Küçük Düşün Büyük Olsun!

Seninki de ayrı bi cinsmis be tatlim.en kötüsü kusme huyu! Nefret ederim kusen insandan.Annem benim çok küser, barisana kadar canim çıkar, bogasim gelir, nefret verir küslügü çok saçma yerden çıkmış sizin mevzu, belki de oradan patlak verdi...işimiz var bizim bu kv ile ((((

Kızlar ikidir oğluma lira yukluyoruz. Okuldayken öğle arasında falan benimle konuşmak için o çağrı atıyor ve kapatıyor sonra dönüp ben onu arıyorum. Onun dışında bir araması yok. Mesaj atması yok. Internete girmesi yok. Mobil veriyi kapalı tutuyor. Ona rağmen liralari yine tükenmiş. Hat Türk telekom hattı. Çağrı atmak da mı paralı anlamadım. Başına gelen ya da neden olduğunu bilen var mı? Sinir oldum neden böyle?

Valla kötüyü çağırdık cnm eşime dedim aradılar açmadım dıye buzlar eridi mi diye kontrol etmek istemiştir kendince dedi aman uğraşamayacağım valla uzak dursunlar benden lütfen yaaa

canım bişeye yanlışlıkla üye olmuş olabilir. türk telekomu arayıp sorgulatın üyelik varsa iptal edilsin

yaa nolmuş bugün. annem tesadüfen kv min hasta olduğunu öğrenmiş eve gelince bana söyledi. zaten böyle önemli şeyleri hiç arayıp söylemezler hep tesadüf duyarım. hastaneye kaldırmışlar bir kolu uyuşmuş kıpırdamıyormuş. serum verip göndermişler yarın bidaha gideceklermiş. hiç sevmediğim ve konuşmadığımız eltim de şehir dışondan gelmiş hastanede yanındaymış. onun haberi olmuş ne hikmetse. (bu arada şehirdışından kv için gelmemiş tamamen tesadüf)
yarın gitmem lazım hiç istemiyorum ya zorunlu bir görev gibi geliyor. bide eltim de ordaysa:/ off kv ile aynı şehirde oturmicaksın gardaaaaş

Maalesef şubat mart gibi kiracımın çıkıp çıkmayacağını öğreneceğim. Ordan gelcek kiraya güvenerek adım atıcam..
inşallah çok çıkmaz ne diyeyim
Zaten hep çıkıyo hiç düşmüyo fiyatlar
Teşekkür ederim bu arada

@yavsib kimse kimsenin ne yasadigini bilmez anlamaz.
Bende suan tü kaka gelinim.
Köylerinede gitmiyorum,hic biriylede gorusmuyorum.
Köyde ne anlatiyo,arkamdan ne konusuyo,kim ne der onlar umrumda degilde yarin öbur gun ölunce esimin ici buruk olurmu bilemem.

Cunku suan evime gelemiyo gelemez!

Benim k.v bir evi yok acikcasi.

Yani eli ayagi tutuyo bir ev acilabilirdi herkes gider ilgilenirdi ama olurmu beni kapiya atiyolar diye yedi duvele haber salar.

Yazin koyde kisin buradaki cocuklarinda kaliyo.
2kizinda pek kalmiyo desem yeri.
1kizinda da toplasan senede 3hafta kalmiyodur.
Suan diger 2oglunda kaliyo donusumlu(bizede gelirken en cok bizde kaliyodu)
6cocugu var 3kiz 3erkek.

Ama ben bunalimlara girmistim.

Cunku digerlerine degil bana yapiyodu.
Basim acik diye laf ediyodu(kendi kizlarida acik)
Ki esim karismiyo bana sanane.
Gelenime-gidenime karisiyodu
Yaktigim dogalgaza,elektrige bile karisiyodu
Cok firin calistiriyomusun

Ee yaptigim kekleri pogacalari lop lop gotruyosun ama!

Cocugum minicikti aksam dogalgazi kapatiyodu sanki kendi öduyo (maasi hic birseyi yok)

Babam cocugumun anaokulu parasini oduyodu ya onu bile kiskaniyodu
Nicin anaokuluna yolluyomusum

Boyle bisi varmi?
Hesap vericem ona niye yolluyomusum.

Kadin istemiyodu iste bende karadenizliyim esimde.
Ama ayni memleketli degiliz

Kadinda memleket takintisi var
Kendi taraflisi olacak illa

Yani boyle istiyomus diger 2eltim ve 2damadi kendi koyluleri.

Tek yabanci ben ve bir damat(o gorumcem yurt disinda zaten)

Ay ben akil sagligimi dusunmek zorundaydim.
Esimin anne askini dusunemezdim kusurabakmasin o da artik.

Son düzenleme:
Ben bugun para harcamadim.

Yayla corbasi yaptim.
Et sote-pilav var.

Birde cevizli,portakal su ve kabuklu,uzumlu kek yaptım.

Aksam yer benim erbaşlar cayla.

selam kızlar
marta kadar bi plan yaptım bakalım inşallah uygulayabilirim
marta kadar umduğum parayı biriktirebilirsem babacığımın arabasını yenileyeceğim
Masallah Canım beni sana
Seni cok içten tebrik ediyorum helal olsun diyorum vayy be ne kız dıyorum içimden
Allah kem gözlerden fesat insanlardan korusun seni pampa

Yedik yemekleri çayları içiyoruz. Bir bakayım dedim. Bu aralar durgunlasti buralar...
Ayyy bu aralar öyle yorgun oluyorum ki eve gelince hiç yemek yapasim olmuyor. Hep zorluyorum kendimi. İttire kaktira 3 çeşit yemeği koyuyorum yine sofraya. Ama o tencereler ocağa konulana dek "ne söylesem?" diye de düşünmüyor değilim. Her vazgeçişimde en az 30 - 40 tl cepte. Böyle böyle gidiyor hafta. Bu aksam dünden suya koyduğum fasulyeleri hasladim. Fazla hasladim ki iki üç poşet de dolapta hazır bulunsun. Bir pişirimlik yapıp yanına pilav ayran salata derken bu aksam da doyduk.
Bu aralar mutfakta akşam çay yaparken yarın sabah için kahvaltıyı da hazırlıyorum masaya. Papatya'dan duymuştum. Öyle rahat oluyor ki...
Bugün adliyede duruşma beklerken gazetelere göz attım. 2017 de emlak piyasasında rakamlar çok artacak deniyordu. Bu aralar satışlar çok düşmüş. Kimse önünü göremiyor. Ben de bir gayrimenkul daha alma niyetindeydim ama ülkenin durumuna bakıp beklemeye aldım. Ne olur ne olmaz elimdekini avucumdakini bağlamak istemedim. Bunda okuduğum ürkütücü yorumların da etkisi oldu tabi. Nasip bakalım. Her şeyin hayırlısı...

bu 10 tl kızımın okuluna verdim öğretmenler gününde pasta hediye alınacak
7 tl makarna çikolata

bu arada kek ve poğaça koymuştum geçen gün buzluğa bu gün çocuklar
istedi çıkardım hemen gayette güzeldi
bundan sonra yapınca fazla atayım dolaba
sizlerden her gün yeni bir şeyler öğreniyorum arkadaşlar
iyi ki varsınız

Afiyetle yiyin canım

Kekin yarisi bitti bile
Esim,kardesim,oglum falan derken 5dilim falan kaldi.

2kilo kadar köy peyniri
1kg tereyag
2kilo kadarda misir unu gelmis esime.

Buzluksa yer yok
Annemin dondurucuya koyucam.
Tereyag 1sene almam artik fazla fazla yeter.
O peynirlerede yumurta kiriyorum esim seviyo

Pazar gunu bursa gezisi varmis esimin patronu vs ayarlamis esim gidelimmi diyo
Yani gitmek istiyorduk ama kendimiz gitmek istiyoruz biz.
Kararsizim esim topu bana atti.
Cok tanimiyorum ama birlikde safranbolu gezisine gitmistik guzeldi.

Bakalim belki gidebiliriz.
Yol parasi vermicez bu cazip geliyo.
Rahat olurmu bilemedim.

Dusunicim.

kızlar rüyada birinin öldüğünü görmek ne demek? dün o kişiyi rüyamda gördüm -bide çok alakasız benle ne diye rüyama girdiyse- bugün şehir dışından gelmiş.

bir yudum mutluluk eline sağlık canım. buzluğa bişeyler atmak çok pratik oluyor. sıksık yapmalısın. emlak artacak mı?? daha ne kadar artacak yav yuhh ev almak zaten zordu, şimdi hayal oldu..
Canım maliyetler arttı diyor müteahhitler. Dolar euro artınca hepsini etkiledi tabi. Gerçekten artık çok zor.
Benim de buzlugum dolu canım. Yazdan da hazırlığım var bolca. Bunlar çok kurtarıcı oluyor.

Gidin bence değişiklik olur tanıdığın insanlar zaten bence zevkli olur yıne maddı olarakta daha iyi olur hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…