Kuzu findik ezmesi degil bu kremasi
Saralleninkini yiyo benimkiler
(Ezmesi agiza geliyo sekerli oluyo bu krema surulebilir)
Her yerse satilmiyo pahali ya
Esim bakkala demis niye getirmiyosun
Burda onu yicek agız mı var demis bakkal
Yahu 18tl falan adam satamam diye getirmiyo besbelli
canım ben 300 küsür tümlettim bozukları eşim 1lira atıyor sürekli ben de tümlettiriyorum ben de kağıt para kumbarası yaptım bende oraya kağıt atıyorum sonra eşimin 1liklerden olanları da tümletip koyuyorum.ya ben bir yerde okumuştum ama hatırlamıyorum 300 lira civarı demişti kız ama sırf 1 lira atıyormuş benim karışık 250 falan olsa diyorum kurbana kadar en azından kurban parası biriktirsek 2-3 seferde haftaya 3 aylara girecekmişiz hayırlısıyla eşime söyledim o bozukla olcak iş değil dedi ama ben gecen aylarda ceyrek alacak para biriktirmiştim tek basıma hem deo bozukları cok hafife alıyor saydırdıgımda görecek
canım ben 300 küsür tümlettim bozukları eşim 1lira atıyor sürekli ben de tümlettiriyorum ben de kağıt para kumbarası yaptım bende oraya kağıt atıyorum sonra eşimin 1liklerden olanları da tümletip koyuyorum.
yaza 5 düğün var altınları ondan alacam inşallah düşüncem o
Ya hanimlar ben sizden yardim istiyorum. Annem ile babam Cumartesi Türkiyeye gidiyor, orda yazi gecirecekler ve ben onlara ne alacam bilmiyorum. Bana bir akil verin lütfen.
Onlar gelirken bütün aileye tasiyorlar, bir valizi sadece hediye oluyor. Ben Türkiye´den dönerken hediye aliyorlar. Bende onlara almak istedim.ben anlamadım canım onlar türkiyeye geliyor diye sen onlara hediye mi alacaksın onların gelirken sana alması lazım da sen onlara neden alıyorsun onu anlamadım. Anne babandır tabi al da yani böyle bir adet duymadım ondan soruyorum yanlış anlama
Hediyeyi giderken mi vericeksin gelince karsilamak icin mi?_Onlar gelirken bütün aileye tasiyorlar, bir valizi sadece hediye oluyor. Ben Türkiye´den dönerken hediye aliyorlar. Bende onlara almak istedim.
kızlar bi pazar sabahı lelliye kuymak yimeğe gideeeekPenirci babada da 56tl harcadım
Eskikasar,tulum,peyniri,kuymaklık peynir,antep peyniri,zeytin,izmir tulum.
Hepsinden yarim kilo aldim.
( görüldügü üzere peynir cesitlerini cok sevdigimiz doğrudur)
Gidiyorlar.Hediyeyi giderken mi vericeksin gelince karsilamak icin mi?_
Giderkense babaya bir tshrt anneye bir bluz olabilir
Kapaliysa basörtusu olabilir
Guzel bir koku olabilir
Gidiyorlar. Ufak bir hediye olacak. Basörtüsü güzel olurdu ama yakinda türk butik yok.Hediyeyi giderken mi vericeksin gelince karsilamak icin mi?_
Giderkense babaya bir tshrt anneye bir bluz olabilir
Kapaliysa basörtusu olabilir
Guzel bir koku olabilir
Sen pismaniye getir cikolatali olsunOoo kuymağa hayır demembende gelirken izmit simiti alır kizlaaaar
Tesbih olabilir, anneye canta olabilir, ince tiril tiril bir pijama takimi olabilirGidiyorlar.
Gidiyorlar. Ufak bir hediye olacak. Basörtüsü güzel olurdu ama yakinda türk butik yok.
Canta iyi fikir, tesekkürler.Tesbih olabilir, anneye canta olabilir, ince tiril tiril bir pijama takimi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?