- 21 Ağustos 2015
- 32.157
- 97.625
- 798
- 38
Babaannesi belki tam ilgilenememiştir o yüzden olabilir üşütmüşde olabilir inşallahhhh daha iyi devam edersinizAy canım yaptm onları bi hafta çok guxel gittik ama çocuk usuttu galiba
Babannesine götürüyordm ondan sıkıntı oldu
Stickrri da bittii bugün yine iyidk şükür kaçırma olmadı
Ay bide benim telde 3 sene oldu 6s benimki
Bugun müsteri hizmetleri dedi ıos 13 varsa siz de yapabilirsiniz sifre sıfırlamayı.
Baktım 12.4
Bi de ordan gol yedim,6 lar artk güncelleme almıyormjs
Zalım Apple 3 senede bir telefon degistir diyo bize yani
Bak değiştir şu teliniNasıl yani bozulmadığı halde de mi değiştirmek gerekiyormuş
Bugün arkadaş bana instgrm dan yazıyor aynı isimde başkası sanmış. 6 gün oldu görüşeli birşey çıkmadı bizde dedi. Ben şoook. Bu hafta iki defa görüştük. Yani 6 gün önce biriyle görüşmüş korona çıkmış o kişide. İyi de benimle niye görüştün o risk varsa. Hayy Allahım ya.Günaydınnn
Gece koci uykumdan uyandırdı,cig köfte dürüm aldım kalk diye
Hic de ya bunun icin kaldırılır mı insan demedim
Eni konu kalktım yedim yattım
Kız uyuyunca görümcem aramıs onla konustum.
Özel bi okulda muhasebeci
Diyoki insanlar bizim de karantina dün bitti deyip ödeme yapmaya geliyrlar dedi:S
E hesaba gec yani ,delirmis millet!
Oda arkadası 1 aylık evliymis.
Sen akrabaları yemege al,29 ekimde bide düğüne git kap covid gel .
Ben dedi görüsmemistim 28-29 ekimde dedi.
Pazartesi ise geldi ben kötüyüm demis cıkmıs.
Gecesine testi pozitif gelmis.
Ama pazartesi görmemis telefonda konusmuslar oyüzden biz karantina da değiliz dedi.
İnsanlar nasıl duyarsız ya.
Sey var gidiyon düğüne su zamanDa!
Anamda aynı.
Benide al yemeğe kayınvalidem ile geleceğim amaYemeklerim hazır
Mantarlı et sote
Kereviz yoğurtlu salata
Büyük kız yemez ona da spagetti ve şinitzel yaptım
Şimdi muzlu süt yaptım içiyorlar
Evi süpürdüm sildim halıları serdim bugün birden hava soğudu
Canim daha ne yapacaksın maşallah baza altı kıyafet le ugrasmissin oyaliyor birde bebiş var normaldir benimde kışliklar cikcak ben yazın yaparken bı kaç parça bırakmıştım idare ediyoruz cuma esim ise gitcek o zaman yaparım bende insallahYine bisi uydurmussun ben yemek yapmadim.
kiymali yumurta yapicim bugun yemek yapasim gelmedi
Pek biside yapmadim.
benimkide 6s 14 yükledim iki gün önceAy bide benim telde 3 sene oldu 6s benimki
Bugun müsteri hizmetleri dedi ıos 13 varsa siz de yapabilirsiniz sifre sıfırlamayı.
Baktım 12.4
En iyisi almanak canım eltim diyordu yenilerde kulaklık şarj yokmuş insanlar kuyruğa giriyor yinedeAy bide benim telde 3 sene oldu 6s benimki
Baktım 12.4
Kışın günlerde kısa canım bitiyo hemen zaman nasıl geçiyor anlamiyirumSelam kızlar,
Bugün biraz daha iyiyim çok şükür. Ama hala içimde bir yara var. Ayda bebek için.
Bugün kızın odasını temizledim. Sonra arkadaşa gittim bebek görmeye Türkmenistandan dönememişti nihayet döndü. Özlemişim. Tabi ufaklığı sevemedim. Virüs ah bu virüs.
Bebek bezi vardı şimdilik hediye onu verdim. Bedenini bilemediğim için kıyafet alamadım. Onu da alacağım ilk fırsatta.
Sonra eve geldik. Kız parmak boyası isteyip durdu. Ama eşim yemek istemişti. Lazanya yaptım. Kıza yemek yedirdim. Meyve verdim. Sonra eşim geldi. Üzüm cennet hurması elma mandalina muz almış. Sonra mutfağı toparlayayım dedim rahat bırakmadı. Anne gell anne gel. Sonra eşim aldı ayağında salladı uyudu. Yorulmuşum bugün. İşlerimi yapmaya zaman yetiremiyorum
Altını tutabilene aşkolsun. Saniyelik artışlar. Gidişat kötüBende bir türlü fırsat bulamamılştım 800 tl ikenbaktım yükseliyor babama verdim parayı 825 den almış
6 ay telefonsuz gezdim çok zor telefon bozulmasın bide çok pahalı zalım sana yan cep çık der bişey bozulmasın valla şu ara sıkcam dişimi su kalan borcu ödüycemAy bide benim telde 3 sene oldu 6s benimki
Baktım 12.4
Ben de öyleydim.28 li yaşlarda fındık ezmesi yerdim. Neden tabiki kilo almak için. İki sene beni nasıl da değiştirdi. 30 u geçince inanılmaz kilo almaya başladım. Diyetle tanıştım. İlk zamanlar 30 yaşımda evlendiğim için evliliğe ve eşimin sürekli tatlı yemem için cebelleşmesine bağlamıştım bu durumu. Sonra bir arkadaş beni hüsrana uğrattı. 30 yaşını geçtin bundan sonra bekleme eski halini dryince yıkıntı yaşadımAyyy ne güzel bende çnceden yiyip yiyip kilo almayanlardandım ama 30 umdan sonra yani 2 senedir alıyorum nedense
Bende o kadar çok yiyorum ki gören şaşırıyor
Evet yaaaaa bende bikaç ay önce almıştım çeyrekli bileklik ama çevresi de altındı benim ki nin
Yazdıklarından çok enerjik 20lik biri canlanıyor benim gözümde amaSelam kızlar,
Bugün biraz daha iyiyim çok şükür. Ama hala içimde bir yara var. Ayda bebek için.
Bugün kızın odasını temizledim. Sonra arkadaşa gittim bebek görmeye Türkmenistandan dönememişti nihayet döndü. Özlemişim. Tabi ufaklığı sevemedim. Virüs ah bu virüs.
Bebek bezi vardı şimdilik hediye onu verdim. Bedenini bilemediğim için kıyafet alamadım. Onu da alacağım ilk fırsatta.
Sonra eve geldik. Kız parmak boyası isteyip durdu. Ama eşim yemek istemişti. Lazanya yaptım. Kıza yemek yedirdim. Meyve verdim. Sonra eşim geldi. Üzüm cennet hurması elma mandalina muz almış. Sonra mutfağı toparlayayım dedim rahat bırakmadı. Anne gell anne gel. Sonra eşim aldı ayağında salladı uyudu. Yorulmuşum bugün. İşlerimi yapmaya zaman yetiremiyorum
Benim de evde 3 süpürge varAhh robotlar uctu gitti
6 gr param var iste:)
Onla alcaktım bekliyorm bakalım 1700 lere kadr düsen robot(ben en baz moplu modeli alcam.Evde 2 süpürge var cünkü)
2400 lere cıktı yine
Ayyy iki gündür baktım alacaktım sepete attım unutmuşum. İyiki hatırlattın. Benim kız bayılıyor. Geçen bakıp beğendiğim İki tane daha vardı 60 tlydi ya geçenkileri alırken.babyloading87 prime de hareketli kitaplar 14 tl baby
Ayyy öyle deme yaaaa kızınla ilgilenmene ayrıca bayılıyorum gayette enerjiksinBen de öyleydim.28 li yaşlarda fındık ezmesi yerdim. Neden tabiki kilo almak için. İki sene beni nasıl da değiştirdi. 30 u geçince inanılmaz kilo almaya başladım. Diyetle tanıştım. İlk zamanlar 30 yaşımda evlendiğim için evliliğe ve eşimin sürekli tatlı yemem için cebelleşmesine bağlamıştım bu durumu. Sonra bir arkadaş beni hüsrana uğrattı. 30 yaşını geçtin bundan sonra bekleme eski halini dryince yıkıntı yaşadımşimdi de 41 oldum. Enerji dopingine ihtiyacım var
En çok özlediğim beyazlamamış saçlarım yiyip yiyip kilo almamam. Son zamanlarda da gençlik enerjimi özlüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?