- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Benim urunum 60tl falandi kesti ama guya desiyi asmisGardrops 100 tlye kadar kesinti yapmıyor. Bir kaç satıştan sonra 200e kadar çıkarıyor
Ay şaştım kaldım var sizde ne demek ya varsa bana var sana mı var dicektin tövbe tövbe senin kayınpeder benimkiyle kapışır vallaBen de Dedim ki madem sende 70 milyar var yarısını yollasa iyi kötü binecek araba alalım param olsa evin kredisini öderim sağa sola dagıtacağıma dedim
Hevesi varmışta varsa hevesin kendin al dedim bize güvenme dedim oğlunun saçı sakalı döküldü sıkıntıdan dedim
Artık olsa bir kuruş vermem
Var sizde diyo varda benim haberim yok dedi eşimde ben zor geciniyom Allah aşkına dedi.
Dedim görüyon mu babanı eşime
Akıllan koy kenara bin 70 bin varda sana değmiyo dedim
Elindeki parayı koyda bilezik al bidaki ay diyo vermem bak anan babana sakın deme dedim adamlar çeyrek biriktiriyor dedim
Ben ya giysi ya kitap sattım. İlk sattıklarımdan kesmişti sen söyleyince hatırladım. Şimdi 100 liraya kadar kesmiyor, benim de b12 sınırda galiba kusura bakmayınBenim urunum 60tl falandi kesti ama guya desiyi asmis
Orj kutusuyla yolladim yani yukledigim sey belli nasil ufaltim ben onu ya da hafiflestirimbenden kesinti yapti bana cok sacma geldi
Hakmar açılacak bizim ile de ilk Şubesi ve cok yakin evimize nasıl ürünleri merak ediyorumSelam canımlar
Dışarı çıktım bugün
Hakmara ve fırına uğradım
39 tl hakmar 4 tl ekmek
2 tane kitap aldım bugün hakmardan ilginizi cekerse fiyatı uygun cep boy
Çok fazla alışveriş yaptığım bir market değil açıkcasıHakmar açılacak bizim ile de ilk Şubesi ve cok yakin evimize nasıl ürünleri merak ediyorum
Bizde araba için biriktiriyorum nakite dursa harcanacak yada biri istiycez ahanda çıkıyo altın en azından bende durursa veremezSelam hanımlar bugün videonun birinde gördüm tantuni yapasim geldi yanına Cola çok doyurdu a101 den özsütün Cheese Cake nden almıştım güzel tavsiye ederim çayla da onu yedik
Araba için peşinat biriktirmeye calisiyiruz geçen ay altın yaptık ama altın düşüyor uzun süreli de kalmayacak 3 5 ay içinde alalım istiyoruz orta yollu birşey tl de kalmak ayrı altın yapmak ayrı bilemedim nasıl yapsak
Evet altın iyi işte de uzun süreli yatırım aracı olduğu için zarar etme durumumuz var sanki düşüyor bu aralar bakalım nasip artık dediğiniz gibi tl harcanıyorBizde araba için biriktiriyorum nakite dursa harcanacak yada biri istiycez ahanda çıkıyo altın en azından bende durursa veremez
Güle güle kullan canim insan kendisi icin biseler alınca mutlu oluyor ben seviyorum kitap okumayı şahsen etrafımda kitaba para vermeyi abes gören bir kaç insanla atistim bileÇok fazla alışveriş yaptığım bir market değil açıkcası
Mopaşa gdıyorum toplu alışveriş için süt eksikdi birazda hava almak istedim
Kitap bulduğum için mutlu oldum
Benim büyük bir kütüphanem var ,Güle güle kullan canim insan kendisi icin biseler alınca mutlu oluyor ben seviyorum kitap okumayı şahsen etrafımda kitaba para vermeyi abes gören bir kaç insanla atistim bileben kitaba verilen paraya acimiyorum tabi uygun görüp alırsam daha seviniyorum geçen dolapta bir kitap buldum ne zamandır istiyorum okumak John steinbeck in fareler ve insanlar kitabı bakiyem vardı aldım kadın yanımda değil fln ddi hem uygun hem kargo içinde fln iptal etti ne üzüldüm bugün fırsatım olmadı AVM'de kitapçı açıldı oraya baksaydim keşke
EstgBen ya giysi ya kitap sattım. İlk sattıklarımdan kesmişti sen söyleyince hatırladım. Şimdi 100 liraya kadar kesmiyor, benim de b12 sınırda galiba kusura bakmayın
Pers. Gunleri indirimli urunler geliyor.Hakmar açılacak bizim ile de ilk Şubesi ve cok yakin evimize nasıl ürünleri merak ediyorum
Altin kısa vadede malesef kazandirmiyor.Selam hanımlar bugün videonun birinde gördüm tantuni yapasim geldi yanına Cola çok doyurdu a101 den özsütün Cheese Cake nden almıştım güzel tavsiye ederim çayla da onu yedik
Araba için peşinat biriktirmeye calisiyiruz geçen ay altın yaptık ama altın düşüyor uzun süreli de kalmayacak 3 5 ay içinde alalım istiyoruz orta yollu birşey tl de kalmak ayrı altın yapmak ayrı bilemedim nasıl yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?