• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

bi taraflarını kesip hücreye tıkıcan
bu konuda bende direk öldürülmelerini istemiyorum işkence yapılsın
düşünsenize ya adam komşusunun çocuğuna tecavüz ediyo öldürüyo
savunması; bekarım!
param yoktu karıya gidemedim!
ulan başlarım senin savunmana adi herif
bekarsın diye önüne gelene göz dik
yahu masum küçücük çocuklara nasıl nefsin uyanıyor
işkence yapa yapa öldüreceksin
ibreti alem için teşhir edeceksin sonra
bak bakalım bidaha oluyor mu
yeni yasamızla beraber eğer tecavüzcüsü öldürmediyse ömür boyu tecavüz edecek.. ben olsam öldürmesini tercih ederdim heralde.. her gün ölmektense bi kere ölürüz
Ölmeyip dahada cogalacaklar
Hatta bu pislikler kendi cocuklarina dahi tecavuz ederler bu zihniyetle Allahım daha fazlasini dusunmek istemiyorum
Bence idam iyi bir ceza. Çünkü insanın en büyük korkularından biri ölüm korkusudur . Ve bu cezanın çok caydırıcı olacağını düşünüyorum.
Şimdi ise nasılsa evlenirim fikriyle neler yapacak bu sapıklar bi düşünün..
Kesinlikle as as bitmez bu pislikler.
Susan,sindirilen kimbilir kac kadin kac cocuk var?
Su haberi okuyunca ne yaptilar kimbilir.

38 yaşındayım ve hayatım boyunca kendim, ailem, ülkem için bu kadar endişeli olmamıştım.
nasıl bir ülkede yaşıyoruz. ne hale geldik...
Cocuk yetistirmeye calisiyoruz bu ulkede bide
Cok uzuluyorum.
gerçekten kelimelerin bittiği yer.. o yasa tasarısını hazırlayanların, o yasayı kabul edenlerin anası bacısı kızı gelini yok heralde..
çocuğum yok diye seviniyorum bazen allah affetsin..
eğitim de şeye sarmış zaten..
tr_lelli tr_lelli canım yeni bi sistem gelmişti öğrenci ve veli öğretmene not veriyordu. sürdürün gerekirse o delibozukları..
Canim gecen yil bir tanesini sikayet ettim o kendine ceki duzen verdi.
Ben artik hep sesi cikan veli oluyorum
Benimle birlikde 2arkadasim daha boyle sessiz kalmiyolar susanlar neden sebep susuyolar anlamis degilim.
Bence cocuklari anlatmiyo bi haberler.
Ben surekli sorarim oglum zaten anlatir sormadan.
Okuldada hakimim herseye sık girip cikiyorum okula
Sinifta da bu cembere alma tokatlatma olursa direk sikayetci olucam.
Ne olursa olsun
@mandaliina gecen sene ki olayi biliyosun sen zaten canim bu yilda aynisini uygulucam.
Kızlar bana şimdi bir mail geldi, acaba ne kadar doğru.
Bu önerge küçk yaşta evlenen kadınlar için geçerliymiş. Mesela kadın 16 yaşında evlenmiş severek, ve adam çocuk yaşta gelin aldı diye hapiste imiş. bu hapistekileri aklamak için çıkarılıyormuş.

???
Hapisteki tecavuzden yatanlar icinde gecerli bekir bozdag konustu
Tecavuzculerden ziyade ensar aklanacak bence.

Yani bu ensar vakfinda degilde x partinin vakfinda olsaydi boyle olmazdi.
Asalim keselim derlerdi.

Küçük bir ada cumhuriyetim olsa, içine sizin gibi iyi insanları yerleştirsem sadece. kendi kendimize yetsek. para olmayacak, herşey imece usülü. çiftçilik yapacaz. biri peynir yapacak, biri ekmek, biri öğretmenlik, biri doktorluk, diğeri balıkçılık.. şirinler gibi :KK51:

Acil durum birikimi için gr altın hesabında 16 gr biriktirmiştim. Bugün 4 gr'ını bozdurmam gerekti. Haftasonu nişan için çeyrek alacağım. Bir de dün 150 TL güne verdim. Umarım en kısa zamanda yerine geri koyabilirim.
@Papatya dün arabanın rutin bakımına 800 TL'cik bayıldım bende. Bir de kış lastiği aldım. Tanesi 275 TL'den toplam 1100 TL'de lastikler tuttu.:işsiz:

Küçük bir ada cumhuriyetim olsa, içine sizin gibi iyi insanları yerleştirsem sadece. kendi kendimize yetsek. para olmayacak, herşey imece usülü. çiftçilik yapacaz. biri peynir yapacak, biri ekmek, biri öğretmenlik, biri doktorluk, diğeri balıkçılık.. şirinler gibi :KK51:
Ay ne guzel olur
Her gün gün yapariz biz matine.

Bu önerge küçk yaşta evlenen kadınlar için geçerliymiş. Mesela kadın 16 yaşında evlenmiş severek, ve adam çocuk yaşta gelin aldı diye hapiste imiş. bu hapistekileri aklamak için çıkarılıyormuş.

???
O da istismar değil mi sanki
Ben ger şekilde karşıyım bu duruma
Nereye gidiyoruz ülke olarak bilmiyorum
Cok endişeliyim
latiyya latiyya hiç düşünme git Amerika'ya çocuğunu kurtar burdan

Günaydın kızlar, hayat ne kadar zor değil mi kadınlar için?
Cinsiyetçilik hiç bitmeyecek bu coğrafyada, sıkışmışlıklarımız için debelemeye çalışacağız.

Bugün pek para atamayacağım galiba kenara, çok yorgunum artık. Birkaç saate işe giderim herhalde.
Dışarıdan söylemek yerine patates haşlamaya karar verdim. Birikmişlerime dokunmayacağım.

tunaydın kızlar,
sagolun şifa dıleklerınız ıçin taaa içimde hıssettım ve aynı şekılde teşekkur edıyorum sızlere:KK36:
@Papatya neden bebiş olmuyo dıye bı bakacaklar canım ama anestezılı bı operasyon olacak ılk defa boyle bır işe gırısıyorum o yuzden korkuyorum bıraz

turkıyenın yaşanır halı kalmadı gercekten bu yasayı cıkaranların cocukları eşlerı ablaları aynı şekılde tecavuze ugrasın ve evlendırılsınler kabul ederler mı bunu hayırrrrrr oyle bır yasa cıksın once sonra halka ındırgensın bakalım kabul edecekler mı Allah topunu (belasını versın demek ıstıyorum ama bela anmak ıstemıyorum şimdi) nasıl bılıyosa oyle yapsın

tunaydın kızlar,
sagolun şifa dıleklerınız ıçin taaa içimde hıssettım ve aynı şekılde teşekkur edıyorum sızlere:KK36:
@Papatya neden bebiş olmuyo dıye bı bakacaklar canım ama anestezılı bı operasyon olacak ılk defa boyle bır işe gırısıyorum o yuzden korkuyorum bıraz

turkıyenın yaşanır halı kalmadı gercekten bu yasayı cıkaranların cocukları eşlerı ablaları aynı şekılde tecavuze ugrasın ve evlendırılsınler kabul ederler mı bunu hayırrrrrr oyle bır yasa cıksın once sonra halka ındırgensın bakalım kabul edecekler mı Allah topunu (belasını versın demek ıstıyorum ama bela anmak ıstemıyorum şimdi) nasıl bılıyosa oyle yapsın
Arkadaşım rahim filmi çekileceksem eğer mutlaka bu ayı iyi değerlendir. Çünkü rahim filminden sonra hemen hamile kalan çok tanıdığım var.

???
zaten 15 yaş üstü cinsel ilişki serbest, yani kişi kendi rızası ile ilişkiye girebilir ve şikayetçi olmazsa sorun olmaz.
16 yaşında şikayetçi olmazsa işlem yapılmaz
16 yaşındaki bir kişi, olağanüstü durum varsa, ki hamilelik gibi, zaten hakim kararı ile evlenme oluyor
bu kadar kıyamet koptuğuna göre, bunda daha farklı bir değişiklik var
yazdığın durum zaten vardı

bu hayallerinle tam da kapital sitemin en çok hissedildiği yere gidiyorsun
macera dolu amerikaaaa

sosyal medya üzerinde farkındalık yaratmak için konusuyoruz, bu yasanın geçmemesi için tv ler yayın yapıyor
Farkındayım, bende henüz onaylanmadığını bu yüzden belirttim. Yani bir şeyler yapabilmek zaman var. Gerçekten yeterince ses getirilirse geri adım atamak zorunda kalacaklarını düşünüyorum. Hatta change orgda kampanya bile başlatılmış

tunaydın kızlar,

histereskopi olacak sanırım. tüpleri de açmasına faydası oluyor. bazı kadınlar bu işlemden sonra gebe kalıyorlar
gebelik tedavisi değil bu ama kolaylaştırdığı söyleniyor
hadi bakalım hayırlısı olsun

bu hayallerinle tam da kapital sitemin en çok hissedildiği yere gidiyorsun
macera dolu amerikaaaa
hayaller hayatlar :) maddiyattan çok maneviyatla ilgili gidişim bu saatten sonra. o da olursa yani. kesin bişey yok. kapital sistem her yerde. bu hayallerim var diye mağaraya kapanacak halim yok. neyse elimizden gelenin en iyisi, hem kendimiz hem doğacak çocuklarımız için, onu yapmaya çalışıyoruz.

Back
X