Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kiz hatipogluna sor bakim arada Eminönü'nde kahve kokusunu cektim cektim orucum bozuldumu die.
Aiyy çok saçma şeyler soruyorlar yine
Olur valla
Bi metro Bi vapura bakar

Selammm kızı aldım saat 3 gibi parka götürdüm
Ordan hapycentere girdik
Allahim herseyi ikişer aliyo
Bir tane çikolata aliyo aynısından diğer elinde aliyo o eli niye boş kalsın?
Kasada dedim kıza sen şunu 1 tane geçir elinde ben bunu geri birakim. Patlican aldım Bi de ciktik
Alıp başını gidiyor kofte.
Herkesin yanına gidiyor herkes masallah masallah diyo
Masallahlari topladık geldik ☺

Mahalleye girerken arkadaşı gördüm
Hadi parka gidelim dedi la dedim 3 den beri sokaktayız.
Başka parka gittik ana baktım kaynanam, eltimin damadiyla cocukda yanlarında oturuyorlar
Damat arabayla getirmiştir yürüyemez okadar
Anında rota oluşturuluyor yapıp geri vites
Arkadaşta lelli lelli bagiriyo bana lan Bi sus dedim.
Ne başını aldın gidiyon gelsene diyo kiz şu kaynanam acil durum yelkenler acil fora olay mahalını terk ediyoruz dedim.
Beni gördülermi bilmem
Ama damadin yüzü kaynanama dönüktü ben uzaktan fark ettim miyop gözlerimle

Aiyy semt dar geliyo artık anacım
Hayır randevulassak denk gelemeyiz
Hayattaki şansım

Benim koltuk dümdüz birdahakine kırlentli koltuk da istemiyorum :)
At at ben değişince ohh dedim.
Resmen eziyet

Benimkinin kol aralarına Bi de ortasında var ayrım oraya giriyor.
Kiz eliyle sokuyor hatta kac defa yakaladım kraker ekmek sokarken.
Öö yapiyo sonra yine sokuyor

Durup durup adama laf sokmakta lelli gibi olmayın asdffg
Yine laf soktum celallendi adam.
Baktım pidenin yarısı yok bize fazla geliyor diye bizimkinin yarisinida oraya vermiş bize hiç alma allasen zahmet oluyo sana böyle bak güceniyorum dedim. Bizim hakkımızda oraya ver hatta al evden götür dedim kalanlarida
Hatta direk sende orda ye gelme dedim.
Aiyy bu ramazan boyunca bu adam bana batiyo resmen adama alerjim var şuan.
babyloading87 gemi şeysi nasıl alınıyor kiz benimki alsinda gitsin az 6 ay kadar kafamı dinlim
Giderim 1 ay köyde kalırım, biraz dayımla kalırım ev boş dayım emekli ohhh ekmek elden su gölden.
Bana kuruş harcatmaz kafamı dinlim.

Kiz hatipogluna sor bakim arada Eminönü'nde kahve kokusunu cektim cektim orucum bozuldumu die.
Aiyy çok saçma şeyler soruyorlar yine
Olur valla
Bi metro Bi vapura bakar
Biz Fatih cıtak izliyoruz sahurda:)
Viral oldu videosu gfklfgkg
Bi evet diyosn hayatın kararıyo diyo evlilik icin gşlkgfklgf,
Kociye izlettim bak ben demiyorm din hocası diyo diyorum
Aksm yatmıstır kanepede diyo hgkhgkkhk

Günaydınlar
Gece alarmları susturup uyumusuz ezanlar okunurken uyandım:S
Koci su icti öyle tutuyo beni de Allah affetsin.
Kızı babannye kitledik.
Ay salgın var kızlar dikkat edin.
Babamla damat günlerdir evde ishalle bogusuyo.
Damada 1 günde 3 kere serum verdiler.Gitti geldi hep hastaneye.
Babam bi nebze daha iyi ama oda ise gidemiyıo.
Dr salgın var demis.
Kocinin fabrikadan ark.2 cocugu da rota olmus.
Asısızlarmıs 2ser gün yattık hastanede demis.
Alyanın asılar tam ama yine de korkuyyrm
Kardesimin oglan gecen hafta ishal faln oldu ama onun asıları da var hafif atlattı.
ALlah korusun.
Bide bu kinder süpriz yumurtaları yedirmeyin bi süre.İngiltere de virüs tespit edilmş ya,bize yollarlar o kinderleri simdi.
İftara beyti yapcam bide corba yeter.

Selam kuzl
Bende gördüm onu canım zaten sevmiyorum eşime ddim alma bak hastalık bulaşmış cocuklara

Ayy beybi deme ya zaten herkesler maskesiz
Bi de başka başka vurusler nedecükk böyle

Selammm
Biz bugün çıkamadık dün akşam ders koydular bugüne
Bi de 3 ve 5 arası tam saatleri yani.
Dedik oğlan yok bari en azından kıZ az hava alsın çünkü yarında dersi var ayrıca hava yagmur gösteriyor.
Yani yine evdeyiz.
Yemekte yapmadım saldım valla gelirken etli ekmek yaptırdık.
105 TL etli ekmek
Kizada 10 jeton aldık
10 jeton 32tl çok iyi ya hemde kocaman ormanda hem geziyoruz hem de kizin keyfi oluyo.
Carrefourda 10tl idi 1 jeton
Kart aldık yukletiyoruz
Bu sefer trene benide sürüklediler binmicektim.

Yarin bi carrefour yapmamız lazım eşimle nasıl olacaksa bakalım adama sigarasizlik vuruyo

Merhaba, bu akşam Ankara'da çok büyük bir zincir markette kinder sürpriz yumurta standı gördüm ve şaşırdım, üstüne mesajınızı görünce yazıyım dedim. Bence gelmiş bile o yumurtalar.. Herkese iyi geceler.

Selam kızlar
Kaç gündür yazamadım, yoğunluk gezmek vs. Vaktim de olmadı. Niye vakit yetiremedim ben de anlamadım. Tabi ilk gün eminönü gün boyu gezdik. Ertesi gün zaten yorgun bitkin düştüm. Nazaramı geldim nedir
Tabi bir baktım adet olmuşum onun halsizliğiymiş. O gün kızları bahçeye indirdim bisiklet park.. sonra markete gittim. Annem iftara lahmacun yaptı. Sonra ye topla. Yemekten sonra annem bahçeye inmek istedi. Yeğenime kardeşim doğun günü için pasta yapmıştı onu üflettik.
Bahçeye çıktık.Bir tur attık. Kızları yine parka götürdük.eve geldik. Kızlar uyudu çay vs. Annem dedi gece sen kalkma.
Uykusuzluk beni bitirdi. Gece geç yat. Sahura kalk sabah da erken kalk.Hiç uykusuzluğa gelemiyorum bir kez daha anladım. C tesi de check up randevumuz vardı sabah 8 de uyandık.sonra annem pazara gitmek istedi gittik. Eşim kızları Oyun yerine götürdü. Geldik teyzeye gittik. Orada da bir yorgunluk oldu tabi. Ela bir yandan şımarıyor sözümü dinlemiyor. Tabi ben oruçlu değildim. Yardım ettim teyzeye. Ondan çok ben ayaktaydım.Çıktık teyzeden eşim annemleri ortaköye götürmek istedi. Bir trafik. Yeğenim eve gidelim diyor, ( evcimen boğa burcu :) ) Ela illa gidelim diyor ( gezgin yay burcu )
Neyse gittik. Kardeşim de istiyordu. Geldik sahur yapıp 4 e doğru uyuduk.
Bugün de annemleri gönderecektik.erken uyandık. Kısıtlı zamanda çok şey yapmaya çalışmak, öyle bir şey oldu.dönüşte ikeaya uğradık gelip uyuduk ohh uykumu aldım. Ela ile babası hala uyuyor.

Bugün o tarafa gitmişken teyzeleri de alalım bize gelsinler iftar yapalım diye düşünmüştüm. Koci boşver dinleniriz evde uykusuzuz dedi. Allahtan iftara kahvaltı istedi :)
En sevdiğim kahvaltı iftarda esim istemez doymuyor adam onlarla birde diyet yapmaya çalışıyor çok ekmek yedirir kahvaltı diyor

En sevdiğim kahvaltı iftarda esim istemez doymuyor adam onlarla birde diyet yapmaya çalışıyor çok ekmek yedirir kahvaltı diyor
Benim eşim bayılır kahvaltıya, özellikle iftarda. Çünkü sahur yapmıyor özlüyor kahvaltıyı. Ama çok ekmek yediriyor doğru söylemiş

Dün teyzeye gidince Ela tabi herzamanki gibi huy değiştirdi. Dinlemiyor hiç. Beni hiç sayıyor onun yanında. Bir de teyzesini kızdırmak için, ben bu teyzemi daha çok seviyorum diyordu alttan alttan bakıp. Yani eşimin teyzesini diyor. Kardeşim de ama biz yarın gideceğiz dedi gidiiiin dedi gülerek Ela. Teyze de oradan gülüyor tabi. Yaptığı hareket doğru gibi. Yeğenim de küçük ya annesine anlatmış Ela bize iyiki de gidiyorsunuz diyordu diye.
Oysa otogarda yüzü asık eğik sarılıp durdu onlara üzüldü gittiklerine.
Bu teyzeye gittiğimizde huy değiştirmesine ne çözüm önerebilirsiniz kızlar.hakikaten farklı bir çocuk oluyor. Sebebi de teyze afedersiniz de tepesine yapsa afferin diyecek o derece.
Eşimle konuştuk birara, bana dedi çok görüşmeyelim. Ben de görüşmeyelim diyememki sonuçta teyzesi.

Çocuklar böyle seyler yapabiliyo canım
Yüz buluyorlar sımarıyorlar
Büyüdükçe düzelir sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…