Küçük Düşün Büyük Olsun!

Diğerlerini bilmem ama senden duydum tost vb yaptım güzel oluyo diğer tariflerinde denemek isterim

Ben kizi uyuttum arizaya baktim (onceki bolume)
kardesim kokorec midye getirip birakti kapiya.

Kız 9.30 gibi uyudu korkayrum gece sabahlicaz galiba
aiy gorumcem hergun esimi ariyo nasilsin nasilsin.
Bu kadin oyle pek aramaz sormazdi kaynimla eltimle kustuler ya yazin yalniz kaldi esime sardi.
Barissin birileriylede dussun yakamizdan.
Pek haz etmem kendisinden ne kadar uzak okadar iyi.
Esime dedim Allah muhabbetinizi arttirsin ablan ne cok severmis senide bilememisiz dedim.
Ariyo iste napim konusmim mi diyo.
Rast gele

Burdayım canlar geldim dizi izliyos arada çay kahve şimdi süt misir almıştım onu istedi oglus attım pisiyo Babil final yapiyomis sondan 1 önceki bölümü izledik uyuz oldum mis gibi dizi kadro desen sağlam tutmuyor boş boş diziler tutuyor şimdi yeşil çay içiyorum mısır yer sonra oglusu uyuturum

en son böyle denmisti bilemiyorum.
Haftada 2 gun zaten bisi diil ama cocuklarin cok dikkatsiz olduklarini dusunuyorum.
Gorumcemlerede cocuklar okuldan getirmis yani once cocuklarda cikmis.
Bana okul en riskli geliyor. Ondan okula giden çocuğu olan arkadaşlarla görüşmüyorum ama benim kardeşlerimin ikisi de öğretmen onlarlada mı görüşmeyeyim. Hatta küçük kardeşim kreşte öğretmen. Tatil gelecek bu hafta aksilik olmazsa. Sonra diğer kardeşimin de kızı mecbur okula gidiyor. Yani her yanım risk.

Aaaa geçen açtık. Dedim yeni kişiler katılmış tutmuş bayağı. Yanılmışım. Pandemi mahfetti bence. Çok seyirci kaybetti. Biz izliyorduk. Sonra ara verilince boşverdik

Aaaa geçen açtık. Dedim yeni kişiler katılmış tutmuş bayağı. Yanılmışım. Pandemi mahfetti bence. Çok seyirci kaybetti. Biz izliyorduk. Sonra ara verilince boşverdik
Günü degisceklerdi bide reklamı iyi yapılmadı bence cuma kırmızı oda fln var

babyloading87
Ancak bakabildim. Misafirimiz vardı ya :))
Dayı gitti teyze bizde yarın gidecek.
kızı deli gibi şımartmış durumda.
çok yüz veriyor.
Bir de kızlar size birşey anlatacağım. Ela benden birşey istese mesela benden su İstese teyze oturuyor da olsa aaa kızım ben vereyim diyor. Herşeyde yapayım ben diyor wc olayında da. Ben de farkettim bu defa ela gelen başka misafirlere de sen götür tuvalete diyor. Onlara da istediğini yaptırmaya çalışıyor. Teyzenin işi vardı illa teyze yapsın diye ağladı bugün işini bıraktı yaptı dediğini. Ben de yapma teyze alışıyor gelen başkalarından da aynı davranışı bekliyor dedim. Biraz ters konuştum galiba sizin fikriniz ne.
Bir de yemeğe gelmedi. Gel oynayalım diyor ona o da ayy kızım falan şımarttı tabi. Eşim de otur teyze şımartma yeter dedi biraz sert konuştu.
inşallah ilerde evde durmak istemiyorum teyzede durmak istiyorum demez.
Eltimin ilk kızı teyze çok şımarttığı için eltime sen git işini yap anne gelme demiş. Ben teyzemle durucam demiş.
Öyle derse biraz üzülürüm. Bilmiyırum ben mi bu konuda hassasım. Yoksa her anne böylemi. Belki de biraz kızımla ilgili hep kaybetme korkum olduğu içindir. Çünkü benim gibi anne olan bir arkadaş da öyle.
Geçen oğlu ela kadar bence bilinçli söylememiştir. Ya da yanında bu konu konuşulmuştur. Arkadaşa demiş siz benim erken anne babam değilsiniz. Başkası benim erken anne babam arkadaş da ağlamış. Hemen pedogogu aramışlar. Belki de diğer türlü anne baba olan insanların çocuğu bunu dese güler geçerlerdi. Ne bileyim değişik bir psikoloji.

Kızlar bugün dışarı çıktım biraz gezdim.birşeyler aldım. Kız bilezik istiyordu aldım. Nar ayıklayıcı aldım. Küçük kaşıklardan aldım baharatlık için ama olmadı. Marketten havuç marul cola aldım. Eşim tavuk almıştı terbiyeli tavuk yaptım. Çorbacyaptım yarın için. Ispanaklı nohut pirinçli. İnşallah yer kız. Yoğurt yedi bugün iyi oldu. Dün mayalamıştım.
Her kızı bırakıp gittiğimde deprem aklıma geliyor. Sizde de öylemi.
Bu arada Ayda nın hala annesi öldüğünden haberi yokmuş. Okudunuzmu o haberi.

Canım çok görmediğinden görünce şımartmak istemesi ilgilenmesi bence normal, bı de hani tabiki herkese değil ama bence anneanne babaanne ye biraz simarmali çocuklar onun da ayrı bir tadı olur onlar için, ben bu durumlarda müdahale etmem ama kendi yapacağıma da karistirtmam kimseyi yani kurallari esnetmem kimse için

Okumadım, bakmamaya çalışıyorum o tür haberlere çok etkileniyorum cunku ama neler yasiyo kimbilir çocuklara hiç dayanamıyorum

Doğru haklısın belki de biraz abartıyorumdur

Bence cocuklar cok zeki,aradaki ayrımı yapabiliyorlar.
Teyze istediğini yapıyor ona sen götür vs diyor,ama bırak odada 10 dk annem nerde diye sorar.
Aglarken anne diye aglayan canlılarız,kardesim cok asırı sever Alyayı ne istiyosn kızım,cogu zaman kendi cocklarına kızar aglatmayın kardesinizii diyeBen derim aglasın gerrkirse,ögrensin paylasmayı diye.
Alyada cözdü olmucak bisey istediğinde (vitrinden falan ister genelde kırılcaklardan)tyzesine gidip elini tutup götürüyor.
15 aylık bebe bu daha uyanmıs ama.
Ama bisey oldugunda bana kosuyor
Sen özel durumunuzdan dolayı hassas düsünüyorsun ama hic bi cocık annesi varken baskasını secmez
Ela da secmez Tek kullanımlık kullanıyr iste cocıklar insanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…