Yok zaten yumurta falan veriyorz kahvaltıda.Sanki sizi yıldırma çabaları süt yoksa yoğurt yer peynir yer devam sütü de varmış bunu bile oraya bağlamış hiç kimse evladını bı anneden daha çok düşünemez
Hiçte takılmayın modunuzu düşürmeyin benimde kv,annemde öyle kv diyor ki biz iki aylıkken verirdik sütü diyor doktor vermemizi istemiyor diyorum doktorla çocuk mu buyur diyor bende diyorum ki o zaman hiç doktora gitmeyinYok zaten yumurta falan veriyorz kahvaltıda.
Süt vermiyorzki
SÜtle karın mı doyar:S
Boşver takma eşime yardıma gidiyorumOndan zaten de
iste yorucu oluor cok
Tabi cnmBoşver takma eşime yardıma gidiyorum
Annem babama soruyır gideyimmi
Bende diyom beni borca soktun gelceksin
Ablamın oğlana hergün giderdi kızlar okula gidiyor diye ablam ev hanımı düşün
Bana ayda iki kere duruyo
Valla şu çocuklar büyüse
İşten çıksan nasıl gecineceksin kocan para vermez bunalırsın
Valla abla sormaSelam kızlar cumalarımız mübarek olsun. Baby Allah yardımcın olsun. Annen de eşinde eminim artık ömür törpüsü senin için. Ama maşallah süreci iyi idare ediyorsun sen sakin kalmasan onlar daha çok üstüne oynarlar kavga çıkarıp bırakıp gidebilirler. Kızlar çok şükür cuma diyorum ama cuma günleri daha çok yoruluyorum sabah eşimi yolcu bile edemedim mutfakta daha fazla vakit geçiriyorum. Malum hafta sonu yasaklar dışarı çıkılmıyor evde akşam yemeginin çeşidini bol tutuyorum tatlısına kadar yapıyorum ertesi gün geç kalkıyorlar kahvaltı yapmamız 12 bazen 1 buluyor o yüzden akşam kuvvetli yesinler istiyorum. Ezo gelin çorbası, kuru börülce salatası, köpüoğlu, kabak tarator yaptım brokolileri haşladım saklama kabına koydum. İzmir köfte, fırında makarna yapıcam köfteleri yoğurdum onlarda buzdolabına girdi, tatlının şerbetini kaynattım kavanoza koydum. Makarnanın beşamalini de hazırladım. Birde dondurucu için mozaik pasta yaptım onu da dondurucuya koydum. Kalburabastı yapıcam hamurunu yogurdum biraz dinlensin sonra hemen cevizini koyar fırınlarım mutfagı topladım. Bulaşıkları yıkadım. evi elektrikli süpürge ile köşe bucak süpürdüm. Duşu aldım çayımı aldım size geldim. Hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah.
Bizim daha ısınma gelmedi. Aidat 400 ama ısınma çok gelmiyor. 2000 kredi ödüyoruz biz. İnşallah bitecek 9 ay sonra tabi önceden de öyle diyordum da engeller çıkmazsa. Birikim zor yapamıyoruz maalesef. İnşallah hepimizin kredi borcu biter. Gerçekten zor birikim yapmak da bu dönemde..Günaydın
Dün dogalgaz faturamiz geldi 140 lira bu gün yarın elektrikte gelir
Sitenin aidatiyla birlikte 600 lirayı buluyor
Şu,dogalgaz,elektrik,internet,eşimin telefon ve aidat
700 lira kredi ödüyoruz birde eşim kredi kartından nakit avans çekti iki kere toplam 350 lira da o var buna rağmen her ay bir kredi kadar da atmaya çalışıyorum aslında biriktirip krediyi tamamen kapatmak niyetimiz bakalım hayırlısı
Aynen öyle günü kurtarabilirsek diyoruz rabbim herkese ödeme kolaylığı versin borç olmadan olmuyor ne yazikki sağlık olsunda borcta ödeniyor bir şekildeBizim daha ısınma gelmedi. Aidat 400 ama ısınma çok gelmiyor. 2000 kredi ödüyoruz biz. İnşallah bitecek 9 ay sonra tabi önceden de öyle diyordum da engeller çıkmazsa. Birikim zor yapamıyoruz maalesef. İnşallah hepimizin kredi borcu biter. Gerçekten zor birikim yapmak da bu dönemde..
Maşallah canım baya şey yapmışsın sağlıkla yiyinSelam kızlar cumalarımız mübarek olsun. Baby Allah yardımcın olsun. Annen de eşinde eminim artık ömür törpüsü senin için. Ama maşallah süreci iyi idare ediyorsun sen sakin kalmasan onlar daha çok üstüne oynarlar kavga çıkarıp bırakıp gidebilirler. Kızlar çok şükür cuma diyorum ama cuma günleri daha çok yoruluyorum sabah eşimi yolcu bile edemedim mutfakta daha fazla vakit geçiriyorum. Malum hafta sonu yasaklar dışarı çıkılmıyor evde akşam yemeginin çeşidini bol tutuyorum tatlısına kadar yapıyorum ertesi gün geç kalkıyorlar kahvaltı yapmamız 12 bazen 1 buluyor o yüzden akşam kuvvetli yesinler istiyorum. Ezo gelin çorbası, kuru börülce salatası, köpüoğlu, kabak tarator yaptım brokolileri haşladım saklama kabına koydum. İzmir köfte, fırında makarna yapıcam köfteleri yoğurdum onlarda buzdolabına girdi, tatlının şerbetini kaynattım kavanoza koydum. Makarnanın beşamalini de hazırladım. Birde dondurucu için mozaik pasta yaptım onu da dondurucuya koydum. Kalburabastı yapıcam hamurunu yogurdum biraz dinlensin sonra hemen cevizini koyar fırınlarım mutfagı topladım. Bulaşıkları yıkadım. evi elektrikli süpürge ile köşe bucak süpürdüm. Duşu aldım çayımı aldım size geldim. Hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah.
Ev kredisimi cnmBizim daha ısınma gelmedi. Aidat 400 ama ısınma çok gelmiyor. 2000 kredi ödüyoruz biz. İnşallah bitecek 9 ay sonra tabi önceden de öyle diyordum da engeller çıkmazsa. Birikim zor yapamıyoruz maalesef. İnşallah hepimizin kredi borcu biter. Gerçekten zor birikim yapmak da bu dönemde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?