- 21 Ağustos 2015
- 32.158
- 97.626
- 798
- 38
ALya böyle degildi ya sakin bi cocıktuAl benden de o kadar.sabahtan beri agliyorlar araliksiz catlicam sinirden artik
Kaç yaşında çocuğunuz. Bizimki 2 yaş sendromlarında. Hep miy miy valla bazen kreşe versem de rahat etsem diyorum ama so da geçiyor sinirimALya böyle degildi ya sakin bi cocıktu
1 aydır canımıza okuyor
Negatif konusmak istemiyorm cocugun üzerine ama ne yaramazlıgı ne inadı bitiyor bu ara
Kumandaları alıp anniii diyip fırlatıyr
Resmn gözüme baka baka
Bütün tabak canagı istiyor tek tek mutfakta vermiyorm diye 1 saat aglıyor ama gözünde tek damla yas yok numara
20 sinde 19 ay bitcek.Kaç yaşında çocuğunuz. Bizimki 2 yaş sendromlarında. Hep miy miy valla bazen kreşe versem de rahat etsem diyorum ama so da geçiyor sinirim
YAa nice güzel saglıklı yasları olsunnBugün de kızın doğum günü. İlk defa tam gününde kutladık.yillardir hep önce yada sonra kutlardik 18 Mart şehitlerini düşünerek aynı gün kutlamadik. Geçen sene pandemi başinda yine çekirdek aile kutlamistik evde pasta yapıp ama şimdi konsept istedi pasta yaptırdık, elbise diktirdim falan kendi aramızda yaptık. Yakın akrabaları da görüntülü aradık oldu bitti. Pasta falan yiyince de aksama yemek yapmadım çocuklara çorba vardı birazda börek kalmıştı onlar yedi bu akşam yemek derdin yoktu valla ne rahatmis
Bizimki 2.5 yaşında 1aydır böyle. 2 yaşına kadar zaten fenaydı çok hareketli ve yaramazdi. 2 dk durmaz gözünüz heo üzerindeydi. Birkaç aydır biraz daha iyi sakın oyu. Oynayıp kendi başına 10 dk falan oynuyordu ama şimdi de sendromlar ile uğraşıyoruz. Gecicek diyorum, gecicek sabır..YANİ gülsem mi aglasam mı bilemedim
KOcinin namazları bile bozduruyor adama,nezmn namza dursa önüne atlıyor.
Odaya kapıyorz kendimizi adam namz kılarken.
Az önce eziliyodu deli
Git yat önüne adam ezmemek icin napcagınu sasırdı
20 sinde 19 ay bitcek.
Bziimde 2 yas sendroomu ya
Çok sağolun kızda 8 yaşını doldurdu. Daha yeni ilk yaş dogun günü resimleri çıktı karşıma. Zalimsin zamanYAa nice güzel saglıklı yasları olsunn
Son haftalariniz bir de para pul işini dusunuo hiç strese girmeyin bosverin gitsinSelam kızlar
1 haftadır midem beni mahvetti
Dehşet bi yanma geceleri uyutmuyor
Dünya kadar sayfa birikmiş hepsini okucam şimdi
Kociş de işe gitcek birazdan sakin sakin okurum
Bu ay elimize para kalmadı karta yüklendik biraz kenarda biraz nakit ayırmıştık onu kullanmak istemedim çok çaresiz kalırsak kartı ordan öderiz ay hiç stres olamıcam neymiş o eskiden herşeyi düşün düşün şu sıralar saldım biraz
Amin inşallahSon haftalariniz bir de para pul işini dusunuo hiç strese girmeyin bosverin gitsin
Mide yanması hamileliğin demirbaşı sayılır her gebe bu dönemi geçirir. İnşallah çok uzun sürmez
2 yaş atakları canım bolca sabır diliyorum inşallah gecicek öyle düşünALya böyle degildi ya sakin bi cocıktu
1 aydır canımıza okuyor
Negatif konusmak istemiyorm cocugun üzerine ama ne yaramazlıgı ne inadı bitiyor bu ara
Kumandaları alıp anniii diyip fırlatıyr
Resmn gözüme baka baka
Bütün tabak canagı istiyor tek tek mutfakta vermiyorm diye 1 saat aglıyor ama gözünde tek damla yas yok numara
Güzel yılları olsun canım kızınınBizimki 2.5 yaşında 1aydır böyle. 2 yaşına kadar zaten fenaydı çok hareketli ve yaramazdi. 2 dk durmaz gözünüz heo üzerindeydi. Birkaç aydır biraz daha iyi sakın oyu. Oynayıp kendi başına 10 dk falan oynuyordu ama şimdi de sendromlar ile uğraşıyoruz. Gecicek diyorum, gecicek sabır..
Çok sağolun kızda 8 yaşını doldurdu. Daha yeni ilk yaş dogun günü resimleri çıktı karşıma. Zalimsin zaman
Para halledilir canım az kalmış doğuma benimde yaa çok oldu son ayda beyaz leblebi iyi geliyoduAmin inşallah
Yok son bir haftadır stres yapcak hiçbir şeyi düşünmüyorum artık
kahwecim ben bebek tedavisi gorurken ogrenmistim 6 ayda bir takip edelim dendi .sonra hamilelikte ben erken dogum riskiyle 3 ay hastanede kaldim o ara mra gidemedim.bebekler dogunca gidelim dedik korona cikti.simdi de bebekleri kimseye birakamiyorum yine gidemiyorum anlicagin .baslarda cok bas agrisi yapiyordu ben de .ama oyle hayatimi asiri etkilemiyor acikcasi Allah beterinden korusunK kardespayi canım sana da çok geçmiş olsun, takip mi yaptiriyosun ve ne sıklıkta? Sıkıntı yaratıyor mu sana?
Çok sağolunGüzel yılları olsun canım kızının
Amin Allah korusun butun anneri çocuklarına bagislasinkahwecim ben bebek tedavisi gorurken ogrenmistim 6 ayda bir takip edelim dendi .sonra hamilelikte ben erken dogum riskiyle 3 ay hastanede kaldim o ara mra gidemedim.bebekler dogunca gidelim dedik korona cikti.simdi de bebekleri kimseye birakamiyorum yine gidemiyorum anlicagin .baslarda cok bas agrisi yapiyordu ben de .ama oyle hayatimi asiri etkilemiyor acikcasi Allah beterinden korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?