Sana da çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrar yasatmasin fakat şu aşamada yazismayi ve okumayı istediğim durumlar değil bunlar kusura bakma lütfen, zaten moralman oldukca kötüyüm, su an kaldiramiyorum...anla lütfen beniBenim suyum bosalmisti. Hastanede 3 gün yatmıştim. Bir hafta sonra ölmüştü karnimda. Cok acı bir durum. Allah kimseye yasatmasin. Cok zor günlerdi
Sana da çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrar yasatmasin fakat şu aşamada yazismayi ve okumayı istediğim durumlar değil bunlar kusura bakma lütfen, zaten moralman oldukca kötüyüm, su an kaldiramiyorum...anla lütfen beni
Amin canım hayırlısı neyse o olsun...2 gundur her turlu uzmandan goruş aldım, o aşamaya gelince ortak bi karar verilecektir illaki..çok saol Allah razı olsun...şu an senin için belki bir anlam ifade etmeyecek ama, amniyosentez sonucu bile kesin kötü çıkıp, kesinlikle sonlandırılmalı denilen gebelik yaşayan ve her şeyi göze alarak, ne olursa olsun, ben bu bebeği istiyorum, diyen bir arkadaşımın, hiç bir sorunu olmayan bir evladı var şu an... o test sonuçlarının yanılma payı çok yüksek, özellikle de yaş 35 sonrasıysa, sonuçlarda risk çok yüksek çıkıyor genelde...
nacizane tavsiyem, çok iyi araştırıp, çok iyi düşünmeden işlem yapma, yaptırma... çok zor biliyorum ( bir düşük yaşadım) ama, psikolojini sağlam tutmaya çalış.... dünyaya gelecek olan, ne olursa olsa gelir, gelmeyecek olansa, biz ne yaparsak yapalım, sonuç değişmez....
Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin..............................
Çok saol canim hayırlısı inşallah
Rabbim size de kolaylıklar versin canım, çok zor gerçekten..no_name_
seni fazla yormak ve ya üzmek istemiyorum , evlat bu uğruna dağlar dize gelir , gebelik süreci öncesi neler yaşadın bilmiyorum ama iyi düşün iyi olsun , doktorların hepsi olumsuz en kötüsünü konuşur . çok stres yapma bırakma kendini , down sendromu olma ihtimali gebeliğin sonlandırılması için sebep değil o kuzu rabbimin sana emaneti , şuanda kaç haftalıksın bilmiyorum ama olumsuz düşünme ne olur , evet zor bi süreç yorucu bi süreç ..
ben premature annesiyim canım , herşey yolunda iken 24/19 tansiyonla 34 haftalık acil doğum yaptım , kuzum 45 gün kuvezde kaldı , en yüksek derece beyin kanaması geçirdi , ve hidrosefalı gelişti , daha 26 günlükkken beyin ameliyatı olup şant takıldı ve ömür boyu o plastik pomba ile yaşacak . ama o hep bizden daha güçlüydü . doktorların olumsuz konuşmalarını hiç duymadık he he deyip geçtik . şimdi 3 yaşına girecek bir oğlum var . kanamanın beyinde nelere zarar verdiği bizden neler aldığı henüz belli değil ki çok merakta etmiyoruz , ne şekilde olursa olsun yanımızda , zamanla açığı kapatıp yaşıtlarına yetişecek buna inanıyoruz . yoğun bir bireysel eğitimi ve fizik tedavisi var , kontrolleri yapılıyor . bize kendisi güç veriyor .
evet durumlarımız farklı olabilir , ama ne olursa olsun olumsuz düşünme , kendini bırakma , hakkınızda hayırlısı olsun diyorum ve bebeğine sıkı sıkı sarıl , o senin elini tutmaya inan çok niyetli çünkü . inşallah sağlıcakla kuzunu kucağına alırısın
Koç olabilirmisin diye düşündümkaramelli_turta akrep:) neden ki:)
kin tutamam. keşke tutabilseydim daha kıymet görürdüm.Koç olabilirmisin diye düşündüm
Hiç kin tutamam bende o yüzden
Şöyle yaparım böyle yaparım deyip, yelkenler fora işte bu ben
Çok geçmiş olsun. Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin. Umudunuzu kaybetmeyinKızlar merhaba, biraz uzak kalmak istiyordum ama siz de haklisinizzz merak ediyorsunuz, çok saolun düşünen merak eden herkesten Allah razı olsun.bi sure daha yazamayacaktim ama sizleri de meraktayim birakamam...test sonucumuz olumsuz geldi, iki gundur oldukça zor ve üzücü zaman geciriyorum bunu paylaşacak, açıklama yapacak gücü hâlâ bulamıyorum kendimde. Son olarak amniyosentez yapilmasina karar verildi, şimdilik durum bu, gebeliğin sonlandırılması durumu var.Yarin amniyosentez yapılacak 10 güne kadar sonucu çıkar, doktorlar pek ümitli değiller..şimdilik bu kadar, sonucu bildiririm mutlaka. Hepiniz kendinize çok iyi bakın, seviyorum sizleri...
Cok saol canim Allah razı olsunÇok geçmiş olsun. Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin. Umudunuzu kaybetmeyin
Allah razı olsun tatlim, iyi ki varsiniz,insallah şu sureci sagsalim atlatıp geri döneceğim...no_name_ dualarim seninle ve yavrunla canım.
Allah razı olsun kuzum, inşallah güzel olur.haber veririm mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?