Ay böyle bişey insandan da kaçmaz çok korkunç geldi bana ya resmen insan gibiBatman diyen var
Aynen insan gibiiii ay bayılazammmAy böyle bişey insandan da kaçmaz çok korkunç geldi bana ya resmen insan gibi
en son böyle denmisti bilemiyorum.Okulların açılacağı henüz kesin değil
Diğerlerini bilmem ama senden duydum tost vb yaptım güzel oluyo diğer tariflerinde denemek isterimBombos bi pazar günü gecirdim
Kek yaptık kızla
Mercimek corbası yaptm öglen alyaya
Karnıbahar hasladım basemelli yaparım diye
Alya eline gecirdi 3-4 karnıbaharımı yedi haslanmıs
Öyle olunca elimdekilerle degmez sos yapmaya dedim.
Kıymadan beyti yaptm tabiki hazır lavastan
İgda lavastan caps battaniyeler var ya,onları benim icin cıkarmıslar
Bi sarınıp yatmadıgım kaldı lavasa
Lavas tost,lavas beyti,lavas yaglama hepsi bende
Lavas az geldi kalan kıymadan köfte yapıp dizdim beytilerin üzerine
Beyti üzeri köfte yeriz
Sabah beri kitap okuyorz,2 bölüm dizi izledim kız uyuyunca
Vileda attım
Valla süt diyo verirsem uyur kendi kaleme gol atcam galiba
Bu saatte uyursa aksm sarkar uykusu
Ama tek uyku yaptı gönlüm razı degil.
Süt vereyim de bakalım uyursa yapcak bisey yok.
Koci hala uyuyo tabi
Bende kahve demleyeyim kız uyursa.
All benden de o kadar. Mutfağı severim ama bana gelen ev işi yapsın bebek bakmak Çocuk oyalamak bana daha uygun.beni mutfaga sokmayin da bebek bakarim ben :)
İlk an insan biri baykuş tarzı giyinmiş sandımAynen insan gibiiii ay bayılazammm
Bana okul en riskli geliyor. Ondan okula giden çocuğu olan arkadaşlarla görüşmüyorum ama benim kardeşlerimin ikisi de öğretmen onlarlada mı görüşmeyeyim. Hatta küçük kardeşim kreşte öğretmen. Tatil gelecek bu hafta aksilik olmazsa. Sonra diğer kardeşimin de kızı mecbur okula gidiyor. Yani her yanım risk.en son böyle denmisti bilemiyorum.
Haftada 2 gun zaten bisi diil ama cocuklarin cok dikkatsiz olduklarini dusunuyorum.
Gorumcemlerede cocuklar okuldan getirmis yani once cocuklarda cikmis.
Aaaa geçen açtık. Dedim yeni kişiler katılmış tutmuş bayağı. Yanılmışım. Pandemi mahfetti bence. Çok seyirci kaybetti. Biz izliyorduk. Sonra ara verilince boşverdikBurdayım canlar geldim dizi izliyos arada çay kahve şimdi süt misir almıştım onu istedi oglus attım pisiyo Babil final yapiyomis sondan 1 önceki bölümü izledikuyuz oldum mis gibi dizi kadro desen sağlam tutmuyor boş boş diziler tutuyor şimdi yeşil çay içiyorum mısır yer sonra oglusu uyuturum
Günü degisceklerdi bide reklamı iyi yapılmadı bence cuma kırmızı oda fln varAaaa geçen açtık. Dedim yeni kişiler katılmış tutmuş bayağı. Yanılmışım. Pandemi mahfetti bence. Çok seyirci kaybetti. Biz izliyorduk. Sonra ara verilince boşverdik
Tabi yeni filmler var. Reklamını duymadık denk geldi gördük. İlk senden duydum ben.Günü degisceklerdi bide reklamı iyi yapılmadı bence cuma kırmızı oda fln var
Canım çok görmediğinden görünce şımartmak istemesi ilgilenmesi bence normal, bı de hani tabiki herkese değil ama bence anneanne babaanne ye biraz simarmali çocuklar onun da ayrı bir tadı olur onlar için, ben bu durumlarda müdahale etmem ama kendi yapacağıma da karistirtmam kimseyi yani kurallari esnetmem kimse içinbabyloading87
Ancak bakabildim. Misafirimiz vardı ya :))
Dayı gitti teyze bizde yarın gidecek.
kızı deli gibi şımartmış durumda.
çok yüz veriyor.
Bir de kızlar size birşey anlatacağım. Ela benden birşey istese mesela benden su İstese teyze oturuyor da olsa aaa kızım ben vereyim diyor. Herşeyde yapayım ben diyor wc olayında da. Ben de farkettim bu defa ela gelen başka misafirlere de sen götür tuvalete diyor. Onlara da istediğini yaptırmaya çalışıyor. Teyzenin işi vardı illa teyze yapsın diye ağladı bugün işini bıraktı yaptı dediğini. Ben de yapma teyze alışıyor gelen başkalarından da aynı davranışı bekliyor dedim. Biraz ters konuştum galiba sizin fikriniz ne.
Bir de yemeğe gelmedi. Gel oynayalım diyor ona o da ayy kızım falan şımarttı tabi. Eşim de otur teyze şımartma yeter dedi biraz sert konuştu.
inşallah ilerde evde durmak istemiyorum teyzede durmak istiyorum demez.
Eltimin ilk kızı teyze çok şımarttığı için eltime sen git işini yap anne gelme demiş. Ben teyzemle durucam demiş.
Öyle derse biraz üzülürüm. Bilmiyırum ben mi bu konuda hassasım. Yoksa her anne böylemi. Belki de biraz kızımla ilgili hep kaybetme korkum olduğu içindir. Çünkü benim gibi anne olan bir arkadaş da öyle.
Geçen oğlu ela kadar bence bilinçli söylememiştir. Ya da yanında bu konu konuşulmuştur. Arkadaşa demiş siz benim erken anne babam değilsiniz. Başkası benim erken anne babamarkadaş da ağlamış. Hemen pedogogu aramışlar. Belki de diğer türlü anne baba olan insanların çocuğu bunu dese güler geçerlerdi. Ne bileyim değişik bir psikoloji.
Okumadım, bakmamaya çalışıyorum o tür haberlere çok etkileniyorum cunku ama neler yasiyo kimbilirKızlar bugün dışarı çıktım biraz gezdim.birşeyler aldım. Kız bilezik istiyordu aldım. Nar ayıklayıcı aldım. Küçük kaşıklardan aldım baharatlık için ama olmadı. Marketten havuç marul cola aldım. Eşim tavuk almıştı terbiyeli tavuk yaptım. Çorbacyaptım yarın için. Ispanaklı nohut pirinçli. İnşallah yer kız. Yoğurt yedi bugün iyi oldu. Dün mayalamıştım.
Her kızı bırakıp gittiğimde deprem aklıma geliyor. Sizde de öylemi.
Bu arada Ayda nın hala annesi öldüğünden haberi yokmuş. Okudunuzmu o haberi.
Doğru haklısın belki de biraz abartıyorumdurCanım çok görmediğinden görünce şımartmak istemesi ilgilenmesi bence normal, bı de hani tabiki herkese değil ama bence anneanne babaanne ye biraz simarmali çocuklar onun da ayrı bir tadı olur onlar için, ben bu durumlarda müdahale etmem ama kendi yapacağıma da karistirtmam kimseyi yani kurallari esnetmem kimse için
Ben de oyle ama merak ediyorum illa denk geliyor.Okumadım, bakmamaya çalışıyorum o tür haberlere çok etkileniyorum cunku ama neler yasiyo kimbilirçocuklara hiç dayanamıyorum
Bence cocuklar cok zeki,aradaki ayrımı yapabiliyorlar.babyloading87
Ancak bakabildim. Misafirimiz vardı ya :))
Dayı gitti teyze bizde yarın gidecek.
kızı deli gibi şımartmış durumda.
çok yüz veriyor.
Bir de kızlar size birşey anlatacağım. Ela benden birşey istese mesela benden su İstese teyze oturuyor da olsa aaa kızım ben vereyim diyor. Herşeyde yapayım ben diyor wc olayında da. Ben de farkettim bu defa ela gelen başka misafirlere de sen götür tuvalete diyor. Onlara da istediğini yaptırmaya çalışıyor. Teyzenin işi vardı illa teyze yapsın diye ağladı bugün işini bıraktı yaptı dediğini. Ben de yapma teyze alışıyor gelen başkalarından da aynı davranışı bekliyor dedim. Biraz ters konuştum galiba sizin fikriniz ne.
Bir de yemeğe gelmedi. Gel oynayalım diyor ona o da ayy kızım falan şımarttı tabi. Eşim de otur teyze şımartma yeter dedi biraz sert konuştu.
inşallah ilerde evde durmak istemiyorum teyzede durmak istiyorum demez.
Eltimin ilk kızı teyze çok şımarttığı için eltime sen git işini yap anne gelme demiş. Ben teyzemle durucam demiş.
Öyle derse biraz üzülürüm. Bilmiyırum ben mi bu konuda hassasım. Yoksa her anne böylemi. Belki de biraz kızımla ilgili hep kaybetme korkum olduğu içindir. Çünkü benim gibi anne olan bir arkadaş da öyle.
Geçen oğlu ela kadar bence bilinçli söylememiştir. Ya da yanında bu konu konuşulmuştur. Arkadaşa demiş siz benim erken anne babam değilsiniz. Başkası benim erken anne babamarkadaş da ağlamış. Hemen pedogogu aramışlar. Belki de diğer türlü anne baba olan insanların çocuğu bunu dese güler geçerlerdi. Ne bileyim değişik bir psikoloji.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?