Küçük Düşün Büyük Olsun!

Süpersin tr_lelli bu konularda seni iyi gözlemlemeliyim
Gözüm üzerinde canım
Her daim.
Gecen ay oglum okuldan aradi anne karnim agriyo dedi
Aiy napcami bilemedim 2-3gundur de kasiklarini gosteriyodu agriyo diye
O an hemen özel bir poliklinige goturdum
Ee özel daha cikilirmi ordan
Kan,idrar,ultrason,röntgen,muayine parasi vs tam 200tl tuttu
Zulamdan verdim(yanima almistim)
O an kimi bulcam isticem
Sonra esime aksam soyledim ama borc aldim annemden dedim
Sonra verdi 200tl bana.

Mesela gecen ayakkabi aldim söylemedim
Zulamla aldim
Uygun bise aldim
Ondan para alıcam ayakkabi alicam diye yine ucuz alirim kalani zula.

50tl ise ben 70 diyorum nakit olunca öyle
Kart olunca kaçışım olmuyo da :)

Gecmis olsun canim ogluna. Benim ki de kırıkdı bu sabah biraz. Ogretmenini aradim iyi dedi ama. Yine de aklim kalmadi degil.

merhaba bayanlar bayadır giremedim bu ay tasınmaydı esya alma doğum günü vs derken birikim falan yapamadım cok da harcadım ama her sey gönlüme göre oldu sükür. acılmaz bir kumbara almıştım eve götürdüm elimdeki 30-40 bozugu attık kızımla babası da her gün 2-3 veriyor atıyoruz ne kadar var bilmiyorum hemen hemen yarım oldu dolmadan acmicaz baska da bişey yapmadım. kıza bu yazı cıkaracak kadar kıyafet geldi. bir de işyerinde girdiğim gün var baska da bi birikim yok bu aralar

3 gündür sıfır harcamayla günü bitiriyorum :)
Dolayısıyla kumbaraya da para girmiyor
Dün cebimde hiç param yoktu para çekmeye gidicem dedim Can'ım babam gitme boşyere ben vereyim yarın çekersin dedi
Hala o parayla duruyorum çekmedim :)

Bende okula gitmedim hasta yattım bugün evde. Dışarı çıkmayınca parada harcamadim haliyle.
Offf cumartesi vizeler başlıyor çok tırsıyorum
2 yıllık banka sigorta okuyup okulu ikincilikle bitirmistim ama bu sene hep astım okulu, şimdi ders notlarım düşerse, annemin söyleyeceklerinden korkuyorum

Allah kolaylık versin

Sen akıllı kizsin halledersin canimm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…