- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Aynen canım..:)Aklima geldin dedim ekurim kesin kullanmistir
Sende benim gibi meraklisin boyle seylere.
Sudonunkini kullandim ben.
Simdi voonkayi denim diyorum son ay da.
Farmasiden memnun kalmayan okudumAynen canım..:)
EE malum yaş gidiyii:)
Dur bende bakıyim dediklerine):
Tarhana cipsi ne baby, benim bildiğim maraş tarhanası cipsi var daha da başka da mı varmış. Annem maraşlı oradan alışkınız çok da severim. Eşimde alıştı.geçen gün almış. Ela da seviyorGünaydınlar
Hayırlı cumaalar
Sükür gece sıkıntısız gecti,burunlar acık,asayis berkemal
Yalnız aksm az yedim,acıkmısım bu saatte kalktım lavasa tost bastım
Saglıklı beslenmede baby gibi ol
Bugunu de atlatırsak yarın tatil evdeyim
Yine yemegim yok
Alya köfte istedi(her saat bası istiyor gerci)
Izgara da ona köfte yaparım,corbası var enginarımız var 2 tane .
Mayıslar yatsın,tarhana cipsi siparis etcem cok övülüyor.
Ay bugun züber görmekten fenalık geldi igda.
Bütüün influcerlar züber yedi
Ramazan öncesi bütün influcerları doyuran koca yürekli züber
Koptum yaaaaKoci enginr almıs ay resmn lokum 3 tane 10 tl mis
Sana dogumgünü hediyesi 20li vakumlatcam dedi(mayısda dogumgünüm)
Cok bonkörsün dedim ,nerden baksan 60 teele
Ben de sadece 2 yaşta oluyor sanıyordum. 3 yaşta da oluyormuş. Ve daha da baskını bir de ardından çene de ekleniyormuşBiizim evdeki modelde 2 yas sendromunda
Sürekli bi aglak mod,evi müze gibi dolasıyor ama aglayarak.
Ne istesem olmıcak diye bakıyor,gümüslük üstüne oturmak istior,kendi oturuyor bana da otu diyo,bütün gün gümüslükden evi izliycez bıraksam
Mutfakta elime ne alsam istiyor,vermeyince ambulans sireni gibi tiz bi aglama sesi♀
Hunilik olduk resmen
Refikanın ve ardanın tariflerini ben de seviyorum.evet körili kremalı yaptım biraz yağlı oldu.
kremadaki yağı hesap edemedim.
Bidahakine dikkat ederim.Refikanın tarifi yaptım, evde beyaz sirke yoktu koymadım.
AAA eşin maraşlımı canım..Tarhana cipsi ne baby, benim bildiğim maraş tarhanası cipsi var daha da başka da mı varmış. Annem maraşlı oradan alışkınız çok da severim. Eşimde alıştı.geçen gün almış. Ela da seviyorbaşka tarhana cipsi varsa onu da öğreneyim :)
4 yaş umutmuoyyy hep geçtim o yollardan.4 yaşa kadar olan kısmını hiç özlemiyorum.
saatlerce eti kopmuş gibi ağlar mı insan...
sitede ağlaması ile meşhurdu kendileri...
ne desen ikna olmuyor du.ters bir çocuktu.15 aylık öğle uykusunu bıraktı.
Ama market bakkal gibi yerlerde çok rahat ederdim.1 tane bişey alır reyona bakıp başka bişey beğenirse onu alır elindekini bırakırdı.Hiç aç gözlü bir cocuk değildi hala da öyle.ben bebekken Sadece 1 tanesini almaya paramız var diye söylemiştim bir kaç kere.O onun aklına çok yattı demek
Şimdide harçlıklarını biriktirip ne isterse alıyor.3 4 sene önce bisiklet ini aldı,100 tl mi ne eklemiştik o kadar.
Ama artık büyüdü, yeni bisiklet alsak iyi olacak.
Söyleyimde tekrar birikime başlasın
Annem maraşlı canım. Eşim diyarbakır malatya karışımı diyeyimAAA eşin maraşlımı canım..
Maraşda 9 ay yaşadım 22 sene önce:)
Tarhanasını bilirim.. yaş olana da kuru olana da bayılrdım..
Buralarda görmedim hiç..
Aiiy bulsam alırım valla..Şimdi sen yazına tadı damağıma geldi sanki..
Ahh ahh Maraş'ım benim:)
Canım böyle kuruyemiş baharat vs satan yerlerden alıyoruz biz. Eminönünde de varAAA eşin maraşlımı canım..
Maraşda 9 ay yaşadım 22 sene önce:)
Tarhanasını bilirim.. yaş olana da kuru olana da bayılrdım..
Buralarda görmedim hiç..
Aiiy bulsam alırım valla..Şimdi sen yazına tadı damağıma geldi sanki..
Ahh ahh Maraş'ım benim:)
Geçmiş olsun kızuma.tam hastalık mevsimi ondandırBenim kizda @babyloading87 seninki gibi oldu.
Gece aglayarak uyandi ama nasil bir aglama sanki cocugu dovuyolar.
Surekli hapsurma burun akintisi var
1de uyandi 3.5 kadar uyumadik.
Atesi yok ama halsiz
Burun fosur fosur sildirmiyorda zorla.
Soguk alginligi muhtemel(evin icinde hasta oldu cocik ya yerlerde cok geziyor)
Ne versem bilemedim.
Ilac da yok evde Ateslenirse
aksam acile goturcem
Ama yazacaklari genelde iburamin, peditus falan oluyordu.
Gitsem muhtemel bunlardan birini yazacak.
Burun spreyim var ama zaten akiyor.
Portakal mandalina vermiyorum daha asidik diye.
Ne versem bilemedim ya
Tavuk suyuna havuc corbasi pisiyo
Kemik suyuda attim ocaga aksamada kemik suyuna corba yapim yine
Bol sıvı almasi lazim.
Ayy cocikler hasta olmasin ya
Ooovv çok zam yapmışlar. bizimki de 400 iyiymiş o zaman bizimki. ama dediğin gibi çok şeyi var. Çocuk parkı, havuzu, iki tane cafe, iki tane market, aşağı tarafta kuaför. Spor salonu sauna hamam. Voleybol basketbol sahası. Bahçede masaları. Hatırladığım bunlar.380 oldu
Birde analar varken huy degisiyor kuzum arkadaş anlatıyor anası gelince huyu değişiyor adamın emir kipli konuşuyor yardım etmiyor diyeGünaydın kızlar
Kv hala bende.Akşam mutfağı topladım 11 gibi yattım.
Gece ben mutfağı toplarken eşim annemin yorganları mı getir dedi,o an işim vardı sinirlendi kendi getirdi.5 10 dk sonrası gittim kızıp yatmış,bende ben neden evdeyim, raporlu yum, çünkü boyun fıtığım var farkında mısın dedim.Her istediğin anında olsun istiyorsun olmaz diye söylendim biraz (ohh içimde kalmadı )
sabah 6 gibi uyandım, birazdan işe gidecek kalkıp tost yapayım bari.küs kalmayı sevmem,içimdekileri de söylerim rahatlarım
normalde ev işlerine çok yardımcıdır ama arada anlayış sızlıkları tutuyor erkeklerin genel herhalde
Bence kadın haklıymış. Evlenmenin de kötü tecrübesini yaşamışken 20 li yaşlarda niye evlendirsin. Ben olsam ben de öyle derdimama bizi babasız büyüttü şimdilerde biraz hak veriyorum.
Ama mesela 20 li yaşlardaydım istemeye geleceği z kızına talip var diyen herkesi tersler bende verilecek kız yok derdi
Bana da sizi görünce farklı gibi gelmişti nedenseBenim büyük kızım maalesef huy olarak baba tarafına çekmişGörümcemi çok sevmem..
değişik bir insandır..Huy olarakda ağır..
Ondan almış maalesef çoğu huyunu.. Eşimin bazı çeklimez huyları vardır..
Sen gitm iyi huylarını alma kötü sevmediğim huylarına çek..
Biz çok karakter olarak farklıyız büyük kızımla..
Neyseki küçük bari çoğu şeyi bana benziyor..
Ondan yırttım bari:)
Aynen öyle canım.. ben doğurdum ama genler ah şu genler işte:))Bana da sizi görünce farklı gibi gelmişti nedenseküçük kızın daha büyüyünce anlaşılır galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?