Küçük Düşün Büyük Olsun!

bende ağza gelince seviyom
senin istediğini geçen carrefour da görmüştüm galiba fiyatna bakmadım

canım ben 300 küsür tümlettim bozukları eşim 1lira atıyor sürekli ben de tümlettiriyorum ben de kağıt para kumbarası yaptım bende oraya kağıt atıyorum sonra eşimin 1liklerden olanları da tümletip koyuyorum.
yaza 5 düğün var altınları ondan alacam inşallah düşüncem o

çok iyi düşünmüşsün canım ben de kaç kez altın aldım şuan 5 tane ceyreğim var bir de güne girdim temmuzda 3 bin lira gelecek ordan inşallah doğum zamanı cok iyi olacak benim için. eşim cok düşüncesiz ve savurgan ama kızım oyle olmasın istiyorum her gün ona attırıyorum paraları anne yarım olmuş ne zaman acıcaz diyo :)

Bende iki kumbara var. Biri bozuk para icin, biride kagit para. Bozuklar biriktimi bir ceyrek aliyorum. Ama kagit birikmiyor pek. Bir ihtiyac oldumu kullaniliyor hep. Bende agzi acilmayan bir kumbara bulmam lazim.

Ya hanimlar ben sizden yardim istiyorum. Annem ile babam Cumartesi Türkiyeye gidiyor, orda yazi gecirecekler ve ben onlara ne alacam bilmiyorum. Bana bir akil verin lütfen.

ben anlamadım canım onlar türkiyeye geliyor diye sen onlara hediye mi alacaksın onların gelirken sana alması lazım da sen onlara neden alıyorsun onu anlamadım. Anne babandır tabi al da yani böyle bir adet duymadım ondan soruyorum yanlış anlama

Onlar gelirken bütün aileye tasiyorlar, bir valizi sadece hediye oluyor. Ben Türkiye´den dönerken hediye aliyorlar. Bende onlara almak istedim.

Onlar gelirken bütün aileye tasiyorlar, bir valizi sadece hediye oluyor. Ben Türkiye´den dönerken hediye aliyorlar. Bende onlara almak istedim.
Hediyeyi giderken mi vericeksin gelince karsilamak icin mi?_
Giderkense babaya bir tshrt anneye bir bluz olabilir
Kapaliysa basörtusu olabilir
Guzel bir koku olabilir

Penirci babada da 56tl harcadım

Eskikasar,tulum,peyniri,kuymaklık peynir,antep peyniri,zeytin,izmir tulum.
Hepsinden yarim kilo aldim.

( görüldügü üzere peynir cesitlerini cok sevdigimiz doğrudur)

Guzel bir koku olabilir
Gidiyorlar.
Guzel bir koku olabilir
Gidiyorlar. Ufak bir hediye olacak. Basörtüsü güzel olurdu ama yakinda türk butik yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…