Kiz hatipogluna sor bakim arada Eminönü'nde kahve kokusunu cektim cektim orucum bozuldumu die.Kahve işini benim koci hallediyor o konuda sıkıntı yok. Sürekli gidiyor. Türk kahve filtre kahve peynir zeytin kuruyemiş oradan alıyor hep.
Ama kahvenin misss kokusunu çektim içime. Çocuklar büyüsün gezeriz de birlikte kız orta buluşma noktamız
At at ben değişince ohh dedim.Benim koltuk dümdüzbirdahakine kırlentli koltuk da istemiyorum :)
Biz Fatih cıtak izliyoruz sahurda:)Kiz hatipogluna sor bakim arada Eminönü'nde kahve kokusunu cektim cektim orucum bozuldumu die.
Aiyy çok saçma şeyler soruyorlar yine
Olur valla
Bi metro Bi vapura bakar
Ay abartmasın oda evdeki loru da götür deseydin artık.aktım pidenin yarısı yok bize fazla geliyor diye bizimkinin yarisinida oraya vermiş
Bende gördüm onu canım zaten sevmiyorum eşime ddim alma bak hastalık bulaşmış cocuklaraGünaydınlar
Gece alarmları susturup uyumusuz ezanlar okunurken uyandım:S
Koci su icti öyle tutuyo beni de Allah affetsin.
Kızı babannye kitledik.
Ay salgın var kızlar dikkat edin.
Babamla damat günlerdir evde ishalle bogusuyo.
Damada 1 günde 3 kere serum verdiler.Gitti geldi hep hastaneye.
Babam bi nebze daha iyi ama oda ise gidemiyıo.
Dr salgın var demis.
Kocinin fabrikadan ark.2 cocugu da rota olmus.
Asısızlarmıs 2ser gün yattık hastanede demis.
Alyanın asılar tam ama yine de korkuyyrm
Kardesimin oglan gecen hafta ishal faln oldu ama onun asıları da var hafif atlattı.
ALlah korusun.
Bide bu kinder süpriz yumurtaları yedirmeyin bi süre.İngiltere de virüs tespit edilmş ya,bize yollarlar o kinderleri simdi.
İftara beyti yapcam bide corba yeter.
İlahiiiBiz Fatih cıtak izliyoruz sahurda:)
Viral oldu videosu gfklfgkg
Bi evet diyosn hayatın kararıyo diyo evlilik icin gşlkgfklgf,
Kociye izlettim bak ben demiyorm din hocası diyo diyorum
Aksm yatmıstır kanepede diyo hgkhgkkhk
Merhaba, bu akşam Ankara'da çok büyük bir zincir markette kinder sürpriz yumurta standı gördüm ve şaşırdım, üstüne mesajınızı görünce yazıyım dedim. Bence gelmiş bile o yumurtalar.. Herkese iyi geceler.Günaydınlar
Gece alarmları susturup uyumusuz ezanlar okunurken uyandım:S
Koci su icti öyle tutuyo beni de Allah affetsin.
Kızı babannye kitledik.
Ay salgın var kızlar dikkat edin.
Babamla damat günlerdir evde ishalle bogusuyo.
Damada 1 günde 3 kere serum verdiler.Gitti geldi hep hastaneye.
Babam bi nebze daha iyi ama oda ise gidemiyıo.
Dr salgın var demis.
Kocinin fabrikadan ark.2 cocugu da rota olmus.
Asısızlarmıs 2ser gün yattık hastanede demis.
Alyanın asılar tam ama yine de korkuyyrm
Kardesimin oglan gecen hafta ishal faln oldu ama onun asıları da var hafif atlattı.
ALlah korusun.
Bide bu kinder süpriz yumurtaları yedirmeyin bi süre.İngiltere de virüs tespit edilmş ya,bize yollarlar o kinderleri simdi.
İftara beyti yapcam bide corba yeter.
Ahh ya ins kimseye bisey olmazMerhaba, bu akşam Ankara'da çok büyük bir zincir markette kinder sürpriz yumurta standı gördüm ve şaşırdım, üstüne mesajınızı görünce yazıyım dedim. Bence gelmiş bile o yumurtalar.. Herkese iyi geceler.
En sevdiğim kahvaltı iftarda esim istemez doymuyor adam onlarla birde diyet yapmaya çalışıyor çok ekmek yedirir kahvaltı diyorBugün o tarafa gitmişken teyzeleri de alalım bize gelsinler iftar yapalım diye düşünmüştüm. Koci boşver dinleniriz evde uykusuzuz dedi. Allahtan iftara kahvaltı istedi :)
Benim eşim bayılır kahvaltıya, özellikle iftarda. Çünkü sahur yapmıyor özlüyor kahvaltıyı. Ama çok ekmek yediriyor doğru söylemişEn sevdiğim kahvaltı iftarda esim istemez doymuyor adam onlarla birde diyet yapmaya çalışıyor çok ekmek yedirir kahvaltı diyor
Çocuklar böyle seyler yapabiliyo canımDün teyzeye gidince Ela tabi herzamanki gibi huy değiştirdi. Dinlemiyor hiç. Beni hiç sayıyor onun yanında. Bir de teyzesini kızdırmak için, ben bu teyzemi daha çok seviyorum diyordu alttan alttan bakıp. Yani eşimin teyzesini diyor. Kardeşim de ama biz yarın gideceğiz dedi gidiiiin dedi gülerek Ela. Teyze de oradan gülüyor tabi. Yaptığı hareket doğru gibi. Yeğenim de küçük ya annesine anlatmış Ela bize iyiki de gidiyorsunuz diyordu diye.
Oysa otogarda yüzü asık eğik sarılıp durdu onlara üzüldü gittiklerine.
Bu teyzeye gittiğimizde huy değiştirmesine ne çözüm önerebilirsiniz kızlar.hakikaten farklı bir çocuk oluyor. Sebebi de teyze afedersiniz de tepesine yapsa afferin diyecek o derece.
Eşimle konuştuk birara, bana dedi çok görüşmeyelim. Ben de görüşmeyelim diyememki sonuçta teyzesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?