- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence açık açık konuş diyeceksin ki söylemesi kolay, bana göre parmak kangren olma yolunda ise kolu kaybetmeyi göze alma sert olmana gerek yok sadece o sana nasıl söylüyor ise sende ona öyle Tatlı-sert söyle yoksa rahat biri değilsen kafanda büyütürsün. Tabi ben seni düşünerek yazdım tamamen iyi niyetim ile yanlış anlaşılmak istemem. Bu tür insanlar hayır cümlesini duymadıkça arsızlık dozlarını artırırlar.Mrb kizlar
bu gun bi komsum geldi evime istekci bi kadin kendisi yagcoze kdar benden isyer baharat tuz vs daha sayamadigim bi cok sey ister neyse derim isteyenin bi yuzu vermeyenin iki yuzy kara bide kapima kim gelirse gelsin asla yok diyemem bu gunde durmus sende perisan oldun benim gibi eski esyalarin icinde demez mi eski dedigi 5 yil oldu mobilyalarimi alali daha evlenirken almistik sinir oldum yahu bu nedir burnunu sokmadigi bi evimin ici kalmisti daha oncede cocugum olmuyor diye kocan ustune kadin getirecek falan filan diyordu velhasli kelam bu kadina mesafe koymaliyim ama nasil bilmiyorum
istediklerini verme bidaha ve tersle. üzerine kadın getirecek diyen birisine fazla bile tahammül etmişsin.Mrb kizlar
bu gun bi komsum geldi evime istekci bi kadin kendisi yagcoze kdar benden isyer baharat tuz vs daha sayamadigim bi cok sey ister neyse derim isteyenin bi yuzu vermeyenin iki yuzy kara bide kapima kim gelirse gelsin asla yok diyemem bu gunde durmus sende perisan oldun benim gibi eski esyalarin icinde demez mi eski dedigi 5 yil oldu mobilyalarimi alali daha evlenirken almistik sinir oldum yahu bu nedir burnunu sokmadigi bi evimin ici kalmisti daha oncede cocugum olmuyor diye kocan ustune kadin getirecek falan filan diyordu velhasli kelam bu kadina mesafe koymaliyim ama nasil bilmiyorum
Gerekirse ona kapıyı açma görmezden gel. naparsan yap uzak dur o kadından. allah korusun kötülüğü dokunmasın size. izin verme yanaşmasına.latiyya bi sure konusmadim ama alttan alttan yine sokulmanin yolunu buldu kendi ailesiyle cok huzursuz cocuklarila falan anlamiyorum yani bide annem yasinda kadin
Tövbe estagfurullah.Mrb kizlar
tepkini koy , tamam evinde olmaz senden ister sen istersin komşuluk böyledir ama daha fazlası edepsizliğe girer kaldı ki evin eşyası , hassas olduğun bir konuda konuşma hakkını nerden alıyormuş , kullanılır halde olduktan sonra yirmi yılıık eşyam da olur kimene ... sen sürekli git bişeyler iste şu yok bu yok diye o zten sana mesafa koyar sana , çokta samimi olma benceMrb kizlar
samimi olmuyorumki sessiz buluyor beni biliyor bir sey diyemiyorum yok diyemiyorum esyalirimda eski falan deil oyle hani yeni bebegim oldu oyle kirik dokuk falan deil anlamiyorum sirf egosunu tatmin etmek icin bu sekilde davraniyor hani akranim olsa dicem cekemiyor anlamadim gitti ayagini kesmem lazim bunun mutlaka yoksa bu tur seylerin arkasi kesilmicektepkini koy , tamam evinde olmaz senden ister sen istersin komşuluk böyledir ama daha fazlası edepsizliğe girer kaldı ki evin eşyası , hassas olduğun bir konuda konuşma hakkını nerden alıyormuş , kullanılır halde olduktan sonra yirmi yılıık eşyam da olur kimene ... sen sürekli git bişeyler iste şu yok bu yok diye o zten sana mesafa koyar sana , çokta samimi olma bence
sen sessiz oldukça üstüne geliyor işte hem kıskanması için akraba olmasına gerek yok ki , komşu kıskançlığı da akrabayı aratmaz emin ol , bisey istediği zaman yok de , bişey söylediği zaman da cevap ver , o da zamanla ayağını keser umarım . onın egosu tavan yapacak diye kendini strese sokmaya hiç değmezsamimi olmuyorumki sessiz buluyor beni biliyor bir sey diyemiyorum yok diyemiyorum esyalirimda eski falan deil oyle hani yeni bebegim oldu oyle kirik dokuk falan deil anlamiyorum sirf egosunu tatmin etmek icin bu sekilde davraniyor hani akranim olsa dicem cekemiyor anlamadim gitti ayagini kesmem lazim bunun mutlaka yoksa bu tur seylerin arkasi kesilmicek

aaaa hiç kıskanmadım ki darısı başıma darısı başımaDün sıfır harcama
Bugün sıfır harcama :)
Canım sen evin geçindiriyorsunaaaa hiç kıskanmadım ki darısı başıma darısı başıma![]()
Wayys bak sennnDün sıfır harcama
Bugün sıfır harcama :)
ahaha doğru diyosun evlenmeden önce pazara gidince kıyafetlere markete gidince kozmetik parfüm kısmına bakardım sadece şimdi varsa yoksa domates patlıcan makarna deterjanCanım sen evin geçindiriyorsun
En azından ekmek alınır :)
Ben ailemle yaşıyorum, yemeğimi evden getiriyorum falan.. yani şartlarımız eşit değil :)
Yinede darısı başına inş :)