• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhabalar arkadaslar bu akşam çok kötü hissediyorum çok üzüldüm bir video izledim haberler de vardı küçük bir çocuğa elektrosok silahiyla işkence eden bir vietnamli canavar vardı çocuk agliyordu oysa devam edip gülüyor nasıl olabilir bu nasıl bir vicdansizlik nasıl bir vahşet gözlerimin önünden gitmiyor o küçücük elleriyle kendini korumaya çalıyordu çok ağladım hâlâ aglayasim var yaşadıklarımı anlatamiyorm sizinle paylaşmak istedim kusuruma bakmayın lütfen.
Ah canim onlara bende dayanamiyorum
Bende ig de fulden uras in cocuklari tedavi ettrdigi kampanya var oradaki cocuklara agladim gunduz.

Kiyamam ya cogu hasta vucudunda yaralar var
Allah sifa versin

Yabancıya bırakasın gelmiyor durumu ile ilgili önyargılı olmayın derim. Ben doğum yapmadan yaklaşık 1 ay önce anneme lenf kanseri teşhisi kondu ve kemoterapi başladı. Kayınvalidem de başka bir şehirde ve kendi kayınvalidesi ile görümcemin kızına aynı aynda bakıyordu. Kaldım ortada. Lohusalıkta bakacak kimse yok. Doğum izni zaten 16 hafta ve işe dönmem gerekiyor. Bakıcı aramaya başladım. 9 kişiyle görüştüm hepsi birbirinden felaket. Ama görüştüğüm 10. kişi o kadar düzgün bir kadındı ki... İnsanın yüzünden anlaşılıyor zaten. Ben doğum yapmadan önce başladı. Evi temizledi. Doğumdan sonra geleni gideni ağırladı. Bana lohusalığımda öyle bir baktı ki kendi annem olsa bu kadar bakamazdı. Allah ondan razı olsun. 3 ay kızıma beraber baktık, bu arada ben annemi götürüp getirdim kemoterpiye. Sonra ben işe başladım. Bir gün bile gözüm arkada kalmadı. Hala kızıma o bakıyor.
Her iş kolunda olduğu gibi çocuk bakımı sektöründe de bu işi iyi yapan ve kötü yapan insanlar var. Bir de ben kayınvalidemin imkanı olsa bile ona baktırmazdım. Çünkü senin lafını dinlemiyor aile büyükleri. Normalde aramız iyidir ama öyle bir işe girseydik mutlaka sorun yaşardık. Ama bakıcı öyle değil. Senin belirlediğin kurallara göre çocuğunu büyütüyor.
Annenin sağlığı düzeldi mi

Bu hafta sonu zeytinyağlarımızı alacağız. Tahmin ettiğimizin onda biri kadar bir yağ çıktığı söylendi ama inanmadım açıkçası. Çünkü zeytinleri görmüştüm en az 350 - 400 kg yağ çıkardı, bilenlere de sordum aynısını söylüyorlar. Zeytinleri toplayıp yağ çıkartan kişinin dediği miktar ise çok çok az. Önce ne açıklama yapacak bir dinleyelim bakalım ama kendisine güvenim sarsıldı. Az bir fark olsa önemsemeyeceğim ama fark çok. Yani demem o ki kimseye güven kalmamış. Yahu bari bana yapmayın. Avukat deyip çekindikleri de yok, yetim hakkı deyip korktukları da yok. Bir malın varsa ve başında bulunup ilgilenemiyorsan, başkalarına bırakıyorsan ondan bir şey bekleme. Kendim gidip yapamıyorum doğal olarak. En iyisi araştırıp düzgün bir insan bulayım.
Aynen öyle

eşim ek hesaptaki parayı da aynı kişiye çektirmiş. yani şu an maaş ekside. ona kredileri yatırmicam demiştim ona kızdı. şu an hiç param yok. kızgınlıktan yaptığı şeye bak. bu yaptığına inanamıyorum dedim ve bana kapa çeneni dedi.
biran önce gelse de nolacaksa olsun artık.
Adam seni kendisine mecbur ettirip isteklerini yaptirmaya çalışıyor bence. Sabret. Gelince herşey belli olacak

Biobellinda kozmetik ve temizlik ürünleri satıs ve üyelik isimiz cevresi olmayan kisilerin bile yükselebileceği ve seviye atlaya bileceği bir is yani ücretsiz üye oluyorsunuz sonra kendi belirlediginiz miktarda sipariş veriyorsunuz en az 110 tl en çok 250 tl lik sipariş giriyorsunuz sonra ister ürünleri kendin kullanıp üye ekleyerek yükseliyorsun istersende satışda yaparak ek gelir sağlaya biliyorsun.
Ürünlerimiz tamamen bitkisel olup içeriginde hicbir kimyasal ve kanserojen madde bulundurmayan dogaya ve cevrenize zarar vermeyen %100 yerli malı olup,
Sizlere altınıza reklam yaparak yada ürünleri tanıtarak üye ekleyip büyümeyi tavsiye ediyoruz
Şöyleki sizin eklediğiniz üye ,onun kendi ekledigi üye ve hatta üyenin ekledigi üye gibi bir zincir halindeki bu gruptan sizde kazanıyorsunuz.
Çünkü eklenen her üyede ödemenizden indirim alırsınız ayrıcada 200 puana gelince %3 olur ve 60,70 lira ve daha fazla indirim alırsınız .Daha cok üye sizi 400 puana tasır buda sizin %6 olmanızı sağlar buda sizin ödemenizden 90 ,100 tl arasında indirim almanız demektir.
Üyelerin sayısının çogalması sizin %9 seviyesine gelmeniz demek buda 800 puana tekabül eder buda o ayki ödemenizin tamamen düşmesine neden olur ve daha cok üye dahada yükselmek ve artık sizin için prim almak demek yani anlayacagınız evinizde oturduğunuz yerde istediğiniz zaman istediğiniz saatte çalışarak para kazanmak demek
Puanların ne demek olduğunuda kısaca şöyle açıklayayım:
Altınıza üç üye eklediniz diyelim kendinizle beraber herbir üye tam puanlık yanı 50 puan=250tl lik sipariş verirse 4 tane 50 puanlık sipariş 200 puana denk gelir böylecede %3 olursunuz aynı yöntemle 400 puanda %6 ,800 puanda %9 olursunuz bu dademektirki artık getirttiğiniz kolilere para vermeyeceksiniz ve ekstra alacagınız olacaktır
Evet özetle işimiz bu

@latiyya bi sure konusmadim yine bi yolunu bulup bi sekilde benimle konusmaya basladi

@tr_leli ah daha bunlar neki bana diyo sana kayinvalide oldum bilmem ne falan balkonumda halilar mi yikamadi getirp esyalarini evimemi koymadi neler neler esim cok kiziyor onunla muhattab olmama giyimime kusamima cocuguma ne yedirip ne icirmeme hatta evime oturmsya geldigi xaman yemek malzemesini getirip benim ocagimda benim tenceremle kebdi evine yemek pisirdigi bile oldu cok haklisiniz bundan kesinlikle kurtulmam lazim yetti artik beni kullandigi taaa ceneme kadar geldi birdahaki karsilasmada acik acik konusucam yada senin yaptigin gibi once duyurucam cunku istemiyorum oyle ibsanlari hayatimda
Eşinizle kötü olmayınaranız bozulmasın. Komşuyu hayatınızdan uzaklaştırmaya çalışın

elecda elecda başın sağolsun canım.
tr_lelli tr_lelli güle güle kullan.
Yarın çok para harcayacağım çok. Aylık market alışverişine çıkmamız lazım. Aktardan şampuan alacağım. kuruyemiş almam lazım. Oğluma atlat almak gerekir. Amanınnnnn....

Back
X