• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Açıklama için teşekkürler
Ben yazlık aldım diyince mandalinanın da var kiraya verdi diye söylemişlerdi merak ettim ..
Ben kendim kullanmak için aldım
Bir de yatırım için istiyorum ama şuan alamam belki 5 yıl sonra anca .. Tabi emlak piyasası ne olur bilemem ..

Günaydın kızlar
Sınava gidecem brzdan
Bu hafta öğrenci takılıyorum
Yaa herkes alışveriş yapıyo burda ama
Bnmde cnm çekti yaaa
Lelli foto bekliyorum cnm
@Mi_a senden de foto bekliyorum@mandaliina swnden de foto
Alıp göstermek yok hıc bu ara aaaa cok ayıp

@mandaliina kız mandaliş :)) napan yaldır yaldır geliyon:)) nasıl geçiyor pazarın:)
3 3gunlukdunya canım bende annemle babam kafa dinlesin diye aldım.. ama babam 1-2 yıl kiraya ver eşya parasını çıkar dedi.. bende ev senin ne istersen onu yap dedim sonuç bu :) yoksa benim de hayalim arada kafa dinlemeye gidecek bi yazlıktı..@freedoommmmm pampa ben bişey almadım :) sadece lelli kanıma girdi :) latiyya latiyya canım eşinle olanlara üzüldüm sonra iyi haberi vermişsin rahatladım :) bekar olduğum için çok yorum yapamıyorum.. umarım herşey gönlünce olur

Ben de dün ve önceki gün avm gezince black friday yazılarını gördüm her yerde ama hiç de sormadım , ak cuma yazan mağazalar hangileri acaba ? Oralardan alışveriş yapmalı ..
Ben avm gezmeyi alışveriş yapmayı sevmem , en son 5 yıl önce çeyizime alışveriş yapmıştım , ondan sonra eve bir iğne almadım , sadece oğluma alışveriş yaparım ..

Şimdi dolar artınca herşeye zam gelmeden yazlığımın ihtiyaçlarını alayım diye çıktım
Her yer kasım ayına özel ekstra indirim yapmış
Aralıkta da olur mu bimiyorum

Bir de zubizu diye bir şey çıkarmışlar onun detayını bilen var mı
bence blackfriday ne kadar saçma ise akcuma da o kadar saçma. cumayı ne karıştırıyorlar indirime falan. pis pazarlama stratejileri. ben olsam hiçbirinden alışveriş etmezdim.

tr_lelli tr_lelli iyi gezmeler canım tadını çıkar:)
mavimli mavimli daha iyiyiz canım sağol.sen nasılsın bebişler nasıl:))
@monte cristo prensesi miden nasıl oldu canım nasılsın:)
çok sevindim canım hep iyi olun. biz de iyiyiz çok şükür. doktora gittik bebişler altlı üstlü ranzadaymış gibi yatmışlar çok komiklerdi canlarım. isteyen herkese nasip olsun inşallah.

elecda elecda yaa demek duyduklarım doğruymuş Allah yardımcımız olsun ocak ayı itibariyle zamsız çöp bile alamayacağız sanırım :(
tr_lelli tr_lelli iyi gezmeler iyi tatiller :)
@monte cristo prensesi aynen ben de senin gibi düşünüyorum önceden indirimde diye eve kap kacak kozmetik kıyafet neler neler alırdım şimdi dönüp bakmıyorum bile bir tek siyah pantolon ihtiyacım var onu alıp bu kış başka hiçbişey almayacağım
önümüzü göremiyoruz para biriktirmekten başka şansımız yok

çok sevindim canım hep iyi olun. biz de iyiyiz çok şükür. doktora gittik bebişler altlı üstlü ranzadaymış gibi yatmışlar çok komiklerdi canlarım. isteyen herkese nasip olsun inşallah.
çok şeker ya ranzada gibi:) nasıl bir mucize bu değil mi içinde 2 canlı büyüyor.. maşallah. kucağına sağlıkla alman nasip olsun amin

Maşallah Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin mide bulantilariniz hâlâ var mi benim 6 aylık oldu hâlâ zaman zaman oluyor hiçbirşey de iyi gelmiyor

Tunaydin bayanlar. isteyin yemek molası na çıktım bende. bir yandan yenek yerken bir yandan burayı okuyorum.

Black Friday için ciddi indirimler oldu. alan kesim de var almayan da. doların çıkması ole birlikte özelikle teknolojik ürünlerde fiyat çok artmaya başladı. kur farkı gerçekten cok etkiliyor. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Yarın is sebebi ile bir kaç gün şehir dışında olacağım vizeler den sonra okulda pek köşe olmuyor zaten. bana da ufak bir tatil olacak.

Mutlu pazarlar
Kızlar birşey soracağım yıllık birikiminiz toplamda ne kadar oluyor?
Aylık olarak da hedef ve yapabildiğiniz birikim ne kadar merak ettim
Daha önce de birkaç kez yazmıştım.
Bizim sistem şöyle
Hedefimiz filan Yok bizim. Olsa iyi olurdu aslında.
Her ay 100 Euro ( gezi ve tatil amaçlı, öteki türlü yazın çok açılıyoruz )
Her ay 2 gram altın ( oğlum için. Yıllardır alıyoruz. Her ay bir gram aslında. Ama gelen yıl biraz kullanmak zorunda kaldık. 1 gram da borç ödüyoruz )
Ödemeleri yaptıktan sonra her hafta için 400 TL (aylık 1600 TL) ayırıp geri kalanını birikime atıyoruz.
Önceki yıllarda bayağı birimin vardı. Geçen yıl bana araba aldık. Hepsi gitti.
Bu sene Eylül 15 de başladık. 1500 TL koymuştuk. Ama dün 700 TL sini bi ihtiyaç için verdik.

karamelli_turta karamelli_turta benim hedefim de 2 bin tl biriktirmek. Tercihen temmuz ayına kadar. tatil parası biriktiriyorum da :) ben öğrenciyim bir yandan da çalışıyorum. Maaşım yatınca birikime para ayırıyor um kk vb şeyleri oduyorum kent kartima yol parası yüklüyorum. kalırsa da cebime harçlık yapıyorum. ama her harcamam kk dan yapıyorum biriken puanları ucak bileti için kullanacağım.
Brn başlayalı 2 ay oldu. geçen ay 350 tl birikime attim. Bu ay ki maaşım yatınca da bi 250 tl daha atarım diye umuyorum.

Yani ilk önce birikim sonra borçlar vb sonra kalanı harcıyorum. Henüz ayırdığım harçlığın artan kısmı hiç olmadı. olursa da birikime atarım diye düşünüyorum

M maviduvar1 bende kendi bütçemi kontrol ediyorum da onun için sordum canım
Altınları Bankadan mı alıyorsun, sarraftan mı?

SVincent SVincent canım inş hayalin gerçek olur

Aylık birikimimin küçük bir kısmı ile altın mı alsam diye düşünüyorum
İnternet bankacılığından alıyorum canım.
Kartta biriken puan ve milleri de hiç harcamıyoruz. Uçak bileti için kullanacağız.

Mutlu pazarlar
Kızlar birşey soracağım yıllık birikiminiz toplamda ne kadar oluyor?
Aylık olarak da hedef ve yapabildiğiniz birikim ne kadar merak ettim
Biz gecen yil+ bu sene 5 ay kadar 1000tl attik ayda
sonra yaz tatili girdi gezdik toztuk atamadik
Gecen ay yine 1000tl attik

Ayrica bes birikiyo 350tl her ay.

Ben de dün ve önceki gün avm gezince black friday yazılarını gördüm her yerde ama hiç de sormadım , ak cuma yazan mağazalar hangileri acaba ? Oralardan alışveriş yapmalı ..
Ben avm gezmeyi alışveriş yapmayı sevmem , en son 5 yıl önce çeyizime alışveriş yapmıştım , ondan sonra eve bir iğne almadım , sadece oğluma alışveriş yaparım ..

Şimdi dolar artınca herşeye zam gelmeden yazlığımın ihtiyaçlarını alayım diye çıktım
Her yer kasım ayına özel ekstra indirim yapmış
Aralıkta da olur mu bimiyorum

Bir de zubizu diye bir şey çıkarmışlar onun detayını bilen var mı
Tesettür markalariydi cnm

Back
X