Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gidemeyeruk 2 saat 45 dkymıs yol
Kız haytta durmaz dedim.
Ay sarapslar asırı pahalı
Ben 2 sene önce sirinceden 1 alana 1 bedava 25 tlye almıstım.
Hediye almıstık herkese
Simdi ucmus rakamlar
Istanbul danda 3 saat fln sürüyor canim yazın oglusla ilk gittik maskara bizimki 5 aylikti ana kucağında uyukladi etraf izledi resimleri var çok güzeldi kiz kardesimle gittik o oyalarken denize girmistim

Selam kızlar sabah eşim bursaya abisinin işine yardıma gitti sabah temizlik yaparım diyodum sabah eşim 6 yi geçiyordu çıktı uyandım 7 geçiyordu uyudum tek oğlan uyandi 9 gibi gecede gec yattım iki gündür sersem oldum bi kalktik elektrik yok ariza varmış baktim suda az akiyo hemen kovaya suyumu yaptim su gitti yarim saate kalmadı mutfagi fln bıraktım kahvalti sonrası ekmek kizartmistim oglusla koltuk altı cektim sil süpür yaptim toz aldim dün banyoyu temizlemistim su geldi camasir yarim kalmıştı çalıştırdım bulasik topladim onu sonra accam su cogalsin ddim

Kiz kardeslerim ugrayacak patates hasladim salata yapcam dunden pizza var ısıtcam cay kahvaltilik cikaririm yeter cikmak istiyirdum cok esiyor hava bugun evdekiler idare eder heralde eşimin işi uzamış nilüfer e geçcen ddi gece gelcek heralde istersen annenlere gec ddi valla oglan evde rahat evde dururum kiz kardeşim gün para mi getirecek h ici alirim bisey insallah

Selam kızlar
Sabah kahvaltı yaptık sonra mutfağı topladım bulaşık makinasını çalıştırdım,
Valiz hazırlamaya giriştim küçük birşey hazırlıyorum ama eşyalar sığmadı geri çıkarttım. KıZa benden çok kıyafet koydum. Orada daha da kirletir.yıkanır ama yine de koydum. Sonra ütüye giriştim. Eşimin kıyafetleri ütüledim.Adam ütüsüz kalmadın diye :) Bu ütü yapmayı bir insan bu kadarmı sevmez Hiç sevemedim.
Sonra kızın dişleri fırçalattım. Şimdi uyutmaya çalışıyorum inşallah uyur yoksa ido da beni mahfeder kesin.
benim annem şarkısı söylememi istiyor ayağımda sallerken.,bebekken o şarkıyla uyuttum hep hiç ninni söylemedim

Hayırlı olsun yeni işin hep yüzünü güldürsün inşallah

Benim eşim de öyleydi. Herşeyi söylerdi. Herkes de sanırdı bizim hiç borcumuz yok çok rahatız. Ben ona çok dedim paran varsa kimse bilmeyecek diye. Zamanla torpilendi şimdi para var ama kimsenin haberi yok. Geçen kardeşi buna demiş böbrek taşından ameliyat olacağım. Fiyat araştıracağım falan. Onu anlatıyordu. Şimdi Babadan ister kesin para diyor. Eskiden olsa vereyim bende var para derdi. Ben de sinir küpü olurdum. Yani onu düşünmeyen kardeşi söz konusu.

Ohh uyudu bile.
Geçen akşam teyze aradı eşimi whatshaptan aradı. Eşimde açmadı. İşte sigara alacak para buluyor telefonuna kontör yüklemiyor dedi. Sonra babasıyla konuştu. Meğer teyze yeğeni hastanedeymiş ondan aramış. ara sor kardeşini diye. Arayıp demese olmaz zaten :))
Geçen bana da diyor sıkılıyorsa çocuk gelin bana. Şimdi anneme gittiğimizi duyunca iyice içlenir bana gelmediler diye. Ama onun evle annemin orası çok farklı. Kıza bile dedim teyzeye gidelim yok anneanneme gideceğim diyor.

Hayırlı olsun bereketlensin kızlarının nasibine canım.
keşke bende bireysel paramı altın yapsaymışım :) Ama yine de evin borcuna yatırdık. Pişman da değilim 1 yıl kaldı çok şükür.
birikim ve yatırım artık bana hayal geliyor. Anca kendimize yetiyıruz. İnşallah Allah bir yerden açar kapımızı ben de çok isterim kızımı birşeyler sahibi yapmak.

Kızlar birikim deyince kızıma şimdiden öğreteceğim biriktirmeyi. Geçen anlattım. Bozuk paraları kumbaraya koyacağız biriktşreceğiz istediğin neyse onu alırız dye. Bana kaç defa diyor paraları nereye koyacaktık kumbaraya dedim. Kumbara almam lazım.
bir de kitabı veriyor kaç paraydı bu anne para ver sana vereyim diyor satışçı olacak ya. Şimdiden para ticaret olmadı bu iş

Mutfakdan cikamadim ye.eklerin yarisini huplettiler bile
et sote, pilav, menemen yaptim.
Aksama pizza yapicam hamur yogurdum.
Camasir astim mutfak topla bulasik yika yerlestir.
supurge yapmicam.
Esim cikip gelecek meyve yok evde meyve falan alacak.
kizimla yogurt yedik simdi.
Yarin belki pazara cikarim 3.5tl kiza taytlar almistim gecen sezon sonu ayy dun giydirmistim sordular hemen nerden diye begendiler.
Valla bende begendim 3.5tl keske cesit cesit alsaymisim 3 tane almistim.
Gelir belki yine

Selam kızlar
Çok yoruldum
Ev almış başını gidiyordu
Sabah çektim sildim toz aldım
Nevresim değiştim
İki banyoyu yıkadım balkonu yıkadım

Oğlum kısır istedi ona kısır yaptım
Elimi vurmuşken Şeker pare , açma, poaça, haşhaşlı ve fırına sebzeli tavuk attım pişiyor şimdi yanına sadece cacık yapacağım

Pilim bitti
Şimdi sizi de okuyacağım
Hafta içine işim kalmasın dedim ama ütüm var
Bir sürü çamaşır çıkardım
İki posta yıkadım ama var daha
Bulaşık makinesi boşalttım yine doldu
Durum böyle

İşine karışmayım ama eloş için KK dan bir BES yaptırsan 100 tl lik
Hem birikir hem de ödemesi kolay olur
Devlet %25 katkısı da olur altın fonuna attık mı miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…