- 27 Şubat 2013
- 14.851
- 42.425
- 798
Benim kızım tatlı dilli fena sözleriyle ve cana yakınlığıyla insanları cezbediyorAyyyy kızlar çok minnoşşş oluyorlar hele ki tatlı dillilerse tam ısırmalık
İsmin belirlediniz mi
Şimdiki bebeler çok fenaBenim kızım tatlı dilli fena sözleriyle ve cana yakınlığıyla insanları cezbediyor
Hahaa küçükken acaiptim ablama satasanin düşmanı olurdum,Ben seni diğer topikten biliyorum canım çok güzel maşallah kızlara birbirine benzemiyor kardeste olsan benim ablam sakin di misal ben cazgır
senden de hiç cazgır birini beklemiyordum kız
Çok sağoll. CanımsınEvet kuzu sen demesen yasıtiz diye düşünürdüm seninle maşallah sana
Yok canım nerde daha iller kontenjan açıklanmadıBabaannesi belki tam ilgilenememiştir o yüzden olabilir üşütmüşde olabilir inşallahhhh daha iyi devam edersiniz
Ne yaptın bu arada taşındınız mı tercih yaptın mı sonuçlar belli oldu mu
Yok hayır.Nasıl yani bozulmadığı halde de mi değiştirmek gerekiyormuş
O kulaklık olmayanları zaten ben anca 10 sene sonra alırımEn iyisi almanak canım eltim diyordu yenilerde kulaklık şarj yokmuş insanlar kuyruğa giriyor yinedeeşimde iPhone kullanıyordu hep şimdi ikinci el Samsung aldı tanigik bı yerden yaza doğru sadece şarj sorunu var benim telin taksiti bitsin onada bundan bakcas yine kardeşim alır öderiz insallah
Bende 7 plus varO kulaklık olmayanları zaten ben anca 10 sene sonra alırım
Adamlar 13 mü cıkardı naptu ben hala 6 dayım hocam
Hayırlısı olsun canımYok canım nerde daha iller kontenjan açıklanmadı
Bakalım uzuyor çok
Ay Mert’in oyununa geldi.Sadakatsiz de ne olcak merak ettim karışacak sanki ortalık eyvah eyvah
Ay yakında arabayı satıp telefon alcazBende 7 plus var
Eşimde 11 pro
Nasıl yani sen 41 yasında mısın kız ben sokBen de öyleydim.28 li yaşlarda fındık ezmesi yerdim. Neden tabiki kilo almak için. İki sene beni nasıl da değiştirdi. 30 u geçince inanılmaz kilo almaya başladım. Diyetle tanıştım. İlk zamanlar 30 yaşımda evlendiğim için evliliğe ve eşimin sürekli tatlı yemem için cebelleşmesine bağlamıştım bu durumu. Sonra bir arkadaş beni hüsrana uğrattı. 30 yaşını geçtin bundan sonra bekleme eski halini dryince yıkıntı yaşadımşimdi de 41 oldum. Enerji dopingine ihtiyacım var
En çok özlediğim beyazlamamış saçlarım yiyip yiyip kilo almamam. Son zamanlarda da gençlik enerjimi özlüyorum.
Ahahahha çok iyiydi benim telefonda hopörlörü bozulmuş arama filan yapmıyor watsap kadınlar kulubu takılıyım öyleAy yakında arabayı satıp telefon alcaz
Ben de seriyi bozmam 7 alırım herhdle
Agır agır cıkıyorum merdivenleri
Cidden mi:)Ahahahha çok iyiydi benim telefonda hopörlörü bozulmuş arama filan yapmıyor watsap kadınlar kulubu takılıyım öyle
Zaten küçük cadı ne zaman elime telefonu alsam bas bas bağırıyordu en çok onun işine yaradıCidden mi:)
En temzii aramayın beni dersin.
Ay enn nefret ettiğim sey telefonla konusmak.
Niye bilmiyorm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?