Küçük Düşün Büyük Olsun!

Onu dedim yanımda duruyo ,cnm cok yaklasma ama bana virüs var ya bende varsa sana gecer dedim.
Suan dezekfektanın altında bebeklerini yıkıyor
Anaaan yanina git de hayde de..
Anasinda suc gelen gidenin olduğu yerde cocugun isi ne aksama kadar

Söyle canım işinin olduğunu getiriyorsa baksın küçükte laf anlamaz insanlar tuhaf ve rahat

Ay cocuk üzerine cis yaptı
Bana izin vermedi tabi ben yaparım dedi,alaturka bizim burası yapamadı tabi cocuk haliyle.
Annesi üstünü degistirelim yine gelirsin diyo bayılazammm
Ne kadar sabirlisin vallahi ben olsam bir şekilde göndermiştim annesinin yanına hiç sabrım yok böyle konularda

Geçmiş olsun canım iyi gelir inşallah gozlerine

Selam kızlar günaydın,
Bugün bize gün geç aydı. Ben 10:20 de uyandım kız 11 e gelirken uyandı. Bayağı uykumuzu aldık. Kahvaltı yaptık. Küçük hanım yeni kahvaltı tabağında istedi kahvaltısını :)
Sonra arkadaş aradı saat 3 den sonra çağırdı akşam yemek yeriz birlikte dedi eşi geç gelecekmiş. Benim eşim de evde herzaman yemek yemiyor diye birlikte yeriz akşam yemeğini dedi.
Neyse sonra aynı bloktan diğer arkadaş aradı gel diye. Geçen şöyle olmuştu. Beni kahveye çağırdı birgün önceden bu arkadaşla çok görüşmüyoruz. Kendi arayıp müsaitsen sana geleyim diyordu. Çok görüşmüyorum çünkü kızı çocukları köşeye sıkıştırıyor itiyor vs. Bu da hoşuma gitmiyor çünkü benim kızım öyle şeyler yapmıyor öğrwnmesini de istemiyorum. Zarar gelmesini de istemiyorum. İşte o kahveye çağırdığı gün sabahı bana mesaj yaxmış işte çocukları baleye götüreceğiz de kahve olayını yarına atsak falan, diğer arkadaş aradı sen de getir kızı dedi sağolsun. (İki arkadaş birlikte gidecekti)
Ertesi gün arayıp çağırmadı kahveye, başka arkadaşını çağırmış. Neyse bugün de aradı çağırdı uzun anlattım, kusura bakmayın. Gidip gitmeme konusunda kararsızım. Bilemedim ne yapsam. Çok gidesim yok.
Evde bir iş yapmadım oturdum çay içiyorum çamaşır attım. Eti ocağa koydum. Durum böyle

Ayy valla ayıp olmasın hadi diyorm ama ofis dandini suan.
Ben toplayamam valla gelsin anası toplasın.
Hayır bide ne rahatlar ya bende virüs varsa,Allah korusun annesi nasıl rahat ediyor yahu
Aç maskeni boşver,annesi rahatsa sen niye nefessiz kalacaksın. Hiç anlamıyorum böyle anneleri.

Benim arkadaşta iyi oğlu fena sıkıştırıp itip kakiyor çok yapiyodu benim oglus biraz sakin kaçıp geliyordu artık öğrettim oynamiycam seninle diyor vurmaya çalışırsa geçenlerde yine oldu itiyo cimcikliyo bir iki söyledim kapıları kapattirmiyorum goruyim diye baktım yine itip kakiyo ben kalkiyordumki baktım oğlum itip geldi yanıma vuruyo diye oda acıdı fln diye soyliyo sende ona yapma ddim vurmadan oynayın diyorum

Kızlar,
Bimde torku yağ 5 kilo 62.9 tl bilginiz olsun. Yağ almamış olsam alırdım da. He bir de hepsiburadanın hepsiexpreste carrefour sıvı yağ 1 kilosu 7 tl kampanyası var.
Aa aldım yeni ben alırdım iyiymiş fiyat bide az geliyo görmüyorsun bazen gelen şeyler hemen bitiyo

Selam kızlar kahvalti edip ortalık çektim dik süpürgeyle çamaşır topladım daha kurumsyanlar var hava kapalı yağacak belli içerde asililar bulaşık topladım kaldırdım makine açtım dışarı cikcas türlü istiyo esim evde fasulye var sanıyordum buzlukta bamyaymis alcam bir tane türlü gelince yaparım diye soğan salçayı kavurdum bı pilav yanına yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…