yedirmis nasil yaptiysa sonrada uyutmus.
Ben uzanmistim resmen vucudum eror veriyor.
Bugunde sag sirt kaburga taraflarimda acayip bir agri basladi.
Nefes aldirmiyo bana
Agrimdan uyandim yine agri kesici iciyorum etkisi geciyo yine iciyorum.

Resmen dokuluyo vucudum.
Bana kas agrisi gibi geldi ama malum cigerler var o kisimda bi korkmuyoda diilim.
Derin nefes asla alamiyorum.
Usuttummu acaba diye sardim şalla.
Reglde oldum.
Bakim devam edecek mi.

Her ihtimale karsi gogusden randevu aldim.
Allahim hastanelerden cikamiyorum kizi anneme birakmakda biraz rahatsiz ediyor beni acikcasi vurus olmasa yanimda gotururum.
Cunku bana gelip bakiyor erken saate aldim esim birakir beni diye.
Bakalim ust uste hastaneler bisi demez ins.
Ama dayanamadim bugun agrisina aksam esim baktida kiza az uzandim ilac alip simdi yine ilac aldim.
suan kesildi ama etkisi gecince basliyo yine.

kizin uzerini 625924 defa degistim aninda onu su.
Yakalik falan hayir etmiyo bu kiza.
Mendil sokuncada o da islaniyo cekiyo icim rahat etmiyo.

Artik sakin hayatima donmek istiyorum.
Su hastalik bisiler pöfss.
Artik bugun nerem agricak, neremde ne cikcak diye diye hastalik hastasi olucim.

Esim parayi patronun hesabina atmis 35 bin olarak.
Kendi priminden falanda eklemis maasindan hesabinda olanlari.
Diyo uygun bisi alicam pahalisida uygunuda ayni isi gorecek alacagi mebla ayni olacak.
Sirketde havuz sistemi var cunku.
pay ediliyo.
Dedim neticede binek arac diil is gorsun yeter.
nekadar az borclanirsak kâr.
Elimize kalir para.
Her ay Ata alacak bana.
Dedi Ata alir getirir veririm sana.
3000tl olmus saka maka
Benimkiler degerleniyor gercide.
Aiyy nerde 575tl aldigimiz atalarim.
Nasil katladi.
Altindan baska daha bisi almam.
Simdi burdanda 15 ata falan alsa esim yani 15 ay 50bine yakin para demek
Bi de dahada katlanirsa kâr ederim yine.
15 ay alirda sonrasinda terasi yaptirirsak alamayiz bir sure.
Ama gr. falan aldiririm ozamanda.

cok gecmis olsun canim

ne cabuk 5 aylik oldu ya?

cok gecmis olsun canim

ne cabuk 5 aylik oldu ya?
sagol canim vallahi hic gecmicek saniyordum ilk baslar ilk aylar ama buyudu ya.
Elde avucda durmuyo daha
Birakin yuruyim diyo minnacik boyuyla bi kendini atmalar ittirmeler falan.

bizim ki keci gibi gülüyordu hep biz onu yapinca
ilk basta bizimki gulmuyodu dedik bu asabi bebe olcek sonra gulmeler basladi
Ama kizinca anliyo artik hemen dudak dusuyo.
Ama azicik yerim seni ben falan de hemen gulmeler basliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…