Küçük Düşün Büyük Olsun!

Al benden de o kadar.sabahtan beri agliyorlar araliksiz catlicam sinirden artik
ALya böyle degildi ya sakin bi cocıktu
1 aydır canımıza okuyor
Negatif konusmak istemiyorm cocugun üzerine ama ne yaramazlıgı ne inadı bitiyor bu ara
Kumandaları alıp anniii diyip fırlatıyr
Resmn gözüme baka baka
Bütün tabak canagı istiyor tek tek mutfakta vermiyorm diye 1 saat aglıyor ama gözünde tek damla yas yok numara

Kaç yaşında çocuğunuz. Bizimki 2 yaş sendromlarında. Hep miy miy valla bazen kreşe versem de rahat etsem diyorum ama so da geçiyor sinirim

Bugün de kızın doğum günü. İlk defa tam gününde kutladık.yillardir hep önce yada sonra kutlardik 18 Mart şehitlerini düşünerek aynı gün kutlamadik. Geçen sene pandemi başinda yine çekirdek aile kutlamistik evde pasta yapıp ama şimdi konsept istedi pasta yaptırdık, elbise diktirdim falan kendi aramızda yaptık. Yakın akrabaları da görüntülü aradık oldu bitti . Pasta falan yiyince de aksama yemek yapmadım çocuklara çorba vardı birazda börek kalmıştı onlar yedi bu akşam yemek derdin yoktu valla ne rahatmis

YANİ gülsem mi aglasam mı bilemedim
KOcinin namazları bile bozduruyor adama,nezmn namza dursa önüne atlıyor.
Odaya kapıyorz kendimizi adam namz kılarken.
Az önce eziliyodu deli
Git yat önüne adam ezmemek icin napcagınu sasırdı
Kaç yaşında çocuğunuz. Bizimki 2 yaş sendromlarında. Hep miy miy valla bazen kreşe versem de rahat etsem diyorum ama so da geçiyor sinirim
20 sinde 19 ay bitcek.
Bziimde 2 yas sendroomu ya

YAa nice güzel saglıklı yasları olsunn

Bizimki 2.5 yaşında 1aydır böyle. 2 yaşına kadar zaten fenaydı çok hareketli ve yaramazdi. 2 dk durmaz gözünüz heo üzerindeydi. Birkaç aydır biraz daha iyi sakın oyu. Oynayıp kendi başına 10 dk falan oynuyordu ama şimdi de sendromlar ile uğraşıyoruz. Gecicek diyorum, gecicek sabır..
YAa nice güzel saglıklı yasları olsunn
Çok sağolun kızda 8 yaşını doldurdu. Daha yeni ilk yaş dogun günü resimleri çıktı karşıma. Zalimsin zaman

Selam kızlar
1 haftadır midem beni mahvetti
Dehşet bi yanma geceleri uyutmuyor
Dünya kadar sayfa birikmiş hepsini okucam şimdi
Kociş de işe gitcek birazdan sakin sakin okurum
Bu ay elimize para kalmadı karta yüklendik biraz kenarda biraz nakit ayırmıştık onu kullanmak istemedim çok çaresiz kalırsak kartı ordan öderiz ay hiç stres olamıcam neymiş o eskiden herşeyi düşün düşün şu sıralar saldım biraz

Son haftalariniz bir de para pul işini dusunuo hiç strese girmeyin bosverin gitsin
Mide yanması hamileliğin demirbaşı sayılır her gebe bu dönemi geçirir. İnşallah çok uzun sürmez

Son haftalariniz bir de para pul işini dusunuo hiç strese girmeyin bosverin gitsin
Mide yanması hamileliğin demirbaşı sayılır her gebe bu dönemi geçirir. İnşallah çok uzun sürmez
Amin inşallah
Yok son bir haftadır stres yapcak hiçbir şeyi düşünmüyorum artık

2 yaş atakları canım bolca sabır diliyorum inşallah gecicek öyle düşün

Güzel yılları olsun canım kızının

K kardespayi canım sana da çok geçmiş olsun, takip mi yaptiriyosun ve ne sıklıkta? Sıkıntı yaratıyor mu sana?
kahwecim ben bebek tedavisi gorurken ogrenmistim 6 ayda bir takip edelim dendi .sonra hamilelikte ben erken dogum riskiyle 3 ay hastanede kaldim o ara mra gidemedim.bebekler dogunca gidelim dedik korona cikti.simdi de bebekleri kimseye birakamiyorum yine gidemiyorum anlicagin .baslarda cok bas agrisi yapiyordu ben de .ama oyle hayatimi asiri etkilemiyor acikcasi Allah beterinden korusun

Amin Allah korusun butun anneri çocuklarına bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…