- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.389
- 448
keşke bende senin gibi alamasam :) amannn benden değerli mi deyip yapışıyorum beğendiğim şeye :)Ben de alamamaktan sikayetciyim. Ogluma esime acimam aliyorum ama sira kendime geldimi o el cebe girmiyor iste. Ama almam lazim. Onumuzdeki ay 400 tl gelecek bir yerden onunla ayakkabi ve canta alayim diyorum ya bakalim. Dayanamayip yine dolar alabilirim ama
Ay ne güzel Ben yeni yeni öğenmeye çalışıyorum almamayıBen de alamamaktan sikayetciyim. Ogluma esime acimam aliyorum ama sira kendime geldimi o el cebe girmiyor iste. Ama almam lazim. Onumuzdeki ay 400 tl gelecek bir yerden onunla ayakkabi ve canta alayim diyorum ya bakalim. Dayanamayip yine dolar alabilirim ama
Bende az aliyorum ama hergun ogluma bir muz bir kivi yediriyorum. Ne kadar pahali plsa da aliniyor istebizdede hemen hemen fiyatlar aynı ben maksimum bir hafta yenecek kadar alıyorum meyveyi
azar azar yani hem tüketiliyor hemde bozulmuyor
Bende az aliyorum ama hergun ogluma bir muz bir kivi yediriyorum. Ne kadar pahali plsa da aliniyor iste
Ya benim ki de bira fazla ama. Almam lazim ya. Aynen. Kefenin cebi yok. Mesela az once ogluma aldigin spor ayakkabi kargodan geldi ama kendime birsey alacaksam biseyi on kez sepete atip cikariyorumAy ne güzel Ben yeni yeni öğenmeye çalışıyorum almamayı
Azcık bana da bulaşsın
Oyle ya. Bazen kiyamayip yemedigim oluyor. Oglus yesin diye.çocuk olunca başka canım
ben taneyle aldığımı biliyorum canımız çekerse paramız varsa alırız
ama iki kişi olduğumuz için böyle
Oyle ya. Bazen kiyamayip yemedigim oluyor. Oglus yesin diye.
Sagol. Allah tum yavrulari korusun bagislasinoyy anne yüreği.. Allah bağışlasın evladını
Bende öyleyim. Kendim icin alisverise cikiyorum. Bir bakmisim herkese almisim kendime yok. Biraz kiloluyum kendime hic birsey yakistiramiyorum.Ben de alamamaktan sikayetciyim. Ogluma esime acimam aliyorum ama sira kendime geldimi o el cebe girmiyor iste. Ama almam lazim. Onumuzdeki ay 400 tl gelecek bir yerden onunla ayakkabi ve canta alayim diyorum ya bakalim. Dayanamayip yine dolar alabilirim ama
Böyle tutarlı olmak ne güzel senden çok şeyler kapmalıyımBende almayip almayip toptan aliyorum sonra 2-3 ay daha almiyorum.
Bu ay canta,pantolon,bluz aldim
Artik mayis,hazira gibi yazlik almaya baslarim bide.
Daha almam.
Eksiklerimi yazdim ben
Kendime ogluma yaz icin tatil icin eksik olanlari tek tek yazdim
Aldikca uzerini cizicem(gecen senede öyle yaptim)
Almaya basladim
Ogluma bez ayakkabi aldim mesela bide terlik alicam tamam.
Tshrtlerine bakicam oluyolar mi ona göre alicam.
Esim genelde gencallardan gider alir yazdiriyo her ay ödüyo.
Bende zulami alisverise kullanicam sanirim altin almayi dusunmuyorum suan.
Cok iyi oluyo öyleBöyle tutarlı olmak ne güzel senden çok şeyler kapmalıyımtr_lelli
Benim küçük oğlumun yazlıkları olur da,
Büyük oğlumunkilere ben de bakmalıyım
Benim yazlık Kıyafetlerim var bu yıl almayı düşünmüyorum
Belki ekru bir tatillik elbise ve mayokini
O kadar.
Eşimin de var yazlıkları
Ben yol ve gidiş dönüş masraflar için
Bi taraftan biriktirmeye başladım
Kısmetse 3ay kaldı
Bilirim o huyuBen de alamamaktan sikayetciyim. Ogluma esime acimam aliyorum ama sira kendime geldimi o el cebe girmiyor iste. Ama almam lazim. Onumuzdeki ay 400 tl gelecek bir yerden onunla ayakkabi ve canta alayim diyorum ya bakalim. Dayanamayip yine dolar alabilirim ama
Çooook güzeller bunlarCok iyi oluyo öyle
Hem kafamda kurunca nelerle kombine edecegimi biliyorum ve sadce gerekli olani aliyorum.
Elbiselerim var,sortum var
Bikini giymiyorum ben,
mayo ve tankini kullaniyorum ama bayadir aradigim puskullu mayo modeli var kafamda bulursam alirim.
Tankinimi sali pazarindan aldim.
Magzada 80tl dediler ben 35tl aldim.
Eki Görüntüle 1804963 Eki Görüntüle 1804966 bunlar kafamdaki model.
Plaj terligin koptu gecen yıl terlik alıcam
Guneskremi lazım.
Tamam canım haber ederimÇooook güzeller bunlar
Bulursan banada haber ver emi
Cok iyi oluyo öyle
Hem kafamda kurunca nelerle kombine edecegimi biliyorum ve sadce gerekli olani aliyorum.
Elbiselerim var,sortum var
Bikini giymiyorum ben,
mayo ve tankini kullaniyorum ama bayadir aradigim puskullu mayo modeli var kafamda bulursam alirim.
Tankinimi sali pazarindan aldim.
Magzada 80tl dediler ben 35tl aldim.
Eki Görüntüle 1804963 Eki Görüntüle 1804966 bunlar kafamdaki model.
Plaj terligin koptu gecen yıl terlik alıcam
Guneskremi lazım.
pentide geçen sezon vardı kızlar bu modeller hatta çoğu maza geçen sezonun plaj ürünlerini bu sezon çıkarmış sezonda 74 TL olan mayo şimdi 15 TL bence bi bakınÇooook güzeller bunlar
Bulursan banada haber ver emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?