- 21 Temmuz 2008
- 17.365
- 54.200
- 1.123
Keske memlekette kalan olsa hazir temiz ev gitsemde kalsam otel parasi ödemezdim.Güzel bir tatile benimde ihtiyacim var. Simdiye kadar hic tatil yapmadim. Senelik izini hep memlekette geciriyoruz. Dinlenmek sifir. Anne,baba, akraba ziyareti. Her gittigin yerde büyükler oldugu icin is yapmak bana kaliyor. Nereye gidiyorsunuz kizlar bu sene sizin yaniniza kacayim.
Kötü komşu insanı mal sahibi yaparmış ya o hesap :)Keske memlekette kalan olsa hazir temiz ev gitsemde kalsam otel parasi ödemezdim.
Sirf bu sebepden yazlik istiyorum.
Teyzem gecen yıl yazlik aldi biz eski evde kaldik(memleketten aldi evi) alin anahtarida eski evde ugrasmayin gidin kalin demedi.
Kimseden kimseye fayda yok
İyi oldu daha cok hirs yaptim bende :)
Gel cnm muglaya gidicez arabada bos otellerde fena degil hersey dahil 6gece 1.600 falan(2 yetiskin 1cocuk)
Kimseye gebe degilim diyorum bende param varsa gider yaparim tatilimi yoksa otururum evimde.
Sorma haci ya bizim ev baya eski anlatiyorum ya hepKötü komşu insanı mal sahibi yaparmış ya o hesap :)
Vesile olcak işte boşver
Biz aydın didime gideceğiz hemde bayramda napalım başka türlü izin uymuyor eşimle kaynanam az tepki gösterdi sanki Aman napalım..
canım gel gel
Boşver kuzu tırnağı olan başını kaşırSorma haci ya bizim ev baya eski anlatiyorum ya hep
O eve yakin yeni evi vermedi anahtari
Bu sene gidin diyomus anahtari veriyomus ben köye falan gitmiyorum dedim bende.
Yeterki alim muhakak misafir edicemTeklif beklemeden geleceğim sana haberin olsun
Bizim izin kisitli, üc hafta oluyor genelde. 5 kisi olunca bilet yüksek sezon pahali oluyor. Araba ile gidiyoruz. Yol yorgunlugunu atmadan akraba ziyaretleri. Dairem var ama acmiyorum. Kayinvalideme atiyoruz kendimizi. Dört günümüz yolda geciyor. Alisveris yapiyoruz, geziyoruuz ve bir bakiyoruz izin bitmis. Söyle denize gidip dinlenmek icin zaman olmuyor.Keske memlekette kalan olsa hazir temiz ev gitsemde kalsam otel parasi ödemezdim.
Sirf bu sebepden yazlik istiyorum.
Teyzem gecen yıl yazlik aldi biz eski evde kaldik(memleketten aldi evi) alin anahtarida eski evde ugrasmayin gidin kalin demedi.
Kimseden kimseye fayda yok
İyi oldu daha cok hirs yaptim bende :)
Gel cnm muglaya gidicez arabada bos otellerde fena degil hersey dahil 6gece 1.600 falan(2 yetiskin 1cocuk)
Kimseye gebe degilim diyorum bende param varsa gider yaparim tatilimi yoksa otururum evimde.
Ben yazlik diyorum esim yatirimlik ev alalim diyo yazligi bi kac sene daha erteleyelim diyo bakalim kismettr_lelli senin istediğin yazlık ne kadar?
Birikimin yazlık için o zaman dimi
Ben de tekirdaglıyım burada da var yazlıklar ama pahalı ya
Yurt disindan gelince akrabada coksa ziyaretler kacinilmaz oluyo.Bizim izin kisitli, üc hafta oluyor genelde. 5 kisi olunca bilet yüksek sezon pahali oluyor. Araba ile gidiyoruz. Yol yorgunlugunu atmadan akraba ziyaretleri. Dairem var ama acmiyorum. Kayinvalideme atiyoruz kendimizi. Dört günümüz yolda geciyor. Alisveris yapiyoruz, geziyoruuz ve bir bakiyoruz izin bitmis. Söyle denize gidip dinlenmek icin zaman olmuyor.
Memleket neresi cnm bu aradaBen yazlik diyorum esim yatirimlik ev alalim diyo yazligi bi kac sene daha erteleyelim diyo bakalim kismet
Benim baktigim yer annemin memleketindeydi 60-70bin civari
Yazlik icin 100binden fazla vermem
Sonucda hep kalmicaz
Kastamonu/abanaMemleket neresi cnm bu arada
60 bin çok Uygun ayrıca
Ne güzel ne temizdir kıyısı da deniz deKastamonu/abana
Denize cok yakin sakin orman deniz tam kafa dinlemelik bir köy kasabasi.
Tertemiz beline kadar git dibi görünüyoNe güzel ne temizdir kıyısı da deniz de
Tekirdag deniz temiz değil ya ama kafa dinlemek için ben biz de eşimle bir ara yazlık düşünüyorduk
Evet akraba coktu diyelim, her sene gidisimizde birileri eksiliyor. Gencler artik memlekette kalmiyor, yaslilarda maalesef her gidiste azaliyor. Ben bekarken gidince evde oturmaya yer kalmiyordu. Simdi gidiyorum kimse kalmamis. Biz cok kalabalik bir aileyiz. Esimin aileside katilinca bayramlar yemiyordu hepsini ziyaret etmeye. Simdi izine gidiyoruz bir kapi daha kapanmis oluyor.Yurt disindan gelince akrabada coksa ziyaretler kacinilmaz oluyo.
Eşyalı 60bin mi ne kadar ucuzzTertemiz beline kadar git dibi görünüyo
Plaji var
Aksam yazlik cay bahceleri
Ormanı havasi cok gzl
Esyali evler 60.000e satiliyo
Carsisi,köye pazari,marketler hepsi ayaginin altinda.
Teyzem 5.kat (deniz goruyo) esyali 55.000e aldiEşyalı 60bin mi ne kadar ucuzz
Tekirdagda yazlıklar 150_200
Ne kadar ucuzz ya çok şaşırdım gerçektenTeyzem 5.kat (deniz goruyo) esyali 55.000e aldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?