• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım ben iki haftadır niyetleniyorum.. düşmesini bekliyorum.. ama habire artıyor..1 geri 5 ileri gidiyor:KK43:bende tl deyim.. bekliyorum:KK43:
abla yapacak bişey yok bu kadarla kalayım dedım gırdım ben
hayırlısı olsun
14 aralıktan sonra ya cıkacak ya düşecek
duruma göre bakacağım artık

Sorma canım yaa..Bu ne biçim şey..Resmen mükaftlandırıcaklar birde:KK43:gitsin 50-60 yaşında adam 12-13 yaşında çocuğa tecavüz etsin.. sonra da hadi al kızı evlen ..bu ne yaa..
Tecavüz için idam getireceklerine yaptıkları akıl alır şey değil:KK43:
bence idam bir ceza türü değil ki, kurtuluş bile. ölüyorsun bitiyor. ceza dediğin çektikçe pişman etmeli.

bence idam bir ceza türü değil ki, kurtuluş bile. ölüyorsun bitiyor. ceza dediğin çektikçe pişman etmeli.
bi taraflarını kesip hücreye tıkıcan
bu konuda bende direk öldürülmelerini istemiyorum işkence yapılsın
düşünsenize ya adam komşusunun çocuğuna tecavüz ediyo öldürüyo
savunması; bekarım!
param yoktu karıya gidemedim!
ulan başlarım senin savunmana adi herif
bekarsın diye önüne gelene göz dik
yahu masum küçücük çocuklara nasıl nefsin uyanıyor
işkence yapa yapa öldüreceksin
ibreti alem için teşhir edeceksin sonra
bak bakalım bidaha oluyor mu
yeni yasamızla beraber eğer tecavüzcüsü öldürmediyse ömür boyu tecavüz edecek.. ben olsam öldürmesini tercih ederdim heralde.. her gün ölmektense bi kere ölürüz

Bence idam iyi bir ceza. Çünkü insanın en büyük korkularından biri ölüm korkusudur . Ve bu cezanın çok caydırıcı olacağını düşünüyorum.
Şimdi ise nasılsa evlenirim fikriyle neler yapacak bu sapıklar bi düşünün..

bi taraflarını kesip hücreye tıkıcan
bu konuda bende direk öldürülmelerini istemiyorum işkence yapılsın
düşünsenize ya adam komşusunun çocuğuna tecavüz ediyo öldürüyo
savunması; bekarım!
param yoktu karıya gidemedim!
ulan başlarım senin savunmana adi herif
bekarsın diye önüne gelene göz dik
yahu masum küçücük çocuklara nasıl nefsin uyanıyor
işkence yapa yapa öldüreceksin
ibreti alem için teşhir edeceksin sonra
bak bakalım bidaha oluyor mu
yeni yasamızla beraber eğer tecavüzcüsü öldürmediyse ömür boyu tecavüz edecek.. ben olsam öldürmesini tercih ederdim heralde.. her gün ölmektense bi kere ölürüz
gerçekten kelimelerin bittiği yer.. o yasa tasarısını hazırlayanların, o yasayı kabul edenlerin anası bacısı kızı gelini yok heralde..
çocuğum yok diye seviniyorum bazen allah affetsin..
eğitim de şeye sarmış zaten..
tr_lelli tr_lelli canım yeni bi sistem gelmişti öğrenci ve veli öğretmene not veriyordu. sürdürün gerekirse o delibozukları..

Bence idam iyi bir ceza. Çünkü insanın en büyük korkularından biri ölüm korkusudur . Ve bu cezanın çok caydırıcı olacağını düşünüyorum.
Şimdi ise nasılsa evlenirim fikriyle neler yapacak bu sapıklar bi düşünün..
aslında o konuda evet haklısın. hatta bide şöyle düşündüm, idam sayesinde bu yaratıklar temizlenecek, yeniden aramıza dönmeyecekler. yine de önden biraz işkence iyi olur.

Uzun vadeli düşünüyorum bir miktar tl var nasıl değerlendireyim hala karar veremiyorum
ben alıyorum canım
eğer miktar büyükse parça parça da alabilirsin
atıyorum 6 bin varsa 3- 3 seklinde iki parca yada 2-2-2 seklınde uc parca da alabılırsın
yine de sen bilirsin

Kızlar bana şimdi bir mail geldi, acaba ne kadar doğru.
Bu önerge küçk yaşta evlenen kadınlar için geçerliymiş. Mesela kadın 16 yaşında evlenmiş severek, ve adam çocuk yaşta gelin aldı diye hapiste imiş. bu hapistekileri aklamak için çıkarılıyormuş.

???

Bu önerge küçk yaşta evlenen kadınlar için geçerliymiş. Mesela kadın 16 yaşında evlenmiş severek, ve adam çocuk yaşta gelin aldı diye hapiste imiş. bu hapistekileri aklamak için çıkarılıyormuş.

???
bence nerden bakarsan bak elinde kalıyor
üstelik tecavüzün tanımı belli
habire af geliyo zaten anlamadım ki bu işi

Anlayamadım tam canım
3-3 derken?
mesela 6 bin liram var diyelim
3 bin liralık bi alırım bakarım düşerse 3 bin liralık daha alırım
böylece zarar oranımı düşürürüm
ama aynı zamanda kar oranın da düşer
sana hangisi mantıklı geliyorsa öyle yap :)
ister hepsiyle birden al, ister parçalara bölerek al
Allah bereket versin şimdiden

???

Bu arada yasa onaylanmamış salı günü belli olacakmış kızlar

Back
X