Ay bende ilk ek gıda zamanları boyleydim kafamda bir dünya soru bir yerden sonra eskisi kadar dikkat edemedim damak tadı değişti tuzsuz salcasiz şeyleri yemedi doktora gitmiştik bu kadar sıkmayın ddibisk. pastamida huplettiler 2 dilim kaldi.
Bunlara bisi dayanmiyo yeminle.
Yemeklerde bitti
Besmele cekin yerken diyorum.
Limonum bitmis ya uzun zaman sonra ilk defa bu ev limonsuz kaldi.
Nasil eksik hissettim
Ben caya corbaya herseye katarim.
ihlamur bile yavan geldi boyle.
Yarin bol bol alayim.
Ben bebe bisk. yerine alternatif ne verebilirim?
sabah kahvaltisina 3 tane atiyorum.
Hunnap aldim ama o da asiri tatli benim kiz cok tatli sevmiyo.
Kendim 1 defa yaptim ama disi pisti ici pismedi bir daha cesaretim yok yapmaya.
Bir de pekmezi pisirmeyin diyorlar kanserojen oluyomus ee icine katip tatlandiriyorduk.
Ben ne vericem ki onun yerine saskinim.
Corbalarinada tambugday unundan ekmek yapip buzluga koymayi dusunuyorum.
Aiyy neye dikkat edebilcem saskinim.
Birini kotariyosun oteki hazir oluyo onu hallediyorsun baska bi katkili sey cikiyo karsina.
Netcumm bilmem.
Ama bebe bisk katmazsam kahvaltisi doyurmaz ki
Kolay gelsin canim benim oglusta öyle uykuya geçene kadar günün özeti onceki gün arkadaşı fln bu liste uzar gider bitmiyor çenesi annesi gibiSelam kızlar
İyi geceler
Bugün hiç uğrayamadım. Kahvaltı hazırlamadan önce yazmıştım. Kız çizgi film izliyırdu. Sonra tam ben hazırlıyorum tost yapacaktım tostum hazır değilmi anne dediacıkmış hayret nasıl oldu :)
Neyse yarısını yedi. Sonra tv kapattım. Biraz kitap okudum ona. Sonra oyuncakları döktü. Onun dolabı toparlamaya başladım. Olmayanları ve yazlıkları ayırdım. Yarında kendi dolabımı toplamaya niyetim var. Arkadaş aradı gel kahveye. Dedim ela hasta nezle senin kıza geçmesin. Sonra diğer arkadaş aradı kardeşin geldi bizi unuttun :)) dedim işim var dolap toparlıyorum. Akşamüstü gel eşim geç gelecek yemek yeriz birlikte dedi. Ben de ela uyumazsa bakarız işim biterse dedim. Ela uyudu saat 15:00 de. Sonra işime devam ettim çamaşır at kurut katla. Nevresimleri değiştirdim. Sonra kargo geldi onları banyoya koydum yarın yukarım. Bugün sıra gelmedi.
kıyafet kıza boşuna almışım gibi geldiama aldım artık. Belki değişim yaparım alt eşofman almıştım.
neyse kız uyandı yemek yedik oyun oynadık. eşim geldi. Zor uyuttum bu gece. Hem uykum var diyor hem bıdı bıdı çeneden uyuyamadı. Uyuya kalmışız.
yarın da benim dolabı halledeceğim. Evde gereksizleri çıkartmak istşyorum.
kızın dolabı da böyle kirli ve ütülenecekler hariç, neyseki bir bebek daha faydalanıyor. Ondan çok sıkıntı yapmıyorum
Kaç gün toplu kalacak bilmiyorum
Uzun saçla durmayı bende beceremiyorum evde beni basıyorlar sanki. Ev sıcak birde fenalık geliyor.He bir de salık olunca resmen yağıyor saçımkiz oyle bakim olunca arkanin durumu normaldir yani.
Hem ev isi hem cocuk hem bakim (yardimsiz, yardimcisiz) ben inanmiyorum.
Ya ev saldim cayiradir ya da oyle evde elbise saclar salik fonlu ful makyaj olamaz yani
Dun kizin uzerini tam 4 defa degistim
Kendi bluzumuda 2 defa.
puskurttu agzindakileri sacim ,yakam hep muhallebi oldu.
agzi akiyo hep omuzlarimda.
Sacimi kisalttigimdan bazen saliyorum ama
uzun olsa salamam.
Ben olmadan pek uyumazki, odaya çekilsem anne nerdeee diye ağlanır gelir uyutmamak için elinden geleni yapar. Wc ye girsem peşimden pıtır pıtır. Banyo yaparkende banyo da oturup annemi burada bekleyeceğim demeleri çok.babyloading87 yedirenk79 benim gibi yapin kiz aksam odaya aldim agladi uyumadi esim bic dayanamaz aldi salona bende uyudum bi guzel.
Onlarda salonda uyumus gece kucaginda ope ope getirdi acikti diye..
Aldim yanima doyurdum.
uyuduk bi guzel.
Bu ara 10 a kadar uyuyo nazar etmimde
Insallah devamlilik diliyorum
Ben tayt giyiyorum ama yok ya pijamanın rahatlığı hiçbirşeyde yok.Valla ben pijamayı ise giderken cıkarıyorm hala
Evde taytla bile oturtamıyorm artık
Acil kuaför yüklemesi lazım
Allahtan adam elden gider korkum yok
Yoksa yanmısıtım
Ben de sabunla yıkıyorum zuloya attıklarımıbenimde esim 20tl unutmus portmantoda vurusludur diye (ee adamin cebinden kalanlardan) dezenfektan sıktımkurumus oralarda alamda cuzdanima koyar cuzdan bos bereket gelir belki
Ben de böyle geceleri takılıyorum. Çünkü vaktim olmuyor. Ya kız tv izlerken okuyırum yazıyorum ya uyuyunca. Eşim yemek isteyen biri değil. Hafta sonu yemek yapar. Eve gelince ben örneğin mutfağı toparlıyorsam o çayla bişeyler yiyecekse koyar. Kızın oyuncaklarını toplar.Dedigin gibi kahvlti yapmaya vaktim yok ama story reklama vaktim var ne guzel is.
Cocuu muslugu acmis onun bile story atiyo bugun.
Ben buraya gelemiyorum bazen vakit bulupda girip okuyamiyorum yazamiyorum.
Ben anlamadim bu isten.
Tepki alincada tmm beceriksizim falan diyo milletle dalga geciyo
Onunkilerin yaptığında baby nin tezi doğru bence.Kız bende onu anlamadim.
karsilikli demekki bende öyle davraniyorum diyor ya.
ee adamin yaptiklarini paylasiyo onunkileri goremedik hic.
Kahve yapiyo o galiba onuda mak. yapiyo zaten.
eee zeki murende bizi goruyodur ozaman.
Görümce daha beter , kıskançlıkları çekilmiyor7 görümcemi hmm
Aman elti olmasın dagörümceye razıyım
Doğru mu? BilmiyoruzAksam usudum biraz adam petekleri kokluyo aman hasta olma diye.
Yani hasta olursam evde hayat duracak biliyor.
Benim sandvic yalan oldu yani siz devam edin ben pesinizden geliyore kizlar.
Battaniyemin altina coktum ıhlamurumu aldim elime kalkar cayimi demlerim zabah kendimede o ara bisiler hazirlarim artik.
Ayy ama ya cok Uzattimda komik ya.
Ben yarin kocaman gun evdeyim adam sabah kalkip ise gidecek ve bana kahvalti hazirlicak birakcak.
Oglanda var benim malum onada hazirlamasi lazim
Bi bogazla bitmiyos ki anacim ya.
23.00 gibiMaşallah canım ya enerjine hayranım.Nazar değmesinKaçta uyuyorsun da o kadar erken kalkabiliyorsun maşallah
Mantıyı senede 1 yapmasa sıkıntı yok isteBaby sen de kocayı gömmüşsün bak mantı yapmış bir kocan var, mantının yanında kahvaltı hazırlamak neki.
Lelli seninki de evi dip köşe temizleyen adam.Millet kocasını öve öve bitirememiş. Biz de habire ayy benim koca bunu yapmadı diyelim ne kıymet bilmeyen kadınmışız.
Yarından tezi yok yayınlayalım
Biz kahvaltıda omlete gectiğimiz icin rahat ettik peynirini flan ona katıyorm rahat oluyor.bisk. pastamida huplettiler 2 dilim kaldi.
Bunlara bisi dayanmiyo yeminle.
Yemeklerde bitti
Besmele cekin yerken diyorum.
Limonum bitmis ya uzun zaman sonra ilk defa bu ev limonsuz kaldi.
Nasil eksik hissettim
Ben caya corbaya herseye katarim.
ihlamur bile yavan geldi boyle.
Yarin bol bol alayim.
Ben bebe bisk. yerine alternatif ne verebilirim?
sabah kahvaltisina 3 tane atiyorum.
Hunnap aldim ama o da asiri tatli benim kiz cok tatli sevmiyo.
Kendim 1 defa yaptim ama disi pisti ici pismedi bir daha cesaretim yok yapmaya.
Bir de pekmezi pisirmeyin diyorlar kanserojen oluyomus ee icine katip tatlandiriyorduk.
Ben ne vericem ki onun yerine saskinim.
Corbalarinada tambugday unundan ekmek yapip buzluga koymayi dusunuyorum.
Aiyy neye dikkat edebilcem saskinim.
Birini kotariyosun oteki hazir oluyo onu hallediyorsun baska bi katkili sey cikiyo karsina.
Netcumm bilmem.
Ama bebe bisk katmazsam kahvaltisi doyurmaz ki
Sen kız istiyor de mantıyı kitle onaMantıyı senede 1 yapmasa sıkıntı yok iste
Kız valla vak onu yapiyo.Baby sen de kocayı gömmüşsün bak mantı yapmış bir kocan var, mantının yanında kahvaltı hazırlamak neki.
Lelli seninki de evi dip köşe temizleyen adam.Millet kocasını öve öve bitirememiş. Biz de habire ayy benim koca bunu yapmadı diyelim ne kıymet bilmeyen kadınmışız.
Yarından tezi yok yayınlayalım
Onun kocasi kesin hazirliyodur tanimam etmem ama gordugum (gozumuze soktugu kadariyla) adam baya becerikli.Doğru mu? Bilmiyoruz
Belki de reklam
Kendi hazırlıyor
yulaf aklimda evet denensinBiz kahvaltıda omlete gectiğimiz icin rahat ettik peynirini flan ona katıyorm rahat oluyor.
Nidola alıyorm ben sok da oluyor bebe bisk.
Ama yulaf katılabilir artk kahvaltılaına doyurucu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?