Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gardrops 100 tlye kadar kesinti yapmıyor. Bir kaç satıştan sonra 200e kadar çıkarıyor
Benim urunum 60tl falandi kesti ama guya desiyi asmis
Orj kutusuyla yolladim yani yukledigim sey belli nasil ufaltim ben onu ya da hafiflestirim benden kesinti yapti bana cok sacma geldi

Ay şaştım kaldım var sizde ne demek ya varsa bana var sana mı var dicektin tövbe tövbe senin kayınpeder benimkiyle kapışır valla

Benim urunum 60tl falandi kesti ama guya desiyi asmis
Orj kutusuyla yolladim yani yukledigim sey belli nasil ufaltim ben onu ya da hafiflestirim benden kesinti yapti bana cok sacma geldi
Ben ya giysi ya kitap sattım. İlk sattıklarımdan kesmişti sen söyleyince hatırladım. Şimdi 100 liraya kadar kesmiyor, benim de b12 sınırda galiba kusura bakmayın

Selam hanımlar bugün videonun birinde gördüm tantuni yapasim geldi yanına Cola çok doyurdu a101 den özsütün Cheese Cake nden almıştım güzel tavsiye ederim çayla da onu yedik
Araba için peşinat biriktirmeye calisiyiruz geçen ay altın yaptık ama altın düşüyor uzun süreli de kalmayacak 3 5 ay içinde alalım istiyoruz orta yollu birşey tl de kalmak ayrı altın yapmak ayrı bilemedim nasıl yapsak

Selam canımlar
Dışarı çıktım bugün
Hakmara ve fırına uğradım
39 tl hakmar 4 tl ekmek
2 tane kitap aldım bugün hakmardan ilginizi cekerse fiyatı uygun cep boy
Hakmar açılacak bizim ile de ilk Şubesi ve cok yakin evimize nasıl ürünleri merak ediyorum

Hakmar açılacak bizim ile de ilk Şubesi ve cok yakin evimize nasıl ürünleri merak ediyorum
Çok fazla alışveriş yaptığım bir market değil açıkcası
Mopaşa gdıyorum toplu alışveriş için süt eksikdi birazda hava almak istedim
Kitap bulduğum için mutlu oldum

Bizde araba için biriktiriyorum nakite dursa harcanacak yada biri istiycez ahanda çıkıyo altın en azından bende durursa veremez

Bizde araba için biriktiriyorum nakite dursa harcanacak yada biri istiycez ahanda çıkıyo altın en azından bende durursa veremez
Evet altın iyi işte de uzun süreli yatırım aracı olduğu için zarar etme durumumuz var sanki düşüyor bu aralar bakalım nasip artık dediğiniz gibi tl harcanıyor

Çok fazla alışveriş yaptığım bir market değil açıkcası
Mopaşa gdıyorum toplu alışveriş için süt eksikdi birazda hava almak istedim
Kitap bulduğum için mutlu oldum
Güle güle kullan canim insan kendisi icin biseler alınca mutlu oluyor ben seviyorum kitap okumayı şahsen etrafımda kitaba para vermeyi abes gören bir kaç insanla atistim bile ben kitaba verilen paraya acimiyorum tabi uygun görüp alırsam daha seviniyorum geçen dolapta bir kitap buldum ne zamandır istiyorum okumak John steinbeck in fareler ve insanlar kitabı bakiyem vardı aldım kadın yanımda değil fln ddi hem uygun hem kargo içinde fln iptal etti ne üzüldüm bugün fırsatım olmadı AVM'de kitapçı açıldı oraya baksaydim keşke

Mutfak masraflari yazmissiniz kızlar bizim 200 den çok süt yumurta mayalık süt ekmek su tutuyordur markette 1000 i geçiyordur et tavuk fln her zaman deterjan vs.almiyirum büyük boy alıyorum indirim kovaliyorum tabi birde eşimle cikiyoruz o çok ıvır zıvır alıyor gereksiz

Filede cikista insert verdiler pazara kadar kampanyalı fiyatları var et kıyma tereyağ indirimde bı kaç daha var bugün gratistede duş jeli şampuan indirimliydi evdekiler 2 ay rahat yeter yeni acilmislardi almadım stokcu gibi oluyorum durduramiyorum kendimi almadım bu sefer haftaya büyük eltimin oğlunun d günü çekirdek toplaniriz belki amcası para yollar büyük çocuk bişey de beğenmez ne alayım ddim esim yollarım ben ona ddi

Benim büyük bir kütüphanem var ,
Okumayı çok severim
Geçen hafta sonu Fosforlu Cevriye yi okudum bitti mesela ,
Aslında uygun olmuyorda yayın evinden dolayı fiyat farkı oluyor anlatımı nasıl bilmiyorum deneyeceğim 7 tl ye aldım tanesini

Ben ya giysi ya kitap sattım. İlk sattıklarımdan kesmişti sen söyleyince hatırladım. Şimdi 100 liraya kadar kesmiyor, benim de b12 sınırda galiba kusura bakmayın
Estg
Ama ilk defa kesti benden de yine orj kutusuyla bot satmistim o da 80tl falandi ondan kesmemisti mesela ki agirdi yani kutusuda genisti.
Diger urunden kesti kafasina goremi kesiyor acaba
Suan kesmiyorsa kesin sikayetlerdendir baya şikayet okudum

Günaysss

Zabah zabah karti inceledim tam 943tl gıda harcamisim yani kafadan hesabim tutmadi.
Tabi esimde 1koli yumurta, sut, 2 defa meyve falan aldi.
Ekmekleride o aliyor.
Pazara pek cikmadim ama onada 100tl desem.
Benimde mutfak masrafi 1.500tl bulmus.
Hic okadar oldugunu dusunmemistim. Sasirdim aslinda.
Karttan gratis, dişci ve lcw magza alisverislerini dustum meblag cikti ortaya
Taksitli alisveris de var ufak tefek.

GGercekden okadar harcadigimizi bilmiyordum kart cekince hesap etmemistim ama boyle dokume bakinca gerceklerle yüzleştim.

Su anpa gross indirimi bitti ben gidemeden esime diyorum bakliyat, deterjan, un falan ayda 1gidip toplu alip cikalim.
Hem tasiyamiyorum hem de topdan alalim.
Meyveydi, kahvaltilikdi zaten 2 haftalik aliyoruz.
Bende bukadar sık cikmam.
Boyle parca parca alincada surekli eksik oluyo.
En azindan taneyle almam aldim mi 6'li sut alirim mesela destiyle deterjan alirim
Artik tasiyamiyorum netten de surekli indirim takip edemiyorum

Pers. Gunleri indirimli urunler geliyor.
Hakmar da hem kendi markasi var hem de normal markalar.
Bizim buradaki hakmarlarida hep yenilediler guzel oldu.

Altin kısa vadede malesef kazandirmiyor.

Esim dun almis kiza kaydirakli havuzu.
Adam cocukdan meraklı hemen sisirdi kurdu.
Kizin simdilik cok ilgisini cekmedi malum yuruyemiyor daha biz kaydirdik
Birazda toplarla oynadi.
Kendi yuruyunce cikar kayar.
Salon iyice krese donmeye basladi.
Iyiki esyam cok yok da darlamiyor salon.
Tasininca zaten oyun odasi olarak kullanir bir sure odasini.
Hemen oda yapmicam dursun biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…