Küçük Düşün Büyük Olsun!

bazi seyler icin erken tani cok onemli.
en azindan ilerlemeden cozum yolu bulursunuz
Evet kesinlikle öyle,
Diyorum ya doğum yaptığım hastanede ilk kontrolleri yapan doçent dr ben test yaptım gerek yok değeri iyi dedi iyiki tekrar sağlık ocağında yaptırdım bilemezdik yoksa

Selam kızlar
kız sabah 7 de geldi yanımıza. Süt istedi verdim. Eşim 7:30 da gitti. Kalkacaktım uyumak istedi. Uyumuşuz tekrar 10:30 da uyandık.
kahvaltı yaptık. Çamaşır attım. Biraz evcilik oynamak istedi oynadık. Şimdi çizgi film açtırdı. Ben de işlere girişeceğim. Geri kalan zamanda da ona etkinlik yaptırırım, markete de gitmem lazım ama çocuk saati dolar o zamana. Yarın toplu sipariş veririm artık. Eşim gelene kadar market kapanıyor.

Ay ben dün metroda biriyle kapıstım kız unutttm bak demegi
Hergün metroya binsem demek katil olurum.
Bi kadın genc,2 de kücük cocugy var yanında.Elinde bavul.
İst.dan gelmis galiba dudullu flan dedi.
Telefonla konusuyo ama resmn aranıyo
Koronadan su ölmüs,bu ölmüs hahah diyo
Annemlerin grupta 4 ksii oldu nneme geldi sıra diyo
En son geberen gebercek iste dedi
Cıkardm kolonyayı direk kadının yüzüne sıktım.
Abla seni atcaz simdi asagı görcen koronayı
Azcık edepli ol dedim.tık ses gitti.
Cvp verse ucacam üzerine ama kararttım gözü.
Dua etsin yanında cocıklar var uzatmadım.2 durak somra indi kadın.

Millete şaka falan gibi mi geliyor acaba

Virüsten ölüm haberi ben de duydum önceki gün. Eşimin uzaktan akrabası. Cenazeye de gidemedi.
ayy gitme zaten canim koronadan öleninkine gitmemek lazim.
Cunku illa son zamanlarinda cocuklari falan yanindadir temaslilardir.
Evine bas sagligina gitmemek lazim bir sure.
Evde de vardir vurus.

ayy gitme zaten canim koronadan öleninkine gitmemek lazim.
Cunku illa son zamanlarinda cocuklari falan yanindadir temaslilardir.
Evine bas sagligina gitmemek lazim bir sure.
Evde de vardir vurus.
Yok canım eşime de dedim zaten gitme sakın diye. Dayısı gitmiş. Teyzesi o gece gitmiş evlerine. Eşimle karar aldık en az iki hafta görüşmeyeceğiz teyze dayıyka zaten. Gerçi kaç ayda bir görüşüyoruz. O zamana kadar risk atlatılmış olur.

Eve geldim
Kıza az makarna/brokoli verdim o yerken ben odayı süpürdüm.
Tabi bi yanı süpürüyorm obür taraf batıyo
Aldım mutfaga biraz da orayı batır dedim
Köz patlıcanı attım ocaga
Sogan cektim kıyması icin
Alyaya sulu köfte koydım pissin diye.
Mutfagı süpürdük cıktk
Alyayı el agız yıka
Bez değis
Kahve iceyim kıymayı kavurcam.
50 tl zara home da bıraktm.
Ginger kokulu vüct kremi aldım
Ama puanla kkda puan vardı
Zara da geciyomus
El kremi bulamadım
50 tl ye de bisey yok zarada
Bari kendime hediye olsun.
Markette kullanırdm ama kendime de hediye lazım ben almasam kim alcak

Kuzu sen iyisin yine biz maske yapınca kendini Paris Hilton sanan gacilarizbenim fondada marka marka caliyo,

Selam kızlar
Sizden sonra evi süpürdüm. Lavabo wc temizliği. Sonra kıza vakit ayırdım. Birlikte adaçayı içtik. Renk sıralama oyunu ve gözünü kapatıp ne var oyunu oynattım. Biraz şekil çizdim şekil boyama ve kesme çalışması yaptırdım. Meyveden süsleme yaptık. Bahaneyle elma mandalina yedi. Kurabiye yapacaktık. Sonra uykum var dedi. Uyutmayacaktım ama uyuyacağım diye tutturdu. Sabah 10:30 da uyanıp şimdi ne bu uyku Şimdi dalıyor 1 saat uyuturum. Neyse evin tozunu alır ona yemek yaparım. Sabah et istemişti bir de tarhana çorbası. Bana yemek var. Eşim geç yemiş. İstemiyor. Başka birşey yapayımmı dedim. Tiramisu dedi. Malzeme yok yarın artık dedim. Markete nasıl gideyim. Çocuk saati bitmişti. Aşağıdaki marketten söyle getirsinler diyor. zaten yarın carrefourdan toplu sipariş vereceğim. Labne peynir bir alana bir bedava.
söyledim bana ne cimrisin diyor
He dedim senin gibi savruk olayım. Ben cimri olmasam ooo dedim.
Evde tatlı duruyor. Bir gün bekleyemiyor

Selam herkese ne zamandır yazamamıştım ama takipteyim
Bugun kuru yufkadan börek yaptım baya beğendim yazın yaparız artık annemle kvde falan
Evi toparla cocukla uğraş yemek ver eşimin canlı dersleri derken günler geçiyo
Evdende dışarı çıkmıyoruz çok zaten anca market alışveriş için çıkıyoruz arada
Korona belası bitse herşey normale dönse artık keşke
Öncedende demiştim ev yaptırıyoruz diye kabası bitti çok şükür
Sıra ince işçiliklerinde artık ama baya pahalı olcak sanırım düşündüğümüz gibi olmucak
Babam yardım eder yavaş yavaş yaparız gerisini diyorduk ama sanırım arabamızı satmak zorunda kalıcaz
Bakalım başka yerlerdende fiyatlar alıp marttan sonra devam edilir inş
İnşaat işi ne zormuş sürekli stres ama sonrası ferah olsun inş
Baya moralim bozuldu araba gidicek diye ama yapck bişey yok sağlık olsun
Evim olsun araba alınır sonra inş napalım
Herşeyin hayırlısı olsun Allah sağlık derdi vermesin
Bu ara duygusallığım üstümde sürekli ağlayasım var
Neyse bendeki durumlar böyle

Aa kadim deli flnmi ya insan ölmüş insan için konusurmu öyle aranmış resmen

Selam canlar eltime kahvaltıya gittik bayadir gormuyordum bu eltimi diğer iki eltimde geldi çocuklar yoktu bir kuzeni gelmişti oglus oynadı onunla özlemiş bir eltim saolsun mısır unu getirmiş aldım yarım kg kadar bittikçe alırım ddim yaprak vermiş kaynanam onu aldım eve geldik çiğ köfte aldık gelirken eltimin evi ters biraz taksiyle gittik 40 oraya ekmek meyve suyu 6 TL çiğ köfteye 10 bimden ekmek süt çikolata 10 TL bugünlük harcamam yarın çıkmam lazım beyaz peynir bitiyor migros puanım var eve sipariş yapcam h sonu listemi yapar alırım artik

Canim hayirli olsun
araba da alinir sonra mustakil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…