Seninki de ayrı bi cinsmis be tatlim.en kötüsü kusme huyu! Nefret ederim kusen insandan.Annem benim çok küser, barisana kadar canim çıkar, bogasim gelir, nefret verir küslügübenimki emin olun hepinizin kv sinden en cinsi
cok gururlu cok soguk cok az konusur az yemek yer.
evlendiğimin ilk günü bile güzel bir söz duymadım
yapısı soguk erkeksi
cünkü hiç kızı yok 6 erkek eşimgil
dogulu degiliz onu belirteyim
.ben alısana kadr alnımın damarı catladı alışıncada ipleri kopardık
çok düşüncesiz bende tam tersi bir ailede büyüdüm annem kardeslrim baglıyız
birlikte yer içeriz birbizimize yardım eder arar sorarız
bu hayatında cocuklarına bile yavrum dememiş düşünün asla tuhaf ötesi erkek gibi buzzzzz gibi bir tuhaf kadın
gidersin ne hosgeldn ne beş gittin asla konusmadan eve döneceksin sunu yapak sunu pişirek asla yok ee bende böyle yetişmedim birde küsmeleri var beni hasta ediyor
ben birgün evimde ceyizimde kullanmadıgım dantellei
kendisine aldıgım yazmalar tepsi ev esyası ben her gittikçe götürürüm köye mutfak eşyasını cok severim
köydede hep lazım market falan yok tasır götürürüm
köyün taaaa ucundan ucuna bir babkkal var kızım küçük daha yeni yürüyor onu elinden tutup dondurma almaya gidecekmiş kendi yaşlı zor yürüyor:))
anne ollmaz dedim vay efendim yollamadım
küsmüş ne kadar aldıgım yazma su bu varsa al sen onları bizim valizin içine sok
valizden kenardan ısalak mendil lazım kızın altını degişecegim cektimki götürdüğüm danteller düştü yere bir sinir oldum
ne iyilik yarıyor nede bişey gittim bunlar ne dedim istemiyom senin getirdiğini diyor beş karıs suratla agzımın tadıyla gittigim her defasında burnumdan getirdi böyle daha neler neler
ben gidirim yemekler ev temizliği köy diye ölürum kızımda sever bizi hep yılan gibi lafla sokar moral bırakmaz( işte böyle yaaa bizimkide
Valla kötüyü çağırdık cnm eşime dedim aradılar açmadım dıye buzlar eridi mi diye kontrol etmek istemiştir kendince dedi aman uğraşamayacağım valla uzak dursunlar benden lütfen yaaaAyyy yapma yaaa, konuşa konuşa kötüyü mu çağırdık ne ?(( Hiç taviz verme tatlim..tüh üzüldüm vallahi, ben degistirdim numarami, eşimden de isteyemiyorlar..eltimi de tembihledim ben bilmiyorum diyor... hâlâ arayacaklar bulsalar numarami yani
canım bişeye yanlışlıkla üye olmuş olabilir. türk telekomu arayıp sorgulatın üyelik varsa iptal edilsinKızlar ikidir oğluma lira yukluyoruz. Okuldayken öğle arasında falan benimle konuşmak için o çağrı atıyor ve kapatıyor sonra dönüp ben onu arıyorum. Onun dışında bir araması yok. Mesaj atması yok. Internete girmesi yok. Mobil veriyi kapalı tutuyor. Ona rağmen liralari yine tükenmiş. Hat Türk telekom hattı. Çağrı atmak da mı paralı anlamadım. Başına gelen ya da neden olduğunu bilen var mı? Sinir oldum neden böyle?
Maalesef şubat mart gibi kiracımın çıkıp çıkmayacağını öğreneceğim. Ordan gelcek kiraya güvenerek adım atıcam..İmkanınız varsa arabayı yılbaşına kadar yenileyin, yılbaşında inanılmaz zam gelecek diyorlar.
henüz dolar euro kur farkını bayiler yansıtmadı, sıfır araba zamlanınca doğal olarak ikinci el de zamlanıyor.
arabanın yaşı yılbaşından sonra değişeceği için fiyat farkı yine olacak
yılbaşından sonra arabanın yaşı, motor hacmine göre yeni bir ötv düzenlemesi geliyor. fiyatlar inanılmaz artacak diyorlar
Masallah Canım beni sanaselam kızlar
marta kadar bi plan yaptım bakalım inşallah uygulayabilirim
marta kadar umduğum parayı biriktirebilirsem babacığımın arabasını yenileyeceğim
Çok teşekkür ederim canım. Yarın arayacağım merak ediyorum...canım bişeye yanlışlıkla üye olmuş olabilir. türk telekomu arayıp sorgulatın üyelik varsa iptal edilsin
Afiyetle yiyin canımbu 10 tl kızımın okuluna verdim öğretmenler gününde pasta hediye alınacak
7 tl makarna çikolata
bu arada kek ve poğaça koymuştum geçen gün buzluğa bu gün çocuklar
istedi çıkardım hemen gayette güzeldi
bundan sonra yapınca fazla atayım dolaba
sizlerden her gün yeni bir şeyler öğreniyorum arkadaşlar
iyi ki varsınız
Ruyada ölü görmek diri görmek derler canım.kızlar rüyada birinin öldüğünü görmek ne demek? dün o kişiyi rüyamda gördüm -bide çok alakasız benle ne diye rüyama girdiyse- bugün şehir dışından gelmiş.
Canım maliyetler arttı diyor müteahhitler. Dolar euro artınca hepsini etkiledi tabi. Gerçekten artık çok zor.bir yudum mutluluk eline sağlık canım. buzluğa bişeyler atmak çok pratik oluyor. sıksık yapmalısın. emlak artacak mı?? daha ne kadar artacak yav yuhh ev almak zaten zordu, şimdi hayal oldu..
Gidin bence değişiklik olur tanıdığın insanlar zaten bence zevkli olur yıne maddı olarakta daha iyi olur hemKekin yarisi bitti bile
Esim,kardesim,oglum falan derken 5dilim falan kaldi.
2kilo kadar köy peyniri
1kg tereyag
2kilo kadarda misir unu gelmis esime.
Buzluksa yer yok
Annemin dondurucuya koyucam.
Tereyag 1sene almam artik fazla fazla yeter.
O peynirlerede yumurta kiriyorum esim seviyo
Pazar gunu bursa gezisi varmis esimin patronu vs ayarlamis esim gidelimmi diyo
Yani gitmek istiyorduk ama kendimiz gitmek istiyoruz biz.
Kararsizim esim topu bana atti.
Cok tanimiyorum ama birlikde safranbolu gezisine gitmistik guzeldi.
Bakalim belki gidebiliriz.
Yol parasi vermicez bu cazip geliyo.
Rahat olurmu bilemedim.
Dusunicim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?