- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz 5395 ve 6284 e gidiyorsunuz. Hangi yasalar içiN nöbet oluyor. Bir de nöbet mesajı geldiğinde konu yazıyor muEskiden gece de nöbete giderdim. Gecenin ucu besi gibi ararlardi karakoldan. Giderdim bakardim hırsızlık olayı. Aklıma ve vicdanıma uymayan şeyleri asla savunmam. Cezası neyse çeksin. Çoktandır gitmiyorum o yüzden.
Cok guzel gectitr_lelli nasıl geçti. Güzeldir Emin'im. Ben çok sevmiştim Bursa'yı
@bir yudum mutluluk sonuna kadar katılıyorum. Ben de elimden geleni yapıyorum. Yarın da para harcamazsan haftalık ayırdığımız 400 TL den 40 TL artacak.
biz biriktirmeye bu sene başladık aslında dokuz senedir evliyiz ama ev araba aldık borçlar bitti çok şükür şimdi biriktiriyoruz. bir de yurt dışı seyahatlerimiz oluyor seviyoruz gezmeyi. buna rağmen bu sene 60000 lira kadar birikti çok şükür. bana araba alacaktık ama vazgeçtik eşim iyi bir işte çalışıyordu şimdi çıktı o işten ama inşallah daha iyisini bulur.Mutlu pazarlar
Kızlar birşey soracağım yıllık birikiminiz toplamda ne kadar oluyor?
Aylık olarak da hedef ve yapabildiğiniz birikim ne kadar merak ettim
no_name_ canım cok haklisin
İnan benide cok endisenlendiriyo evladim bir meslek sahibi olacakmi
Olsa bile calisma imkani olacak mi
Nasil olacak hepsini merak ediyorum.
Ayrica gerekli az öz alisveris yapilmali
Yani hic almadan olmaz.
Nefis köreltilmeli.
Bana gerekse icimde kalicaksa ben alirim.
Marka takintim yok ama
Bazen pahalisi bazen ucuzu
Ben almazsam ve istiyorsam o bana dert olur.
Ama 3-5parcaylada gozum doyar
Aynısının tıpkısı ben :))) sezonu 0 alışveriş ile kapatacağım hayırlısıyla.
Günaydın kızlar
Kesinlikle indirim dev bir tuzak aslındamavimli
sempatik_kiz bence o paraya alan oluyordur. Netten bazen çok pahalı markalar satışa çıkıyor. İnsanlar 2000 TL ye çanta alıyor.
Aralık ayı geldi ve bu kış henüz üsyğme geçirmediğim kazaklarım, elbiselerim var @monte cristo prensesi . Kış bitene dek 2 belki de 3 kere giyerim. O nedenle ben de almayacağım bu kış.
@elecda yaa demek duyduklarım doğruymuş Allah yardımcımız olsun ocak ayı itibariyle zamsız çöp bile alamayacağız sanırım
tr_lelli iyi gezmeler iyi tatiller :)
no_name_ aynen ben de senin gibi düşünüyorum önceden indirimde diye eve kap kacak kozmetik kıyafet neler neler alırdım şimdi dönüp bakmıyorum bile bir tek siyah pantolon ihtiyacım var onu alıp bu kış başka hiçbişey almayacağım
önümüzü göremiyoruz para biriktirmekten başka şansımız yok
Maşallah tatlim, vallahi tebrik ederim, bir yılda 60 bin TL birikim, muhteşem bi rakam, ben hayalini bile kuramam bu birikimin hele de full time calismazken,biz biriktirmeye bu sene başladık aslında dokuz senedir evliyiz ama ev araba aldık borçlar bitti çok şükür şimdi biriktiriyoruz. bir de yurt dışı seyahatlerimiz oluyor seviyoruz gezmeyi. buna rağmen bu sene 60000 lira kadar birikti çok şükür. bana araba alacaktık ama vazgeçtik eşim iyi bir işte çalışıyordu şimdi çıktı o işten ama inşallah daha iyisini bulur.
ispanyol paça taytı nerden buldun hiç görmedim. ben de iki tayt almıştım bu aradaAhh annelik..aynen şimdiden beni de efkarlar basmaya başladı, umarım her şey çok güzel olur tatlim..düşündükçe de çıldırma aşamasına geliyor insan..Allah büyük, hayırlısıni versin inşallah..
Hiç alis verissiz de olmaz tabi, haklisin tatlim, birikim yapacaz diye psikolojiyi de bozmaya gerek yok, o da ihtiyaç, abatmadan
Bu arada maşallah ne güzel gezmissiniz...ohhh missss
Öyle canim vallahi, zaten içimden de gelmiyor bir şeyler almak.hamile kıyafetleri tarzim değil zaten..bir siyah mont, ve 3-5 siyah İspanyol paça tayta almıştım.icine renkli bodyler, farklı, flar, bot ve çantalar ile kombinliyorum, çok şık oluyor. Doğuma kadar götürür beni...
Giyilmiyor tatlim ya, al al, almanın sonu yok..benim annem resmen alışveriş manyağıdır, o kadar çok alır ki, geçen saymaya kalktim 400 un üzerinde flari var, bot ve ayakkabılarını 40 dan sonra saymadim..anlatamam size, yıllardır bi giydiğini bi daha giymiyordur..sporcu kendisi, aktif spor yapar, fiziği falan çok iyi.bir de çok gezerler, sürekli tura gider, delirtecek beni.resmen alışverişten sogudum onu görünce, çıldırmış gibi..bir şey de diyemiyorum, alınıyor...
Tatlim bulantı aynen devam..çok sukur yemek yiyebiliyorum ama...
Gerçekten bu kadarı gereksiz tatlim..ben de kendime en son ne zaman bir şey aldım pek hatırlamıyorum..içimden de gelmiyor, mağaza geziyorum ama hic farklı bir şey yok, hep aynı hep aynı...yetti bana artık..dolabımda 38-42 beden arası mağaza açmaya yetecek kıyafet var...atılmıyor da, zayiflayinca giyerim, hamilelikte giyerim vs... bahaneleri ile saklandikca saklanıyor.. itiraf ediyorum sanırım 5 sene önce falan 2 adet deri bot aldım, 41 numaraydı, ben 39 giyiyorum, sırf çok ama çok ucuz diye, hamile kalırsam ayaklarım siserse diye aldığım 2 bot.... aynı model biri krem biri camel renginde, henüz 1 kere bile giyilmedidaha ne anlatayım ki bu yeter sanırım
![]()
Amin canım herkese inşallah. gelirim yüksek değil canım akademisyenim ben gelirim belliMaşallah tatlim, vallahi tebrik ederim, bir yılda 60 bin TL birikim, muhteşem bi rakam, ben hayalini bile kuramam bu birikimin hele de full time calismazken,
-su an freelance çalışıyorum ama kış aylarında iş olmuyor, kazancım dusuyor, yazın ve sezonda 7-8 ay cok sukur iyi kazanıyorum ama yine de sabit bi gelir değil, kardan ortaklık yapiyorum- o sebeple- sabit tek maaşla, imkansiz bizim icin.. gelirin cok ama çok yüksek olması gerek ki, kendi işimizi kurmadığımız surece bizim için utopya...Allah arttırsin, bana da ve isteyen herkese bu rakamlara yaklaşmayı nasip etsinnnn inşallah, amin...)
İzmirde buldum tatlim bulur bulmaz da saldırdım resmen..topladım hepsini..ama bu ara moda sanırım çok görüyorum genç kızlarda... pantolon gibi duruyor hem de çok rahatispanyol paça taytı nerden buldun hiç görmedim. ben de iki tayt almıştım bu arada![]()
Maşallah tatlim, sizleri gordukçe kendimize kızıyorum, çok hesapsız para harcamış hiç atmamisiz kenaraAmin canım herkese inşallah. gelirim yüksek değil canım akademisyenim ben gelirim bellibiz ev almıştık ekstra onun kirasını biriktiriyorum artı eşimin maaşından tırtıklayarak başardım :))
Vallahi annem kadar kıyafeti olan insan tanımadım, sayamiyorum hicbir şeyini. Evde 3 oda, sadece giyim eşyaları ile dolu, dolaplar yetmemiş gitmiş bir suru fermuarli dolaplardan almış, icleri ağzına kadar kıyafet ayakkabı çanta, şapka,flar ne bileyim dolu da dolu... hâlâ alıyor diyorum neden alıyorsun? bu seferde bu kadar eşya içinde aradigimi bulamadığım için yeniden alıyorum diyor...cildirmis durumdaGünaydın kızlar
no_name_ annen bayağı aşmış canım. 400 adet fular acayip bi rakam.
Geçen eşim benim ayakkabı, çizme, sandaletve bot kutularımı saydı. 54 adet kutu çıktı. 75 e kadar yolun var dedi. Yok dedim. Almam artık.
Ucuz diye 41 numara bot almak nerden aklına geldi. Çok ilginç olmuş gerçekten de.
zararın neresinden dönersek kardır. Bakma biz de gereksiz çok harcadık çoğu gezme tozma dışarıda yemeler falan. ama artık yeni bir nesil geliyor hayırlısıyla onları da düşünmek gerekMaşallah tatlim, sizleri gordukçe kendimize kızıyorum, çok hesapsız para harcamış hiç atmamisiz kenaraneyse geç olsun, güç olmasın inşallah
![]()
Manyaklik işte, cok ucuz diye almıştım, hamilelikte giyerim diye..ödem olup sisiyormuş ya ayaklarGünaydın kızlar
no_name_ annen bayağı aşmış canım. 400 adet fular acayip bi rakam.
Geçen eşim benim ayakkabı, çizme, sandaletve bot kutularımı saydı. 54 adet kutu çıktı. 75 e kadar yolun var dedi. Yok dedim. Almam artık.
Ucuz diye 41 numara bot almak nerden aklına geldi. Çok ilginç olmuş gerçekten de.