Küçük Düşün Büyük Olsun!

ağlamak istiyoruuuuuuummmm..

sözde diyetteyim, iyi de gidiyordum ama bugün, tabiri caizse çozuttum... ofise yemek yapan bir teyzemiz var, bugün lokma tatlısı yapmış, bir tabak yedim resmen yaaa.... nasıl toparlayacağım bu haftayı bilemiyorum...

Üzüldüm başın sagolsun

Başınız sağolsun. Allah peygamber efendimize komşu etsin. Sizlerede dayanma gücü versin

Allah rahmet eğlesin, mekanı cennet olsun, ben de kaybettim anneciğimi..

Markete gidince bi kokusuna bakim saol cnm

Tesekkur ederim

Sagol canin

elecda basin sagolsun Rabbim kimseyi en sevdikleriyle sınamasin

Çok teşekkür ederim Hanımlar...

temeeem. bugün cozuttun ama yarından itibaren toparlarsın. bugün böyle diye haftanın geri kalanını da salmak zorunda değilsin:)

hiç param olmadığı için pazartesi günü çeyrek altın bozduracam. eşimden para almak istemiyorum o yaptığı şeyden sonra.

Merhaba kızlar,

Dün 220 tl lik market alışverişi yaptım. Yağ, bakliyatlar birkaç kahvaltılık çeşidi ve bebek bezi. Bebek doğmadan stoklamaya çalışıyorum indirimde buldukça.
İleride rahat olur benim için. Kumbaraya da alışverişten kalan 14 tl yi ekledim.
Çalıştığım zamanlarda attığım büyük meblağları çok özlüyorum. Rabbim sağlık versin yine yapabileyim İnşallah.

Aslinda bebek bezi stoklamak pek iyi bir cözüm gibi gelmiyor bana.piyassda bir sürü bez msrkasi var ve bazen herkesin iyi dedigi begendigi bezi bebegin ve sen begenmeyebilirsin.Bazilari alerji yapabilir,ya da korumasi iyi degildir,bazilari ince bazilari kalin,bazilarinin kalibi dardir bazisinin birsz daha genis gibi..
Ilk yeni dogan bezlerini cok yalan olmasin en kücük boy iki ya da üc paket kullanmisimdir
Ben sadece yeni dogan bezi almistim daha sonra bir kac markayi denexerek bizim icin en iyisine karar verip onunla devam ettik.

Biz ilk defa gideceğiz Pamukkale de yeni açılan bir otelmiş. İnşallah memnun kalırız. Tatil dönüşü paylaşırım sizinle inşallah ailecek güzel bir kış tatili olur daha iyisi sizlere nasip olsun.

Biz ilk defa gideceğiz Pamukkale de yeni açılan bir otelmiş. İnşallah memnun kalırız. Tatil dönüşü paylaşırım sizinle inşallah ailecek güzel bir kış tatili olur daha iyisi sizlere nasip olsun.

inşallah güzel bir tatil geçirirsiniz, ve daha önemlisi, dinlenmiş dönersiniz canım....

Afyon'da korel termal, ikbal otel var. Devre mülk tarzı yerlerde var ama onlar biraz şehir dışında kalıyor. Güral otel şehir işinde yine. Bunlar büyük iyi oteller. Korel ve ikbal in bayan erkek ayrı havuzları vs her şeyi var. Buhar odaları, sıcacık yüzme havuzları var

teşekkür ederim canım... biz yıllar önce, bekarken ailece gitmiştik Afyon da bir yere... villa tarzı evler vardı ve havuzları içindeydi, sadece sana ait.... orası da fena değildi... bi araştırayım ben... :)

Orası Gazlıgöl. Halen var o tarz yerler. Oralar çok doldu. Yeni bir sürü yer yapıldı
Ömer termal olarak bir de aratabilirsin
Gazlıgöl bira şehir dışında. Ama oraya yakın Peri bacaları var gezilebilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…