- 27 Şubat 2013
- 14.834
- 42.381
- 798
İyi iyi de işte böyle uzaktan yemek müdahaleleri de çoktur
İste sana o yüzden diyorz alma bukadr sık eve kimseyi.Kızlar gece gece yine corona haberi aldım. Sürekli görüştüğüm arkadaşın eşinin işyerinden birinde corona çıkmış. Tabi o kişinin annesi corona olunca test yaptırmış. Onda belirti yokmuş. Ama annesinde tat alma kaybı olmuş.
Arkadaşın eşi de bugün koştur koştur test yaptırmış şükür negatif çıkmış.
Valla ben de tin tin geziyorum eskiye göre tabi dikkat de ediyorum. Ama burada daha çok biraraya gelen gezen kişiler de var. Avm den geri gelmiyorlar falan. Ama yine de corona olmadılar. Nasıl iştir anlamadım.
Ben olsam yemeklerimi mi beğenmiyorsunuz derimKız bir yemek toplanmasında sürekli yemek ne yapsak diye konuşulur.yapılan yemekler resim çekilip gönderilir.işte teyzeler gelince baba arar. Naptınız oldumu yemek. Kendisi namıdeğer aşçı yasonra da beni aramış Seni yemek yapma derdinden kurtardım diyor. Çünkü biliyor kızdığımı :)
Ben hep kuru maya kullanıyorumGünaydın
Bende kuru maya var onunla yapsam olur mu acaba birde pişirdikten sonra birazını buzluğa koysam biz bitiremiyoruz ziyan oluyor
Ben de okullardan çok yayıldığını düşünüyorum.bir de genelde iş ortamı duyduklarım. Ama yine de ne kadar dikkat etsek de kaçarı yok gibi.Oglaninda 23unde 2 gun okulu acilcakmis yandik ki ne yandik.
Dikkat etmeyecek biliyorum.
Malesef dikkatsizler.
Okullardan fazlaca yayildigini dusunuyorum.
Cunku elti kizi basladi cocuklar diyorlarmis ki babam hastaydi, yok annem hasta oldu yok karantinadaydik.
Kucukler ya herseyi anlatiyolar iste.
Hic dikkat etmiyorlar dedi.
Kendininde negatife dondugu mechul.
Esimlerin muhasebeciside iyiye gitmiyormus surekli oksuruyormus cigerlerine inmis galiba
Eve gelen haplari icmemis ondan mi bilmem ama o haplar cigere inmesini engelleiyormus diyolla.
Nekadar dogru bilmem.
Ben 4 bölüm izledim cidden cok güzel.Kizlar su netflix bir baskadir cok mu gzl yaw.
Int. öve öve vaktim yok ama mutfakda ia yaparken acip bakasim var
1 sezonu 1 gunde izledik falan yaziyolla yorumlara izlenilesimi? konu ne
Kız o. Boya 50 kilo nedirGünaydınlarr
İyipazarlar
Koci gece ise gitti
Sabah bidünya simit,cevizli lokum,tahinli falan almıs🍽
Gece gidrrkrnde bana 3 tane lavasa sucuklı kasarlı tost yaptırdı yedi öyle gitti
Acım ben diye geldi sabahta
Gece de yiyor sabah yine aralarda yemis masallah dedim
Ben de 50 kilo kalmısım
52 yle hamile kalmıstm
Tayt bari giyme diyolar dün
Bacaklarım kaldı cırpı hepten
Ama su kahve tıkıyo beni yiyemiyorm
1 simidi zor yedim sabah
Koci yattı
Ben masayı topla,süpürge cek,bulasık mak. Calıstır.
Aldım kızı odaya gectim simdi 2.uykuya gecelim.
Gece 4 bölüm izledim diziyi.
Bugunde mutfakta falam izlerim
Aksma yemegim tabiki yok
Kıyma cıkardım
Gelisine vurcaz artk
Ellerine sağlık canım
lelli beni ve iki bebemi evlatlik alir misin rica ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?