hahahha ayy sormaKuzu sen iyisin yine biz maske yapınca kendini Paris Hilton sanan gacilarizbenim fondada marka marka caliyo,
Canim hayirli olsun
araba da alinir sonra mustakil mi?
Ahahaha öleyrumKuzu sen iyisin yine biz maske yapınca kendini Paris Hilton sanan gacilarizbenim fondada marka marka caliyo,
1 tane rimelim vardı sürdüğm kız da onu gümüslüğün arkasına attıhahahha ayy sorma
Makyaj yapmayi unuttum sunu nereme sureceggdimm diye bakisiyoruz.
Disari cikmayinca, ciksamda maske var ammann diyorum
yaaa ne guzel bahce icindeEvet canım 2 daire üst kat senin gibi çatı dublesk teras kullancaz
İnşallah daha erken iyileşir kuzun.Moral bozmak yok,kendinede iyi bak ki kuzucuk hemen toparlansın.Tesekkur ederim .araştırma hastanesinin çocuk endokrin bölümüne götürdüm, 3 yil takipte kalacakmış her halükârda ve ilac kullanacak geçerse 3 yasindan sonra belli olurmus .
Bebeğim toparlıyor gün geçtikçe, doğum yaptığım hastanedeki çocuk doktoru doçent bana tekrar teste gerek yok dedi iyiki yaptirmisim yoksa ilaç başlamak için geç kalırdık
Daha iyi kilo almazBoğa burcu işte. Boğazına düşkün olur.keşke benim kızda mercimek köftesi yese en büyük hayalimdi benimkine gezmekten sor yemesin içmesin gezsin işte yay burcu :)
Benimde rimel almam lazım hem eskidi hem oğlan alıp alıp peluş ayisini boyuyo1 tane rimelim vardı sürdüğm kız da onu gümüslüğün arkasına attı
1 aydır bekliyorm koci cekip alsın diye
Sağolasın canım annemlerle konuştum biz yardım edeceğiz arabanızı sattırmıcaz dediyaaa ne guzel bahce icinde
saglikla huzurla oturun insallah
canim hapi süt icinde erite biliyormusun?Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar ilaç verdi doktor 3 yaşına kadar takipte kalacak ve ilaç kullanacakmış
Kız minicik ilaç hap şeklinde içirmek ölüm gibi el kadar bebede tiroit çıktı inanamiyorum o kadar üzgünüm ki
Kilosu da düşük doğdu zaten hep stresten oldu bunlar bence rahat bi hamilelik geciremedim şimdi acısı cikiyor
belki erken hastalancan canim, bazen benimkide bir iki gün sasiyor. Gecmis olsunİftar edip mutfak topladım amir ağırlık yaptı ya Ahmet Hakan bakiyos az hekimoglunu izliyces çay içip yumurtalik tarafımda ağrı var yaşhastalancam daha var 1 haftadan fazla anlamadım üşüdüm mü
Allahini seven ustumuze makyaj malz. atsinBenimde rimel almam lazım hem eskidi hem oğlan alıp alıp peluş ayisini boyuyo
Bak baby bak gör nobeetine gelmiyosun ama cocugu uyuyan ana nasil bos birakmiyo topigimiziÇocuğu uyuyan ama kendi ayakta olan anneeesaat 11 de yattık iyi sızmışız eşim koltukta ben kızın yanında. Saat 3 de kalktım. Gece gece iyi alışveriş gömdüm. Şok markete 60 tl carrefour 200 tl
Meyve sebze de yarın çocuk saatinde çıkar alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?