Oh afiyetle yiyin ben hiç denenedim gözleme hamur olayını hazır yufkayla yapiveriyorumŞimdi oturdum kızlar, sabah eşimle yürüyüşe çıktık fırından simit-boyoz aldık, bankaya ugradık ordan markete geçtik 5 kilo un 3 kilo yogurt aldık. Kahvaltı hazırladım çok yürümüşüm çok yorulmuşum ama kahvaltıyı hak ettim dedim ve yedim. Mutfak topla çamaşır atmıştım makinaya onları serdim. Biraz dinlendim pazar günü için börek yapıcam söz verdim evdekilere hamuru tuttum. Hem pazara gidelim hemde gratise ugrayalım dedim, birde yarın eşimin yegeninin oğlunun doğum günü var lcw gittik. Gratise girdik soyulmuş gibiydi birde kalabalık hemen çıktık ordan, lcw farklı değildi kalabalıktı ben bir buçuk yıldır gitmiyordum dükkanlara herşeyi internetten alıyorum ama sipariş versem yarına yetişmeyeceği için magazadan aldık. Fiyatlar öyle yüksekti ki sen lc dedim bu ne inanın alt üst bir takım aldık 100 tl. Neyse ordan pazara gittik biz girdik yagmur atmaya başladı 2 kilo üzüm 15 tl 1 adet marul 5 tl 2 tane maydanoz 2 tl 2 kilo salatalık 10 tl 35 tl peynir bir kalıb sabun kalıbından az büyük yarım kilo lor 5 tl. Daha fazla birşey alamadık yagmur hızlandı eve döndük. Önce trendyoldan gelenler kapını önündeki sepete bırakmalarını söyledim bırakmışlar. Aldıklarımızı yerleştirdim balığı dondurucudan çıkarmıştım çözülmüş önce böregimi yaptım buzdolabına koydum hamuru bilerek fazla tuttmuştum eşim gözleme de istedi yarına kahvaltıya sonra balıkları pişirmeye başladım güzel bir de marul salatası yaptım kavun kestim üzüm yıkadım yedik. Yarın doğum günü için yeğenine sordum ne yapayım dedim mercimek köfte istedi yarın ki planda belli sabah kalktıgım gibi başlarım artık. Çok yazmışım kızlar ama içimden geldi.
Gecmis olsun.Selamm oglani acile göturdük.
Ust solunum yolu enfsk dedi.
Sprey, ilaclar falan verdi.
Geldik corba isittim limonlu ictik hepimiz.
Kardesim balik tutmus balik kizarticam yine
Kokusunu zor cikariyorum ztn.
Ama neyse kizda yiyor en azindan.
Oglana yediremiyoruz onada ilac alicam galiba omg hap alirim.
Bi ecz. Sorim bakim ne onerecek.
Sizler ne kullaniyorsunuz bebelere?
Ben ilk defa alicam kiza mollersmi daha iyi ocean mi.
Vitamine baslamak istiyorum.
Evi topladim biraz findik ayikladik kavurcam.
Portakal sıkıcam.
Meyvelerim herkesi.
Haha koptum töbe töbeay bi de kocaya gidip bizim kizlarin ikinci kocasi hep daha yakisikli oluyor masallah dedimhayir bence ilkler her zaman daha iyidir diyor adam bozulmus meger anlamadim bile tovbe estagfrullah dedim artik
Alemsin adam yine demiş ikizlerle kafam yerinede değil dersin sorarlarsaay bi de kocaya gidip bizim kizlarin ikinci kocasi hep daha yakisikli oluyor masallah dedimhayir bence ilkler her zaman daha iyidir diyor adam bozulmus meger anlamadim bile tovbe estagfrullah dedim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?