• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

kızlar 2 gündür eşim bakıyor çocuklara
dün yemek vardı evde onları yedirmiş aslında bu günde vardı ama
sabah üşenmiş kahvaltı hazırlamaya çocuklara dışarıdan tost yaptırmış
öğleden sonrada götürüp hamburger yedirmiş
dedim ben para kazanayım diye cumartesi pazarda çalışıyorum :ukala:
sende bir yemek yapmıyorsun :mad:
neyse gülüyor bir şey derse kavga çıkacak

canım genelde 1 yada 1,5 yıl sonra tedaviye başlıyorlar
bişey olmaz artık bu seferlik öyle olsun erkekler bizim gibi düşünemiyor çoğu zaman.
anladım canım saol.

sadece 3 denemeden sonra tüp bebek öneriyorlar mı? erken değil mi? kistleri aldırmıyor musun? bizim 5. denememiz yine doktora gidemedik eşim burda duramadığından dolayı. inşallah gerek kalmaz da, eğer olmazsa eşim tüp bebek asla istemiyor..
Her hasta farklıdır. Kendi durumunla sakın karşılaştırma. Belki siz de hiç bir sorun yok, sadece eşinin işinden dolayı günleri tutturamıyorsunuz. Belki de sorun eşinde.
eşin neden tüp bebek istemiyor. Eğer çocuk çok istiyorsan ve dr tüp öneriyorsa, kadın da tedaviyi kabul ediyorsa, erkek buna karşı çıkmamalı. Her kadın anne olmak ister ve bir koca buna engel olmamalı. Erkeğin ilk eşten çocuğu varsa bile, kadının bu istek elinden alınmamalı
Tedavi için bir yıl düzenli birliktelik sonrası başlıyorlar. Sen de düen yok işte, inşaallah düzenli hayata bir an önce gecersin, orda ya da burda.
Hastaya göre değişir diyorum ya, 43-45 yaşında evlenen kadına bir yıl bekle demiyorlar, 6 aydan sonra tüp bebek diyor ( Bülent traş)

kızlar 2 gündür eşim bakıyor çocuklara
dün yemek vardı evde onları yedirmiş aslında bu günde vardı ama
sabah üşenmiş kahvaltı hazırlamaya çocuklara dışarıdan tost yaptırmış
öğleden sonrada götürüp hamburger yedirmiş
dedim ben para kazanayım diye cumartesi pazarda çalışıyorum :ukala:
sende bir yemek yapmıyorsun :mad:
neyse gülüyor bir şey derse kavga çıkacak

canım genelde 1 yada 1,5 yıl sonra tedaviye başlıyorlar
Böyle bir sınav görevi çıktığında, geceden börek va hazırlayıp masaya koymam gerekiyor sanırım. Yoksa senin sınav paran, onların yemeğine ve senin yoluna gidecek

Her hasta farklıdır. Kendi durumunla sakın karşılaştırma. Belki siz de hiç bir sorun yok, sadece eşinin işinden dolayı günleri tutturamıyorsunuz. Belki de sorun eşinde.
eşin neden tüp bebek istemiyor. Eğer çocuk çok istiyorsan ve dr tüp öneriyorsa, kadın da tedaviyi kabul ediyorsa, erkek buna karşı çıkmamalı. Her kadın anne olmak ister ve bir koca buna engel olmamalı. Erkeğin ilk eşten çocuğu varsa bile, kadının bu istek elinden alınmamalı
Tedavi için bir yıl düzenli birliktelik sonrası başlıyorlar. Sen de düen yok işte, inşaallah düzenli hayata bir an önce gecersin, orda ya da burda.
Hastaya göre değişir diyorum ya, 43-45 yaşında evlenen kadına bir yıl bekle demiyorlar, 6 aydan sonra tüp bebek diyor ( Bülent traş)
yok canım karşılaştırmıyorum öğrenmek istedim sadece. tedavinin 1 yıldan sonra başladığını biliyorum o yüzden sordum. tüp bebek olayına ön yargılı. ısrar etsem üzmez beni. ama ne yalan söyleyeyim benim de çekincelerim var.

İki tüp tıkalı olda bile tüp bebek başarı sağlıyor, ekstra sorun yoksa @amelia2 hiç dert etme. Allah yazdıysa olacak. Zaten sana bir çocuk yazılmadıysa, dünyaya gelmeyecekse, sorun olmasa da olmaz yani
Sorun ederek, strese bağlı infertil grubuna girme, Allah ol derse olur De geç.
Belki de çok borcunuz, ev alma, yerleşme, babanın hastalığı olduğu için rabbim nasip etmedi. Çocuk olsa hastanelerde nasıl beklerdin
Allah'a bırak, çocuksuz zamanını eğlenceli şeylerle geçir. İnan sonra hiç bir şeye zamanın kalmayacak

Böyle bir sınav görevi çıktığında, geceden börek va hazırlayıp masaya koymam gerekiyor sanırım. Yoksa senin sınav paran, onların yemeğine ve senin yoluna gidecek
evet sanırım öyle yapmak lazım
aslında dolapta türlü, çorba, pilav vardı
ama çocuklar gezmeye gitmek istemiş
oda parka götürmüşken yemekte ısmarlamış
kızlarına

kızlar bizim arkada tek katlı evler var, bizimki apartman. orayla bura arasında incecik bir yol var. bu saatte adamlar kadınlar dışarıya sandalye atmış, kuran okunuyor normal mi bu?

@amelia2 benim prolaktin hormonum yukselmsti kistimde vardi olmayacak diye sartlandirmistim kendimi artik normal yolla olmasindan umudu kesmistim yasin kucukse devlet hastanesinde iki kere asilama raporun olmadan tup bebek yapmiyorlar bu yuzden asilama deneyecektim ki onumuz tup bebek icin acilsin diye cokkk sukur rabbime gerek kalmadi reglime bir gun varken oylesine test yaptim iki cizgiyi gordum ama inanmadim gittim baska eczanelerden farkli marka 4 tane daha test aldim ondan sonra inandim rabbim sana ve latiyya latiyya ya ve butun isteyipte hak edenlere verir insallah evlat aski bambaska birseymis

canım balık kokusunu nasıl engelliyorsun? Ben havalandırmayı açıyorum perdeleri açıyorum, balık kokusu elime bulaşmasın diye elimi limonla bile ovuyorum, daha sonra balık kızarttıktan sonra ocakta yumuşatıcı bile kaynatıyorum.

Tavayı da makineye atıyorum iki durulayıp. Çıktığında bile hala leş kokuyor ortalık ya. Yok mudur bunun bir çaresi?

Benim balık tavam var
Hiç koku olmuyor

canım benım senınde zorlu bı surec gecmış başından ınsallah hayırlısıyla bebegını kucagına aldıgın gunlerı de gorursun...
sorun suanda benım tuplerın bırınde meret gıtmış yumurtalıga yapışmış dr. eşine bakıcaz sonrasında ya tup bebek yada ıkı ay daha deneme dedı... dua eder mısın bana hamılelerın duaları kabul olurmuş... bılıyo musun buna da şukur dıyorum Allah dermansız dert vermesın kımseye kımseyı zorda bırakmasın. çok şukur caresı var ınsallah bebeişim olacak ınanıyorum ben hıc umutsuzluga kapılmıyorum...
Canim çok saol Allah razı olsun, dua etmez miyim hiç,Rabbim kabul etsin ve inşallah tez zamanda senden bir bebis haberi alalım, cooook güzel bi hamilelik sureci geçir ve sagsalim kucağına al bebisini insalllahhhhhh ;) inşallah kendiniz denerken tutar da gelir bebeğin, ben inanıyorum yakında müjdeli haber gelecek senden..

Günaydin kizlarrrr, malum dün pazardi ve harcamanın önüne geçemedim maalesef..

Sabah uyanınca eşim kahvaltiya gitmek istedi, ben de alış veriş yapıp evde yapmayı onerdim, fazla para gitmesin diye ;) neyse bimden alınacaklar vardı zaten bi tomar şey aldım hepsine 120 tl odedik..tavuk,kofte,tahin,peynir,tereyag,yumurta,sut yoğurt gibi bir çok ihtiyacım da arada alınmış oldu. Sonra boynerin su muhteşem %50 indirimi düştü aklımıza,kalktik gittik, gitmez olaydik..eşim bi mont beğendi 700 tl. den 350 tl.ye dusmus,dayanamadik aldık, limonda da %50 indirim vardı 80 tllik bi hırkayı 40 tlye aldık...oradan biraz yuruyus ve gezi olsun diye tarihi alan gezdik, neyseki kartlarımiz vardı ücretsiz gezdik.aksamustu dönerken pazardan pancar ve ıspanak aldım 5 tl odedim. Sonuç 515, arada ufak tefek su soda kola vs gibi extra harcamalarla 550 civarı para gitti dün :( bugün kuaföre gitme planım var saclarimi kestirip kaş aldiracagim yine masraflı bi gün olacak :(

Günaydın kızlar
no_name_ no_name_ güle güle kullansın eşin.
Boyner'in indirimi her ay mı oluyor. Ben de şişme mont almak istiyorum ama bekliyorum şimdilik

Günaydın kızlar
no_name_ no_name_ güle güle kullansın eşin.
Boyner'in indirimi her ay mı oluyor. Ben de şişme mont almak istiyorum ama bekliyorum şimdilik
Çok saol tatlim, hiç bilmiyorum ki, bu kadar büyük indirime ben de ilk defa denk geldim, kelebek indirimi diye geçiyordu, her şeyde %50 indirim vardı ..bir daha denk gelirse yazarım buradan mutlaka.internet sitesinden de takip edebilirsin..

Çok saol tatlim, hiç bilmiyorum ki, bu kadar büyük indirime ben de ilk defa denk geldim, kelebek indirimi diye geçiyordu, her şeyde %50 indirim vardı ..bir daha denk gelirse yazarım buradan mutlaka.internet sitesinden de takip edebilirsin..
ÇOK teşekkür ederim. Bi bakayım sitesinden

Back
X