- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Anaaan yanina git de hayde de..Onu dedim yanımda duruyo ,cnm cok yaklasma ama bana virüs var ya bende varsa sana gecer dedim.
Suan dezekfektanın altında bebeklerini yıkıyor
Söyle canım işinin olduğunu getiriyorsa baksın küçükte laf anlamaz insanlar tuhaf ve rahatYan ofisteki komsu arada kızını getiriyor ofise,6 yasında cocuk hep benim burda.
Sabah geldi giriyo cıkıo sinir uclarım oynuyo artık.
Kagıt istiyor ,kalem istiyor
Anne saolsun 1 kez geldi karıstırmıyor dimi dedi gitti.
Cocuk bakma mesaim bugun ofiste de devam ediyor,ama sürekli su istiyor,kargolara bunda ne var diypr.
Kalbini kırmayayım cocuk diye susuyorm ama suan ciceklerin topraklarını dagıttı,geliyorlar bana soldan soldaan
Bide nolur noılmaz diye maskeyle oturuyorm iyice gerildim.
Ne kadar sabirlisin vallahi ben olsam bir şekilde göndermiştim annesinin yanına hiç sabrım yok böyle konulardaAy cocuk üzerine cis yaptı
Bana izin vermedi tabi ben yaparım dedi,alaturka bizim burası yapamadı tabi cocuk haliyle.
Annesi üstünü degistirelim yine gelirsin diyo bayılazammm
Geçmiş olsun canım iyi gelir inşallah gozlerineSlm kızlar iki gündür yoktum
Doktora gittim benim gözler çok fena açğrıyodu basım ağrıyodu
Doktor gözlük verecekti şu damlaları kullan gecmeSe yazcam gözlük sana dedi
Bilgisayar mahvetti gözleri i
Damlattıkları ilaç iki gün önümü göremedim
Ben yazcaktim bide isemiş daha getir yani virüs var nasi güveniyorNe kadar sabirlisin vallahi ben olsam bir şekilde göndermiştim annesinin yanına hiç sabrım yok böyle konularda
Bazı anneler çok rahat ya ben mümkün değil böyle davranamam ben nereye çocuğum orayaBen yazcaktim bide isemiş daha getir yani virüs var nasi güveniyor
Ayy ne sinir bir durum.Ay cocuk üzerine cis yaptı
Bana izin vermedi tabi ben yaparım dedi,alaturka bizim burası yapamadı tabi cocuk haliyle.
Annesi üstünü degistirelim yine gelirsin diyo bayılazammm
Aç maskeni boşver,annesi rahatsa sen niye nefessiz kalacaksın. Hiç anlamıyorum böyle anneleri.Ayy valla ayıp olmasın hadi diyorm ama ofis dandini suan.
Ben toplayamam valla gelsin anası toplasın.
Hayır bide ne rahatlar ya bende virüs varsa,Allah korusun annesi nasıl rahat ediyor yahu
Ben de öyleyim. Ev içinde bile kaç defa kontrol ederim. Ne yapıyor diye.Bazı anneler çok rahat ya ben mümkün değil böyle davranamam ben nereye çocuğum oraya
Benim arkadaşta iyi oğlu fena sıkıştırıp itip kakiyor çok yapiyodu benim oglus biraz sakin kaçıp geliyordu artık öğrettim oynamiycam seninle diyor vurmaya çalışırsa geçenlerde yine oldu itiyo cimcikliyo bir iki söyledim kapıları kapattirmiyorum goruyim diye baktım yine itip kakiyo ben kalkiyordumki baktım oğlum itip geldi yanıma vuruyo diye oda acıdı fln diye soyliyo sende ona yapma ddim vurmadan oynayın diyorumSelam kızlar günaydın,
Bugün bize gün geç aydı. Ben 10:20 de uyandım kız 11 e gelirken uyandı. Bayağı uykumuzu aldık. Kahvaltı yaptık. Küçük hanım yeni kahvaltı tabağında istedi kahvaltısını :)
Sonra arkadaş aradı saat 3 den sonra çağırdı akşam yemek yeriz birlikte dedi eşi geç gelecekmiş. Benim eşim de evde herzaman yemek yemiyor diye birlikte yeriz akşam yemeğini dedi.
Neyse sonra aynı bloktan diğer arkadaş aradı gel diye. Geçen şöyle olmuştu. Beni kahveye çağırdı birgün önceden bu arkadaşla çok görüşmüyoruz. Kendi arayıp müsaitsen sana geleyim diyordu. Çok görüşmüyorum çünkü kızı çocukları köşeye sıkıştırıyor itiyor vs. Bu da hoşuma gitmiyor çünkü benim kızım öyle şeyler yapmıyor öğrwnmesini de istemiyorum. Zarar gelmesini de istemiyorum. İşte o kahveye çağırdığı gün sabahı bana mesaj yaxmış işte çocukları baleye götüreceğiz de kahve olayını yarına atsak falan, diğer arkadaş aradı sen de getir kızı dedi sağolsun. (İki arkadaş birlikte gidecekti)
Ertesi gün arayıp çağırmadı kahveye, başka arkadaşını çağırmış. Neyse bugün de aradı çağırdı uzun anlattım, kusura bakmayın. Gidip gitmeme konusunda kararsızım. Bilemedim ne yapsam. Çok gidesim yok.
Evde bir iş yapmadım oturdum çay içiyorumçamaşır attım. Eti ocağa koydum. Durum böyle
Aa aldım yeni ben alırdım iyiymiş fiyat bide az geliyo görmüyorsun bazen gelen şeyler hemen bitiyoKızlar,
Bimde torku yağ 5 kilo 62.9 tl bilginiz olsun. Yağ almamış olsam alırdım da. He bir de hepsiburadanın hepsiexpreste carrefour sıvı yağ 1 kilosu 7 tl kampanyası var.
Bende cami actimi,dusermi, bazen yatakta zıplıyor düşerse bir yerine bir şey olur diyeBen de öyleyim. Ev içinde bile kaç defa kontrol ederim. Ne yapıyor diye.
Şimdi baktım canım ama 74 küsürYudum da 5 kilo 50 tl hepsiexpreste yazmayı unutmuşum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?