Küçük Düşün Büyük Olsun!

Evet anneler super kahraman gibi goruluyor dimi
Is arkadasimin kizi sallanarak kapilari söküyordu klozet kapagini buzdolabini goz fariyla boyardi ben oyle cocuk ne duydum ne gordum
Olumsuz konusmak hep kapi disari olmali hayatimizin her alaninda

Klozet isi bizde de sıkıntı
2 dir hava da yakalıyorz
Eline geceni klozete atmaya kalkıyor
Ben pozitf düsünceye asırı inanaırım
Elimdeki zaten negatif
Bari pozitifi cagırayım diye bakıyorm olaylara

Klozet isi bizde de sıkıntı
2 dir hava da yakalıyorz
Eline geceni klozete atmaya kalkıyor
Ben pozitf düsünceye asırı inanaırım
Elimdeki zaten negatif
Bari pozitifi cagırayım diye bakıyorm olaylara

Oyle deme kiz iyi senin kocan
Manti fln yapiyodu bi ara
Manti iste sen

Akşam akşam markete gittim yemeği hazırlarken esimin aldığı börekleri isitayim ddim su böreği bozuk çıktı küf var üzerine yemeği yedik toplayıp çıktım çöp atarım hem ddim fişte almamış bizimki gittim fiş yok bu standtan bişe alın diyor kız e üzerinde yazıyor bir sürü börek ekmek almış ne alayım burdan ddim yumurtam az di 15 li gezen tavuk aldım 4 TL verdim uzerine

nazenin9320 hanım çok teşekkür ederim amin inşallah.Allah iyileri çıkarsın hepimizin karşısına her alanda inşallah

Maşallah canım ya enerjine hayranım.Nazar değmesin Kaçta uyuyorsun da o kadar erken kalkabiliyorsun maşallah

Ne güldüm
Nevresimleri geçiriyordum çayı demlrdiydim benimki bagırııyo çayı kahvedenmi çağırayım nerde öyle koca yanına talime yollayım onun kocasını ders versin ecik

Ot mu yicez der hayatta yemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…