- 27 Şubat 2008
- 9.942
- 12.715
- 823
hayırlısı olsun canım..abla yapacak bişey yok bu kadarla kalayım dedım gırdım ben
hayırlısı olsun
14 aralıktan sonra ya cıkacak ya düşecek
duruma göre bakacağım artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun canım..abla yapacak bişey yok bu kadarla kalayım dedım gırdım ben
hayırlısı olsun
14 aralıktan sonra ya cıkacak ya düşecek
duruma göre bakacağım artık
Ölmeyip dahada cogalacaklarbi taraflarını kesip hücreye tıkıcan
bu konuda bende direk öldürülmelerini istemiyorum işkence yapılsın
düşünsenize ya adam komşusunun çocuğuna tecavüz ediyo öldürüyo
savunması; bekarım!
param yoktu karıya gidemedim!
ulan başlarım senin savunmana adi herif
bekarsın diye önüne gelene göz dik
yahu masum küçücük çocuklara nasıl nefsin uyanıyor
işkence yapa yapa öldüreceksin
ibreti alem için teşhir edeceksin sonra
bak bakalım bidaha oluyor mu
yeni yasamızla beraber eğer tecavüzcüsü öldürmediyse ömür boyu tecavüz edecek.. ben olsam öldürmesini tercih ederdim heralde.. her gün ölmektense bi kere ölürüz
Kesinlikle as as bitmez bu pislikler.Bence idam iyi bir ceza. Çünkü insanın en büyük korkularından biri ölüm korkusudur . Ve bu cezanın çok caydırıcı olacağını düşünüyorum.
Şimdi ise nasılsa evlenirim fikriyle neler yapacak bu sapıklar bi düşünün..
Cocuk yetistirmeye calisiyoruz bu ulkede bide38 yaşındayım ve hayatım boyunca kendim, ailem, ülkem için bu kadar endişeli olmamıştım.
nasıl bir ülkede yaşıyoruz. ne hale geldik...
Canim gecen yil bir tanesini sikayet ettim o kendine ceki duzen verdi.gerçekten kelimelerin bittiği yer.. o yasa tasarısını hazırlayanların, o yasayı kabul edenlerin anası bacısı kızı gelini yok heralde..
çocuğum yok diye seviniyorum bazen allah affetsin..
eğitim de şeye sarmış zaten..
tr_lelli canım yeni bi sistem gelmişti öğrenci ve veli öğretmene not veriyordu. sürdürün gerekirse o delibozukları..
Hapisteki tecavuzden yatanlar icinde gecerli bekir bozdag konustuKızlar bana şimdi bir mail geldi, acaba ne kadar doğru.
Bu önerge küçk yaşta evlenen kadınlar için geçerliymiş. Mesela kadın 16 yaşında evlenmiş severek, ve adam çocuk yaşta gelin aldı diye hapiste imiş. bu hapistekileri aklamak için çıkarılıyormuş.
???

Ay ne guzel olurKüçük bir ada cumhuriyetim olsa, içine sizin gibi iyi insanları yerleştirsem sadece. kendi kendimize yetsek. para olmayacak, herşey imece usülü. çiftçilik yapacaz. biri peynir yapacak, biri ekmek, biri öğretmenlik, biri doktorluk, diğeri balıkçılık.. şirinler gibi![]()
O da istismar değil mi sankiKızlar bana şimdi bir mail geldi, acaba ne kadar doğru.
Bu önerge küçk yaşta evlenen kadınlar için geçerliymiş. Mesela kadın 16 yaşında evlenmiş severek, ve adam çocuk yaşta gelin aldı diye hapiste imiş. bu hapistekileri aklamak için çıkarılıyormuş.
???
Ne kdr iğrençleştik yakızlar google pizza gate yazın bi okuyun
lanet olsun böyle dünyaya
Arkadaşım rahim filmi çekileceksem eğer mutlaka bu ayı iyi değerlendir. Çünkü rahim filminden sonra hemen hamile kalan çok tanıdığım var.tunaydın kızlar,
sagolun şifa dıleklerınız ıçin taaa içimde hıssettım ve aynı şekılde teşekkur edıyorum sızlere
@Papatya neden bebiş olmuyo dıye bı bakacaklar canım ama anestezılı bı operasyon olacak ılk defa boyle bır işe gırısıyorum o yuzden korkuyorum bıraz
turkıyenın yaşanır halı kalmadı gercekten bu yasayı cıkaranların cocukları eşlerı ablaları aynı şekılde tecavuze ugrasın ve evlendırılsınler kabul ederler mı bunu hayırrrrrr oyle bır yasa cıksın once sonra halka ındırgensın bakalım kabul edecekler mı Allah topunu (belasını versın demek ıstıyorum ama bela anmak ıstemıyorum şimdi) nasıl bılıyosa oyle yapsın
zaten 15 yaş üstü cinsel ilişki serbest, yani kişi kendi rızası ile ilişkiye girebilir ve şikayetçi olmazsa sorun olmaz.Kızlar bana şimdi bir mail geldi, acaba ne kadar doğru.
???
sosyal medya üzerinde farkındalık yaratmak için konusuyoruz, bu yasanın geçmemesi için tv ler yayın yapıyorBu arada yasa onaylanmamış salı günü belli olacakmış kızlar
bu hayallerinle tam da kapital sitemin en çok hissedildiği yere gidiyorsunKüçük bir ada cumhuriyetim olsa, içine sizin gibi iyi insanları yerleştirsem sadece. kendi kendimize yetsek. para olmayacak, herşey imece usülü. çiftçilik yapacaz. biri peynir yapacak, biri ekmek, biri öğretmenlik, biri doktorluk, diğeri balıkçılık.. şirinler gibi![]()
Farkındayım, bende henüz onaylanmadığını bu yüzden belirttim. Yani bir şeyler yapabilmek zaman var. Gerçekten yeterince ses getirilirse geri adım atamak zorunda kalacaklarını düşünüyorum. Hatta change orgda kampanya bile başlatılmışsosyal medya üzerinde farkındalık yaratmak için konusuyoruz, bu yasanın geçmemesi için tv ler yayın yapıyor
histereskopi olacak sanırım. tüpleri de açmasına faydası oluyor. bazı kadınlar bu işlemden sonra gebe kalıyorlartunaydın kızlar,
sagolun şifa dıleklerınız ıçin taaa içimde hıssettım ve aynı şekılde teşekkur edıyorum sızlere
@Papatya neden bebiş olmuyo dıye bı bakacaklar canım ama anestezılı bı operasyon olacak ılk defa boyle bır işe gırısıyorum o yuzden korkuyorum bıraz
turkıyenın yaşanır halı kalmadı gercekten bu yasayı cıkaranların cocukları eşlerı ablaları aynı şekılde tecavuze ugrasın ve evlendırılsınler kabul ederler mı bunu hayırrrrrr oyle bır yasa cıksın once sonra halka ındırgensın bakalım kabul edecekler mı Allah topunu (belasını versın demek ıstıyorum ama bela anmak ıstemıyorum şimdi) nasıl bılıyosa oyle yapsın
hayaller hayatlar :) maddiyattan çok maneviyatla ilgili gidişim bu saatten sonra. o da olursa yani. kesin bişey yok. kapital sistem her yerde. bu hayallerim var diye mağaraya kapanacak halim yok. neyse elimizden gelenin en iyisi, hem kendimiz hem doğacak çocuklarımız için, onu yapmaya çalışıyoruz.bu hayallerinle tam da kapital sitemin en çok hissedildiği yere gidiyorsun
macera dolu amerikaaaa