Istanbul danda 3 saat fln sürüyor canim yazın oglusla ilk gittik maskara bizimki 5 aylikti ana kucağında uyukladi etraf izledi resimleri var çok güzeldi kiz kardesimle gittik o oyalarken denize girmistimGidemeyeruk 2 saat 45 dkymıs yol
Kız haytta durmaz dedim.
Ay sarapslar asırı pahalı
Ben 2 sene önce sirinceden 1 alana 1 bedava 25 tlye almıstım.
Hediye almıstık herkese
Simdi ucmus rakamlar
O da geliyor aklıma kötü düşünmek istemiyorum insallah normallesti diye umuyorumAyıp ettiğini anlamadı kullanacak kimse kalmafı
İş başa düştü
Hayırlı olsun yeni işin hep yüzünü güldürsün inşallahPazartesi ise başlıyorum hayırlısıyla.
Olmasıni istediğim yer teklifte bulundu.
Bu hafta nasıl geçti anlamadım.
Eski işyerine gittim, işleri toparladım biraz. Düşündüğümden fazla zayiflamisim tüm kıyafetlerim bol. Bir kısmını terziye verdim.
Etekleri ve elbiseleri daraltıyor ama diğerlerine yapamam dedi. Mecburen alışverişe gittim.
Herşey ateş pahası.
Birkaç tane pantolon, gömlek aldım.
Kuaförüm carprazima dükkan açmış. Boyami götürdüm saçımı boyadı.
Bugünde keratin bakım,kas olayını yaptıracağım.
İşe başlamadan evde de detaylı bir temizlik işine gireceğim.
Benim eşim de öyleydi. Herşeyi söylerdi. Herkes de sanırdı bizim hiç borcumuz yok çok rahatız. Ben ona çok dedim paran varsa kimse bilmeyecek diye. Zamanla torpilendi şimdi para var ama kimsenin haberi yok. Geçen kardeşi buna demiş böbrek taşından ameliyat olacağım. Fiyat araştıracağım falan. Onu anlatıyordu. Şimdi Babadan ister kesin para diyor. Eskiden olsa vereyim bende var para derdi. Ben de sinir küpü olurdum. Yani onu düşünmeyen kardeşi söz konusu.Aynen bazı şeyleri ailene bile demeyeceksin göz nazar degiyo ama ben kocama anlatamıyorum ya deme ailene diyorum yok dicek illa millet sonra para var sanıyor kaynanam İn agzı gevsek heryere anlatır
Teyzesigil gelmişti öyle Bi bahsediyoki para var sanıyor kadın bizde bende hani para varda haberimi yok kaynana dedi diyo
Para olsa bi araba evdeki eksikleri yaparım dedim benimkine gördünmü bak dedim heryere lafın dedim
Valla araya gider eminimTak geri al sonraaraya gitmeesin
Tatil enerjisini artırmışKız yok bide 23.00 de uyandı gece
2 ye kadar yalvardık artk uyu diye
Hayırlı olsun bereketlensin kızlarının nasibine canım.Merhaba kızlar Cumalarımız mübarek olsun. Kredi kartı ayın 5 kesiliyor, ama inanın hesaplamasını erteledim hafta sonu geçsin öyle yapıcam, dün İzmire gittik Metroya da 500 tlye yakın bir miktar tuttu onuda kredi karından geçtik, ondan sebep hesap yapmak istemiyorum. Anneme hediye Sinbo çaycı aldım, eve 2 kilo kaşar, 1 kilo tereyag, yarım kilo sucuk, kutlama için Şarap, et, beyaz ve kırmızı et aldık, çiğ köfte biraz ıvır zıvır bir kilo da pulbiber aldık Allah agız tadıyla yemek nasip etsin.
Kızlar size yazmıştım pazartesi veya salı günü bir şeye niyetlendik diye çok şükür oldu. Allahıma binlerce kez şükürler olsun. Kızlarımız için Avşa adasından küçük minnak bir arazi aldık. Ama burada öncelikle bana tasarruf konusunda güzel paylaşımlar yapan dostlarıma, ufak ufak birikime başlatan sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır.
D dimple81
Canım hatırlarmısın bilmiyorum, ama ben unutmuyorum iki yıl kadar önceydi galiba bireysel emeklilik ile ilgili bilgi paylaşmıştın, altına, değerli kagıt demiştin galiba üçe böldüğünü yazmıştın bireysel emekilikte ki paranı bende eşimle benim olan bireysel birikimimizi altına çevirmiştim, altında yükselince ikimizin parası ile bayagı bir miktar oldu onunla aldık iyi ki varsınız ve iyi ki benim hayatıma birşekilde girdiniz. Allah hepinizden razı olsun.
Suan gözüm döndü bunları görünce maşallah
MAŞAALLAH nasıl marifetlisin. Şifa olsun oğlusuna
İşine karışmayım ama eloş için KK dan bir BES yaptırsan 100 tl likHayırlı olsun bereketlensin kızlarının nasibine canım.
keşke bende bireysel paramı altın yapsaymışım :) Ama yine de evin borcuna yatırdık. Pişman da değilim 1 yıl kaldı çok şükür.
birikim ve yatırım artık bana hayal geliyor. Anca kendimize yetiyıruz. İnşallah Allah bir yerden açar kapımızı ben de çok isterim kızımı birşeyler sahibi yapmak.
Tşk ederimMAŞAALLAH nasıl marifetlisin. Şifa olsun oğlusuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?