Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kizlar sabah erken kalktik kayinvalidemler 10 gibi gitces ddiler yasakları 1 e bitiyor anca gideris ddiler kalktım kahvaltı hazırladım yatakları topladım attım yatağa yolcu ettik 10 a doğru oglus onlar giderken kalkti çay içiyorum az aciliyim iyice oğlana kahvaltı vercem yataklar kaldırılacak bulaşık makinesi bosalcak kahvaltılık bulaşık topluyip PTT ye cikcam kargo vercem dün petekleri açtık soğuk geldi oglusu yıkarım

Sanki sizi yıldırma çabaları süt yoksa yoğurt yer peynir yer devam sütü de varmış bunu bile oraya bağlamış hiç kimse evladını bı anneden daha çok düşünemez
Yok zaten yumurta falan veriyorz kahvaltıda.
Süt vermiyorzki
SÜtle karın mı doyar:S

Yok zaten yumurta falan veriyorz kahvaltıda.
Süt vermiyorzki
SÜtle karın mı doyar:S
Hiçte takılmayın modunuzu düşürmeyin benimde kv,annemde öyle kv diyor ki biz iki aylıkken verirdik sütü diyor doktor vermemizi istemiyor diyorum doktorla çocuk mu buyur diyor bende diyorum ki o zaman hiç doktora gitmeyin
Aman istiyorlar ki onlar gibi çocuk büyütelim zaman değişiyor

Ondan zaten de
iste yorucu oluor cok
Boşver takma eşime yardıma gidiyorum
Annem babama soruyır gideyimmi
Bende diyom beni borca soktun gelceksin
Ablamın oğlana hergün giderdi kızlar okula gidiyor diye ablam ev hanımı düşün
Bana ayda iki kere duruyo
Valla şu çocuklar büyüse
İşten çıksan nasıl gecineceksin kocan para vermez bunalırsın

Tabi cnm
Dün koci baktı
Hadi demedik ona kvdeme götürcez dedik.
Gittim kardesim 2 cocukla hazırlık yapıyor kız.
Anam oturmus balkonda kahve iciyo.
E baksana dedim cocuklara kız rahat isini yapsın.
Yani oraya gidince de fırt fırt balkona sigara icmeye kacıyor.
Ben anlamadım bu nasıl keyifcilik.

Selam kızlar cumalarımız mübarek olsun. Baby Allah yardımcın olsun. Annen de eşinde eminim artık ömür törpüsü senin için. Ama maşallah süreci iyi idare ediyorsun sen sakin kalmasan onlar daha çok üstüne oynarlar kavga çıkarıp bırakıp gidebilirler. Kızlar çok şükür cuma diyorum ama cuma günleri daha çok yoruluyorum sabah eşimi yolcu bile edemedim mutfakta daha fazla vakit geçiriyorum. Malum hafta sonu yasaklar dışarı çıkılmıyor evde akşam yemeginin çeşidini bol tutuyorum tatlısına kadar yapıyorum ertesi gün geç kalkıyorlar kahvaltı yapmamız 12 bazen 1 buluyor o yüzden akşam kuvvetli yesinler istiyorum. Ezo gelin çorbası, kuru börülce salatası, köpüoğlu, kabak tarator yaptım brokolileri haşladım saklama kabına koydum. İzmir köfte, fırında makarna yapıcam köfteleri yoğurdum onlarda buzdolabına girdi, tatlının şerbetini kaynattım kavanoza koydum. Makarnanın beşamalini de hazırladım. Birde dondurucu için mozaik pasta yaptım onu da dondurucuya koydum. Kalburabastı yapıcam hamurunu yogurdum biraz dinlensin sonra hemen cevizini koyar fırınlarım mutfagı topladım. Bulaşıkları yıkadım. evi elektrikli süpürge ile köşe bucak süpürdüm. Duşu aldım çayımı aldım size geldim. Hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah.

V
Valla abla sorma
Ohh masallah enerjine saglık.
Ben daha gidip yemek düsüncem:)

Bizim daha ısınma gelmedi. Aidat 400 ama ısınma çok gelmiyor. 2000 kredi ödüyoruz biz. İnşallah bitecek 9 ay sonra tabi önceden de öyle diyordum da engeller çıkmazsa. Birikim zor yapamıyoruz maalesef. İnşallah hepimizin kredi borcu biter. Gerçekten zor birikim yapmak da bu dönemde..

Saat 1 olmus pofs
Ama h.sonu geldi diye onun hatrina hadi mutlu olayim.
Kizi geri uyutmustum 11de o ara yemeklerimi yaptim.
Patates yemegi yaptim kiymali
Dunden pilav var
Kiza havuclu ispanakli corba yaptım.
Aksamdan yogurt mayalamistim onlari kaldirdim dolaba.
Ortalik topladım.
Firini acicam bisiler yapcam.
Yarin dinlenmek istiyorum esim cocuga bakarken.
Kitabimi bitirmek istiyorum.
Yeni duaya baslicam bugun Allah nasip ederse 2 rekat hacet namazi kilip
Onu ezberlemeye calisiyorum.

Artik kizi tekrar uyutunca baslarim.

Kiz 2 gundur kabiz zorlaniyor muzu kestim vermiyorum.
Sureklide corba tarzi yogurt falan yediriyorum.
Muhallebisinide kestim.
Kefir denicem.
Aksam esim artik fitil at dedi.
Fitil attim.
Sabah kayisi pisirdim bizlattim.
Biraz oyle yedircem birazda sulandirip icirdim.

Su icmiyor bizim sikintimiz bu.
Karton bardak denedim bugun once ben iciyormus gibi yaptim beni izledi sonra o da icti
Azcik iciyo bana bakiyo bende icim diye
Ayhh akil kupu bunlar.
Kayisi suyunuda boyle icti.
Corba yetmez sadece bi de yogurtlu bisi yapim az tarif karistirip.
Muhallebi vermeyince aksam ne yedircem diye dusunuyorum cunkusu.

Cennet hurmasini ezip yulaf unu pisirip icine katincada yiyor.
Ya da 2 bebe bisk eziyorum icine 1 hurmayi yiyor.
Avokadosuda bitti cocumunn
H. Sonuda cikamam hic bakim esime aldiririm aksam.

Aynen öyle günü kurtarabilirsek diyoruz rabbim herkese ödeme kolaylığı versin borç olmadan olmuyor ne yazikki sağlık olsunda borcta ödeniyor bir şekilde
Ben alışverişi mi yazın köyden toplu alıyorum salça,peynir ,bakliyat gibi yoksa mümkün değil birikim yapmak adım atsak para malesef

Kahvaltı yapmadan markete gittim. Diğer saatler marketler özellikle cuma günü kalabalık.
Bimden peynir zeytin mısır kıza birşeyler aldım. 48 tl tuttu. File markete uğradım. Oradan da yeşil zeytin kıza hellim peyniri simit bebe bisküvi krema soda 37 tl onlar tuttu. Sonra geçtim diğer marketten domates havuç limon nar kırık pirinç aldım 16 da oraya bıraktım.
geldik kahvaltı yaptık. Hava güzel bugün dışarı çıkartırım. Bayağı yorulmuşum spor oldu bana da. Ev işine girişeceğim. Bir yorgunluk kahvesi içtim. Çamaşır attım astım. Katlanacak çamaşırlar beni bekliyor. Pazara gidebilsem hamsi almak istiyordum.Geçen hafta arkadaşa aldırmıştım çok güzeldi tadı. Kız olmasa çıkardım ama kızla gitmek istemiyorum. Aslında hemen kapının orada balıkçı bir koşu alıp gelsem neyse kaldık yine balıksız. Buradaki balıkçılardan alırız güzel çıkarsa. Geçen haftaki enfestiii

Hayırlı cumalar kizlar kargomu verdim pttye geldim adam desiye girdi ddi anlamadım para istemedi bakalım kesinti olcakmi ordan telefonuma koruyucu kılıf aldım 15 verdim şoka girdim muhallebili kadayıf istiyo bizimki kadayıf aldım hazır bir paket Nescafe iki kutu süt krem şanti Doritos bulaşık eldiveni 40 TL geçtim nakit karttan akşama kuru az pilav var tavuklu bilmiyorum beyim ne ister az uzandı uyansın olmadı kendi alır bişe yaparım bir makine çarşaf havlu attım giderken geldim onları astım az kahve keyfi yapiom

Maşallah canım baya şey yapmışsın sağlıkla yiyin

Ev kredisimi cnm
Buraninda aidati 330tl

Aiy gecen bi rezidansa gittim
Eve gelince fiyatlarina baktim 2+1lerin kirasi 6.500tl
3+1 11bin tl
Adam 1 senelikde pesin istiyormua.
Aidatida 1.500tl icleride 5kurus etmez sirf manzaraya yani para bayiyosun denizi goruyor.
Ic koridorlar otel gibi her kapidan bi ses geliyor rezidans sevdam o an son buldu
Aidati+ isinmasi asgari ucret
Ama manzaraya dicek yok alt kati avm insan sıkılmaz.

Miras falan kalir belki arap bi akrabamiz varsa ölur falan avukat arar der ki bilmem ne arap seyhi dedenizin bilmem nesinden miras kaldi der.

Ayy esimlerin patronlarina miras kalmis tee osmanli doneminden gelen bir miras didilarinin didisi yani

Meblada asiri yuklu.
Ama bunlara sira gelene kadar adam basi bin tl falan dusuyormus
Ayy mirasda kalsa yani bana gelince okadar duser kesin

Selam kızlar.3200 lira elime para geçti 2000 TL biriktirmişim gerisini harcamışım Ocak maaşım 2700 lira sanırım, onun da 2bin i ile altın alır kenara atarım 700ünü harcarım inşallah. Eder 4bin. Aslında hepsini de biriktirebilirim ama internet alışverişi yapıyorum, kendime aileme bir şeyler alıyorum.Ailemle yaşadığım için market, fatura gibi bir durumum yok şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…